-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
Ρε παιδιά, ξαφνικά δεν μου ανάβουν τα ΣΤΟΠ στο κλιό. Λάμπες δεν είναι, ασφάλεια δεν είναι. Μόνο τον διακόπτη στο πετάλι του φρένου σκέφτομαι. Που βρίσκεται αυτός? κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?
Μπουτόν φρένων είναι(μια μαυρη μακροστενη μικρή πλαστική βαλβίδα)που βρίσκετε στον χώρο των πεντάλ.Δέν κάνει σωστή επαφή και επαναφορά.μάλον θελει αντικατάσταση.
Γιαυτό εγραψα οτι θέλει μαλον αντκατάσταση,γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων με το καθάρισμα της βαλβίδας αυτής,το επερχόμενο σύμπτομα,ήταν αυτό που ανέφερες.Να ανάβουν μόνιμα τα στοπ.Δυστιχώς θελει αντκ/ση.
Το κατάλαβα και θα την αλλάξω. Ευχαριστώ.
-
Εγινε το πρωτο σερβις.
Εχουμε και λεμε: Φιλτρο αερος, φιλτρο λαδιου, μπουζι, υγρο παρμπριζ, λαδια, φιλτρο A/C, εργατικα συνολο 220 ευρα που επεσε στα 209 μετα απο μια εκπτωση.
**Εργατικα 80 ΕΥΡΩ **;;;;;;;;Πηγα το αμαξι 8 το πρωι κατοπιν ραντεβου και 10.30 ειχα τελειωσει.
Στα αξιοσημειωτα η αλλαγη και των δυο εσωτερικων χερουλιων στις μπροστινες πορτες τα οποια ειχαν φθαρει, δωρεαν φυσικα - βλεπε εγγυηση.
Επισης προ ημερων ειχα αγορασει δυο λαστιχακια για τους υαλοκαθαριστηρες και αφου παρακαλεσα τον υπευθυνο μου τα εβαλαν κι αυτα. -
Εξουσιοδοτημένα...
-
-
-
θα βαλω τα κλαματα...
-
Mετα την 1η φωτο, η 2η και η 3η ειναι τελειως teaser...
Σε κανουν να απορεις αν το williams ειναι πολυ μπροστα η πολυ πισω απο τα αλλα. -
Kαλησπερα σας!
Ειμαι μελλος στο coltclub και εχω μια ερωτηση που σας αφορα!
Ψαχνομαι για καποιο chip στο colt μου και στο club εχει γινει πολλη συζητηση για το (παραλληλο?) box της powersystems.
Ηρθα σε εσας γιατι ο αντιπροσωπος της εδω στην Ελλαδα,το εχει τοποθετησει σε καποια γαλλικα και μας προετρεψε να ρωτησουμε (αν γνωριζετε πειτε μου και ποιες αλλες μαρκες το τοποθετουν)!
Θα ηθελα να μου πειτε εντυπωσεις (διαφορα σε αποδοση,αν εχασαν την εγγυηση,αν φαινεται απο το διαγνωστικο στο συνεργειο,κατι που ειναι σημαντικο) η καποιο link ωστε να διαβασω!
Μονος μου εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ουσιαστικο!
Θα ηθελα επισης να πω οτι για το cz3 μας το πουλα στην τιμη των 450 Ε και για το czt στην τιμη των 800 Ε,ενω αν το παραγγειλω απο το site τους εχει 380 Ε και 530 Ε αντιστοιχα.
http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... ef=Essence (cz3)
και http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... ef=Essence (czt)
Λογω της εμπειριας οποιων μελλων εχουν δοκιμασει τετοια λυση θα ηθελα να ξερω αν μια τετοια διαφορα τιμης δικαιολογειται απο τα μεταφορικα και την τοποθετηση!
Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις! -
Αν θες κανε μια βολτα στο http://www.greekrenaultclub.gr θα βρεις αρκετα σχολια σχετικα με το κουτι του θαναση!
Βασικα ειναι αναλογα με τι θελει ο καθενας απο το αμαξι του..... εγω παντως (δεν το εχω βαλει!) απο οτι βλεπω δινει αρκετη ροπη στο αμαξι (ατμοσφαιρα) ενω στα τουρμπατα μιλανε και για αλογα!!!
-
Μπορεί κάποιος με Κλιό II 1.4 16V να αναφέρει τη τελική του βγάζει η 3η ταχύτητα λίγο πριν τον κόφτη; Ίσιο οδόστρωμα, άνοιγμα σιγά-σιγά, ένα άτομο μέσα, ζεστός κινητήρας οι συνθήκες.
Σε εμένα(μοντ.2000) έβγαλε ελάχιστα πάνω από 120 χαω και μάλιστα στον κόφτη.
Μήπως έβαλαν άλλο σασμάν στα Κλιό II του facelift(τριγωνικά φώτα); Οι άνθρωποι μου ρίχνουν από 10 μέχρι 20 χλμ παραπάνω -
Θα το επιχειρήσω φίλε famas!
-
Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι λογική της Renault;! Σε ένα αυτοκίνητο (Megane) που πλέον θεωρείται ξεπερασμένο, πουλάει ελάχιστα, είναι... τουλάχιστον περίεργο εμφανισιακά, πάει και φτιάχνει έκδοση GT με 165 άλογα και την πουλάει πάνω από 24.000 ευρώ (τιμή όπου παίζει το Golf GT) όταν μάλιστα έχει το μειονέκτημα του 2.0λιτρου κινητήρα που για την ελλάδα είναι αποτρεπτικότατος παράγοντας Ποιος περιμένουν να το αγοράσει;
-
Τα 2.000 κυβικά είναι το πρόβλημα που ανεβάζει την τιμή φίλε M3lkor μάλλον. Και αυτό ισχύει μόνο στην Ελλάδα, υποθέτω. Στην Ευρώπη όπου προφανώς βρίσκονται τα συμφέροντα όλων των εταιρειών, υπάρχουν τα diesel, τα διπλοτούρμπινα 1.400αρια δεν θεωρούνται ο απόλυτος μονόδρομος και οι τιμές δεν διαφέρουν βάσει κυβικών.
Αν φταίει δηλαδή κάποιος, είναι η ελληνική Ρενώ που δεν θέλει να χτυπήσει την αγορά με μείωση τιμής άρα και λιγότερο κέρδος και το κράτος που ό,τι και να γίνει, αφού είναι 2000 κυβικά πρέπει να τα τσεπώσει.
-
Ψάχνοντας ο αδελφός μου για κάποιο μεταχειρισμένο 'πολυμορφικοειδές', βρήκε (μεταξύ άλλων) και ένα Scenic 1.6 του '04 (1η άδεια μέσα στον Ιανουάριο του '05), το οποίο (απ' ό,τι μας είπε ο πωλητής) αγοράστηκε από κάποιον μεσήλικα, ο οποίος έκανε 10.800 μόλις χιλιόμετρα και στη συνέχεια το αντάλλαξε μ' ένα (νέο) Corsa και τώρα το αυτοκίνητο πωλείται προς 14.500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εξόδων για πινακίδες κλπ.).
Ερώτηση γενική, αλλά και προς τους τυχόν κατόχους: αξίζει η αγορά του; Μήπως κρύβει κάποιον 'λάκκο η φάβα'; Υπάρχουν κάποια προβλήματα και γενικώς σημεία, που χρήζουν προσοχής (βλ. γρανάζι μεταβλητού χρονισμού) ;
Υ.Γ.: το αυτοκίνητο έχει μπρος-πίσω ηλιοροφή και 16άρες ζάντες. Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει για ποιό επίπεδο εξοπλισμού πρόκειται;
-
Μπορεί να είναι ένα απο τα 'τυχερά' renault, ίσως έχει λίγα χλμ επειδή δεν μπόρεσε ο ιδιοκτήτης να κάνει περισσότερα και αναθεματίζοντας την ώρα και τη στιγμή που το αγόρασε να το πουλάει.
-
Καλη τιμη ειναι, δες αν μπορεις να πας το αμαξι σε καποιο γνωστο σου να το κοιταξει, και προσπαθησε, μαλλον ο αδερφος σου, να το χαμηλωσει κανενα 500αρικο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλη τιμη ειναι, δες αν μπορεις να πας το αμαξι σε καποιο γνωστο σου να το κοιταξει, και προσπαθησε, μαλλον ο αδερφος σου, να το χαμηλωσει κανενα 500αρικο.Ευχαριστώ για την απάντηση!! Η αρχική του τιμή ήταν τα 14,5 χιλιάρικα, ο πωλητής την κατεβάζει κανένα 400άρι με 450άρι, αλλά με τα διάφορα 'υπέρ δημοσίου' έξοδα ξαναφτάνουμε στα περίπου 14,5. Γνωστό έχω (μη εξουσιοδοτημένο και απολύτου εμπιστοσύνης...) στα ...Γλυκά Νερά, αλλά η αντιπροσωπεία είναι στην Πειραιώς και το δίνει για να το πάμε για έλεγχο 'κάπου κοντά' ... Να πάμε (αναγκαστικά) στη Mobility;
-
Το κάπου κοντά πώς θα το διαπιστώσουν; Από τα χλμ του κοντέρ; Εγώ θα σου έλεγα να απαιτήσεις ευγενικά να το πας στο δικό σου συνεργείο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το κάπου κοντά πώς θα το διαπιστώσουν; Από τα χλμ του κοντέρ; Εγώ θα σου έλεγα να απαιτήσεις ευγενικά να το πας στο δικό σου συνεργείο...Σωστος. Αμαξι θελετε να αγορασετε οχι γουρουνι στο σακί.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το κάπου κοντά πώς θα το διαπιστώσουν; Από τα χλμ του κοντέρ; Εγώ θα σου έλεγα να απαιτήσεις ευγενικά να το πας στο δικό σου συνεργείο...
Σωστος. Αμαξι θελετε να αγορασετε οχι γουρουνι στο σακί.
Το αυτοκίνητο δεν έχει ούτε πινακίδες ούτε ασφάλεια. Μπορούμε να το πάρουμε και να κάνουμε (χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα) πάνω από 50 χιλιόμετρα για το 'πήγαιν' έλα' στα Γλυκά Νερά;
RENAULT FORUM