-
Renault Twingo Gordini Tce
Η Renault επεκτείνει την γκάμα του Twingo Gordini με την προσθήκη μιας ακόμα έκδοσης με κινητήρα τον γνωστό 1.2 Τce.H τιμή του στην Γαλλία αρχίζει από €14,800.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/11/renault-twingo-gordini-tce.html -
Ειλικρινά το πιο όμορφο fluence που έχω δει!Απορώ γιατί δεν το προωθήσανε με το μαύρο χρώμα...Να το χαίρεσαι Ορέστη!Γαλλική φινέτσα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ειλικρινά το πιο όμορφο fluence που έχω δει!Απορώ γιατί δεν το προωθήσανε με το μαύρο χρώμα...Να το χαίρεσαι Ορέστη!Γαλλική φινέτσα...Mille Merci Zisis
-
Μακραν τα πιο ασχημα αμαξια,εκτος απο ασχημα φαινονται σαν να ειναι πλαστικα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Renault Twizy
Πολύ χαριτωμένο αυτό το μικρό της Renault.
M αρέσει! -
Το Twizy είναι αρκετά συμπαθητικό και νομίζω πως θα είναι αρκετά πρακτικό ως αυτοκίνητο πόλης αλλά και οικονομικό όντας ηλεκτροκίνητο.Βέβαια δεν ξέρω πόσο ασφαλές θα είναι αυτό το αυτοκινητάκι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το Twizy είναι αρκετά συμπαθητικό και νομίζω πως θα είναι αρκετά πρακτικό ως αυτοκίνητο πόλης αλλά και οικονομικό όντας ηλεκτροκίνητο.Βέβαια δεν ξέρω πόσο ασφαλές θα είναι αυτό το αυτοκινητάκιΦαντάζομαι οτι για το κέντρο των Ευρωπαικών πόλεων , με συγκεκριμένα όρια ταχύτητας και με τις δυνατότητες του οχήματος , δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κανένα θέμα.
Ισως τέτοιου είδους οχήματα να αποτελούν τη λύση στο κυκλοφοριακό. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το Twizy είναι αρκετά συμπαθητικό και νομίζω πως θα είναι αρκετά πρακτικό ως αυτοκίνητο πόλης αλλά και οικονομικό όντας ηλεκτροκίνητο.Βέβαια δεν ξέρω πόσο ασφαλές θα είναι αυτό το αυτοκινητάκι
Φαντάζομαι οτι για το κέντρο των Ευρωπαικών πόλεων , με συγκεκριμένα όρια ταχύτητας και με τις δυνατότητες του οχήματος , δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κανένα θέμα.
Ισως τέτοιου είδους οχήματα να αποτελούν τη λύση στο κυκλοφοριακό.Δεν διαφωνώ και σ' αυτο για το κυκλοφοριακό έχεις πολύ δίκιο αλλά εγώ όμως λέω για την Ελλάδα που φεύγει ο λαλάκας με κόκκινο και καρφώνεται πάνω σου.Εκεί θα βγείς ζωντανός από μέσα ή δεν υπάρχουν ελπίδες
-
Φαντάζομαι οτι για το κέντρο των Ευρωπαικών πόλεων , με συγκεκριμένα όρια ταχύτητας και με τις δυνατότητες του οχήματος , δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κανένα θέμα.
Ισως τέτοιου είδους οχήματα να αποτελούν τη λύση στο κυκλοφοριακό.Εμένα μου θυμίζει τον (αυτοκινητιστικό) πρωταγωνιστή σε αυτό το βίντεο κλίπ: http://www.youtube.com/watch?v=Z7Jto6Hx66Y
Νομίζω ότι θα του πήγαινε και αυτή η εργασία......
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ισως τέτοιου είδους οχήματα να αποτελούν τη λύση στο κυκλοφοριακό.Εμένα μου θυμίζει τον (αυτοκινητιστικό) πρωταγωνιστή σε αυτό το βίντεο κλίπ: http://www.youtube.com/watch?v=Z7Jto6Hx66Y
Νομίζω ότι θα του πήγαινε και αυτή η εργασία......
Όντως!
Χρειάζεται βέβαια και μια άλλη οδηγική κουλτούρα , ίσως και αυτοκινητιστική παράδοση , για να καθιερωθεί η χρήση τέτοιου είδους οχημάτων.Στη χώρα μας βέβαια που οι ¨χεράδες' νέοι με τα αλόγατα ευδοκιμούν , υποψιάζομαι πως δεν θα προκόψει.
Πως να μπεις στις στροφές στα Λιμανάκια μ αυτό? -
Παραθέτω πρόβλημα φίλου σε clio ii μήπως και μπορεί να μας δώσει κανείς τα φώτα του:
Κάποιες φορές στην εκκίνηση παραμένει αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι (δεν αναβοσβήνει) του immobilazer και δεν ξεκινάει. Βάζω, βγάζω κλειδί αλλά τίποτα. Το ίδιο για πολλές προσπάθειες μέχρι που κάποια φορά σβήνει το λαμπάκι και μετά όλα καλά. Αυτά μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα. Μπαταρία δεν είναι γιατί την άλλαξα. Κανείς καμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Παραθέτω πρόβλημα φίλου σε clio ii μήπως και μπορεί να μας δώσει κανείς τα φώτα του:Κάποιες φορές στην εκκίνηση παραμένει αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι (δεν αναβοσβήνει) του immobilazer και δεν ξεκινάει. Βάζω, βγάζω κλειδί αλλά τίποτα. Το ίδιο για πολλές προσπάθειες μέχρι που κάποια φορά σβήνει το λαμπάκι και μετά όλα καλά. Αυτά μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα. Μπαταρία δεν είναι γιατί την άλλαξα. Κανείς καμιά ιδέα?
Εμένα το έκανε στο Laguna αλλα όταν έβγαζα το κλειδί και το ξαναέβαζα ξεκόλαγε.
Πες του να δοκιμάσει εάν του το κάνει και με τα δύο κλειδία γιατί μπορεί να έχει απομαγνητιστεί και να μην το αναγνωρίζει το αυτοκίνητο(αυτό το είχα πάθει με το Laguna) -
Renault Twizy
M αρέσει!Χαίρομαι μάλιστα που -αμυδρά έστω- μου θυμίζει μια παλαιότερη προσπάθειά μου.
-
Ο Πούτιν δίνει τα κλειδιά της Avtovaz στη Renault
Στη γαλλική Renault μπορεί να περάσει κάποια στιγμή σύντομα ο έλεγχος της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας Avtovaz αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ρωσικό και τον γαλλικό Τύπο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει αντίρρηση για μια τέτοια προοπτική.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/11/avtovaz-renault.html -
Ωραιος ο Κωνσταντινος
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παραθέτω πρόβλημα φίλου σε clio ii μήπως και μπορεί να μας δώσει κανείς τα φώτα του:
Κάποιες φορές στην εκκίνηση παραμένει αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι (δεν αναβοσβήνει) του immobilazer και δεν ξεκινάει. Βάζω, βγάζω κλειδί αλλά τίποτα. Το ίδιο για πολλές προσπάθειες μέχρι που κάποια φορά σβήνει το λαμπάκι και μετά όλα καλά. Αυτά μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα. Μπαταρία δεν είναι γιατί την άλλαξα. Κανείς καμιά ιδέα?
Πες του να δοκιμάσει εάν του το κάνει και με τα δύο κλειδία γιατί μπορεί να έχει απομαγνητιστεί και να μην το αναγνωρίζει το αυτοκίνητο(αυτό το είχα πάθει με το Laguna)Δυστυχώς το κάνει και με τα 2 κλειδιά.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πες του να δοκιμάσει εάν του το κάνει και με τα δύο κλειδία γιατί μπορεί να έχει απομαγνητιστεί και να μην το αναγνωρίζει το αυτοκίνητο(αυτό το είχα πάθει με το Laguna)Δυστυχώς το κάνει και με τα 2 κλειδιά.
Τότε δεν ξέρω να σου πω.
-
Παιδιά, κάτι αντίστοιχο που μου είχε συμβεί, λύθηκε με ένα reset στη μπαταρία (αποσύνδεση για μερικά λεπτά και επανασύνδεση). Ας το δοκιμάσει κι αυτό...
-
Renault Twizy
M αρέσει!Χαίρομαι μάλιστα που -αμυδρά έστω- μου θυμίζει μια παλαιότερη προσπάθειά μου.
Σχεδιασες αυτοκινητο ? το Logo της Lg τι σχεση εχει ?
-
Μαλλον θα ξεκινησε απο το λογοτυπο για να καταληξει σε αυτοκινητο...Παντως αυτο που σχεδιασες Κωνσταντινε στα ματια μου δεν απεχει και παρα πολυ μ αυτο της Renault...
RENAULT FORUM