-
Κέρδισα στο ebay ένα αντικείμενο, αλλά δέν μπορώ να το πληρώσω γιατι ο πωλητής είναι Αγγλία και δέν στέλνει Ελλάδα.
Έστειλα request να μου στείλει κανούριο invoice με τα επιπλέον μεταφορικά.
Έχει τη δυνατότητα σε αυτή την περίπτωση να μήν μου στείλει καινούριο Invoice και να δώσει το αντικείμενο στον αμέσως επόμενο bidder?
-
Αφού αναγράφει πως δεν στέλνει εδώ, το σωστότερο θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί του πριν τη λήξη της δημοπρασίας για να δεις αν είναι διατεθειμένος να στο στείλει. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται τυπικά σε αυτήν την περίπτωση. Υποθέτω πως μπορεί να κάνει ότι θέλει ο πωλητής. Ένας φίλος μου που αγόραζε πολλά πράγματα από το ebay και ήξερε πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά, σε τέτοιες περιπτώσεις με τον 'τσαμπουκά' του το έπαιρνε το αντικείμενο(όχι όμως πάντα). Τους έγραφε κοστίζει τόσο να μου το στείλεις και εκείνοι το κάνανε. Αλλά είμαι σίγουρος πως σε λίγες περιπτώσεις δεν του πέρασε.
-
άσε που μπορεί και να σου δώσει και αρνητικό feedback αλλά κλάιν σαν αγοραστής
-
Αυτα περιμενω απο...eshop!!!
TLS.090102 ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ SKIL 8600AA 600WATT F0158600AA 1 Αμεσα Διαθέσιμο
ANA.PAR00001 ΣΤΥΛΟ PARKER JOTTER SPECIAL CT ΜΠΛΕ 1 Αμεσα Διαθέσιμο
TEL.010944 SAMSUNG HIGH CAPACITY BATTERY KIT EB-K1A2EWEG 2000MAH FOR GALAXY S2 I9100 WHITE 1 Αμεσα Διαθέσιμο
PER.576905 SAMSUNG MB-MPCGCA/EU 64GB MICRO SDXC PLUS UHS-I CLASS 10 WITH ADAPTER 1 Αναμονή παραλαβής
TEL.017155 SCREEN PROTECTOR GOOSPERY SAMSUNG N9005 GALAXY NOTE 3 ANTI-FINGER (2 ΤΕΜ. CLEAR + WHITE) 1 Αναμονή παραλαβήςΣτα παπακια σας!!!!!
-
Πόσο καιρό τα περιμένεις; Σε πρόσφατη παραγγελία μου από eshop που κάποια βιβλία ήταν σε αναμονή παραλαβής περίμενα μόνο 2-3 μέρες, οπότε μάλλον είναι θέμα προμηθευτή η καθυστέρηση.
-
28/03 εκανα την παραγγελια. Ενα προιον (το τελευταιο νομιζω) εγραφε Κ.Π σε 4-7 εργασιμες..
-
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει το παρακάτω;
18/03/14 15:38 RECEIVED AT OEGLS ATHENS GLS ATHENS -
γουγλιζεις και..εχεις ολες τις απαντησεις
-
Δεν έβγαλα άκρη γι'αυτό ρώτησα εδώ...
-
πριν ενα μηνα και βαλε αγορασα απο ιδιωτη απο αμερικη (απο eBay) ενα αεροβολο πιστολι . αυτος ο ηλιθιος δεν πηγε στο ταχυδρομειο να το στειλει αλλα αγορασε ονλαιν απο το ταχυδρομιο τα (γραμματοσημα ασ πουμε) και στην θεση του traking number εβαλε εναν αλλο κωδικο με 25 νουμερα .αφου ειδαμε και αποειδαμε οτι αυτο δεν ειναι traking number μας εστειλε το κανονικο.βεβαια να το κανουμε τι; αφου στο δεμα εχει βαλει εναν αριθμο μη αναγνωρισιμο.τωρα τα ελτα χωρις traking number η αν ηταν συστημενο δεν μπορει να το βρει . το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει κολλησει στο τελωνειο αλλα ουτε εκεινοι ψαχνουν να το βρουν με μονο το ονομα, και λογικο αλλωστε. τωρα εκει μπορει και να ειναι χοντρο κολλημα , καποτε χρειαζοταν ειδικη αδεια απο την αστυνομια απο το τμημα εκρηκτικων για να εισαγεις οπλο ακομα και αεροβολο συμφωνα ομως με ανακοινωση της αστυνομιας η εισαγωγη αεροβολου ειναι ελευθερη για ατομα πανω απο 18.αλλα εχει αναφερθει οτι τα τελωνεια μπορει να κολλησουν απο ευθυνοφοβια και να το στειλουν στο εγκληματολογικο για να διαπιστωθει οτι ειναι αεροβολο. μπλεχτηκε πολυ το πραμα , παντως εχουμε ανοιξει case .
που ειναι εκεινο το καλο παιδι των ελτα να μας πει καμμια συμβουλη; -
Και εγώ σε καμιά αστυνομία το βλέπω να βρίσκεται. Σιγά μη καταλάβουν στο τελωνείο ότι πρόκειται για αεροβολό.
Μήπως έχεις προσέξει τις τελευταίες ημέρες κάνενα τέτοιο τζιπ κάτω από το σπίτι σου;
-
Εκείνο το κομάντο τι πάει να κάνει στο βάθος στην φωτογραφία;
-
Για πατατόπιτα στον φούρνο πάει!
otso έπρεπε να αγοράσεις αεροβόλο απο αμερική;Εδώ δεν το έβρισκες;Σαν να ψάχνεις την ταλαιπωρία λολ
-
bill,κάτι ανάλογο μου ήρθε και εμένα οταν τον είδα!! otso, δεν αγοράζεις όπλο με αυτον τον τρόπο μιας και λες,για tracking,έχει δυο γράμματα 9 ψηφία και us στο τέλος??
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
bill,κάτι ανάλογο μου ήρθε και εμένα οταν τον είδα!! otso, δεν αγοράζεις όπλο με αυτον τον τρόπο μιας και λες,για tracking,έχει δυο γράμματα 9 ψηφία και us στο τέλος??bill παιζει να ειμαι ο πρωτος που προσπαθει να εκτελωνισει αυτοκινητο εισαγωγη απο βουλγαρια , τουλαχιστον στο τελωνειο που εχω παει. που θα μου πας ομως καποτε θα θελησεις να φερεις και συ και τοτε θα θες ολη την τεχνογνωσια μου.
αεροβολο ειναι ρε παιδια με αμπουλα , η αστυνομια λεει οτι αρκει να εισαι πανω απο 18 και το εισαγεις και το κατεχεις ελευθερα. οσο για τους τελωνες ξερουν πολυ καλα οτι βασει του ομοσπονδιακου νομου απαγορευεται να πωληθει και να εξαχθει οπλο σε κατοικο αλλης χωρας , να βγει απο τα συνορα με οποιοδηποτε τροπο. σιγα μην αφηνε το κρατικο ταχυδρομιο των ΗΠΑ να περασει οπλο αν δεν ηταν της πλακας.
τελος παντων
postruck. το tracking ειναι οπως λες και μας το εστειλε τωρα αλλα ειναι δωρον αδωρον μιας και δεν το εχει βαλει στο δεμα, αντ αυτου εχει βαλει εναν αλλο αριθμο με πανω απο εικοσι νουμερα που δεν αναγνωριζεται, αρα στην ουσια το δεμα δεν εχει tracking. με το ονομα θα μας λυπηθει καποιος να το κοιταζε λες; απο τους τελωνειακους εννοω γιατι αν ηταν στα ελτα δεν θα ειχε λογο να μην ερθει.postruck σε ποιο τελωνειο ερχονται με το κρατικο αμερικης; αεροδρομιο; καποτε που ημουν για τρεις μηνες συναδελφος στα κεντρικα στην λενορμαν ηταν και το τελωνειο , φανταζομαι θα εχουν αλλαξει παρα πολλα απο τοτε. -
Σιγα μην το εκτελωνισω. Λολ
Send from outer space ★
-
otso,το αμερικανάκι σε... δουλευει μαλλον!!! Αν σου έχει στείλει αρχικός τον μεγάλο αριθμό,σημαίνει οτι είναι απλό δέμα και πάμε για 1,5 μήνα περίπου αναμονή και δεν μπορούμε να δούμε τίποτα. Να έχει ομως το 9ψήφιο αριθμό και να μην τον έχει κολήσει πάνω στο δέμα πρώτη φορά το ακούω! Τον αριθμό αυτόν τον βάζουν στο ταχυδρομείο κατα την τιμολόγηση και δεν στον δείνουν στο χέρι Στο τελωνείο δυστυχώς δύσκολα θα βγάλεις άκρη,εκτός και αν έχεις τύχη..
-
Το εχει στειλει με USPS Priority Mail International αυτο εχει τρακινγκ ναμπερ , και αγορασε μεσω ιντερνετ το δικαιωμα αποστολης (δεν ξερω πως να το γραψω) το USPS εχει τετοια υπηρεσια δεν χρειαζεται να πας ταχυδρομειο , αλλα το βοιδι κολλησε αλλο νουμερο επανω ασχετο , και οταν του την επεσα οτι αυτο ηταν οτι ναναι μου ειπε οτι αυτο ειναι το πραγματικο
ειχα βαλει αλλο . το βοιδι, τι να το κανουμε τωρα το πραγματικο ουτως η αλλως δεν χρησιμευει πουθενα ποια.
πιστευω οτι λεει αληθεια και το θελω το οπλο . με τρελαινει η ιδεα οτι θα μου το φαει καποιος τελωνειακος.ουτως η αλλως τα λεφτα μου θα τα παρω πισω η απο το ebay η απο το paypal αλλα εγω θελω το οπλο.
μια τελευταια ερωτηση το τελωνειο των ελτα που ειναι; και αν εχεις καποιο τηλ. -
otso, το boy απο το us of a,μάλλον έχει ανακατέψει,κέτσαπ με μαγιονέζα και την μίξη μας την λέει μουστάρδα !! Αν το έστειλε έτσι οπως λέει,χωρίς το σωστό νούμερο,πως το διαχειρείστικαν στο αμέρικα?? Για πόσες μέρες αναμονής μιλάμε??? Α! η αξία του όπλου πια είναι και τι έχει γράψει το βλήμα έξω απο το πακέτο???
-
το οτι κατι εχει παρει ειναι σιγουρο αφου σημερα μας εστειλε οτι εχει αποδειξεις οτι το εχουμε παρει το οπλο .
το αεροβολο εκανε περιπου 60 Ε ΣΥΝ τα μεταφορικα. αναμονη πρεπει να εχουν περασει 35 μερες.
α) >!! Αν το έστειλε έτσι οπως λέει,χωρίς το σωστό νούμερο,πως το διαχειρείστικαν στο αμέρικα??θες να πεις οτι το τρακινγκ ναμπερ ειναι απαραιτητο και για την διαχειριση του δεματος ; και δεν ειναι απαραιτητη μονο το ονοματεπωνυμο και η διευθυνση του παραληπτη;
τι εχει γραψει εξω απο το πακετο δεν το γνωριζω και δεν εχω κρατησει τον αριθμο που μας ειχε δωσει για τρακινγκ ναμπερ
προφανως αυτον τον πολυψηφιο αριθμο θα εχει γραψει εξω απο το πακετο.
οι ηλιθιοι ειναι παντου εμπλεξα , ακομα και αν μου δωσει δικιο το ebay και μου επιστρεψει τα χρηματα , αυτος μπορει να μου κανει αρνητικη αξιολογηση;
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)