-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καλα οι διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν. για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
Απλά μαθήματα δημοτικού :
[list:381nsaxn]Ψ και ι, Ψι
Χ και ου, χου
Λ και α, λα[/list:u:381nsaxn]Όλα μαζί ψίχουλα
270.000 ευρώ σε καύσιμα αντιστοιχούν περίπου σε 200.000 λίτρα βενζίνης ή 160.000 λίτρα diesel.
Για κάθε λεπτό του ευρώ καλύτερης τιμής που πετυχαίνεται μέσω συμφωνίας ο επιχειρηματίας έχει κέρδος 200.000x0,01=2.000 ευρώ για βενζίνη ή 160.000x0,01=1.600 ευρώ για diesel.
Αλλά με τέτοιες καταναλώσεις τα κέρδη/συμφωνίες είναι πάνω από 4-5 λεπτά το λίτρο δηλαδή 8.000 με 10.000 ευρώ κέρδος για την επιχείρηση και ζημιά για την Lyoness εκτός εάν η επιχείρηση θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση και τα κέρδη της να τα δίνει στην Lyoness και να χάνει σε τακτική βάση 8.000 έως 10.000 ευρώ για να έχει Πολλαπλασιαζόμενες Ζημιές Αφοσίωσης (ΠΖΑ) συντηρώντας Πυραμίδες .
Αναποδα τα λιτρα ,πιο πολλα το ντιζελ
Ναι το σωστό είναι
[list:381nsaxn]270.000 ευρώ σε καύσιμα αντιστοιχούν περίπου σε 200.000 λίτρα diesel ή 160.000 λίτρα βενζίνης
Για κάθε λεπτό του ευρώ καλύτερης τιμής που πετυχαίνεται μέσω συμφωνίας ο επιχειρηματίας έχει κέρδος 200.000x0,01=2.000 ευρώ για diesel ή 160.000x0,01=1.600 ευρώ για βενζίνη.[/list:u:381nsaxn]
-
@Lyco & νέα διαχείριση
Προφανώς, δεν γνωρίζετε το π.δ.131/2003 περί γκρίζας διαφήμισης. Αν διατηρείτε ένα ιστολόγιο με σκοπό να προωθείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να φαίνεται καθαρά ότι το κατέχει και το διατηρεί μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή, το ιστολόγιο παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη αντικειμενική πηγή πληροφόρησης-ενημέρωσης, τότε αυτό θεωρείται κατά το νόμο γκρίζα διαφήμιση και άρα παράνομη.
Συνεχίστε τώρα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μ' αρέσεις, όμως, ρε Lyco. Θα περίμενα να πεις ότι τα παραλέω, ξερωγώ, ότι κάτι λάθος έκανα με τις τιμές. Αλλά εσύ όχι, ξέρεις ότι οι τιμές στο δίκτυό σας είναι τιμές λιανικής στη χονδρική, μιλάμε για τρελές διαφορές, όχι αστεία, κ λες ότι ... 20 - 30 %διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα
Να μιλούσαμε για 2 - 3% να το καταλάβω, αλλά ψίχουλα το 30%;
και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν.
Πολλαπλασιασμένες επιστροφές που μόνον από κοντά θα μου εξηγήσεις, έ;
για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
Κοίτα, κάθισε γιατί αυτό που θα σου πω μπορεί να σε ταράξει: Σ' αυτό τον κόσμο, την κατανάλωση (που δήλωσες ότι σας ενδιαφέρει) την κάνει ο καταναλωτής. Κ επειδή όσο μαλάκες κ να είναι οι καταναλωτές, ποτέ δεν είναι όσο μαλάκες θα τους ήθελες, το πολύ που θα σου δώσουν είναι 3 @@, όχι άξια λόγου κατανάλωση σε τιμές 20 - 30% ακριβότερες.
Άρα ψάξε για μαλάκες που να σε πληρωσουν για να τους γράψεις από κάτω σου κ μάζεψε όσα λ7 μπορείς, πριν ακουστεί το 'μπαμ'.
Γνώμη μου (μετά από ενδελεχή έρευνα 2 περίπου ωρών).Μα δε γίνεται να σε αμφισβητήσω (και δεν είναι εκεί η ουσία), στη Lyoness υπάρχουν περισσότερες από 2000 Ελληνικές επιχειρήσεις. Λες να είναι όλες οι φθηνότερες ;; (όχι βέβαια) και φυσικά ο κάθε καταναλωτής μπορεί να ψαχτεί αν τον συμφέρει να αγοράσει από συμβεβλημένη με τη lyoness επιχείρηση να πάρει το 1-2% cashback και λοιπά προνόμια ή να αγοράσει από κάποια άλλη επιχείρηση. Aκόμα και ο κάτοχος κάρτας lyoness δεν έχει υποχρέωση να αγοράζει από συμβεβλημένες με τη lyoness επιχειρήσεις.
Eμένα για παράδειγμα με συμφέρει να αγοράζω όσο γίνεται από lyoness επιχειρήσεις γιατί λόγο του δικτύου που έχω φτιάξει και των τζίρων που δημιουργούνται από τα άτομα και τις επιχειρήσεις που έχω στην ομάδα μου λαμβάνω πολλαπλασιασμένες επιστροφές. αυτό έχει σαν συνέπεια ακόμα και ένα προϊόν που αγοράζω σήμερα 10-20% ακριβότερα από κάποια επιχείρηση που ειναι στη lyoness στο τέλος να μου κοστίζει φθηνότερα από ότι αν το αγόραζα από μη-lyoness επιχείρηση.
Κάποιος εδώ μέσα ανέβασε μερικές σελίδες πίσω ένα ωραιότατο manual που εξηγεί τις lyoness αμοιβές, μπορείς να καταλάβεις τι παίζει ;;;
http://www.todosganamosjuntos.com/uploa ... sacion.pdf
(κατάλαβες γιατί κάποιος μπορεί να τις εξηγήσει μόνο από κοντά και με παραδείγματα ;;; αλλιώς θα πρέπει να γράφω κυριολεκτικά σεντόνια από την Αθήνα έως το Κατσιμίδι και πίσω..... και πάλι ο καθένας θα καταλάβει ότι θέλει).
“Ακούω και ξεχνώ, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω” – Κομφούκιος.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
'Εχει και να αντιμετωπίσει και την εμπάθεια ορισμένων εδώ μέσα όπως ο g46 που ποστάρει συνεχώς walls of text γιατί κατά βάθος θέλει να σπρώξει τη δική του πυραμίδα (Νέκταρ).
Kανεις πλακα ετσι?
Btw εχω γραψει και για την lr αλλα και για το cashback της natwest....
Oπως και εχω προτινει να παρει καποιος Ελληνικης τραπεζας καρτα, αντι της πυραμιδας.
Και εδω μεσα γραφω σεντονια με βασικο επιχειρημα οτι η απατη αυτη ειναι πυραμιδα.
Λες να θελω να προωθησω αλλη?
Δε γνωριζω καν αν η nectar ειναι πυραμιδα η οχι, θα με ενδιεφερε ομως, να διαγραφω και απο αυτη αν ειναι.
Ημαρτον, μη ψαχνετε για απατεωνες εκει που δεν υπαρχουν, ειναι υπερβολη.ειρωνικα το λεει ο Ζορζ !
My bad.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@Lyco & νέα διαχείρισηΠροφανώς, δεν γνωρίζετε το π.δ.131/2003 περί γκρίζας διαφήμισης. Αν διατηρείτε ένα ιστολόγιο με σκοπό να προωθείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να φαίνεται καθαρά ότι το κατέχει και το διατηρεί μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή, το ιστολόγιο παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη αντικειμενική πηγή πληροφόρησης-ενημέρωσης, τότε αυτό θεωρείται κατά το νόμο γκρίζα διαφήμιση και άρα παράνομη.
Συνεχίστε τώρα.
Mην αγχωνεσαι καθολου, ηδη προωθω το θεμα.
Παρακαλαω να συνεχισουν γιατι το αναλαμβανουν με ολο και πιο χοντρο φακελο. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Μα δε γίνεται να σε αμφισβητήσω (και δεν είναι εκεί η ουσία), στη Lyoness υπάρχουν περισσότερες από 2000 Ελληνικές επιχειρήσεις. Λες να είναι όλες οι φθηνότερες ;; (όχι βέβαια) και φυσικά ο κάθε καταναλωτής μπορεί να ψαχτεί αν τον συμφέρει να αγοράσει από συμβεβλημένη με τη lyoness επιχείρηση να πάρει το 1-2% cashback και λοιπά προνόμια ή να αγοράσει από κάποια άλλη επιχείρηση.Α μπα ? Νόμιζα ότι ο καταναλωτής σε καμία περίπτωση δε χάνει:
η Lyoness είναι σίγουρα κερδισμένη αλλα και τα μέλη σίγουρα δε χάνουν τα χρήματα τους αφού η εγγραφή και η χρήση της lyoness cashback card είναι δωρεάν.
αλλά μόλις παραδέχτηκες ότι μπορεί και να μη συμφέρει να αγοράσεις μέσω Lyoness οπότε αν αγοράσεις μέσω Lyoness τότε χάνεις. Αυτό δηλαδή που σου λέμε οι πάντες εδώ μέσα, ότι ΔΕΝ είναι δωρεάν.
Προηγουμένως είδαμε και για ποιούς λόγους η Lyoness είναι κάποιας μορφής πυραμίδα / MLM.
Οπότε πραγματικά απορώ για ποιό λόγο σβήστηκαν τόσες και τόσες δημοσιεύσεις από το παρόν θέμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δε γίνεται να σε αμφισβητήσω (και δεν είναι εκεί η ουσία), στη Lyoness υπάρχουν περισσότερες από 2000 Ελληνικές επιχειρήσεις. Λες να είναι όλες οι φθηνότερες ;; (όχι βέβαια) και φυσικά ο κάθε καταναλωτής μπορεί να ψαχτεί αν τον συμφέρει να αγοράσει από συμβεβλημένη με τη lyoness επιχείρηση να πάρει το 1-2% cashback και λοιπά προνόμια ή να αγοράσει από κάποια άλλη επιχείρηση.
Α μπα ? Νόμιζα ότι ο καταναλωτής σε καμία περίπτωση δε χάνει:
η Lyoness είναι σίγουρα κερδισμένη αλλα και τα μέλη σίγουρα δε χάνουν τα χρήματα τους αφού η εγγραφή και η χρήση της lyoness cashback card είναι δωρεάν.
αλλά μόλις παραδέχτηκες ότι μπορεί και να μη συμφέρει να αγοράσεις μέσω Lyoness οπότε αν αγοράσεις μέσω Lyoness τότε χάνεις. Αυτό δηλαδή που σου λέμε οι πάντες εδώ μέσα, ότι ΔΕΝ είναι δωρεάν.
Προηγουμένως είδαμε και για ποιούς λόγους η Lyoness είναι κάποιας μορφής πυραμίδα / MLM.
Οπότε πραγματικά απορώ για ποιό λόγο σβήστηκαν τόσες και τόσες δημοσιεύσεις από το παρόν θέμα.
όταν ένας καταναλωτής κοιτάει να πάρει μόνο την άμεση επιστροφή 1-2% (και δε τον ενδιαφέρουν όλα τα άλλα) σαφώς μπορεί ένα προιον να το πληρώσει παραπάνω. το ξαναγράφω, η lyoness έχει 2.000+ συμβεβλημενες επιχειρησεις στην Ελλαδα και στατιστικά να το δεις δε γίνεται να είναι όλες οι φθηνότερες στον κλάδο τους. ο καθε καταναλωτής πρέπει να ζυγίζει τα υπερ και τα κατά και μετά να αποφασίζει.
για παράδειγμα ο ΑΒ ειναι φθηνότερος μεσω lyoness γιατι αγοράζοντας τις δωροεπιταγες του λαμβάνεις την επιστροφή lyoness και όταν πας στο ταμείο δίνεις και την κάρτα ΑΒ ώστε να μαζευεις και απο εκει τους ποντους.
η lyoness ειναι δωρεάν για ολα τα φυσικα προσωπα. μπορείς και μονος σου να κανεις εγγραφη μέσα από το lyoness.gr και να εισαι σιγουρος πως κανεις δε προκειται να σου ζητησει χρήματα (είτε κάνεις χρήση της, είτε οχι).
κανεις δεν λεει πως η lyoness δεν περιέχει και στοιχεία MLM αλλά όχι ότι είναι παράνομη, απάτη κτλ. παρεχει συγκεκριμένες υπηρεσιες και αμοιβές. ο καθενας μπορει να ενημερωθει δωρεάν και στη συνέχεια να κρινει αν τον συμφερει να τη χρησιμοποιησει είτε ως απλός καταναλωτής, είτε ως επιχείρηση (για το loyalty πρόγραμμα της), είτε ως δικτυωτής.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
όταν ένας καταναλωτής κοιτάει να πάρει μόνο την άμεση επιστροφή 1-2% (και δε τον ενδιαφέρουν όλα τα άλλα) σαφώς μπορεί ένα προιον να το πληρώσει παραπάνω.Μπορεί να πληρώσει 10 - 20% παραπάνω, για να πάρει 1 - 2% επιστροφή; Δεν τον λες κ σπίρτο!
για παράδειγμα ο ΑΒ ειναι φθηνότερος μεσω lyoness γιατι αγοράζοντας τις δωροεπιταγες του λαμβάνεις την επιστροφή lyoness και όταν πας στο ταμείο δίνεις και την κάρτα ΑΒ ώστε να μαζευεις και απο εκει τους ποντους.
η lyoness ειναι δωρεάν για ολα τα φυσικα προσωπα. μπορείς και μονος σου να κανεις εγγραφη μέσα από το lyoness.gr και να εισαι σιγουρος πως κανεις δε προκειται να σου ζητησει χρήματα (είτε κάνεις χρήση της, είτε οχι).
κανεις δεν λεει πως η lyoness δεν περιέχει και στοιχεία MLM αλλά όχι ότι είναι παράνομη, απάτη κτλ. παρεχει συγκεκριμένες υπηρεσιες και αμοιβές. ο καθενας μπορει να ενημερωθει δωρεάν και στη συνέχεια να κρινει αν τον συμφερει να τη χρησιμοποιησει είτε ως απλός καταναλωτής, είτε ως επιχείρηση (για το loyalty πρόγραμμα της), είτε ως δικτυωτής.
Ο ΑΒ κοστίζει ακριβώς το ίδιο μέσω λιονες, αφού δεν είναι συμβεβλημένος, ώστε όποιος είναι λιονέζος να παίρνει παραπάνω έκπτωση. Δωροεπιταγές, αν θέλω, αγοράζω κ εγώ.
**Άσε που μιλάμε για 'κέρδος' 2 - 3 Ε τον μήνα ανά νοικοκυριό, ΑΝ κάνεις όλα σου τα ψώνια κ τα οψώνια στον ΑΒ. **
(το έβαλα έντονο για να συζητήσουμε αυτό αν είναι να συζητήσουμε κάτι, μην προσπεράσουμε πάλι την ουσία, νισάφι!)
Τα συμβεβλημένα μικρομάγαζα στοιχίζουν ακριβότερα στον ιδιώτη καταναλωτή, από κάπου πρέπει να βγει το λιονοκόστος, για τον επαγγελματία δεν συζητάμε καν, η επιβάρυνση θα ήταν 20 - 30%, κανένας δεν είναι τόσο χαζός. Άρα πάλι μιλάμε για 'κέρδος' κανα 2ευρώ τον μήνα (πόσα να χαλάσεις, πια, σε μίνι μάρκετ κ κομμωτήρια;)
Γενικά μιλώντας, ακόμα δεν έχεις εξηγήσει πως θα βγάλουμε λ7 βάζοντας από κάτω μας επιχειρήσεις, αφού είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βγάλουμε λ7. Έχω 5 επιχειρήσεις των κουνιάδων μου που αν περάσουν τα έξοδά τους από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις θα τα πολλαπλασιάσουν αντί να τα μειώσουν, με έναν πρόχειρο υπολογισμό τα καύσιμά μου θα μου στοιχίζουν ένα καλό 8 - 9% επί πλέον (χωρίς να υπολογίσω άλλο 1% από την πίστωση που θα χάσω), τα έξοδα των άλλων 2 επιχειρήσεών μου δεν περνάνε ούτε από μακριά (μιλάμε, θα έπρεπε να αγοράζω ακριβότερα απ' όσο πουλάω).
Αυτό που είπες για τις επιχειρήσεις στην Τουρκία που ξέρεις αποδείχτηκε ότι μάλλον δεν το ξέρεις, αφού κ για εκεί ισχύουν τα ίδια. Για τη μισθοδοσία λέω να μην ξαναπώ, αφού ούτ' εσύ την ξανάφερες στη συζήτηση.Τι στο καλό, όσο κ αν το 'ψάχνω', δεν βλέπω λόγο για τη συζήτηση που πιάνεις εδώ μέσα, αφού όλο κράξιμο τρως κ ... είσαι κ μόνος σου! Αν η με-στοιχεία-MLM μπίζνα άξιζε έναν παρά, όλο κ κάποιος άλλος θα είχε βγάλει κανα Ε κ θα έμπαινε εδώ να την (κ σε) υπερασπιστεί. Προφανώς παίζεται κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι πίσω από τις πλάτες μας. Ο λόγος που δεν το βλέπουμε μερικοί, είναι μάλλον ότι δεν είμαστε στο τάργκετ γκρουπ.
Καλό για μας, θα έλεγα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
όταν ένας καταναλωτής κοιτάει να πάρει μόνο την άμεση επιστροφή 1-2% (και δε τον ενδιαφέρουν όλα τα άλλα) σαφώς μπορεί ένα προιον να το πληρώσει παραπάνω.
Μπορεί να πληρώσει 10 - 20% παραπάνω, για να πάρει 1 - 2% επιστροφή; Δεν τον λες κ σπίρτο!
Ο ΑΒ κοστίζει ακριβώς το ίδιο μέσω λιονες, αφού δεν είναι συμβεβλημένος, ώστε όποιος είναι λιονέζος να παίρνει παραπάνω έκπτωση. Δωροεπιταγές, αν θέλω, αγοράζω κ εγώ.
**Άσε που μιλάμε για 'κέρδος' 2 - 3 Ε τον μήνα ανά νοικοκυριό, ΑΝ κάνεις όλα σου τα ψώνια κ τα οψώνια στον ΑΒ. **
(το έβαλα έντονο για να συζητήσουμε αυτό αν είναι να συζητήσουμε κάτι, μην προσπεράσουμε πάλι την ουσία, νισάφι!)
Τα συμβεβλημένα μικρομάγαζα στοιχίζουν ακριβότερα στον ιδιώτη καταναλωτή, από κάπου πρέπει να βγει το λιονοκόστος, για τον επαγγελματία δεν συζητάμε καν, η επιβάρυνση θα ήταν 20 - 30%, κανένας δεν είναι τόσο χαζός. Άρα πάλι μιλάμε για 'κέρδος' κανα 2ευρώ τον μήνα (πόσα να χαλάσεις, πια, σε μίνι μάρκετ κ κομμωτήρια;)
Γενικά μιλώντας, ακόμα δεν έχεις εξηγήσει πως θα βγάλουμε λ7 βάζοντας από κάτω μας επιχειρήσεις, αφού είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βγάλουμε λ7. Έχω 5 επιχειρήσεις των κουνιάδων μου που αν περάσουν τα έξοδά τους από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις θα τα πολλαπλασιάσουν αντί να τα μειώσουν, με έναν πρόχειρο υπολογισμό τα καύσιμά μου θα μου στοιχίζουν ένα καλό 8 - 9% επί πλέον (χωρίς να υπολογίσω άλλο 1% από την πίστωση που θα χάσω), τα έξοδα των άλλων 2 επιχειρήσεών μου δεν περνάνε ούτε από μακριά (μιλάμε, θα έπρεπε να αγοράζω ακριβότερα απ' όσο πουλάω).
Αυτό που είπες για τις επιχειρήσεις στην Τουρκία που ξέρεις αποδείχτηκε ότι μάλλον δεν το ξέρεις, αφού κ για εκεί ισχύουν τα ίδια. Για τη μισθοδοσία λέω να μην ξαναπώ, αφού ούτ' εσύ την ξανάφερες στη συζήτηση.Τι στο καλό, όσο κ αν το 'ψάχνω', δεν βλέπω λόγο για τη συζήτηση που πιάνεις εδώ μέσα, αφού όλο κράξιμο τρως κ ... είσαι κ μόνος σου! Αν η με-στοιχεία-MLM μπίζνα άξιζε έναν παρά, όλο κ κάποιος άλλος θα είχε βγάλει κανα Ε κ θα έμπαινε εδώ να την (κ σε) υπερασπιστεί. Προφανώς παίζεται κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι πίσω από τις πλάτες μας. Ο λόγος που δεν το βλέπουμε μερικοί, είναι μάλλον ότι δεν είμαστε στο τάργκετ γκρουπ.
Καλό για μας, θα έλεγα.έχεις δίκιο. έχεις πλήρη γνώση της Lyoness και ξέρεις καλύτερα. με αποχέριασες (κατά το αποστόμωσες).
-
Δηλαδή στον ΑΒ πας μόνο για να εξαργυρωσεις τα μπόνους κτλ αν κατάλαβα καλά.
Και αν πας και ψωνίσεις απλά με την κάρτα σου δεν έχεις έκπτωση; ;;
Για να δούμε πως βάζει τους μεγάλους η εταιρεία. ..
-
Σχόλασε ο γάμος;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Σχόλασε ο γάμος; -
**Ναι και έφυγαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι. Μην προκαλείς. [mod] **
-
-
Επεσε συρμα απο τα υψηλα κλιμακια.
Προκαλει ο glf οταν εδω γραφοντουσαν 40 σελιδες διαφημισης την ημερα.
Βεεεβαια.Σε αυτό το σημείο θα πρέπει όμως να τελειώσει η συζήτηση. Οσες πληροφορίες/διαφημίσεις κλπ δόθηκαν αρκούν. Σχόλασε ο γάμος όπως προείπα. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός σε όλους ότι φτάνει. [mod]
-
**Μετά από λαϊκή απαίτηση, το θέμα ξαναγίνεται ενεργό.
Απαγορεύονται αυστηρά όμως τα εξής:
- Προώθηση εταιρειών MLM και γκρίζα διαφήμιση.
- Αλίευση χρηστών του Φόρουμ από εταιρείες MLM, κάρτες προνομίων κλπ.
- Παρεκτροπές, ύβρεις και προσωπικές προκλήσεις.
Ζητούμε συγγνώμη αν έχουν χαθεί δημοσιεύσεις μετά την χθεσινή κατάρρευση του Φόρουμ. Έχει σταλεί ήδη αίτημα στο τεχνικό τμήμα ώστε να επανέλθει όλο το Φόρουμ στην πρότερη κατάσταση.
Καλή συνέχεια και με σύνεση παρακαλώ.**
-
Αν είναι εδώ η φυσιολογική εξέλιξη ενός φόρουμ τότε shit inside many years that we didn t become well-belts.
-
Μ αρέσει γιατί το φόρουμ απέκτησε έναν αέρα αριστεράς!
Δεν βγάζεις από το αφεντικό και το τσιράκι νο. 2 τα αβαταρ που είναι διαφήμιση πυραμίδας; -
Eυτυχως ξεσηκωθηκε ο λαος.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μ αρέσει γιατί το φόρουμ απέκτησε έναν αέρα αριστεράς!
Δεν βγάζεις από το αφεντικό και το τσιράκι νο. 2 τα αβαταρ που είναι διαφήμιση πυραμίδας;Παρακαλώ ανάφερε τα ψευδώνυμα των χρηστών που εννοείς ώστε να επιληφθούμε. Ευχαριστώ.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)