-
Ο χρήστης periklik έγραψε:
Έβγαλα άκρη, το δικό μου πακέτο επιστρέφει γιατί η ACS δεν είχε τηλέφωνο για την εύρεση του διεύθυνσης, my bad. Αν το ήξερα βέβαια όλο αυτό το παρασκήνιο, θα το είχα προλάβει εδώ.
Δηλαδή, χωρίς τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν έρχεται η acs στη διεύθυνση που αναγράφεται στο δέμα;
αν η περιοχή σου θεωρείται δυσπρόσιτη,χωρίς τηλ δεν Και κάτι άλλο,η acs του διαπλεκόμενου που χρωστάει κάτι εκατομύρια στα ΕΛ.ΤΑ.,δουλευει με αντιπροσώπους ανα πόλη Δυστηχώς το ίδιο πάνε να κάνουν και στα ΕΛ.ΤΑ. με το κλείσιμο αρκετών περιφεριακών καταστημάτων.Ο λόγος προφανής,πλήρης απαξίωση και χάρισμα,σε τιμή χώμα
-
Να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς.
Έχω παραγγείλει ένα κινητό από Κίνα και έρχεται με Singapore Post. Από την περασμένη παρασκευή το tracking number που μου είχαν δώσει, δουλεύει και στο site των ΕΛΤΑ και σαν κατάσταση αναφέρει 'ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS' και περιοχή 'IPS'. Υπάρχει πιθανότητα να έχει φτάσει στην Ελλάδα; -
Στη δική μου περίπτωση είχε μείνει για πάνω από 10 ημέρες σε αυτή την κατάσταση πριν εμφανιστεί Ελλάδα. Αν ανησυχείς για τελωνείο, λογικά θα σου το εμφανίσει.
-
Ευχαριστώ. Οπότε λογικά έχω μέρες ακόμη. Δεν ανησυχώ πολύ για τελωνείο, γιατί υποτίθεται επιλέγοντας το απλό ταχυδρομείο (singapore post) το γλυτώνεις. Τουλάχιστον έτσι συνέβη σε όλους που παραλάβανε μέχρι τώρα και επιλέξανε το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής. Αν είμαι τόσο γκαντέμης και αλλάξει αυτό τώρα, τι να πω...
-
Μην κοιτάς το tracking των ΕΛΤΑ, μπορεί να σου έρθει εκεί που δε το περιμένεις
-
Σε εμένα το tracking λειτουργούσε κανονικά. Να τσεκάρεις και το tracking των ΕΛΤΑ courier! Το τελωνείο το γλιτώνουν οι περισσότεροι αλλά όχι όλοι
-
Ναι, το elta courier κοιτάω.
Από την άλλη δεν έχω πάρει καμιά πανάκριβη συσκευή. 86€ αξία έχει. Αν το πάνε τελωνείο, ξέρω'γω... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έστειλαν κινέζο αντιπρόσωπο να στο παραδώσει και το ξέρουν; Εγώ πάντως παρήγγειλα noodles και δε μου έφεραν εκείνο το δέμα που περιμένωΕγώ ήμουν ο αποστολέας.
-
Μετα απο κατι περιπετειες που ειχα με τα ΕΛΤΑ και ενα πακετο που γυρισε πισω Αυγουστο ως unclaimed χωρις να με εχουνε ειδοποιησει, τα παρπαπονα μου (εγγραφως και τηλεφωνικως), η κατασταση εχει ως εξης:
ο Ταχυδρομος μου φερνει τα διαφορα δεματα στο σπιτι, χτυπαει κουδουνι και περιμενει κατω να κατεβω να τα παραλαβω!!!
Αυτο δεν ειχε γινει ποτε τα περασμενα χρονια, παντα ειδοποιητήριο και ταχυδρομια εγω.... το τσεκαρα μια, δυο, τρεις...
μπραβο του του ανθρωπου -
Σήμερα μου ήρθαν δύο πακέτα από Royal Mail που είχαν γίνει dispatch στις 21 & 22/10.
Το παράδοξο είναι πως τα βρήκα στο χαλάκι της εξώπορτας της πολυκατοικίας επιστρέφοντας.Αν τα έφερε το ΕΛΤΑ ή κάποια κούριερ δεν το ξέρω.
Από εμπειρία όμως η ταχυδρόμος της περιοχής είναι πολύ τυπική. Χτυπάει κουδούνι και σου λέει έχω δέμα θα το αφήσω μέσα. Αν δεν είμαι παρών, όπως συνέβη τώρα, χτυπάει σε άλλο κουδούνι και μάλιστα δεν αφήνει τις αποστολές φάτσα-κάρτα στα σκαλιά αλλά της βάζει σε θήκη που πρέπει να μπεις μέσα για να την δεις.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε κούριερ, είτε ελτά αφήνουν ειδοποίηση αν δεν σε βρουν.
Τώρα πως σήμερα πράγματα των περίπου 40€ ήταν απ' έξω από στην είσοδο...
Να σημειώσω πως είχαν αποσταλεί χωρίς tracking number. Βέβαια από εδώ και πέρα μου φαίνεται μόνο signed for εκτός και αν είναι ευτελούς αξίας.Το κερασάκι: σήμερα το πρωί στην περιοχή έχει λαϊκή αγορά, αφού δεν τα έκλαψα...πάλι καλά!
-
Να σημειώσω πως είχαν αποσταλεί χωρίς tracking number. Βέβαια από εδώ και πέρα μου φαίνεται μόνο signed for εκτός και αν είναι ευτελούς αξίας.Μια από τα ίδια και εγώ απο τις 19/10. Εβαλα 'βύσμα' σε ΕΛΤΑ και ACS για να με ενημερωσουν ...
Όχι τίποτα άλλο αλλά μια γκομενα από το call center της Αθήνας στην ACS ΕΠΕΜΕΝΕ ότι δεν παίζει αποστολή χωρίς tracking number από την Royal mail ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε χρεώνει το amazon την κάρτα?Μόλις κάνω την παραγγελία ή μόλις γίνει dispatch η παραγγελία?
Oταν κανεις την παραγγελια δεσμευεται το ποσο (μπορεις να ακυρωσεις ακομη και να αποδεσμευτει).
Η χρεωση γινεται οταν φυγει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να σημειώσω πως είχαν αποσταλεί χωρίς tracking number. Βέβαια από εδώ και πέρα μου φαίνεται μόνο signed for εκτός και αν είναι ευτελούς αξίας.
Μια από τα ίδια και εγώ απο τις 19/10. Εβαλα 'βύσμα' σε ΕΛΤΑ και ACS για να με ενημερωσουν ...
Όχι τίποτα άλλο αλλά μια γκομενα από το call center της Αθήνας στην ACS ΕΠΕΜΕΝΕ ότι δεν παίζει αποστολή χωρίς tracking number από την Royal mail ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Τελικά τα 'βύσματα' ενημέρωσαν. Στα ΕΛΤΑ ήταν και σήμερα παρέλαβα την παραγγελία.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τελικά τα 'βύσματα' ενημέρωσαν. Στα ΕΛΤΑ ήταν και σήμερα παρέλαβα την παραγγελία.
Τυχερός κι εσύ δηλαδή! Πάντως αν πρέπει σε κάθε αποστολή να έχεις την αγωνία που είναι, δε λέει...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
Τυχερός κι εσύ δηλαδή! Πάντως αν πρέπει σε κάθε αποστολή να έχεις την αγωνία που είναι, δε λέει...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Ξανά μόνο συστημένο.
-
Παράγγειλα μία συσκευή απο Κίνα μέσω ebay στις 4/10. Βάζω στο ΕΛΤΑ courier το tracking number και μου βγάζει αυτό:
Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-10-2013 11:17 IPS
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-10-2013 21:15 IPSΔηλαδή απ ότι κατάλαβα το δέμα είναι στην Ελλάδα απο 11/10? Γιατί δέν μου έχει έρθει ακόμα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παράγγειλα μία συσκευή απο Κίνα μέσω ebay στις 4/10. Βάζω στο ΕΛΤΑ courier το tracking number και μου βγάζει αυτό:Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-10-2013 21:15 IPSΔηλαδή απ ότι κατάλαβα το δέμα είναι στην Ελλάδα απο 11/10? Γιατί δέν μου έχει έρθει ακόμα?
Δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα ή πιθανότατα έχει φτάσει και είναι ακόμα σε σάκο-ράφι και δεν τη 'βλέπει' το σύστημα.
Όταν τη 'διαβάσουν', θα δεις ¨άφιξη στη χώρα προορισμού' ή κάτι παρόμοιο. Όταν το δεις, μετά από δυο-τρεις μέρες λογικά να την περιμένεις. -
3 στις 3 φορές ποου καθυστέρησε να έρθει η παραγγελία μου και επικοινώνησα τον πωλητή, ήρθε δύο φορές
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παράγγειλα μία συσκευή απο Κίνα μέσω ebay στις 4/10. Βάζω στο ΕΛΤΑ courier το tracking number και μου βγάζει αυτό:Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη
ή δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα ή είναι 'παρκαρισμένο' στο τελωνείο για έλενχο
-
Δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα ή πιθανότατα έχει φτάσει και είναι ακόμα σε σάκο-ράφι και δεν τη 'βλέπει' το σύστημα.
Όταν τη 'διαβάσουν', θα δεις ¨άφιξη στη χώρα προορισμού' ή κάτι παρόμοιο. Όταν το δεις, μετά από δυο-τρεις μέρες λογικά να την περιμένεις.ή δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα ή είναι 'παρκαρισμένο' στο τελωνείο για έλενχο
OK, ευχαριστώ!
Σημερινό update:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 05-11-2013 11:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-11-2013 08:48 IPS
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)