-
Όχι
Sent from Corsair's brick
-
παρήγγειλα κατι παπουτσια απο Κινα (http://www.aliexpress.com/)
στις 13/3 τα παρηγγειλα, 14/3 τα εστειλαν και την Παρασκευη 4/4 ηρθανμου εκανε εντυπωση που ηρθαν τοσο νωρις γιατι η εταιρια εδινε χρονο 30-60 μερες.
τωρα τα παιδια κανουν test drive στα παπουτσια (Νικε AIR Force) και αν ειναι καλα εχω ηδη δυο ακομα παραγγελιες
τωρα πρεπει να κανω 'confirm order received'.
Ειναι αυτο υποχρεωτικο;
δεν εχω ξαναπαρει απο τετοιες εταιριες και νομιζω πρεπει να κανω και κριτικη. -
Έχει εμπειρία κανείς από sportsdirect.com κατά πόσο καθυστερούν στις παραδόσεις τους και αν στέλνουν μέσω
ELTA ή UPS economy ? -
Δυο δικές μου παραγγελίες το καλοκαίρι ήρθαν σε 3-4 μέρες το πολύ. Με dhl.
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Έχει εμπειρία κανείς από sportsdirect.com κατά πόσο καθυστερούν στις παραδόσεις τους και αν στέλνουν μέσω
ELTA ή UPS economy ?Δυο δικές μου παραγγελίες το καλοκαίρι ήρθαν σε 3-4 μέρες το πολύ. Με dhl.
κι εγω εκανα μια παραγγελια πριν κανα 15ημερο, πρεπει να εκανε 5 μερες να ερθει, αλλα μεσολαβουσε Σαββατοκυριακο.
Τα εστειλαν με DHL (10€ κοστος)
-
Ευχαριστώ πολύ
-
Στο sportsdirect τα νούμερα των παπουτσιών είναι σε μέτρηση UK?
-
Nαι.
-
Mε DHL τα στέλνουν? Θέλω να τα παραλάβω ο ίδιος και να μη μου τα φέρουν σπίτι, τι επιλογή βάζω γι αυτο?
-
Παρακολουθείς το tracking και οταν δεις οτι φτανει Ελλάδα μιλάς με την dhl. Στα γιαννιτσά ήρθε με της Βέροιας την dhl. Τους ειχα πάρει τηλ και εμαθα τι ωρα θα μου το φερουν γιατι θα έλειπα.
-
Μόνο με DHL στέλνουν δηλαδή? Αν ναι με βολεύει αφάνταστα.
-
Ναι δεν θυμάμαι να είχε κάποια άλλη επιλογή.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μόνο με DHL στέλνουν δηλαδή? Αν ναι με βολεύει αφάνταστα.Ναι, καθώς χρησιμοποιούν μια economy υπηρεσία αλλά στην Ελλάδα τις παραδόσεις τους τις έχει αναλάβει
η DHL. Εγώ τελικά παρέλαβα στις 11/4, δηλαδή τη 5η μέρα από τη παραγγελία μου ενώ στο site τους έλεγε
για 8-10 μέρες. Έμαθα πάντως ότι έχουν καθημερινά μεγάλο όγκο αποστολών προς Ελλάδα, ειδικά επαρχία. -
Πολυ πελατοκεντρικό το zappos,ισως το καλυτερο shop που εχω συναντησει.
Αλλα δεν στελνει Ελλαδα,θελει πατεντες με parcel forwarding ή γνωστο/συγγενη στις ΗΠΑ -
Το paypal συνηθως ποσες μερες κανει να σου στειλει τον confirmation code οταν πρωτοδηλωνεις μια καινουρια καρτα?
Το εκανα απο 11/04 και ακομα δεν εχω λαβει κατι.
-
Παίρνει κάνα δεκάρι μέρες πάνω κάτω. Θα δεις θα βάλουν κάποια Λεφτά στον λογαριασμό σου, και αυτό το ποσό είναι το confirmation.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
10??
Ευχαριστω Γιωργη..Α κατσε να δω και το keyboard που δινεις
-
πριν λιγες μερες που δήλωσα κάρτα έκανε 2 μέρες.
βασικά κατευθείαν έγινε η χρέωση στην πιστωτική, απλά επειδή η attica μαλακίζεται μετά απο 2 μέρες μπορεσε να μου τον πει
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Το paypal συνηθως ποσες μερες κανει να σου στειλει τον confirmation code οταν πρωτοδηλωνεις μια καινουρια καρτα?Το εκανα απο 11/04 και ακομα δεν εχω λαβει κατι.
3 με 4 εργάσιμες.
-
indeed, 10 είναι πολλές
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)