-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Τα greeklish κάποιους πειράζουν εδω μέσα και καλά κάνουν, αλλά ας ανοίγουμε κανένα λεξικό και να μην ΒΙΑΖΟΥΜΕ τα ελληνικά μας έτσι!!Αυτό ισχύει και για τον γράφοντα.
ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ (ΜΕ ΩΜΕΓΑ) ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ
Χαλάρωσε…
Λεξικό ανοίγουμε όταν έχουμε αμφιβολίες για μια λέξη.
Δεν είχε αυτός που το έγραψε οπότε δεν άνοιξε.Δεν υπάρχει λόγος ούτε για διαβολάκια ούτε για συμβουλές με τέτοιο ύφος ακόμα και αν ισχύει και για σένα όπως είπες.
Καλημέρα!
-
[quote='sirgusΧαλάρωσε…
Λεξικό ανοίγουμε όταν έχουμε αμφιβολίες για μια λέξη.
Δεν είχε αυτός που το έγραψε οπότε δεν άνοιξε.Δεν υπάρχει λόγος ούτε για διαβολάκια ούτε για συμβουλές με τέτοιο ύφος ακόμα και αν ισχύει και για σένα όπως είπες.
Καλημέρα![/quote]
Χαλαρος ειμαι, αλλα το ποιο emoticon θα βαλω, ειναι δικη μου επιλογη, και δεν χρειαζομαι συστασεις.
Καλο θα ηταν λοιπον, ειναι να μην σχολιαζεις μια παρατηρηση που εχει να κανει με ολους συμπεριλαμβανομενου και εμενα και ειναι και αντικειμενικη. Εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι?
-
Ψυχραιμία ρε παιδιά!!!!
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Χαλαρος ειμαι, αλλα το ποιο emoticon θα βαλω, ειναι δικη μου επιλογη, και δεν χρειαζομαι συστασεις.
Καλο θα ηταν λοιπον, ειναι να μην σχολιαζεις μια παρατηρηση που εχει να κανει με ολους συμπεριλαμβανομενου και εμενα και ειναι και αντικειμενικη. Εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι?
1.Συστάσεις χρειάζεσαι (όπως έκανες) ,όπως και εγώ, γιατί βρίσκεσαι σε forum με ΧΙΛΙΑΔΕΣ μέλη και όχι στον cafe με τον κολλητό σου.
2.Όσο άσχημα φαίνεται ένα ορθογραφικό λάθος άλλο τόσο φαίνεται και ένα διαβολάκι με διάφορες συμβουλές.
3.Σχολιάζω του συγκεκριμένου στυλ παρατήρηση και όχι μια παρατήρηση που αντικειμενικά είναι σωστή!
4.Γράφοντας μια τέτοια παρατήρηση «δημοσίως» απλά εκθέτεις το άτομο. Μπορείς να του στείλεις ένα pm ή ακόμα και σε έναν διαχειριστή να το διορθώσει.
Μην κάνουμε ολόκληρη ιστορία και φασαρία για βιασμό της γλώσσας και για λεξικά που πρέπει να ανοίγουμε για ένα γράμμα5.Βιασμός της γλώσσας γίνεται και όταν δεν χρησιμοποιείς τόνους σε δεκάδες λέξεις.
6.Είναι κάτι που έχω πει πολλές φορές…
Αν ήμασταν σε μια συγκέντρωση του forum 60 άτομα και στην κουβέντα στο τραπέζι (σε ένα μικρό διάλειμμα από το φαγητό..χεχε) πέταγα ένα μόνο μαργαριτάρι, θα σηκωνόσουνα να μου έλεγες «Άνοιξε κανένα λεξικό ρε Κώστα, μην βιάζουμε την γλώσσα μας έτσι!»?Δεν νομίζω εκτός αν κάνω λάθος οπότε να με διορθώσεις!
Ε μην το κάνεις και τώρα !
Ελπίζω να είμαι κατανοητός.
Καλησπέρα!
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί αν κάνω αγορές της τάξης των 3 ευρώ με παίρνουν τηλέφωνο από την τράπεζα για επιβεβαίωση ενώ αν αγοράσω κάτι με 500 ευρώ το θεωρούν ασφαλές!
-
http://www.demon-tweeks.co.uk
Aπτα καλυτερα, και τα πιο ψαγμενα sites με αγωνιστικο εξολπισμο κλπ., και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ . -
Παρήγγειλα το 'Οδηγώντας' του Κ. Καββαθά στις 6/5/05 μέσω internet,
και ήρθε σήμερα...
1 ολόκληρος μήνας για ένα βιβλίο;
Γι αυτό δε γίνομαι συνδρομητής στους 4Τ
Θα 'αγναντεύω' από το μπαλκόνι μου, κάθε καινούριο τεύχος,
ανήμπορος να το αγοράσω... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρήγγειλα το 'Οδηγώντας' του Κ. Καββαθά στις 6/5/05 μέσω internet,και ήρθε σήμερα...
ανήμπορος να το αγοράσω...Νομίζω πως το πρόβλημα αυτό είναι των τεχνικών εκδόσεων και όχι των ταχυδρομίων.
Είχα κάνει το λάθος να γίνω συνδρομητής στους 4Τ αλλά μετάνιωσα τη στιγμή που το έκανα.
Πάντα έπερνα το περιοδικό στις 25 με 27 του μήνα όταν δηλαδή κυκλοφορούσε το επόμενο τευχος.Μία φορά μάλιστα μου ήρθε μαζί με το επόμενο μετά απο 55 ολόκληρες μέρες μέρες..
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
www.demon-tweeks.co.uk
Aπτα καλυτερα, και τα πιο ψαγμενα sites με αγωνιστικο εξολπισμο κλπ., και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ .Από παντού έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο, και έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να κάνω παραγγελία, αλλά με αποθαρρύνει αφενός το κόστος των μεταφορικών (έχω αγοράσει κι άλλες φορές από αγγλία, και τα μεταφορικά μού φάνηκαν φτηνότερα από το demon-tweeks), και ο χρόνος παράδοσης...
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
και ήρθε σήμερα...
ανήμπορος να το αγοράσω...Νομίζω πως το πρόβλημα αυτό είναι των τεχνικών εκδόσεων και όχι των ταχυδρομίων.
Είχα κάνει το λάθος να γίνω συνδρομητής στους 4Τ αλλά μετάνιωσα τη στιγμή που το έκανα.
Πάντα έπερνα το περιοδικό στις 25 με 27 του μήνα όταν δηλαδή κυκλοφορούσε το επόμενο τευχος.Μία φορά μάλιστα μου ήρθε μαζί με το επόμενο μετά απο 55 ολόκληρες μέρες μέρες..
Κι εγώ για τις τεχνικές εκδόσεις μιλάω.
Απεναντίας, αν είσαι συνδρομητής, θα έπρεπε τουλχ την ίδια ή 1-2 μέρες πρίν, να έχεις το τεύχος στα χέρια σου.
-
με τη βοήθεια του sirgus (ευχαριστώ πολύ και πάλι), ολοκλήρωσα σήμερα επιτυχώς την παραλαβή του νέου μου συλλεκτικού zippo (7ος):
-
Καπνιστής Σπύρο...;
Θα σε μαλώσω... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
www.demon-tweeks.co.uk
Aπτα καλυτερα, και τα πιο ψαγμενα sites με αγωνιστικο εξολπισμο κλπ., και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ .Από παντού έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο, και έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να κάνω παραγγελία, αλλά με αποθαρρύνει αφενός το κόστος των μεταφορικών (έχω αγοράσει κι άλλες φορές από αγγλία, και τα μεταφορικά μού φάνηκαν φτηνότερα από το demon-tweeks), και ο χρόνος παράδοσης...
Tα μεταφορικα ειναι 40 ευρω μεσω demon, αλλα συμφερει απιστευτα στη περιπτωση που παρεις αρκετα πραγματα...Εξάλλου αν παρατηρησες τα προιοντα εχουν πολυ καλες τιμες.
Ξερει κανεις eshop για να παραγγειλω ομολογκε ζωνες φθηνα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καπνιστής Σπύρο...;
Θα σε μαλώσω...όχι τίποτα άλλο αλλά έβαλα και εγώ το χέρι μου στο κάπνισμα του Σπύρου....
Το μετάνιωσα -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καπνιστής Σπύρο...;
Θα σε μαλώσω...όχι τίποτα άλλο αλλά έβαλα και εγώ το χέρι μου στο κάπνισμα του Σπύρου....
Το μετάνιωσανα με κλείσετε σε άσυλο ρε, έτσι κι αλλιώς οι καπνιστές προς τα εκεί οδεύουμε με τους νέους γιουροπήαν νόμους...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καπνιστής Σπύρο...;
Το μετάνιωσανα με κλείσετε σε άσυλο ρε, έτσι κι αλλιώς οι καπνιστές προς τα εκεί οδεύουμε με τους νέους γιουροπήαν νόμους...
Μία φορά αγόρασες από internet και αυτό εις βάρος σου.
Ορίστε μια σωστήηηηηη αγορά από ebay!
-
Μετά από 4 μήνες !!!! ήρθαν από Αμερική οι βαλβολίνες...
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό... -
Κι εμενα το 4πλουν που αγορασα τον Ιουνιο, ΑΚΟΜΑ να ερθει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
και ήρθε σήμερα...
Κι εγώ για τις τεχνικές εκδόσεις μιλάω.
Απεναντίας, αν είσαι συνδρομητής, θα έπρεπε τουλχ την ίδια ή 1-2 μέρες πρίν, να έχεις το τεύχος στα χέρια σου.
To ΝG ερχεται στα χερια μου 3-4 μέρες πριν κυκλοφορησει στην Ομονοια..! Και δεν ειχα ποτε προβλημα με παραδοση κτλ κτλ κτλ!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μετά από 4 μήνες !!!! ήρθαν από Αμερική οι βαλβολίνες...
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό...Αεροπορικώς έρχονται σε μια βδομάδα.
Επιφανείας (surface) 2-4 μήνες, ανάλογα με το καράβι.Από Αμερική Συστημένα αεροπορικώς 3-6 βδομάδες.
Από Χονγκ-Κονγκ Συστημένα αεροπορικώς 1-2 βδομάδες.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)