-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δευτερον, Να το καλυψει πληρως η εγγυηση δεν γινοταν γιαυτο και μου εκαναν σχετικα μεγαλη εκπτωση.thvarveriiiiiiiiiiiis, για δώσε τα φώτα σου!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δευτερον, Να το καλυψει πληρως η εγγυηση δεν γινοταν γιαυτο και μου εκαναν σχετικα μεγαλη εκπτωση.
thvarveriiiiiiiiiiiis, για δώσε τα φώτα σου!
Πςςς ωχ αμαν. Τον ξεχασα αυτον.
thvarveriiiiiiiiiiiiiiisssssssssss βοηθεια
-
Φίλε παράτα τα Ρενό. Μάπα αγόραζες, δεν το ήξερες; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτο μαλλον στο 'οτι πιο απιθανο' πρεπει να παει αφου γινεται σπανιοτατα - ναι καλα- αλλα τεσπα.Εγινε κι αυτο.
Ειμαι αρκετα χιλιομετρα μακρυα απο το Ηρακλειο. Μπαινω μεσα στο αμαξι, βαζω την καρτα, παταω συμπλεκτη, παταω το κουμπι αλλα το Μεγκαν μου ριχνει 'χυλοπιτα' Δεν παιρνει μπροστα με τιποτα και μου βγαζει ενδειξη στο ταμπλο: 'Steering Locked' ΦΤΟΥ ΓΜΤ Το περιεργο; Το τιμονι δεν ηταν κλειδωμενο, γυρνουσε κανονικα.
Καλώ την οδικη το παω στο συνεργειο.
'Τα εχει παιξει η κλειδαρια του τιμονιου' μου λενεΑντικατασταση, φιλικη τιμη μονο 190 ευρω απο 370 που κανει κανονικα.
Μπορει κανεις να μου πει για πιο λογο να μην παιρνει μπροστα το αμαξι απο μια χαλασμενη κλειδαρια τιμονιου;
Καλα καλα ξερω τωρα θα μπουνε μεσα δυο μελη του φορουμ, ονοματα δεν λεω το ενα αρχιζει απο Α και τελειωνει σε disgr και ο αλλος αρχιζει απο funky και τελειωνει σε reverent και θα θαψουν τα ρενω αλλα δεν πειραζει.
Καλησπέρα
Με το συμπλέκτη δοκίμασες και δεν έπαιρνε.
Με το φρένο;Πιο πιθανό είναι ότι κόπηκε η καλωδίωση πίσω από το πεντάλ του συμπλέκτη. Γνωστό πρόβλημα σε μοντέλα μέχρι το '04.
Εύκολη επισκευή...Πρώτα λοιπόν πες τους να κοιτάξουν την καλωδίωση και μετά την κλειδαριά.
Αν φυσικά πήρε μπροστά με το φρένο δεν τίθεται θέμα κλειδαριάς... -
Μεγκάν του 2001 (της αδερφής μου) μερικές φορές δεν παίρνει μπρος. Απ' ότι λέει μπορεί να γυρίζει η μίζα μπορεί όχι - δεν καταλαβαίνει
Μάλλον γυρίζει η μίζα αλλά δεν παίρνει (δεν είναι μπαταρία) γιατί παίρνει την άλλη μέρα. Το συνεργείο για Ρενό πάνω στην Παρασκευοπούλου (Θεσσαλονίκη) ισχύει;
-
Κοίταξε αν είναι συνδεμένα όλα τα καλώδια της μπαταρίας .... Έπαθα το ίδιο μετά από service και είχαν ξεχάσει να συνδέσουν ένα καλώδιο ....
-
Ναι, ισχύει. Παρασκευοπούλου και Κωνσταντινίδη. Αισθητήρα μου μυρίζει...
-
Από τις καλύτερες διαφημίσεις που θα δείτε ποτέ σας....
-
-
Είναι απίστευτα προκλητικό αυτό που κάνουν με τις διαφημιστικές καμπάνιες...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Από τις καλύτερες διαφημίσεις που θα δείτε ποτέ σας....Sicher... ε, συγγνώμην, ασφάλεια άνω απ' όλα !! Με το Twingo II όμως, τι κάνουμε ;;
EDIT: βρήκα καλύτερη !!
-
@leonp, κατα 99% το πρόβλημα ειναι αισθητήρας στροφάλου...
Κόστος περί τα 40-50 ευρώ εκτός αντιπροσωπείας...
-
αν και off topic αυτή τη στιγμη, σας χαιρετω γιατι μπαινω πρωτη φορά εδώ..
αν με πετύχει κανεις, εχω το πιο βρωμικο γκρι 19 στον κοσμο...
επισης πριν 3 χρόνια έπεισα τον μπαμπά μου να παρει το scenic 1.6 για να αφήσει ήσυχο το 19 μου το οποίο ερωτεύτηκα παράφορα το '93 όντας 7 χρονών... έτσι λοιπόν το έφερα στα χανια που σπουδάζω,και το καλοκαίρι λόγω διακοπών το άφησα στη σούδα (λιμανι) κάτω από ένα δέντρο (και καλά για τον ήλιο, αφου δν προλάβαινα να βάλω κουκούλα) για ένα μήνα και κατάφερα να το γεμίσω με κουτσουλιές και να το κάνω το πιο βρώμικο στον κόσμο...τις οποίες ακόμα δεν έχω καθαρίσει.. (πάει εναμισης μήνας που βαριεμαι). ακόμα, με το παραπάνω scenic έκανα 4000 χιλιομετρα στας ευρώπας το καλοκαίρι με μέση κατανάλωση 7.2 που ανέβηκε σε 7.8 όταν έκανα 300χλμ με 150-170χλμ/ω για να προλάβω το καράβι της επιστροφής..
κατα τα άλλα το 19 έχει 230000 χλμ και χαλασε μονο μια φορα σε εκδρομη στο βολο με γονεις(ημουν δημοτικο ακομα δν θυμαμαι τι επαθε) και αλλαξε 2 μπαταρίες... καταλύτη δεν εχει χρειαστει ακόμα
ένω αντίθετα το scenic πάει κάθε εξάμηνο συνεργείο, είτε για αντλία βενζίνης ειτε για ηλιοροφη, είτε για ηλ.παράθυρα...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Sicher... ε, συγγνώμην, ασφάλεια άνω απ' όλα !! Με το Twingo II όμως, τι κάνουμε ;;EDIT: βρήκα καλύτερη !!
To Τwingo δεν το έβαλαν για να μη γίνει σπλάτερ η διαφήμιση!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
@leonp, κατα 99% το πρόβλημα ειναι αισθητήρας στροφάλου...Κόστος περί τα 40-50 ευρώ εκτός αντιπροσωπείας...
Αυτό μου είπαν σε συνεργείο δίπλα στο σπίτι μου, θα το πάω αύριο.
-
καλημέρα,
ωραία είναι τα renault μας αλλά πολύ ζημιάρικα,εγώ έχω ένα megane coupe 1.4 μοντέλο 2001.με έχει τρελλάνει θέλω να το αλλάξω γιατί όσο το έχω τόσο πληρώνω έχει κάνει 92000 χιλίομετρα ,στην αρχή έκανα μόνο τα service του και ήταν μια χαρά απο τότε που έμπλεξα και με ΚΤΕΟ την έβαψα.δεν ξέρω αν τα καινούργια μοντέλα είναι πιο αξίπιστα αλλά αυτό που έχω είναι ..... -
Οδηγησα πριν λιγες μερες το 1,2 TCE 'Rip Curl'
Αν κ το αυτοκινητο ειχε ελαχιστα χλμ επανω του(ουτε 1500 δηλαδη) μου εκανε καλη εντυπωση θα ελεγα....
Αρκετα ροπατο κυριως απο τις 2 μεχρι τις 4500 ακομα κ με 4η ταχυτητα.....
Απο εξοπλισμο ειχε απλα τα παντα....
Η καταναλωση του με τερμα γκαζι(και πολλες φορες οδηγηση οπως το Rs μου δηλ κοφτες ) δεν ξεπερασε τα 8,5-9 λιτρα μεσα στη πολη παντα.....
Καθολου κακη λυση για ενα αυτοκινητο πολης,θα το σκεφτω σοβαρα....
-
Ανακάλυψα bug στο Clio μου!
-
Εγώ αύριο σκέφτομαι να ανακαλύψω αν μπορώ να αγοράσω tce.
-
Ανακάλυψα bug στο Clio μου!
Ρε συ, τι θηρίο είν' αυτό ;;!! Κάτι τέτοια κυκλοφορούσαν στη Λήμνο (κάποτε που ήμουν εκεί φαντάρος...). Πώς το λένε ;
RENAULT FORUM