-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στην Forever Living. Χαρτί δεν πήρε κανένας (από assistant supervisor μέχρι golden top manager).Ξερω καποιους που ασχολουνται με την συγκεκριμενη. Ο ενας ισχυριζεται οτι βγαζει κανα 1000ρικο το μηνα. Μετα απο χρονια και τρελο τρεξιμο βεβαια.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
....golden top manager......Πολύ γουστάρω αυτές τις ονομασίες που δίνουν στα στελέχη. Εδώ όλες οι ονομασίες της Amway, κάνετε κλίκ σε κάθε ένα για να δείτε προυποθέσεις και την καρφίτσα που δίνουν όταν φτάσεις το επίπεδο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην Forever Living. Χαρτί δεν πήρε κανένας (από assistant supervisor μέχρι golden top manager).
Ξερω καποιους που ασχολουνται με την συγκεκριμενη. Ο ενας ισχυριζεται οτι βγαζει κανα 1000ρικο το μηνα. Μετα απο χρονια και τρελο τρεξιμο βεβαια.
Εδώ έλεγαν για 3000 ευρώ (ο κύριος και η κυρία πέου).
Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για όλους αυτούς του κομπογιαννίτες;
-
υπάρχει, αλλά πρέπει να μπορείς να αποδείξεις ότι τα λεφτά βγαίνουν από τα νέα μέλη και όχι από τις πωλήσεις.
-
Με πλησίασε και μένα σήμερα φίλος που γράφτηκε πρόσφατα στη worldventures και νομίζει ότι έπιασε τον παπά απ'τα @@. Θα του κάνω μια κουβέντα βέβαια αλλά τον είδα υπερβολικά ενθουσιασμένο
-
Μην κάνετε κουβέντα σε τέτοιους.
Η μόνη κατάληξη είναι ο τσακωμός. Εκτός αν απλά θέλετε να γελάσετε. -
http://www.lrworld.com/gr/etairia/syner ... oryfaioys/
Και κάποιοι πήραν Panamera (εκτός από αρκετά χιλιάρικα το μήνα).
Μη βιάζεστε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη 'κομπογιαννήτες', απλά διαβάστε τα πολλά μικρά γράμματα.
Για να φτάσεις στο παραπάνω σημείο πρέπει να πουλάς απίστευτες ποσότητες και να έχεις 'μασωνιάσει' 3 ντουζίνες άτομα οι οποίοι επίσης θα πουλάνε πολύ κάθε μήνα και όχι στόκαρα ένα μήνα τις θειάδες μου και μετά ντούκου.Όπως έχω ξαναπεί είναι ιδανικό για συνταξιούχους ή ΔΥ που έχουν άπειρο ελεύθερο χρόνο και σταθερό εισόδημα και που έχουν όρεξη να 'παίξουν marketing'.
Υπάρχουν σαφώς και απατεώνες τύπου 'σε χρεώνω μια πιστωτική με 3.000 ευρώ για αγορά προϊόντων, εσύ τρέχα τώρα να τα πουλήσεις 3.500 για να βγάλεις 500 αλλιώς σου μένει η καρτούλα παράσημο να την ξεχρεώσεις αλλά γενικά πρέπει να είναι ξεκάθαρο το πώς εισπράττεις και πόσο.
Η μέγιστη παπαριά αυτών των εταιρειών (και της LR) είναι ότι προτείνονται σε ανέργους ως εναλλακτική.
Μόνο για άτομα με σταθερό εισόδημα που θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.lrworld.com/gr/etairia/synergates/lr-porsche-gia-toys-koryfaioys..............................................................Θα ηταν νομιζω ενδιαφερον να μαθαιναμε τι λενε για το ιδιο πραγμα και οι αντιστοιχες αυτοκινητοβιομηχανιες.....
Αλλα αν πουλανε τι να πουν..... -
Τι να πει η Porsche που χρησιμοποιείται ένα μοντέλο της ως αγγίστρι για να τσιμπήσουν άπειρα ψάρια το δόλωμα του good life και του μεγαλοπιάσματος;
Μάλλον ευχαριστώ...
-
Εγώ αμφιβάλλω ότι δίνουν πραγματικά τέτοια δώρα. Η worldventures υποτίθεται δίνει BMW αποκλειστικά ασημί (silver bullets ) και στις φωτό των 'τυχερών' είχαν και έναν τύπο με μαύρη
-
Καλησπερα σε ολους. Πριν απο 1 μηνα περιπου,εμαθα και εγω για τιν Lyoness. Αφου διαβασα ολες τισ σελιδες,νομιζο οτι κανενας δεν ανεφερε οτι εχεις κερδος απο τις αγορες τριτων αλλα μονο μεχρι 2 ατομα μετα απο εσενα. Δηλαδη 0,5% απο αυτους που εκανες πελατες εσυ (δηλαδη τους αμεσους) και 0,5% απο αυτους που εκαναν πελατη οι πελατες σου (δηλαδη τους εμεσους) αλλα μεχρι εκει.Δεν περνεις ποσοστα και δεν δεινεις ποσοστα σε αλλους περα τον 2 κρικων τις αλυσιδας μπροστα και πισω απο εσενα(εκτος απο το 1% που περνει η Lyoness).Οποτε γιατι αυτο θεωρειται πιραμιδα?
Για να μιν παρεξιγιθω,δεν ειμαι μελος ουτε υποστιρικτης τις Lyoness,απλα το βρηκα ενδιαφερων και εχω και εγω τις απορειες μου. Θα το εκτιμουσα αν μπορει καποις να μου απαντησει με σωστα επυχειριματα.
Φιλικα παντα. -
H Lyoness έχει εκπτωτικά πακέτα εκμάθησης ορθογραφίας? Για ψάξου.
-
Ο χρήστης sakis222 έγραψε:
Δεν περνεις ποσοστα και δεν δεινεις ποσοστα σε αλλους περα τον 2 κρικων τις αλυσιδας μπροστα και πισω απο εσενα(εκτος απο το 1% που περνει η Lyoness).Οποτε γιατι αυτο θεωρειται πιραμιδα?Αρα και για τους επόμενους 'κρίκους' ισχύει το 'δύο ακόμα κρίκοι προς τα κάτω', και για τους ακόμα επόμενους ισχύει το ίδιο.
Πυραμίδα είναι. Επειδή οι από πάνω 'επωφελούνται' μόνο για δύο επίπεδα referrals, δεν αλλάζει η γενικότερη εικόνα....
-
Οχι μονο ειναι πυραμιδα,αλλα εγγυαται και βεβαιη χασουρα
-
από Giuseppe Busso » 22/10/12 8:48
H Lyoness έχει εκπτωτικά πακέτα εκμάθησης ορθογραφίας? Για ψάξου.Ζηταω συγνωμη για την χαλια ορθογραφια(καταραμενα Greeklish),αλλα δεν νομιζω να ηταν τοσο χαλια που το μονο που καταλαβατε να ηταν τα ορθογραφικα λαθη(Giuseppe Busso).Οπως και να ειναι,ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οχι μονο ειναι πυραμιδα,αλλα εγγυαται και βεβαιη χασουραΕδώ και μερικές μέρες στην ''πυραμίδα'' τα JUMBO , ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και τα ΑΒ Βασιλόπουλος .
-
Μπορείς να μας βάλεις κάποιο λινκ από τη σελίδα του Jumbo, του Κωτσόβολου και του ΑΒ Βασιλόπουλου που να αναφέρουν την 'συμφωνία' αυτή?
ΥΓ. Το γράφω ώστε ακόμα και οι μαϊμούδες να καταλάβουν πως είναι απάτη.
-
Το ίδιο είχα ρωτήσει παλιότερα σχετικά με την έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς της Lyoness στο site της (υποτίθεται) συνεργαζόμενης ΕΚΟ.
Εδώ η απάντηση: viewtopic.php?p=2488035#p2488035
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ίδιο είχα ρωτήσει παλιότερα σχετικά με την έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς της Lyoness στο site της (υποτίθεται) συνεργαζόμενης ΕΚΟ.Εδώ η απάντηση: viewtopic.php?p=2488035#p2488035
Αυτή είναι η απάντηση που δίνουν αυτοί που έχουν κάνει το marketing crash-course της Lyoness, υποθέτω.
Την πραγματική απάντηση την είχα γράψει εδώ: viewtopic.php?p=2488187#p2488187 αλλά ίσως να μην ήταν προφανές σε όποιον δεν έκανε κλικ στο λινκ.
Πάμε πάλι λοιπόν.
Τα JUMBO , ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, τα ΑΒ Βασιλόπουλος, το Tesco, το Dixons, το Amazon κ.λπ. κ.λπ. ΔΕΝ 'συνεργάζονται' με την Lyoness.
Οποιοσδήποτε, το τονίζω οποιοσδήποτε (bold enough?), μπορεί να γίνει 'συνεργάτης' με όλες αυτές τις εταιρίες. Η Lyoness, εγώ ή εσύ από μόνοι μας, οποιοσδήποτε.
Πώς;
Πας στο affiliate πρόγραμμα του εκάστοτε καταστήματος / ομίλου και συμπληρώνεις μία φόρμα. Τόσο απλό!
Κοιτάξτε πόσα ελληνικά affiliate προγράμματα υπάρχουν.
http://greekaffiliates.gr/?gclid=CPOd_8 ... tAod6yUAZAΚοιτάξτε πόσο εύκολο είναι να γίνεις affiliate στο Amazon.uk: https://affiliate-program.amazon.co.uk/
Απλά η Lyoness το αναφέρει με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι συνεργάζεται απ'ευθείας με τις εν λόγω εταιρίες, ώστε να της δίνεται περισσότερο κύρος και αξιοπιστία.
Αλλά μόνο το γεγονός ότι το διαφημίζει έτσι, βλάπτει τελείως το κύρος και την αξιοπιστία της. Όχι σε όλους, αλλά στους ελάχιστα υποψιασμένους.
OK? Το ξεκαθαρίσαμε αυτό τώρα;
Edit: το μήνυμα σε εκείνο το board αναφέρει ότι ενδεχομένως χρησιμοποιούν αυτήν την πολιτική, ώστε να 'εξαπατήσουν' και άλλες μικρές εταιρίες ή καταστήματα (που έχουν ανυποψίαστους / ευκολόπιστους / ηλίθιους manager) να συνεργαστούν απ'ευθείας μαζί τους, με όχι ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για αυτές. 'Γεια σου μαγαζάκι ηλεκτρικών ειδών, συνεργαζόμαστε με τον Κωτσόβολο / Dixons, πρέπει να έρθεις κι εσύ σε μας'. Δε θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο!
-
εγω προσφατα ενημερωθηκα οτι προλαβαινω το τρενο!!λετε να μου ειπαν ψεματα ρε παιδια?
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)