-
Οι διαδικασίες αυτές κοστίζουν αρκετά σε προμήθειες και θα έλεγα να τις ξεκινήσεις μόνο αν δεν καταφέρεις να έχεις μία φιλική συνεννόηση με τον πωλητή και μόνο αν η αξία του αντικειμένου είναι σημαντική.
Εγώ γενικά περιμένω πολύ περισσότερο. Υπήρξε περίπτωση που ανταλλακτικό από την Γερμανία έκανε 2 μήνες να έλθει και εν τω μεταξύ ο πωλητής μου είχε επιστρέψει τα χρήματα!. Αυτή τη στιγμή περιμένω 7 αντικείμενα αγορασμένα από τις 10 Δεκεμβρίου και έπειτα, ένα μάλιστα είναι από τις 22 Οκτωβρίου (αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Νομίζω ότι λόγω γιορτών τα ΕΛΤΑ έχουν φλιπάρει.
Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με τον πωλητή εκφράζοντας του την ανησυχία σου για την αργοπορία και ζητώντας του κάποια απόδειξη και αριθμό αποστολής για να το ψάξεις στο ταχυδρομείο. Φυσικά αν δεν το έχει στείλει συστημένο δεν θα έχει να σου στείλει τίποτα και μερικοί αναλαμβάνουν την ευθύνη γι'αυτό. Είναι αρκετά πιθανόν να σου ζητήσει να περιμένεις λίγο ακόμα και να σου πει ότι αν δεν έλθει θα σου κανει refund.
Φυσικά μπορεί να πέσεις και σε χοντρόπετσο οπότε αν δεν απαντήσει σε 1-2 mails κάνε τις διαδικασίες μέσω Paypal. Η δική μου εμπειρία πάντως είναι ότι συνήθως φταίνε τα ΕΛΤΑ (περίμενα 2 μήνες συστημένα μοντελάκια από την Ισπανία, ο πωλητής μου είχε στείλει τον αριθμό απόστολής, αλλά στα ΕΛΤΑ δεν μπορούσαν να το βρούν, κι όταν το πακέτο επέστρεψε στην Ισπανία έγραφε επάνω στα ελληνικά ανεπίδοτο!), αλλά υπάρχει και περίπτωση ο πωλητής να έχει αμελήσει να το στείλει. Υπάρχει κάτι που έχω αγοράσει στις 22 Οκτωβρίου (φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια αλλά ούτως ή άλλως δεν μπορούσα γιατί είχα στείλει μετρητά). Αφού πέρασε ένας μήνας άρχισα να στέλνω emails ζητώντας στοιχεία αποστολής. Αφού δεν είχα πάρει απάντηση σε τρία emails τον απείλησα ότι θα του αφήσω αρνητικό feedback και ότι θα τον αναφέρω στο ebay και τότε έλαβα απάντηση με αριθμό συστημένου και ημερομηνία 20/12!
-
Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ ευγενικός οπότε ας κάνω υπομονή....
-
ποσο πανε τα παντελονια levis 501στην ελλαδα;
-
~
-
90 eyro; στην αμερικη εχουν μονο 30
-
Το ξέρω. Και μιλάω για τιμές σε original Levi's store. Αν πάρεις από αλλού, τα βρίσκεις και πιο ακριβά.
-
αν φερω μερικα ελλαδα λες να τα πουλισο ευκολα μισοτιμης;
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν φερω μερικα ελλαδα λες να τα πουλισο ευκολα μισοτιμης;πως?
έχεις μαγαζί? -
πρεπει να εχω;να βγαλω τα εισητηρια
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν φερω μερικα ελλαδα λες να τα πουλισο ευκολα μισοτιμης;Το εμπορικο σου δαιμονιo με αφηνε AFONO.
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
ποσο πανε τα παντελονια levis 501στην ελλαδα;[quote='Krusenstern']~
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ποσο πανε τα παντελονια levis 501στην ελλαδα;
[quote='Krusenstern']~
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αθήνα που?Θα ρωτήσω τη μητέρα μου και θα σου πω μιας και δεν τα πάω καλά με τους δρόμους του κέντρου. Τις λίγες φορές που πήγα πήγα εμπειρικά...
Για να είμαι ξεκάθαρος πάντως δε μιλάω για κάποιο υπερκατάστημα high-class, αλλά για ένα κατάστημα σε έναν όχι από τους κεντρικότερους δρόμους του κέντρου που θυμίζει λίγο αποθήκη ρούχων και λιγότερο κατάστημα. Είναι πάντως αρκετά μεγάλο και από ποικιλία τα πάει μια χαρά...Ρούχα γνωστών εταιριών σε πολύ καλές τιμές έχει επίσης στα πρατήρια επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα σύνορα Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου(?). Υπάρχουν δεκάδες πρατήρια κατά μήκος του δρόμου τόσο αθλητικών εταιριών, όσο και κυριλέ εταιριών και μπορείς να βρεις ρούχα με εκπτώσεις που αγγίζουν και ξεπερνούν το 50%.
Έχω αγοράσει πολλά ρούχα από κει και αν δεν είσαι κολλημένος με τη μόδα αποκλείεται να καταλάβεις ότι π.χ. το μπουφάν που αγοράζεις κάνει 100 -
Tα πρατηρια αυτα στη Ν.Σμυρνη εχουν οντως εξευτελιστικές τιμές.Και δεν ειναι επειδη η ποιότητά τους ειναι κακή.Απλά ό,τι ξεμένει από τα μαγαζια που πωλούνται τα ρούχα αυτα τα πάνε στα πρατηρια αυτα για να μην τους ξεμείνουν.Μιλαμε για φορμες αθλητικές puma με 5 και 10 ευρω..
-
[quote='aserf']Εγώ πάντως από μαγαζί στην Αθήνα τα αγοράζω 50
-
Καλησπέρα.Έχει τύχει σε κανέναν να κάνει κατά λάθος αγορά;Πάτησα στο 'buy now' για να δω το τελικό κόστος και την πιθανότητα ασφάλισης και αντί να μου το βγάλει,όπως είχε γίνει και σε προηγούμενο προιόν και από εκεί και πέρα διάλεγες αν θες να το αγοράσεις και σε έβγαζε στην σελίδα του paypal,με πέταξε σε σελίδα που ανέφερε ότι το προιόν καταχωρήθηκε σε μένα και το deal είχε κλείσει.Από ότι κατάλαβα εκ τον υστέρων το 'buy now' ήταν δίπλα σε 'bid'(προσφορά) και η ενέργειά μου ήταν μη αναστρέψιμη.Έχει κανείς πάθει κάτι αντίστοιχο;
-
Γράψε ακριβώς το ίδιο που έγραψες εδώ και στον πωλητή σου. Άμεσα. Τις περισσότερες φορές καταλαβαίνουν κι είναι ΟΚ.
Και φυσικά δεν ανήκει στην αυτοκίνηση το συγκεκριμένο τόπικ...
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Καλησπέρα.Έχει τύχει σε κανέναν να κάνει κατά λάθος αγορά;Πάτησα στο 'buy now' για να δω το τελικό κόστος και την πιθανότητα ασφάλισης και αντί να μου το βγάλει,όπως είχε γίνει και σε προηγούμενο προιόν και από εκεί και πέρα διάλεγες αν θες να το αγοράσεις και σε έβγαζε στην σελίδα του paypal,με πέταξε σε σελίδα που ανέφερε ότι το προιόν καταχωρήθηκε σε μένα και το deal είχε κλείσει.Από ότι κατάλαβα εκ τον υστέρων το 'buy now' ήταν δίπλα σε 'bid'(προσφορά) και η ενέργειά μου ήταν μη αναστρέψιμη.Έχει κανείς πάθει κάτι αντίστοιχο;Καλησπέρα.
Έχω πάθει το ίδιο περίπου, αγόρασα κάτο από το ebay.de και μη γνωρίζοντας Γερμανικά, δεν ήξερα πως δεν στέλνει εκτός Γερμανίας ο τύπος.
Του έστειλα e-mail πως δεν το γνώριζα αυτό και του ζητούσα να ακυρώσει τη συναλλαγή χωρίς να γίνει αμοιβαία αξιολόγηση.
Τέλος καλό, όλα καλά αφού το δέχτηκε, εξάλου τα λάθη είναι ανθρώπινα.
-
αν ο τύπος είναι περίεργος και έχει σκοπό να σου ρίξει negative, τότε του στέλνεις 10e και το θέμα τελειώνει εκεί.
-
Από την στιγμή που δεν έχω κάνει confirmation, δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα.Όταν με πήγε στην σελίδα που έλεγε ότι το κέρδισα βάση της προσφοράς και καλά,μου έλεγε ότι για επιβεβαίωση πάτησε 'pay', το οποίο βέβαια και δεν πάτησα.Βέβαια το e mail που έλαβα έλεγε ότι είστε δεσμευμένοι να το αγοράσετε και από κάτω pay to confirm shipping,get total prices and arrange payment.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)