-
ΑΛΦΑ βεβαιως...βεβαιως!!
-
Νέα ράτσα...
-
Passat... Επειδή είμαι προκατειλλημένη..
-
Passat, απλά τρομερό..
-
alfa 159 βεβαίως - απλά πανέμορφη
-
αν και δεν έχω οδηγήσει κανένα απ'αυτά, έβαλα το Ρενό 3, όχι ότι είμαι φαν του γαλλικού, αλλά ότι έχει πολλά να δώσει σχετικά με τα άλλα. Πάντως αναμιγνύονται πολλές κατηγορίες και αυτό επηρεάζει την απόφαση, έτσι δεν είναι?
-
toyota aygo-peugeot 107-citroen c1
κριμα δεν ειναι να μην τα ψηφισει κανεις
ΥΓ.δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα αυτοκινητα
-
Alfa Romeo 159
-
Swift χαλαρά. Aπαιχτο απ' έξω, πολύ καλά υλικά από μέσα. Αντε να'ρθει και το τούμπανο !
-
Έχω δίλημμα:
Να ψηφίσω το αντικειμενικά καλύτερο,και ας είναι αισθητικώς αμφιλεγόμενο,να ψηφίσω την κούκλα,που είναι και σούπερ αυτοκίνητο ή να ψηφίσω το value for money,έτσι όπως πάει να διαμορφωθεί η κατηγορία?
Τρίλημμα είναι τελικά!
Suzuki Swift λοιπόν,ψηφίζοντας αιρετικά και με 'πρακτική' σκέψη...
-
Renault Clio III !
ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!
-
alfa 159... Η πιο όμορφη απο όλα τα υπόλοιπα.
Δύσκολη η επιλογή αλλά δεν πιστεύω πως τα υπόλοιπα έχουν κάτι αξιοσημείωτο. -
BMW 3. -
Μετά απο ώριμη σκέψη ...... Alfa 159
γιατί θα ομορφαίνει τους δρόμους
κι ας είναι η 3αρα καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Alfa Romeo 159.
-
AR 159
-
ηταν πολύ δύσκολη επιλογή..
Η BMW έχει την νοοτροπια οτι βγάζω πουλάει αρα ας το 'χαλάσουμε' λιγο οπως το λιτο εσωτερικό και τα 'αλα Μιτσου' πίσω φανάρια αλλα εχει ενα οπλο που καθάρισε την Άλφα για μένα. Δεν λέω την γνωστή καραμέλα περι ποιότητας γιατί ειναι γνωστό σε όλους μας, αλλά έχει την μετάδοση στο σωστό μέρος που ζητάει ενας συνειδητοποιημένος οδηγός που ξέρει τι θέλει για τα λεφτά του.
Ψήφο στην Βαυαρή κυρία έστω και αν το βλέμμα μου κόλλησε στην καλλίγραμμη Ιταλίδα
-
BMW γιατί είναι η πρώτη 3 άρα που μου αρέσει τόσο
-
Passat.
αν και η 159 ειναι πιο ομορφη....
το Passat ειναι πιο value for money. -
ALFA ROMEO 159. Nuova Razza Alfa! Πανέμορφη από κοντά, δνε έχω καταλάβει που υστερεί σε σχέση με το Passat, η 3άρα με πίσω κίνηση... γυρίζει (και ασχήμια...); Το Clio... ε όχι... ΠΟΥNTO ΤΟ PUNTO;
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF