Ο χρήστης 037 έγραψε:
Χαλαρος ειμαι, αλλα το ποιο emoticon θα βαλω, ειναι δικη μου επιλογη, και δεν χρειαζομαι συστασεις.
Καλο θα ηταν λοιπον, ειναι να μην σχολιαζεις μια παρατηρηση που εχει να κανει με ολους συμπεριλαμβανομενου και εμενα και ειναι και αντικειμενικη. Εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι?
1.Συστάσεις χρειάζεσαι (όπως έκανες) ,όπως και εγώ, γιατί βρίσκεσαι σε forum με ΧΙΛΙΑΔΕΣ μέλη και όχι στον cafe με τον κολλητό σου.
2.Όσο άσχημα φαίνεται ένα ορθογραφικό λάθος άλλο τόσο φαίνεται και ένα διαβολάκι με διάφορες συμβουλές.
3.Σχολιάζω του συγκεκριμένου στυλ παρατήρηση και όχι μια παρατήρηση που αντικειμενικά είναι σωστή!
4.Γράφοντας μια τέτοια παρατήρηση «δημοσίως» απλά εκθέτεις το άτομο. Μπορείς να του στείλεις ένα pm ή ακόμα και σε έναν διαχειριστή να το διορθώσει.
Μην κάνουμε ολόκληρη ιστορία και φασαρία για βιασμό της γλώσσας και για λεξικά που πρέπει να ανοίγουμε για ένα γράμμα
5.Βιασμός της γλώσσας γίνεται και όταν δεν χρησιμοποιείς τόνους σε δεκάδες λέξεις.
6.Είναι κάτι που έχω πει πολλές φορές…
Αν ήμασταν σε μια συγκέντρωση του forum 60 άτομα και στην κουβέντα στο τραπέζι (σε ένα μικρό διάλειμμα από το φαγητό..χεχε) πέταγα ένα μόνο μαργαριτάρι, θα σηκωνόσουνα να μου έλεγες «Άνοιξε κανένα λεξικό ρε Κώστα, μην βιάζουμε την γλώσσα μας έτσι!»?
Δεν νομίζω εκτός αν κάνω λάθος οπότε να με διορθώσεις!
Ε μην το κάνεις και τώρα !
Ελπίζω να είμαι κατανοητός.
Καλησπέρα!