-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, απο που ψωνίζουμε βέρες γάμου ιντερνετικά ;Αξίζει να το κοιτάξω στα ιντερνετς, ή να πάω συνοικιακά ;
ΥΓ: Δεν είναι για μένα, μην ψαρώσετε ...
Αγοράζω άπειρα πράγματα από internet, αλλά για αγορά βέρας, οπωσδήποτε δοκιμή. Φίλος που παντρεύτηκε πέρσι, έκανε το λάθος να βασιστεί στην εικόνα από τον υπολογιστή. Στο τέλος του περίσσεψαν δύο βέρες... Καμιά σχέση πως την βλέπεις και πως κάθετε στο χέρι σου. Και εδώ πρέπει να συμφωνήσουν και δύο άτομα!
-
http://www.aliexpress.com/item/New-and- ... 93704.html
μηπως κατι δεν εχω καταλαβει καλα ; ειναι αυτη η τιμη; το σιτε ειναι απο το αλιμπαμπα αλλα δεν δεχεται paypal kai ουτε καρτες prepaid .
δεν ειναι επικινδυνο να τους δωσεις πιστωτικη;
παντως και σε αλλα πραγματα εχουν εκπληκτικες τιμες. -
εχω παρει πολλες φορες μς Mastercard, κανενα προβλημα
μαλιστα, μεχρι να κανεις confirm οτι εφτασε το αντικειμενο δεν κανουνε release τα χρηματα στον πωλητη και μπορεις να τα παρεις πισωεχζει αρκετες διαφορες με eBay
δεν εχει used αντικειμενα, αλλα για κινεζιες εχει απειρα και αρκετα καλυτερες τιμες -
Mastercard τους εδωσα αλλα πρεπειντ και δεν την δεχτηκαν και το προβλημα μου ειναι οτι τις πιστωτικες τις σταματησα το 93.
αυτο που φοβουμαστε εμεις οι αδαεις ,δεν ειναι επικινδυνο να εχει κινεζος τον αριθμο της πιστωτικης σου καρτας;
και ειναι δυνατον laptop toshiba καινουργιο να πουλιεται με αυτη την τιμη ; η κοινη λογικη λεει αδυνατον αρα καποιο λακο εχει η φαβα.
kiloMeater στειλε ΙΒΑΝ νασου βαλω τα χρηματα να το παραγγειλεις για μενα. -
Δηλαδη σοβαρα περιμενεις να σου ερθει Laptop με 25 ευρω ?
Κ απο πωλητη χωρις αξιολογησεις -
Και να είναι και Toshiba. Αν και αυτό το μοντέλο είναι 3 ετών οπότε παίζει να είναι κανα refurbished κανα στοκ από Κινέζο κατασκευαστή και πολλά άλλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και να είναι και Toshiba. Αν και αυτό το μοντέλο είναι 3 ετών οπότε παίζει να είναι κανα refurbished κανα στοκ από Κινέζο κατασκευαστή και πολλά άλλααρα παιζει να ερθει;
αμα ειχα πιστωτικη θα ειχε φυγει τωρα παραγγελια. -
otso βρωμάει η περίπτωση, μην τυχόν και δώσεις πιστωτική.
Τόσο η χαμηλή τιμή, οι ανύπαρκτες αξιολογήσεις απο άλλους αγοραστές καθώς και το γεγονός ότι δεν θέλουν paypal και prepaid, μεταφράζεται στο ότι οι τύποι είναι κατά πάσα πιθανότητα είναι απατεώνες. -
και θα βγει καμιά τσουτσού κινέζου από μέσα.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Mastercard τους εδωσα αλλα πρεπειντ και δεν την δεχτηκαν και το προβλημα μου ειναι οτι τις πιστωτικες τις σταματησα το 93.Το 93 είχες πάρει μια πολυ σοφή απόφαση για την ασφάλεια σου! Καλύτερα να παραδώσεις και την prepaid μετα απο το site που είδα... Γενικά οι κάρτες δεν ειναι για σένα, οπως και το e-shopping!
Αυτά ειναι extreme hobbies... αστα για κάνα νεότερο!
-
παιδια το Aliexpress παιρνει την πιστωτικη σου, οχι ο καθε κινεζος πωλητης, οπως και στο ebay δεν εχει προσβαση ο seller στα λεφτα σου.
καντε καμια αναζητηση google και δειτε το λιγο, ειναι τεραστια πλατφορμα
υπαρχουνε φυμες οτι κανει μεγαλυτερο τζιρο απο το eBay αλλα δεν ξερω αν αληθευουνε
εχει λιγο διαφορετικο στοχο απο το ebay (βασικα πουλαει ποσοτητες για εισαγωγες, αλλα βρισκεις και single piece πολλα πραματα)προσωπικα δε το φοβαμαι καθολου. εχει buyer protection αν κατι παει στραβα, πολυ καλο customer service
μαλιστα εχω παρατηρησει οτι σχεδον ΟΛΑ τα αντικειμενα του (και εχω παρει πολλα) ακομα και ευτελους αξιας (πχ 1 ευρω) εχουνε tracking number -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
παιδια το Aliexpress παιρνει την πιστωτικη σου, οχι ο καθε κινεζος πωλητης, οπως και στο ebay δεν εχει προσβαση ο seller στα λεφτα σου.καντε καμια αναζητηση google και δειτε το λιγο, ειναι τεραστια πλατφορμα
υπαρχουνε φυμες οτι κανει μεγαλυτερο τζιρο απο το eBay αλλα δεν ξερω αν αληθευουνε
εχει λιγο διαφορετικο στοχο απο το ebay (βασικα πουλαει ποσοτητες για εισαγωγες, αλλα βρισκεις και single piece πολλα πραματα)προσωπικα δε το φοβαμαι καθολου. εχει buyer protection αν κατι παει στραβα, πολυ καλο customer service
μαλιστα εχω παρατηρησει οτι σχεδον ΟΛΑ τα αντικειμενα του (και εχω παρει πολλα) ακομα και ευτελους αξιας (πχ 1 ευρω) εχουνε tracking numberΤο μαμά Alibaba έχει τεράστιο κύκλο εργασιών... 170 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2012 !!!! και αυτό και το Aliexpress είναι αξιόπιστα.
Με τον συγκεκριμένο πωλητή δεν ξέρω τι παίζει, ίσως έχει βρει κάποιο παραθυράκι...
Λεφτά πάντως σε αυτόν δεν στέλνεις!! Το ποσό δεσμεύεται κεντρικά και μόνο μετά την δική σου έγκριση οτι όλα είναι όπως περιγράφονται, αποδεσμεύεται! -
Από USPS Tracking: October 22, 2013: Depart USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009.
Που το αναζητώ μετά; ΕΛΤΑ; -
Ναι
-
Με το ίδιο tracking number ή τους παίρνω να μου δώσουν νέο;
-
Mε DHL express απο Αγγλια,ξεκινησε Παρασκευη και σημερα Πεμπτη βγηκε με τον κουριερα,που να μην ητανε και express
-
@Scotch: με το ίδιο...λογικά είναι της μορφής XYzzzzzzzzzUS, όπου ΧΥ δύο γράμματα και z διάφορα αριθμητικά ψηφία..
-
Ναι ναι, αυτής της μορφής είναι. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από USPS Tracking: October 22, 2013: Depart USPS Sort Facility, LOS ANGELES, CA 90009.
Που το αναζητώ μετά; ΕΛΤΑ;Με το ίδιο αλλά σιγά μη κρατάνε track τα εΛΤΑ
Τις προάλλες έστειλα us, εδώ έδειξε κανά δυο καταστάσεις (ούτε καν ότι έφυγε) και το track της usps μετά έδειχνε ΚΑΘΕ στάδιο -
Για τον μπουτσο το tracking της USPS, και η ταχύτητά της.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)