-
Πέτα μωρέ εκεί ένα ethernet να βρεις την υγειά σου
Τι; Δεν έχει το nokia ethernet? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εχε υπόψιν σου ότι δεν θα ισχύει η εγγύηση του εις τας Ευρώπας.
Δεν θα πάρω από Αμερική. Και δεν νομίζω να τολμήσω να πάρω και από Ευρώπη.
Θα το ψάξω Ελλάδα αν και χλωμό το κόβω να βρω αυτό που ψάχνω.Πρόσεξε την διάταξη του πληκτρολογίου αν είναι από Ευρώπη το laptop.
-
Παίδες Καλησπέρα. Για να μην σας πρήζω μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί.
Έχω αγοράσει από e Bay Αμερικής ένα μεγάλο μεταχειρισμενο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο μου.
28/4 το έστειλε ο Αμερικανός με usps απλό δέμα άλλα χωρίς tracking number (για λόγους δικούς του?).
Ακόμα περιμένω ειδοποίηση.... Χάθηκε η παίζει να καθυστερήσει κι άλλο;
Ο τύπος πάντως μου είπε είτε να με αποζημιώσει είτε να μου στείλει άλλο.
Το να χάθηκε λίγο δύσκολο γιατί μιλάμε για δέμα όσο μια κούτα νουνού.
Που να το αναζητήσω;
Έχω πάρει κέντρα διαλογής, χαμένα κλπ. άλλα τζίφος. Για πείτε καμιά ιδέα -
Φίλε μου μια πιθανότητα είναι να χάθηκε/κόλλησε στο τελωνείο, είτε γιατί δεν σε ειδοποίησαν από βλακεία/αμέλεια, είτε εσκεμμένα για να το φάνε (τελωνειακοί ή κάποιοι άλλοι), ως αζήτητο. Πάνω από 2 μήνες γενικά δεν παίζει χρόνος παράδοσης, ακόμα και για ογκώδη αντικείμενα. Εμένα το ανώτερο που χουν καθυστερήσει είναι γύρω στις 40 μέρες.
Εμένα για να καταλάβεις τι φάρα είναι οι τελωνειακοί, πριν 4 χρόνια που είχα παραγγείλει ένα rc αεροπλάνο balsa ηλεκτρικό, χωρίς παρελκόμενα, αξίας περί τα 80 δολάρια με τα ταχυδρομικά, είχαν φτάσει στο σημείο να με πάρει τηλέφωνο στο κινητό, υπάλληλος των ΕΛΤΑ στο τελωνείο Πειραιά (προφανώς είχε έρθει από Κίνα με κοντέηνερ/πλοίο για χαμηλά μεταφορικά, ως ογκώδες), και να μου δίνει ένα σταθερό τηλέφωνο τελωνειακής υπαλλήλου για να την πάρω να με ρωτήσει κάτι για τον εκτελωνισμό του δέματος. Την πήρα τηλ. και αρχίζει η τύπισσα τις εξυπνάδες...πόσο σας κόστισε αυτό; 30 δολάρια της λέω (είχα συνεννοηθεί νε τον πωλητή να δηλώσει το 25% της αξίας...Μόνο τόσα; Ναι κυρία μου, είναι από Κίνα και είναι φτηνό...Σκέφτεται λίγο...Καλά μου κάνει και μου κλείνει το τηλ. Τελικά μου έβγαλε κουστούμι να πληρώσω 13 ευρώ, αλλά και πάλι ήταν πολύ συμφέρουσα αγορά. -
Υπήρξε περίπτωση σε γνωστό, που δέμα μεγέθους κουτιού παπουτσιών, στάλθηκε (μάλλον από κακή συνεννόηση) από την Αμερική με surface mail, δηλαδή ήρθε με πλοίο και έκανε 5 μήνες να παραδοθεί.
-
Οοοοο τι ηρθε?????
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Τι; Κάνε unboxing video!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι; Κάνε unboxing video!+1
-
Tρανζίστορ ΑΜ ;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οοοοο τι ηρθε?????Send from my 4.4.2 Note 3
Το διαζύγιο;
-
Για να μην έχει γράψει από τότε
-
χαχαχ οχι βρε Δημητρη..
Ποσταρα στο αναλογο τοπικο τι ειχε το δεμα
(αθλητικα παπα)
-
μεγια σου καλοφορετα
-
Thank you
-
Εκανα μια αγορα απο το ebay και τελικα μετα απο 20 μερερς ο βουλγαρος σελλερ μου ειπε οτι του γυρισε πισω για δικους του λογους και δεν μπορει να το ξαναστειλει.
Θα μου κανει ρεφαντΟταν μου τα βαλει στο πεοιπαλ εγω πως θα μπορω να τα βαλω στην καρτα πισω?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εκανα μια αγορα απο το ebay και τελικα μετα απο 20 μερερς ο βουλγαρος σελλερ μου ειπε οτι του γυρισε πισω για δικους του λογους και δεν μπορει να το ξαναστειλει.
Θα μου κανει ρεφαντΟταν μου τα βαλει στο πεοιπαλ εγω πως θα μπορω να τα βαλω στην καρτα πισω?
αφου θα αγοράσεις κατευθείαν κάτι άλλο....
-
Εισαι εσυ ενας!!!
Πλακα πλακα 15€ ειναι..Ας μεινουν μεσα ..απλα ενημερωτικα θα ηθελα να ξερω
-
Μπαίνουν αυτόματα στην κάρτα
-
Δημητρη μου εκανε ρεφαντ χθες,και ακομα δεν τα εχω δει σημερα. Να κανουν 2-3 μερες να φανουν?
-
Βιαστικό αγόρι.
Sent from Corsair's brick
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)