-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αλλαγμένες οι προσφορές για renault:
http://www.renault.com.gr/discover/offers.html
Για τα Megane και Scenic η προσφορά είναι 500 euro Λιγότερα εκτός και αν πρόκειται για αυτοκίνητα μέσα στο πρόγραμμα eurobonus που έχει παραμείνει η ίδια.Την κάτσαμε τη βάρκα...
δηλ. πλέον (βγάζω κομπιούτερο και πατάω -χοντρά-χοντρά...)5θυρο dynamic
αρχική τιμή 20.300
έκπτωση -1.500
τέλη, ...χαρτόσημα και ακαταλαβίστικα έξοδα +500
μεταλλικό χρώμα +500σούμα: 19.800
εεεε;;;;
τι έγινε ρε παιδιά.... κάποτε είχε 18παρά και το σκεφτόμουν, τώρα που το αποφάσισα για Δεκέμβρη (σίγουρα πράγματα!) με τι κουράγιο να πάω;;;μόνη ελπίδα το γιουρομπόνους δηλαδή;;
-
Το χρώμα παλευεται εύκολα δωρεάν, αρκεί κ εσύ να τους κάνεις λίγο το δύσκολο.
Τα όλα της χαρτούρας πρέπει να είναι λιγότερο από 400.
Πάντως κομμάτια eurobonus 5θυρα πρέπει να βρίσκεις dynamic και privilege σε αρκετά χρώματα, που απ'ότι θυμάμαι ενδιαφέρεσαι. Δεν ξέρω κατα πόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για coupe σε αυτές τις εκδόσεις σε 1.4 TCE γιατί πριν ένα μήνα κ ήταν ελάχιστα. Εκτός κι αν από τότε η λίστα έχει αλλάξει. -
Νομίζω πάντως πως στην λίστα προστίθενται αυτοκίνητα.Αλλά όποιος θέλει 5πορτο θα βρει σίγουρα του γούστου από αυτά που έχει απ' όσο θυμάμαι.Τώρα Coupe μάλλον είναι δύσκολη η κατάσταση.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://www.renault.com/fr/Innovation/stars-mecaniques/Pages/16-dci-130.aspx
Ο νέος 1.6 diesel με τα 130 άλογα.320 Nm ροπή !!! εντυπωσιακό!
-
Εντυπωσιακή ροπή σε μικρές στροφές (1750) και με μεγάλο εύρος ωφελίμων στροφών μέχρι την μέγιστη ισχύ.
Εξυπηρετεί χρησιμοποίηση μακριών σχέσεων μετάδοσης, θα κάνει σαφώς τα αυτοκίνητα που θα το 'φορούν' ευκολοδήγητα και οικονομικά.
Αυτοκίνητα που θα το φορούν θα μπορούν να εκινήσουν ακόμα και με 6η (αν υπάρχει 6η γιατί με τέτοια ροπή δεν χρειάζεται)!Μακάρι να αλλάξουν οι νόμοι που αφορούν τα ντήζελ και να πουληθούν στην Ελλάδα αυτοκίνητα με το μοτέρ αυτό.
-
Το μοτέρ αυτό δείχνει σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον εξαιρετικό, όπως τα περισσότερα diesel άλλωστε. Στην επαρχία υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλεις κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερο stock. Το ζητούμενο όμως είναι εάν είναι κανείς διατεθειμένος να επωμιστεί το συνήθως σημαντικά υψηλότερο κόστος, ειδικά εάν τα ετήσια χιλιόμετρα που διανύει είναι λίγα...
-
κυκλοφορούν αρκετά ντήζελ ακόμα και στην Αθήνα με πινακίδες από την επαρχία και φυσικά δε μιλάω μόνο για RENAULT.
Το βασικό πρόβλημα για τα ντήζελ κατά την γνώμη μου είναι η κακή ποιότητα πετρελαίου που υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Τα ντήζελ μοτέρ και τα παρελκόμενα τους (τρόμπες κλπ) ευτυχώς ή δυστυχώς είναι πιο σύνθετες κατασκευές από τα αντίστοιχα των μοτέρ βενζίνης και καμιά φορές οι βλάβες τους είναι πραγματικά πανάκριβες άσε που δεν υπάρχουν και κατάλληλοι μηχανικοί για την επισκευές τους ειδικά των παρελκομένων.
Πολλές φορές οι ζημιές αυτές προκαλούνται από την κακή ποιότητα πετρελαίου.
Όποιος έχει εμπειρία από τον χώρο θα ξέροει ό,τι το καλοκαίρι που επισκέπτονται την χώρα μας Ευρωπαίοι τουρίστες με ντήζελ αυτοκίνητα, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων έχουν αρκετή δουλίτσα από τις βλάβες που παθαίνουν τα αυτοκίνητα αυτά από την κακή ποιότητα του πετρελαίου.
Φυσικά τα ίδια παθαίνουν και τα χιλιάδες ταξί που κυκλοφορούν στην χώρα μας.Επίσης πιστεύω ό,τι ακόμα και αν επιτραπούν παντού τα ντήζελ και ακόμα και αν οι τιμές τους και οι επιβαρύνσεις τους είναι παραπλήσιες με τα βενζινοκίνητα, δύσκολα οι Έλληνες θα αγοράζουμε ντήζελ γιατί ανώριμοι αυτοκινητιστικά όπως είμαστε, έχουμε συνδέσει τα ντήζελ με τα φορτηγά και με ταξί, δηλαδή με επαγγελματική χρήση και όχι για χρήση ΙΧ.
Θα περάσει χρόνος για να αλλάξουν τα πράγματα. -
Δηλαδή όποιος θέλει δύναμη ψηλά, γραμμική λειτουργία χωρίς κενά στην απόδοση και πολιτισμένο ήχο είναι ανώριμος;
-
Χε, προσωπικά θα μου ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ!!
Ούτως ή άλλως αρέσκομαι να κινούμαι μεταξύ 2000-4000 στροφών (μόνο σε βεβιασμένο προσπέρασμα -που πάλι σπάνια κάνω- θα ανέβω ψηλότερα), οι συνήθεις, δε, αλλάγές μου είναι περί τις 3000 στροφές.
Απ' ότι βλέπω, μεταξύ 2000-4000σαλ το μοτέρ βγάζει 320-240Νm ροπής και 90+ ως 130 άλογα... not bad at all!!!Τυλίξτε το στο νέο μου megane (αισιοδοξώ που μου λέτε ότι θα βρω καλές επιλογές σε γιουρομπόνους) και έρχομαι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή όποιος θέλει δύναμη ψηλά, γραμμική λειτουργία χωρίς κενά στην απόδοση και πολιτισμένο ήχο είναι ανώριμος;Θα μπορούσα λοιπόν και εγώ να έχω την ίδια απορία για κάποιον που θέλει μεγάλη ροπή από χαμηλά, μεγάλο εύρος ωφέλιμων στροφών, μειωμένη κατανάλωση, μικρότερο κόστος συντήρησης, όσο για τον θόρυβο νομίζω ό,τι πια 'στήνεις' αυτί για να ακούσεις τα ντήζελ.
Επίσης σίγουρα δεν είμαστε με τίποτε πιο ώριμοι από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που απ' ό,τι γνωρίζεις αγοράζουν στην πλειοψηφία ντήζελ, με την βενζίνη πια να αφορά εκεί μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα επιπέδου GTI έως σούπερκαρς
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Θα μπορούσα λοιπόν και εγώ να έχω την ίδια απορία για κάποιον που θέλει μεγάλη ροπή από χαμηλά, μεγάλο εύρος ωφέλιμων στροφών, μειωμένη κατανάλωση, μικρότερο κόστος συντήρησης, όσο για τον θόρυβο νομίζω ό,τι πια 'στήνεις' αυτί για να ακούσεις τα ντήζελ.
Επίσης σίγουρα δεν είμαστε με τίποτε πιο ώριμοι από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που απ' ό,τι γνωρίζεις αγοράζουν στην πλειοψηφία ντήζελ, με την βενζίνη πια να αφορά εκεί μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα επιπέδου GTI έως σούπερκαρς
Τα ντίζελ έχουν μικρό ωφέλιμο εύρος στροφών (2000-3000 στροφές στην καλύτερη περίπτωση)! Είναι ένα από τα πάμπολλα αρνητικά τους. Επίσης στις χαμηλές, πριν τουρμπίσει, είναι νεκρό! Μια χαρά ακούγονται και σήμερα ακόμα... προχθες σε ένα φανάρι γελούσα με ένα Χ5 που κροτάλιζε...
Το τι κάνουν οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Οι Αμερικανοί και οι Ιάπωνες προτιμούν βενζίνη, ποίοι είναι εξυπνότεροι δηλαδή; Το θέμα είναι απλό: Ό,τι ταιριάζει στον καθένα. Όποιος θέλει μεγάλο εύρος λειτουργίας, δύναμη ψηλά και γραμμικότητα θα πάρει βενζίνη. Όποιος ενδιαφέρεται για οικονομία, χαλαρή οδήγηση, δεν βαριέται να αλλάζει συνέχεια ταχύτητες (ή να πάρει έστω αυτόματο), έχει λόγους να προτιμήσει τα λαδοκίνητα.
-
εδώ είναι και το βίντεο παρουσιάσεις του νέου μοτέρ.
Youtube Video -
-
Για να στείλω το πατέρα μου που θέλει μικρό τουτούνι.
-
Αλλο ένα άρθρο περί αντιπροσώπευσης Porsche Renault Dacia στην Ελλάδα:
http://www.gocar.gr/news/feed/3875,Pwle ... 20%20.html
Αρα προς το παρόν μάλλον για μια διευρυμένη PGA φημολογείται με διαφορετική μετοχική σύνθεση.
-
34 koleos αυτο το μηνα.. Ή πινακιδωνουν ή ξεστοκαρουν σε τιμες κοστους..Εκτος κι αν ειναι τρελα σαϊνια εκει στη renault..
-
To σχολίασα και στις ταξινομήσεις. Koleos Laguna και Logan ταξινομήθηκαν περίεργα αρκετά. Απορώ που τα ξεφορτωθήκαν και ξεστοκάρανε. Υπόψιν ότι το Koleos με το που ξεστοκάρουν τέλος, Laguna έρχεται η facelift και Logan είναι να έρθει το 1.2 16v. Εκτιμώ ότι σε κάποιο εταιρικό στόλο θα προστεθήκανε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
34 koleos αυτο το μηνα.. Ή πινακιδωνουν ή ξεστοκαρουν σε τιμες κοστους..Εκτος κι αν ειναι τρελα σαϊνια εκει στη renault..34 Koleos
-
-
RENAULT FORUM