-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια ερώτηση.Καλά τον προηγούμενο μήνα πουλήθκαν 34 Koleos που τα πήρε μάλλον κάποιος εταιρικός στόλος.Αυτό το μήνα που πουλήθηκαν 22 τι έγινε?Μην τα δεις σε τιμη προσφορας με πινακιδες κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια ερώτηση.Καλά τον προηγούμενο μήνα πουλήθκαν 34 Koleos που τα πήρε μάλλον κάποιος εταιρικός στόλος.Αυτό το μήνα που πουλήθηκαν 22 τι έγινε?
Μην τα δεις σε τιμη προσφορας με πινακιδες κλπ
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.
-
Μια ερώτηση.Καλά τον προηγούμενο μήνα πουλήθκαν 34 Koleos που τα πήρε μάλλον κάποιος εταιρικός στόλος.Αυτό το μήνα που πουλήθηκαν 22 τι έγινε?
Μην τα δεις σε τιμη προσφορας με πινακιδες κλπ
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.
Μπορεί να τα δεις και σε γειτονική χώρα, με 'φτηνό' εργατικό δυναμικό, ποτέ δεν ξέρεις ...
-
Μια είδηση άλλου είδους:
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Renault Trucks MRK στη 1η χρονιά συμμετοχής της:
http://auto.in.gr/news/otherevents/arti ... 1231067123Χαχα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μια είδηση άλλου είδους:Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Renault Trucks MRK στη 1η χρονιά συμμετοχής της:
Ελα μωρη Ρεναρα !
υ.γ
προσπαθησαν να βαλουν μαστοδοντα αντιστοιχα του megane στο φορτηγο ! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μια είδηση άλλου είδους:Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Renault Trucks MRK στη 1η χρονιά συμμετοχής της:
Μετά το πρωτάθλημα κατασκευαστών της Red Bull με τα Renaultμοτερ τώρα κι αυτό.Πόση χαρά σε μια εβδομάδα πια.
Πάντα τέτοια να έχουμε -
Μηπως να επιστρεψει ο τιτλος RENAULT FORUM F1(ENGINE)&BIG TRUCKS 2010 CHAMIPONS..?
Αλλα δεν εχουμε κονε με τους mods πλεον -
Εχω στο ενεργητικό μου οδηγική εμπειρία Renault Magnum (ενός φίλου) του 95 (ή του 96) για 300 χιλιόμετρα Εθνικής Οδού.
Το πιο μεγάλο όχημα που έχω οδηγήσει.
Απίστευτη άνεση και τεχνολογία για την εποχή του, υπέροχη εμφάνιση μέσα και έξω και σχετικά καλή ... αξιοπιστία. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω στο ενεργητικό μου οδηγική εμπειρία Renault Magnum (ενός φίλου) του 95 (ή του 96) για 300 χιλιόμετρα Εθνικής Οδού.
Απίστευτη άνεση και τεχνολογία για την εποχή του, υπέροχη εμφάνιση μέσα και έξω και σχετικά καλή ... αξιοπιστία.AAA.Θέλω κι εγώ
Πως είναι η οδήγηση φορτηγού Cosneo.Το οδήγησες με καρότσα απο πίσω η μόνο το όχημα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απίστευτη άνεση και τεχνολογία για την εποχή του, υπέροχη εμφάνιση μέσα και έξω και σχετικά καλή ... αξιοπιστία.Το Renault Magnum το έχει σχεδιάσει ο Marcello Gandini. σχεδιαστείς των Miura,dialbo,countach.
-
Ελα μωρέ... κουβαδάκι είναι...
-
Πως είναι η οδήγηση φορτηγού Cosneo.Το οδήγησες με καρότσα απο πίσω η μόνο το όχημα.Με καρότσα φορτωμένη. Έκανα 'δρομολόγιο' με τον οδηγό στην θέση του συνοδηγού.
Εκπληκτική εμπειρία απο την αρχική στιγμή που πρέπει να ανέβεις σκάλα για να μπεις. Θέα ... ακατάλληλη για υψοφοβία και κάθισμα οδηγού που ... ανεβοκατεβαίνει!
Ο συγκεκριμένος τράκτορας έχει ένα πανέμορφο ταμπλό περιμετρικά του οδηγού γεμάτο με κουμπάκια.
Αρχικά το μόνο που είχε σχέση με τα κλασικά αυτοκίνητα ήταν ότι είχε τιμόνι, ταχύτητες, συμπλέκτη, γκάζι και φρένο και αυτό. Η εκκίνηση δύσκολη για τον άπειρο. Με το άφημα ενός πεντάλ θα μετακινηθεί ένα 'κτίριο'. Αυτό που ένιωθα ήταν ότι είμαι μέσα σε ένα κουβούκλιο που χοροπηδαει και βυθίζεται μπροστά στο φρενάρισμα 'πανικού και φόβου' επειδή κλώτσησε στην εκκίνηση. Ακόμα και με ταχύτητες 10 και 20 χιλιόμετρων φαίνεται ότι κινείτε. Μετά όμως του παίρνεις τον αέρα και 'νομίζεις' ότι το κουμαντάρεις.
Εκτίμησα τους οδηγούς τέτοιων οχημάτων για την εσωτερική δύναμη και αντοχή που πρέπει να έχουν. Όσο διασκεδαστική και όμορφη ήταν η εμπειρία μου για μια φορά τόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα και τα δρομολόγια αυτών των ανθρώπων.
Το Renault ήταν με χειροκίνητες ταχύτητες ενώ ο αντικαταστάτης του -που ευελπιστώ να τον γνωρίσω σε μεγαλύτερο ταξίδι μέσα στο 2011- είναι ένα αυτόματο πολύ πιο σύγχρονο ΜΑΝ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πως είναι η οδήγηση φορτηγού Cosneo.Το οδήγησες με καρότσα απο πίσω η μόνο το όχημα.
Με καρότσα φορτωμένη. Έκανα 'δρομολόγιο' με τον οδηγό στην θέση του συνοδηγού.
Εκπληκτική εμπειρία απο την αρχική στιγμή που πρέπει να ανέβεις σκάλα για να μπεις. Θέα ... ακατάλληλη για υψοφοβία και κάθισμα οδηγού που ... ανεβοκατεβαίνει!
Ο συγκεκριμένος τράκτορας έχει ένα πανέμορφο ταμπλό περιμετρικά του οδηγού γεμάτο με κουμπάκια.
Αρχικά το μόνο που είχε σχέση με τα κλασικά αυτοκίνητα ήταν ότι είχε τιμόνι, ταχύτητες, συμπλέκτη, γκάζι και φρένο και αυτό. Η εκκίνηση δύσκολη για τον άπειρο. Με το άφημα ενός πεντάλ θα μετακινηθεί ένα 'κτίριο'. Αυτό που ένιωθα ήταν ότι είμαι μέσα σε ένα κουβούκλιο που χοροπηδαει και βυθίζεται μπροστά στο φρενάρισμα 'πανικού και φόβου' επειδή κλώτσησε στην εκκίνηση. Ακόμα και με ταχύτητες 10 και 20 χιλιόμετρων φαίνεται ότι κινείτε. Μετά όμως του παίρνεις τον αέρα και 'νομίζεις' ότι το κουμαντάρεις.
Εκτίμησα τους οδηγούς τέτοιων οχημάτων για την εσωτερική δύναμη και αντοχή που πρέπει να έχουν. Όσο διασκεδαστική και όμορφη ήταν η εμπειρία μου για μια φορά τόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα και τα δρομολόγια αυτών των ανθρώπων.
Το Renault ήταν με χειροκίνητες ταχύτητες ενώ ο αντικαταστάτης του -που ευελπιστώ να τον γνωρίσω σε μεγαλύτερο ταξίδι μέσα στο 2011- είναι ένα αυτόματο πολύ πιο σύγχρονο ΜΑΝ. -
Λοιπόν Renaultκιδες και μη ακούστε το αμίμητο.Ειπώθηκε από άνθρωπο 'Ο σχεδιασμός του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου όταν δεν τονίζεται η κεντρική κονσόλα ευνουχίζει το αυτοκίνητο'
Πάρτε και μια φωτογραφία ενός ευνουχισμένου τώρα
-
Λοιπόν Renaultκιδες και μη ακούστε το αμίμητο.Ειπώθηκε από άνθρωπο 'Ο σχεδιασμός του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου όταν δεν τονίζεται η κεντρική κονσόλα ευνουχίζει το αυτοκίνητο'
2 πράγματα.
Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος
Δεν φαίνεται η φωτο. Τι κακό έχει το εσωτερικό του Megane Estate? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
2 πράγματα.
Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος
Δεν φαίνεται η φωτο. Τι κακό έχει το εσωτερικό του Megane Estate?Ένας από τους πολλούς που κυκλοφορούν
Το κακό είναι κατά την γνώμη του ότι ή κεντρική κονσόλα δεν ξεχωρίζει σαν όγκος από το ταμπλό του αυτοκινήτου αλλά είναι ένα με το ταμπλό σαν όγκος.Δηλαδή κατά την άποψή του η κεντρική κονσόλα για να μην είναι ευνουχισμένο το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ξεχωριστή σαν όγκος προεξέχοντας από το ταμπλό.Το ότι είναι πολύ κόμψο έτσι όπως είναι απλά δεν τον ενδιαφέρει.Του αρέσει λέει καλύτερα το ταμπλό ενός Golf επειδή η κονσόλα ξεχωρίζει σαν όγκος παρά το πολύ όμορφο,κομψό και αρμονικό του Megane στο οποίο η κεντρική κονσόλα είναι ένα σαν όγκος με το υπόλοιπο.
Ελπίζω τώρα να φαίνεται η φωτογραφία -
Ελπίζω τώρα να φαίνεται η φωτογραφίαΝαι φαίνεται τωρα.
Δεν βλέπω κάτι άσχημο στο ταμπλό του. Το αντίθετο. Μου δείχνει και λίγο ρετρό και αν δεν κάνω λάθος το εχει κάνει και η BMW αυτό σε αυτοκινητο της.
Το θέμα είναι να είναι εργονομικό. Εχουν υπάρξει και 'κανονικές' κονσόλες που για να φτάσει το χέρι σε κάποια σημεία πρέπει να είναι ... λαστιχένιο. -
Γούστα είναι αυτά! Και εμένα του golf μου αρέσει πιο πολύ!
-
Νομίζω πως η καθε μια ξεχωριστά είναι όμορφη ή όχι. Η ωραιότερη κονσόλα είναι στου στυλ της πρώτης Laguna. Φαρδιά και κατηφορική προς το χειρόφρενο. Από εκεί και πέρα μ' αρεσει των Saab αλλά και οι τύπου TT/Scirocco/Eos με τις 'χειρολαβές' στο πλάι.
Αν είναι μια που δεν είναι όμορφη αλλά λειτουργική είναι του παλιού μου Micra που πέρα απο τον λεβιέ χαμηλά δεν υπάρχει κάτι άλλο και διευκολύνει την πρόσβαση στην θέση του οδηγού απο την πλευρά του συνοδηγού. Εχω βρεθεί αρκετές φορές με κλεισμένη την πλευρά του οδηγού και η λύση ήταν απο την άλλη.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Γούστα είναι αυτά! Και εμένα του golf μου αρέσει πιο πολύ!χεχε βεβαια αφου εχεις scirocco
RENAULT FORUM