-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παρτε ματι... ---> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/769717/
...και η αγαπημενη μου Ρένα(μαζι με το 5 εννοειται!)---> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/920496/ ειναι τοσο διαφορετικο...κι αυτο μ αρεσει!ε τα χουμε πει...avantime πολυ μπροστα...και απο τις φωτο αδικειται!
Που λες το προηγουμενο καλοκαιρι ημουν βολτα στην παραλιακη στην Αλεξ/πολη...και πετυχαινω ασημι avantime παρκαρισμενο με ξενες πινακιδες!Ε,απο τοτε κολλησα...
Το ξέρω αυτό το τουτούνι.Είναι στην πένα
Εεεεεεεετσιι.....Εμεις οι Γαλλοι τα προσεχουμε τα τουτουνια μας!
να το κοιτάξεις αυτό...
-
Κόκκινο_τέρας το προσέχω...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αυτό ήταν το προ facelift:και το facelift:
ναι βρηκα και εγω μια ακρη μεσω google.αλλα καπου διαβασα οτι τα renault εχουν ακριβα ανταλλακτικα γι'αυτο πεφτουν και τοσο πολυ οι τιμες των μεταχειρισμενων.αληθευει?και εμεις σαν οικογενεια 3 γαλλικα αμαξια εχουμε αλλα κανενα renault αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ και σαν μεταχειρισμενο εχει καλη τιμη και το σκεφτομαι πολυ...
-
Renault Twingo 2013
Μεγάλες ειδήσεις από τη Renault όσον αφορά το επικείμενο Twingo, το αποτέλεσμα της συμμαχίας με τον γερμανικό όμιλο Daimler.Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, όπως δημοσιεύονται από Auto.it, φαίνεται να προέρχεται από την απόφαση έγκρισης του συστήματος με κινητήρα πίσω, όπως το Smart fortwo.
Ο κινητήρας θα είναι ένας 3-κύλινδρος, 900 κυβικών σε θέση να παραδώσει τη μέγιστη ισχύ των 90 ίππων. Η παραγωγή του νέου Renault Twingo θα λάβει χώρα στο σλοβενικό εργοστάσιο της Renault από το 2013.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/renault-twingo-2013.html -
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Youtube VideoΚινητηρούμπα
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Renault Twingo 2013
Ευχάριστο το ότι το επόμενο Twingo θα είναι 5θυρο.
Με ένα τέτοιο σχήμα και τεχνολογία θα μπορούσε να είναι και το επόμενο Forfour! -
Cosneo σ' αρέσει αυτο το σχήμα?
Εγώ μπορώ να πω πως δεν εντυπωσιάστικα κιόλας. -
Ουτε κι εμένα μου αρέσει το παραπάνω κουτί.
-
Πρώτα το Latitude μετά αυτό.Αντε να δούμε τι άλλο θα μας πετάξουν να φάμε.Αυτοκίνητα μ επάθος θέλουμε κι ας χαλάνε όχι κουτάκια που έχουν χτυπηθεί από έλλειψη φαντασίας.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Cosneo σ' αρέσει αυτο το σχήμα?
Εγώ μπορώ να πω πως δεν εντυπωσιάστικα κιόλας.Σαν σχήμα όχι. Δεν μου άρεσει, σαν να μου 'γερμανίζει' και λίγο (ένα εκθεσιακό 5θυρο VW Up μου θυμίζει) για αυτό περισσότερο θα ταίριαζε για Forfour αλλά θα ήθελα το επόμενο Twingo να είναι κάτι σε 'Renault 4' της εποχής μας χωρίς απαραίτητα να είναι ... μικρό Modus.
-
Ο χρήστης murcielago650 έγραψε:
Αυτό ήταν το προ facelift:
και το facelift:
ναι βρηκα και εγω μια ακρη μεσω google.αλλα καπου διαβασα οτι τα renault εχουν ακριβα ανταλλακτικα γι'αυτο πεφτουν και τοσο πολυ οι τιμες των μεταχειρισμενων.αληθευει?και εμεις σαν οικογενεια 3 γαλλικα αμαξια εχουμε αλλα κανενα renault αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ και σαν μεταχειρισμενο εχει καλη τιμη και το σκεφτομαι πολυ...
O αδέρφός μου έχει το συγκεκριμένο και ένα από τα πρώτα στην αγορά (5 χρονών).
Το αμάξι είναι χρυσαφί με μπεζ δέρμα και κοντά 80.000 km.
Καταρχήν είναι μαλακό στο δρόμο ταξιδιάρικο, και πολυ οικονομικό.
Την ποιότητα κύλισης την βρίσκεις σε μια Mercedes στην οποία όμως θα πρέπει να σκάσεις και πολλά περισσότερα.
Για κατανάλωση μέσος όρος πάντα κάπου μεταξύ 7-7.9 το έχει ενώ έχω δει και πιο κάτω θα έλεγα κάποιες φορές.
Για το βάρος του αυτοκινήτου πολύ καλά θα έλεγα.
(Αν o συγκεκριμένος κινητήρας ανήκε σε άλλους κατασκευαστές θα μας είχανε πρήξει για την οικονομία του -ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε).Βλάβες
Δεν ξελόκαρε το τιμόνι κάποιο εξάρτημα είχε χαλάσει 400 ευρώ περίπου κόστος το ανταλλακτικό (ζημία στον 5ο χρόνο).
Άλλες βλάβες που είχε μια καμμένη λάμπα που δεν έλεγε να πάει να την φτιάξει και ένα καμμένο φλασ.Το αμάξι αν και φουλ από ηλεκτρονικά δεν είχε άλλα προβλήματα ηλεκτρολογικής φύσεως.
Άλλο ένα θέμα είναι ότι με τα χρόνια παρουσίαστηκαν τριγμοί από την οροφή. Η οροφή όμως δεν παρουσίαζει κανένα πρόβλημα. Επίσης σε κάποια σημεία στο εσωτερικό στα χερούλια ειδικά έχει φύγει το χρώμα τους σε κάποια σημεία.
Γενικά είναι από τα αμάξια που σου φτιάχνουν την διάθεση τόσο εν κινήσει όσο και σταματημένος με απόλυτα γαλλική φινέτσα. Θα σου έλεγα αν βρεις ένα facelift που κάποια από τα παραπάνω θέματα ίσως έχουν λυθεί.
-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Αυτό ήταν το προ facelift:
και το facelift:
O αδέρφός μου έχει το συγκεκριμένο και ένα από τα πρώτα στην αγορά (5 χρονών).
Το αμάξι είναι χρυσαφί με μπεζ δέρμα και κοντά 80.000 km.
Καταρχήν είναι μαλακό στο δρόμο ταξιδιάρικο, και πολυ οικονομικό.
Την ποιότητα κύλισης την βρίσκεις σε μια Mercedes στην οποία όμως θα πρέπει να σκάσεις και πολλά περισσότερα.
Για κατανάλωση μέσος όρος πάντα κάπου μεταξύ 7-7.9 το έχει ενώ έχω δει και πιο κάτω θα έλεγα κάποιες φορές.
Για το βάρος του αυτοκινήτου πολύ καλά θα έλεγα.
(Αν o συγκεκριμένος κινητήρας ανήκε σε άλλους κατασκευαστές θα μας είχανε πρήξει για την οικονομία του -ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε).Βλάβες
Δεν ξελόκαρε το τιμόνι κάποιο εξάρτημα είχε χαλάσει 400 ευρώ περίπου κόστος το ανταλλακτικό (ζημία στον 5ο χρόνο).
Άλλες βλάβες που είχε μια καμμένη λάμπα που δεν έλεγε να πάει να την φτιάξει και ένα καμμένο φλασ.Το αμάξι αν και φουλ από ηλεκτρονικά δεν είχε άλλα προβλήματα ηλεκτρολογικής φύσεως.
Άλλο ένα θέμα είναι ότι με τα χρόνια παρουσίαστηκαν τριγμοί από την οροφή. Η οροφή όμως δεν παρουσίαζει κανένα πρόβλημα. Επίσης σε κάποια σημεία στο εσωτερικό στα χερούλια ειδικά έχει φύγει το χρώμα τους σε κάποια σημεία.
Γενικά είναι από τα αμάξια που σου φτιάχνουν την διάθεση τόσο εν κινήσει όσο και σταματημένος με απόλυτα γαλλική φινέτσα. Θα σου έλεγα αν βρεις ένα facelift που κάποια από τα παραπάνω θέματα ίσως έχουν λυθεί.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!!
για τα facelift ψαχνω βρηκα κανα 2 να παω να τα δω αλλα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα σχεδον....Ευχαριστω και παλι παντως!!!! -
Στα σκαριά το νέο Renault Alpine! - Βίντεο
Η γαλλική εταιρεία είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει τις εκδόσεις Alpine του παρελθόντος και μάλιστα στο άμεσο μέλλον! Προς το παρόν κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της σχετικά με το εγχείρημα αυτό, όμως οι σχετικές προτάσεις ήδη κάνουν την εμφάνιση τους όπως αυτή του σχεδιαστή Patrick Raoux που σας παρουσιάζουμε.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/renault-alpine.html -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Στα σκαριά το νέο Renault Alpine! - Βίντεο
Η γαλλική εταιρεία είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει τις εκδόσεις Alpine του παρελθόντος και μάλιστα στο άμεσο μέλλον! Προς το παρόν κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της σχετικά με το εγχείρημα αυτό, όμως οι σχετικές προτάσεις ήδη κάνουν την εμφάνιση τους όπως αυτή του σχεδιαστή Patrick Raoux που σας παρουσιάζουμε.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/renault-alpine.htmlΈτσι θα είναι??
-
Απ'ο,τι καταλαβα ειναι υποθεση του συγκεκριμενου σχεδιαστη για το πως μπορει να μοιαζει, παλι καλα γιατι με το που το ειδα τρομαξα κι εγω
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Απ'ο,τι καταλαβα ειναι υποθεση του συγκεκριμενου σχεδιαστη για το πως μπορει να μοιαζει, παλι καλα γιατι με το που το ειδα τρομαξα κι εγωΚόντεψα να πηδηχτώ από το παράθυρο.Παναγία μου μην κάνουν καμία πλάκα γιατί θα γελάσουμε πολύ.
-
http://24wro.blogspot.com/2010/10/video ... lpine.html
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
http://24wro.blogspot.com/2010/10/video-renault-alpine.htmlOK αυτό με άλλο σχεδιασμό γίνεται?
Αν ναι ετοιμαστείτε να γελάσουμε μέχρι θανάτου με του υπόλοιπους που θα το ψάχνουν στους χρόνους -
Ξέρει κάποιος φίλος αν το Megane έχει διαφορετικό στήσιμο ανάρτησης μεταξύ coupe και Estate; Το τρίθυρο που οδήγησα κοπανούσε αρκετά...
RENAULT FORUM