-
Εμένα τόσα μου έκανε παιδιά!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
η συνεχεια στο θριλερ με το αεροβολο πιστολι απο αμερικη για οσους θυμουνται . το πιστολι δεν ηρθε ποτε και το ebay μεσα σε μια ωρα αφου ειπαμε κλεινουμε το κεισ επιστροφη των χρηματων αγορας συν τα μεταφορικα . αυτο σημαινει οτι μπορεις να ψωνιζεις ελευθερα . ακομα και αν υπηρχε καποιο προβλημα με το ebay θα μπορουσαμε να ζητησουμε επιστροφη απο το pay pal
αυτο ομως που με τρελαινει ειναι οτι ο αμερικανο μπορει να ηταν βλακας αλλα με ειχε πεισει οτι το εχει στειλει , και καποια αρχιδια στο τελωνειο το εχουν τρεναρει με σκοπο να το φανε . και οτι δεν ξερουμε που ειναι σε ποιο τελωνειο . o postbruk
δεν μου ειπε που σταματανε αυτα που ρχονται στον ελτα , παλια ειχανε τελωνειο μεσα στον ελτα . και στο κατω κατω αν τους φαινοταν παρανομο γιατι δεν ειδοποιηθηκε ο ενδιαφερομενος να δωσει εξηγησεις. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
η συνεχεια στο θριλερ με το αεροβολο πιστολι απο αμερικη για οσους θυμουνται . το πιστολι δεν ηρθε ποτε και το ebay μεσα σε μια ωρα αφου ειπαμε κλεινουμε το κεισ επιστροφη των χρηματων αγορας συν τα μεταφορικα . αυτο σημαινει οτι μπορεις να ψωνιζεις ελευθερα . ακομα και αν υπηρχε καποιο προβλημα με το ebay θα μπορουσαμε να ζητησουμε επιστροφη απο το pay pal
αυτο ομως που με τρελαινει ειναι οτι ο αμερικανο μπορει να ηταν βλακας αλλα με ειχε πεισει οτι το εχει στειλει , και καποια αρχιδια στο τελωνειο το εχουν τρεναρει με σκοπο να το φανε . και οτι δεν ξερουμε που ειναι σε ποιο τελωνειο . o postbruk
δεν μου ειπε που σταματανε αυτα που ρχονται στον ελτα , παλια ειχανε τελωνειο μεσα στον ελτα . και στο κατω κατω αν τους φαινοταν παρανομο γιατι δεν ειδοποιηθηκε ο ενδιαφερομενος να δωσει εξηγησεις.εισαι σίγουρος οτι ο Αμερικάνος ηταν βλάκας? Αφου σε έπεισε...
Αλλη φορά, οταν ψάχνεις για παιχνίδια, μπορείς να προτιμάς και τον Μουστάκα (http://www.moustakastoys.gr/)
-
otso,αν έχει φύγει απο αμερική,θα έχει φύγει σαν απλό δέμα,σύμφωνα με αυτά που λέει το αμερικανάκι.Αν είναι έτσι,ανάλογα το κόστος θα έχει έρθει με πλοίο στο πειραιά,αρα τελωνείο δεμάτων στην ακτή κονδύλη ή αν έχει έρθει αεροπορικώς, στο τελωνείο στα σπάτα.Τα δέματα απο χώρες εκτός σεγκεν,πάνε πρώτα στο τελωνείο και μετά οι τελωνειακοί τα παραδίδουν στον ελ.τα.Αν μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τελωνεία έχει καλώς,αλλιώς κοίτα να πάρεις τα χρήματα πίσω απο το αμερικανάκι.Πάντως απορώ,είναι δυνατόν να έχει πληρώσει για συστημένο και αυτός πάνω στο πακέτο να έχει κολλήσει barcode απλού?? που στην ευχή το βρήκε το νούμερο απο το απλό?? λίγο κουφό δεν είναι?? Απορώ πως σε έπεισε.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν μου ειπε που σταματανε αυτα που ρχονται στον ελτα , παλια ειχανε τελωνειο μεσα στον ελτα . και στο κατω κατω αν τους φαινοταν παρανομο γιατι δεν ειδοποιηθηκε ο ενδιαφερομενος να δωσει εξηγησεις.εισαι σίγουρος οτι ο Αμερικάνος ηταν βλάκας? Αφου σε έπεισε...
Αλλη φορά, οταν ψάχνεις για παιχνίδια, μπορείς να προτιμάς και τον Μουστάκα (http://www.moustakastoys.gr/)
αυτος τι κερδισε ; φανταζομαι οτι το ebay θα του την πεσει για να παρουν τα λεφτα τους πισω. εμενα τα λεφτα μου ηταν εγγυημενα και απο ebay αλλα και απο pay pal. δεν βγαζει νοημα.
το φθινωπορο θα παρω ελαφρια και βαρια νεροπιστολα απο τον μουστακα βουλγαριας , το ενα μαλιστα ειναι δωρο και με περιμενει. -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
otso,αν έχει φύγει απο αμερική,θα έχει φύγει σαν απλό δέμα,σύμφωνα με αυτά που λέει το αμερικανάκι.Αν είναι έτσι,ανάλογα το κόστος θα έχει έρθει με πλοίο στο πειραιά,αρα τελωνείο δεμάτων στην ακτή κονδύλη ή αν έχει έρθει αεροπορικώς, στο τελωνείο στα σπάτα.Τα δέματα απο χώρες εκτός σεγκεν,πάνε πρώτα στο τελωνείο και μετά οι τελωνειακοί τα παραδίδουν στον ελ.τα.Αν μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τελωνεία έχει καλώς,αλλιώς κοίτα να πάρεις τα χρήματα πίσω απο το αμερικανάκι.Πάντως απορώ,είναι δυνατόν να έχει πληρώσει για συστημένο και αυτός πάνω στο πακέτο να έχει κολλήσει barcode απλού?? που στην ευχή το βρήκε το νούμερο απο το απλό?? λίγο κουφό δεν είναι?? Απορώ πως σε έπεισε.ευχαριστω απο αυριο θα αρχισω τα τηλ . και επισημες διαμαρτυριες να δουμε τι θα βγει.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
το φθινωπορο θα παρω ελαφρια και βαρια νεροπιστολα απο τον μουστακα βουλγαριας , το ενα μαλιστα ειναι δωρο και με περιμενει.
τουλάχιστον αυτά δεν θα κοστίζουν 10κ... οταν θα ανακαλυψεις πως ουτε νερο πετάνε
-
Λοιπον προσπαθω να τα ξεκαθαρισω στην κεφαλα μου.
Καταρχας ηρθε η χρεωση. Εβαλα τον κωδικο και εγινα verified στο πεηπαλ.
Μου λεει balance 1,50€.
Αυτο το ποσο μπορω να το μεταφερω πισω στην καρτα?
Και κατι ακομα..Αν στην χρεωστικη που εχω συνδεδεμενη με τον παλ βαλω 500 €..Αυτα θα φανουν στο πεη? Η θα πρεπει να κανω αγορα και το πεη θα τα παρει μονο του...αααα εχω μπερδευτει..Μαλλον φταιει η ελλειψη γλυκου..!!!!Ebay τωρα!
Χασιμο...
Πως θα ενωσω τον ebay account με τον paypal? Μια αγορα ειχα κανει το 2010 αλλα απο τοτε δεν ξαναμπηκα..Η καρτα που ειχα τοτε μεσα εχει ληξει και δεν εχει ανανεωθει.
Αν αγορασω ενα χ προιον και πατησω commit to buy πρεπει να το αγορασω υποχρεωτικα? Κοιταζα πχ ενα μπουφαν..Αλλα δεν ειχε καπου να διαλεξω μεγεθος..Μηπως το διαλεγω μετα?
Ποπο και εχει απειρα πραγματα!! Και πολλα φορμουλιαρικα!!! -
-
Το commit to buy δεν ισχύει πλέον, τουλάχιστον για το Buy Now. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να ακυρώσεις την αγορά πριν προβείς στην παραγγελία. Υπάρχει και καλάθι αγορών.
Το 1.50 θα σου επιστραφεί.
Έχεις 1000€ στον λογαριασμό σου. Αν κάνεις μια αγορά αξίας 10€ θα χρεωθείς 10€. Απλά τα πράγματα. Είτε χρεωστική συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου είναι, είτε πιστωτική, είτε prepaid.
-
Geo μην πολυασχολείσαι με το paypal. Μιας και έχεις συνδέσει κάρτα σε αυτό όταν θα κάνεις μια αγορά από το ebay και φτάσεις στην πληρωμή βάζεις το user/pass του paypal account και ολοκληρώνεται η πληρωμή.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://pages.ebay.com/help/account/link-paypal.htmldone
Geo μην πολυασχολείσαι με το paypal. Μιας και έχεις συνδέσει κάρτα σε αυτό όταν θα κάνεις μια αγορά από το ebay και φτάσεις στην πληρωμή βάζεις το user/pass του paypal account και ολοκληρώνεται η πληρωμή.
thank you
Δημητρη πατησα buy it now σε μια εικονικη αγορα και με πηγε εδω..
Review and commit to buy
OAKLEY 9102 9102 55 HOLBROOK DIVERSI COLORI nuovi occhiali da sole sunglassesOAKLEY 9102 9102 55 HOLBROOK DIVERSI COLORI nuovi occhiali da sole sunglasses
Price:EUR 83.82
Colore:9102 05
Shipping:
To Greece -- EUR 22.00 -- Spedizione internazionale standard.
International items may be subject to customs processing and additional charges. help icon for Shipping - opens a layer
Delivery estimate:
Mon. Apr. 28 - Tue. May. 6
Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing.
Payment:
PayPal, Visa/MasterCard, American Express, Personal check, Money order/Cashiers check, Bank Transfer, Other - See Payment Instructions.Commit to buy
By clicking Commit to buy, you are agreeing to and entering into a legally binding contract to p
-
Μπορεί να είναι ανά πωλητή ενεργό, τι να πω.
-
amazon.co.uk στέλνει Ελλάδα;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
amazon.co.uk στέλνει Ελλάδα;ποσο χρονων εισαι ειπαμε;
-
Το ψάχνω ακόμη. Λέγε ρε μλκ. Το γερμανικό ξέρω ότι στέλνει
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
εμενα παντως κατι που ηθελα απο αμαζονα uk δεν το εστελνε ελλαδα...
Δεν ξερω αν ηταν ο συγκεκριμενος σελλερ η γενικο
-
Το amazon.co.uk στέλνει στην Ελλάδα γενικά, μερικά προϊόντα όμως μπορεί να στα κόψει, οπότε πριν πάς να κάνεις check out μέσα στο basket κάνεις Estimate VAT, Postage and Packaging τα κόστη και σου εμφανίζει αν υπάρχει πρόβλημα.
Συγκεκριμένα θα σου πει
Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected. Please select a different address to see the estimated order total. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Το ψάχνω ακόμη. Λέγε ρε μλκ. Το γερμανικό ξέρω ότι στέλνειΣτάλθηκε από το LG-D802 μου
Στο 98% ναι. Όπως και στο ebay κάποιοι πωλητές δε στέλνουν. Βέβαια μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να στείλουν.
-
Πάντα email στον seller ακόμα και αν δεν στέλνει Ελλάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα στείλουν αρκεί να τους ζητήσεις το shipping cost. Να πουλήσουν θέλουν όλοι.
Κυρίως από ebay.uk και ebay.de ψωνίζω, πρόσφατα αγόρασα από amazon.uk παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου και όλα άψογα (και καλύτερη τιμή από ebay).
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)