-
Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει τότε κάθε 90000 χλμ από τα 60000 χλμ που ήταν στα Renault του 2000, 2001.
Το μανουαλ σίγουρα το γράφει -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει τότε κάθε 90000 χλμ από τα 60000 χλμ που ήταν στα Renault του 2000, 2001.
Το μανουαλ σίγουρα το γράφειΣωστός!Ιμάντες χρονισμού και αξεσουάρ=90.000χλμ η κάθε 5 χρονια.Έτσι γράφει το manual.Αυτό που λες για 60.000 χιλιόμετρα η λογικά κάθε 4 χρόνια ισχύει για άλλα μοτέρ να υποθέσω έτσι;
-
Τα απαράδεκτα 60000 χλμ τα είχαν τα 1400αρια 16V Megane/Clio του 2000.
-
Δλδ στο Clio 3 1.4 16V του 2006 (μοτέρ K4JG7), είναι στα 90.000 χλμ; Ποια η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ώστε η αλλαγή ιμάντα να γίνεται σε περισσότερα χλμ ή έτη; Το ίδιο μοτέρ δε φοράνε; Έχει κάτι διαφορετικό δομικά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ξέρω ότι σε Clio III τις πρώτες χρονιές κυκλοφορίας είναι 90.000 km ή 5 χρόνια και από κάποια χρονιά και μετά 120.000 ή 6 χρόνια. Όποιο έρθει πρώτο. Στο δικό μας 07/2008 είναι 120.000 ή 6 χρόνια. Από την αντιπροσωπεία μου είπανε ότι είχε αλλάξει το part number και τα υλικά τους και για να επιβεβαιώσουν αν είναι στη 1η ή 2η περίπτωση είχαν επιβεβαιώσει με τον αριθμό πλαισίου. Περισσότερα όμως δε γνωρίζω να σου πω. Επίσης οι τιμές τους εδώ και χρόνια στη Renault δεν έχουν κάτι παλιές θεοπάλαβες τιμές που μοιράζανε καρδιακά, όχι όμως ότι δεν παραμένει μια σχετικά ακριβή εργασία.
-
Τι υλικά μπορεί να είναι αυτα που άλλαξαν και αυξήθηκε το διάστημα αλλαγής; Οι ιμάντες & τα παρεμφερή ρουλεμάν-τεντωτηρες (που είναι αναλώσιμα) ή κάποιο άλλο, δομικό στοιχείο του κινητήρα που δεν είναι αναλώσιμο; Νομίζω η αντιπροσωπεία θα γνωρίζει βάσει αριθμού πλαισίου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νέο κάθετο συγκρότημα-πρότυπο Renault/Dacia θα ανοίξει στην Κηφισίας στο Χαλάνδρι. Μάλλον από 1/8.
Μάλλον θα κλείσει ο Σφακιανάκης το αντίστοιχο λίγο πιο πάνω.
-
Πάρα πολύ ενδιαφέρον. Ξέρουμε σε ποιον θα ανήκει η μονάδα;
Πάντως η έκθεση του Σφακιανάκη (Personal Best) που την ξέρω από παλιά έχει πρόβλημα χώρου. SUZUKI/RENAULT/DACIA στον ίδιο χώρο δεν είναι και πολύ λογικό. Παλιότερα στον ίδιο χώρο ήταν μόνο SUZUKI.
Και ποιο πάνω που είναι η ΒΕΛΜΑΡ είχε μαζί FORD και SEAT. Τώρα την έδιωξε την SEAT και άνοιξε νέα έκθεση ο Μακρής ποιο χαμηλά στην Κηφισίας.
**samatistas **θα σου στείλω PM γιατί θέλω κάποιες πληροφορίες για Renault.
-
Τελικά κλείνει ο Σφακιανάκης. Η πρωην Peugeot Automotivo στο ύψος της IBM γίνεται Renault/Dacia, ίσως και από αύριο ή τις αμέσως επόμενες ημέρες.
-
Wow...πως και η Automotivo (που συνεργάζεται με Συγγελίδη) παίρνει και Τεορεν τώρα? Κλείνει το κατάστημα Peugeot, θα μείνουν μόνο στον Γέρακα και Γλυκά νερά?
-
Η παλιά Fiat/Alfa/Jeep Autoone του Συγγελίδη πριν το δαχτυλίδι ξεκινάει ως τεράστια Peugeot. Ίσως να ξεκίνησε κιόλας από 1.8.
Οπότε δε χωρούσε κι άλλη μεγάλη Peugeot στον ίδιο δρόμο. Άνοιξε και πιο βόρεια πριν μερικές βδομάδες νέα Peugeot o Μπέσικος.
Οι άλλες Automotivo προς το παρόν διατηρούν Peugeot.
-
Η παλιά Fiat/Alfa/Jeep Autoone του Συγγελίδη πριν το δαχτυλίδι ξεκινάει ως τεράστια Peugeot. Ίσως να ξεκίνησε κιόλας από 1.8.
Λογικό αυτό, αφού ήταν Συγγελίδης το κτήριο και η εμπορία και είναι και ο εισαγωγέας, αναμενόμενο να βάλει εκεί έκθεση σε μια από τις εταιρείες που εισάγει. Δεν θα άφηνε κενό ένα τέτοιο κτήριο, τόσο μεγάλο και σε τέτοιο σημείο. Οπότε προφανώς 'υποχρέωσε' την Automotivo να αλλάξει σε άλλη μάρκα.
-
Καλησπέρα συμφορουμήτες , ειμαι στην αναζητηση μεταχειρισμένου μετα απο καποιο καιρο και εχω 2 περιπτωσεις τις οποιες εξεταζω . Περιπτωση 1) Renault Clio με 168Κ χιλιομετρα μοντέλο 2014 και ηλεκτρονικο βιβλιο σερβις σε αντιπροσωπία που ομως δεν αναγραφει λεπτομερώς (απο οσο μου ειπε ο πωλητης οταν το πηγε στην αντιπροσωπια) τι ακριβώς εχει κανει σε καποια σερβις , οποτε δεν μπορω να γνωριζω αν εχει αλλαχτει σετ ιμαντα - αντλια αν και η λογική λεει πως αν εγιναν τα σερβις σε αντιπροσωπια πρεπει να εχει γινει και η αλλαγη του ιμαντα .
Περίπτωση 2) Renault Clio με 65Κ χιλιομετρα μοντελο 2014 και βιβλιο σερβις συνεργείου με περασμένα τα σερβις ανα περιπου καθε 15κ χιλιομετρα και κανονικα σφραγιδες . Ενα μονο περιεργο σερβις που εχει να κανει με αντλια νερου στα 40Κ χιλιομετρα .Οι τιμες και των 2 ειναι περιπου ίδιες και περα απ τον παραγοντα εκδοσεις που και σ αυτο ειναι παρομοιες θεωρείτε καποιο καλυτερη περιπτωση; To 1o ειναι εμπόρου το 2ο ιδιώτη.
-
Λογικά το 2ο είναι καλύτερη επιλογή και με λιγότερα 100.000 χλμ και από ιδιώτη, ίσως το 1ο του εμπόρου να έχει περισσότερα αληθινά χλμ και γιαυτό δεν σου λέει λεπτομερώς τι έχουν κάνει γιατί θα φανούν τα πραγματικά χλμ που μπορεί να είναι και 220-250.000 χλμ
-
Λογικά το 2ο είναι καλύτερη επιλογή και με λιγότερα 100.000 χλμ και από ιδιώτη, ίσως το 1ο του εμπόρου να έχει περισσότερα αληθινά χλμ και γιαυτό δεν σου λέει λεπτομερώς τι έχουν κάνει γιατί θα φανούν τα πραγματικά χλμ που μπορεί να είναι και 220-250.000 χλμ
Στην 1η περιπτωση εχει κανει ολα τα σερβις απ οσο λεει τουλαχιστον στην αντιπροσωπεία απλα σε καθε σερβις δεν φαινεται απ οσο λεει αναλυτικα το τι ακριβως εκανε σε καθε σερβις . Διασταυρωση χιλιομέτρων ωστοσο φαινεται να υπαρχει . Ομως δεν ξερουμε ετσι αν εχει αλλαξει ή οχι ιμαντα - αντλια μιας και δεν υπαρχει αναλυση του καθε σερβις.
Στη 2η υπαρχει το κλασικο book service απο τοπικο συνεργείο στην Αθηνα απλα το μονο που με προβληματιζει ειναι η αλλαγη της αντλιας νερου στα 40Κ χιλιομετρα ενω λογικα κατι τετοιο θα επρεπε ν αλλαξει στα 100Κ+. -
Ετσι ειναι ειχα κι εγω αυτην την απορια και η αντιπροσωπια μου ειπε πως πρεπει να το δει με το πλαισιο.Προφορικα μου ειχε πει 90.000 αλλα οταν το βαρεσε στο κομπιουτερ μου ειπε κι εμενα 120 η εξι χρονια
-
Καμμια ιδεα για αλλαγη κρεμαγιερας σε Clio III?
Αντιπροσωπια ζηταει 1000€ με την εργασια...
-
Καλησπέρα κατοχος πλεον του Renault clio 1.5 DCI (μεταχειρισμενου) μοντελο του 2014 με το που αγορασα το αυτοκινητο μου βγαζει θεμα με τον συμπιεστη του A/C, σαν να λεμε ζημια 500+ . Εχετε μηπως καμια προταση οσον αφορα την εταιρεια του κομπρεσσορ που να επιλεξω για να τον αλλαξω απο αυτους του εμποριου; Τα γνησια στην αντιπροσωπεια ειναι στα 1200 ευρω οποτε δεν τiθεται θεμα γνησιου . Κυριως Valeo - Hella - Lucan - NRF - 4Seasons - Meat&Doria ειναι αυτα που βρισκω .
-
Εκτός από την Automotivo στο Χαλάνδρι που από Peugeot έγινε Renault/Dacia, πλέον Renault/Dacia και στο Γέρακα η Automotivo:
-
Καλησπέρα στην ομάδα σας!! Επειδή είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου Renault scenic θα ήθελα να ρωτήσω εαν το αυτόματο κιβώτιο edc είναι αξιόπιστο και εάν έχει προβλήματα γενικότερα και ποιο είναι το κόστος συντήρησης του;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
RENAULT FORUM