-
week 23 = 1 έως 7 Ιουνίου
Το ημερολόγιο που χρησιμοποιώ (orage) έχει και τους αριθμούς των εβδομάδων.
-
βδομαδα που ξεκινάει την 2η του Ιούλη
-
-
Σώπα ρε...
Το εντοπισμός αντικιμένου των Ελ.Τα., λειτουργεί κανονικά. 2 πραγματάκια απο ebay, έγραφε ότι είναι προς παράδοση και μόλις μου ήρθαν. -
Τυχερος εισαι,εμενα μου εβγαζε οτι ηρθε και δεν με βρηκαν,και δεν ειχε καν ξεκινησει απο το καταστημα
Επισης το ειδα απο το συστημα του ΕΛΤΑ courier ενω ηταν απλο ταχυδρομειο,προφανως εχουν κοινο συστημα -
Μπα. Εμένα στο Courier δεν μου βγάζει πληροφορίες...
Μου 'κανε εντύπωση πάντως. -
Είναι ιδέα μου ή το dealextreme έχει γίνει πανακριβο τελευταία?
-
Δέμα απο Ηongkong που είχε καθυστερήσει απίστευτα (απο τον Νοέμβριο.... μεγάλη ιστορία....) αποφάσισε ο πωλητής να το στείλει με DHL express για καλύτερα.
Αξία στο πακέτο 40,00€ (έχουν πληρωθεί κανονικά 190€ τον Σεπτέμβριο και πλέον δεν αξίζει ούτε 90€)
Αποστολή Σάββατο 17/05, έφτασε Αθήνα Δευτέρα πρωί 19/05 !!!
Φυσικά και δεν το άφησε να περάσει η DHL Hellas!
Μου ζήτησαν ένα μάτσο χαρτιά (μαζί και το πραγματικό αποδεικτικό πληρωμής) για να καταλήξουμε στα 101,40€ για εκτελωνισμό, + δασμούς + ΦΠΑ + αποθηκευτικά.
Τα υπολόγισα σε περίπου 190€ σύνολο !!!!
Ευτυχώς με λίγη ευγένεια και αρκετό 'μαιμούδεμα', το συνολικό ποσό τελικά έπεσε στα 76,10€. Δέχονται παζάρια....
Αν και όλες οι διαδικασίες έγιναν μέσα σε 1 ώρα, και Τρίτη πρωί μπορούσε να είχε ξεκινήσει η διαδικασία, ακόμα 8 μέρες μετά δεν έχω παραλάβει!!!
Και να πεις οτι δεν το ήξερα....
-
Κάπου διάβασα οτι το Ebay δεν στελνει μηνυματα για αλλαγή κωδικού μετά το συμβάν που είχαν.
Όμως παω να μπω στον λογαριασμό μου και μου βγάζει το παρακάτω:
Reset your password
To protect your security and privacy, we’re asking all eBay users to reset their passwords on or after 21 May, 2014.If you've already reset your password and forgot it, please follow the reset process below. Learn more
Enter your registered eBay email. If you don't remember your registered eBay email, enter your user ID.Βάζω το mail και μου λεει οτι για επαλήθεση θα μου απαντησουν στο mail μου (ή στο κινητό ή θα με καλέσουν, διαλέγεις)
Είναι οκ τα παραπάνω ή έχει γίνει καμία μαλακία;
-
Το ίδιο το ebay στέλνει email, αλλά για να είσαι σίγουρος logare πρώτα στο επίσημο site μόνος σου και άλλαξε τον κωδικό σου.
Και εμένα μου ήρθε e-mail. -
Thanks mate!
-
Εμενα μου το μπλοκαραν, δεν με αφηνουν να αλλαξω κωδικο κ μετα το μειλ που τους εστειλα μου λενε να τους παρω τηλ.!!!! Οτι να ναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
-
και εγω ειχα θεματα αλλα τσαταρα το support On line και το λυσαμε επι τοπου με μηδενισαν κι εβαλα νεο κωδικο
-
Παρήγγειλα κάτι LED από ebay US seller και είχε tracking code LK*****US. Ενώ μπορούσα να δω την κατάσταση στη usps, τα δικά μας ΕΛΤΑ δε μπήκαν καν στον κόπο να σκανάρουν το αντικείμενο. Μου είπαν ότι τα LK δε τα σκανάρουν.... Μεγαλείο ρε
Παρέλαβα κανονικά αλλά μόνο εγώ το ξέρω Βέβαια είναι λάθος αυτό που μου έστειλε ο τύπος αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, περιμένω απάντησή του -
04-06-2014 10:51 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Item in conta ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 04-06-2014 12:33 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Item arr ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 04-06-2014 15:01 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΥποψιάζομαι πως αυτές οι 2 σχεδόν ώρες που πέρασε το δέμα μου στο ΥΕΔ Θεσ/νίκης, θα μου κοστίσουν αρκετά
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
και εγω ειχα θεματα αλλα τσαταρα το support On line και το λυσαμε επι τοπου με μηδενισαν κι εβαλα νεο κωδικοΤελικά μου άλλαξαν username κ με μηδένισαν κ εμένα. Μλκες! αν ήταν να φτιάξω νέο account, ήξερα κ εγώ...
-
Υπάρχει συγκεκριμένη προμήθεια στο ebay.uk για την αλλαγή στο νόμισμα (από λίρες σε euro)? Το paypal σε συναλλαγή που έκανα προχτές με χρέωσε 10 ευρώ επιπλέον σε σχέση με την τιμή που έλεγε το receipt του seller
-
Θελω να μου πειτε καποια αξιπιστα e shops για αγορες επωνυμων ρουχων
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει συγκεκριμένη προμήθεια στο ebay.uk για την αλλαγή στο νόμισμα (από λίρες σε euro)? Το paypal σε συναλλαγή που έκανα προχτές με χρέωσε 10 ευρώ επιπλέον σε σχέση με την τιμή που έλεγε το receipt του sellerβάλε στις ρυθμίσεις να μην κάνει μετατροπή νομίσματος το paypal αλλά η τράπεζα σου, έχει πάντα καλύτερο rate.
-
Asos k yoox ειναι καλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)