-
Εκανε 36$ και αλλα 32$ μεταφορικα.Να ξεκαθαρισω,δεν εχω διαθεση να λουφαρω απο καποια κατασταση γ αυτο ρωταω κ εδω μεσα αν πρεπει να ακολουθησω μια συγκεκριμενη διαδικασια.Παντως επειδη ηταν απο ξεστοκαρισμα κ ηταν με defects 2 μαυριλες στο μανικι,υποθετω θεωρησαν πως δεν αξιζει 40ημερο μεχρι να επιστραφει.Για την ιστορια-αν τελικα δε το γυρισω-αν κανεις το θελει και χωραει,ειναι αυτο εδω
-
Καθίστε βρε, δηλαδή νιώθετε άνετα με αυτό? Πάει πχ κάποιος σε ένα μαγαζί να πάρει ένα τζιν, σκάει τα ευρώ, δεν του κάνει, πάει τη επομένη, λέει -το νούμερο είναι λάθος, δώσε τα φράγκα πίσω και κρατάω το τζίν.
Προσωπικά εμένα σε κάθε περίπτωση που δεν ήταν κάτι σωστό, πάντα ρώταγαν αν χρειάζεται επιστροφή.Socratesn, εντάξει, δεν είναι τρελό το ποσό, εγώ στη θέση σου θα τον ρώταγα αν χρειάζεται να το επιστρέψω.
ιντερνετς = όλα τζάμπα
-
Προσωπικά όχι, δεν μου φαίνεται σωστό, αλλά όταν σου λένε να μην το επιστρέψεις γιατί να μπεις στη διαδικασία; Δεν είπαμε να στο ζητήσουν και να το παίξεις τρελίτσα.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Καθίστε βρε, δηλαδή νιώθετε άνετα με αυτό? Πάει πχ κάποιος σε ένα μαγαζί να πάρει ένα τζιν, σκάει τα ευρώ, δεν του κάνει, πάει τη επομένη, λέει -το νούμερο είναι λάθος, δώσε τα φράγκα πίσω και κρατάω το τζίν.
Προσωπικά εμένα σε κάθε περίπτωση που δεν ήταν κάτι σωστό, πάντα ρώταγαν αν χρειάζεται επιστροφή.Socratesn, εντάξει, δεν είναι τρελό το ποσό, εγώ στη θέση σου θα τον ρώταγα αν χρειάζεται να το επιστρέψω.
ιντερνετς = όλα τζάμπα
Κ εγω γ αυτο ρωταω,επειδη δε μου ανεφεραν κατι αλλα κ εγω απο αγνοια ξεχασα να το ρωτησω.Δε θελω να τους κλεψω προφανως κ ηταν ευγενεστατοι κ ουτε μου χρειαζεται καπου το jacket με τετοιο νουμερο και ηταν ακριβως οπως στην περιγραφη.Αν και πια γιναν ολες οι διαδικασιες και ξεκαθαρισε το θεμα,λεω να τους στειλω ενα mail αυριο.Αν κ παλι θα χει μπλεξιμο με το ποιος θα πληρωσει μεταφορικα και σκεφτομαι κ οτι θα τρεξω τζαμπα για κατι που δε μου ζητησαν κλπ
Πιο πολυ ρωτησα εδω μεσα μηπως με το refund εννοειται η επιστροφη του προιοντοςI'm truly sorry for the error. I will be refunding your PayPal account today.
Thank you,
Karenαυτο μου στειλαν
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εκανε 36$ και αλλα 32$ μεταφορικα.Να ξεκαθαρισω,δεν εχω διαθεση να λουφαρω απο καποια κατασταση γ αυτο ρωταω κ εδω μεσα αν πρεπει να ακολουθησω μια συγκεκριμενη διαδικασια.Παντως επειδη ηταν απο ξεστοκαρισμα κ ηταν με defects 2 μαυριλες στο μανικι,υποθετω θεωρησαν πως δεν αξιζει 40ημερο μεχρι να επιστραφει.Για την ιστορια-αν τελικα δε το γυρισω-αν κανεις το θελει και χωραει,ειναι αυτο εδωΚαταρχην εκανες το ιδιο λαθος με αυτους,μας δειχνεις το 2XL ενω λες οτι σου εστειλαν τελικα 5XL
Κατα δευτερον αυτο το ρουχο με defects κτλ στην χονδρικη πρεπει να εχει αξια κοντα στο μηδεν ή κατω απο αυτο αρα μαλλον δεν ενδιαφερονται να το παρουν πισω -
Δικιο
Στο 2ο συμφωνω,αν και εγω που το τσεκαρα απο κοντα ειναι ανεπαισθητα τα defects,αλλα ναι ξεστοκαρισμα κανουν σιγα μη περιμενουν ενα μηνα να τους επιστρεψω εμπορευμα χαμηλης αξιας -
Ένας σοβαρός πωλητής που κάνει λάθος στην παραγγελία, θα προτιμήσει να επιστρέψει το σύνολο του ποσού ή να στείλει την σωστή παραγγελία και να μην ζητήσει επιστροφή του προϊόντος και ανάλογη χρέωση και ταλαιπωρία του πελάτη. Ο λόγος είναι πως από το λάθος αυτό θα χάσει πολύ περισσότερα από μια αρνητική κριτική από ότι το κόστος του προϊόντος.
Την πρώτη φορά που μου είχε συμβεί ήταν με παραγγελία βιβλίου από Ινδία το οποίο έβγαινε στα 30 Ευρώ. Μου έστειλαν λάθος βιβλίο, τους ενημέρωσα και σε 3 ημέρες είχα με courier το βιβλίο στην πόρτα μου. Όταν ρώτησα τι να κάνω με το λάθος βιβλίο (είναι καλό να ρωτάμε αν θέλουν επιστροφή), μου είπαν πως δεν αξίζει και καλύτερα να το χαρίσω στην βιβλιοθήκη και να αναφέρω πως είναι δωρεά από αυτούς
Μιλάμε για customer service έτη φωτός μακρυά σε σχέση με Ελλάδα. Για αυτό και πλέον ακόμη και για ψιλολόγια παραγγέλνω από εξωτερικό. -
+1 σ ολα .Εχω σχετικα μικρη εμπειρια απο Online αγορες (ξεκινησα μολις πριν κανα χρονο να ψωνιζω,αλλα εχω παρει πολλα πραγματα) και μονο θετικα εχω να πω αρκει να εχεις υπομονη και να μη σε αγχωνει το ποτε θα φτασουν τα αντικειμενα..Πραγματικα στο ebay ειδικα αν αγορασεις απο sellers με 4ψηφιες και πανω θετικες οταν εχεις δικιο,εχεις δικιο χωρις παρατραγουδα και μα μου που θα ειχες σε οποιοδηποτε ελληνικο μαγαζι.Γ αυτο ειμαστε εδω που ειμαστε κ για αυτο amazon και ebay καθε χρονο κερδιζουν χιλιαδες ή κ εκατομμυρια νεους χρηστες.Τελικα λεω να του στειλω ενα mail
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τελικα λεω να του στειλω ενα mailΤι θα του γράψεις;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τελικα λεω να του στειλω ενα mail
Τι θα του γράψεις;
Να μη στειλω ?
-
Εγω θελω να δω το 5XL...ποιος θα μπορουσε να το φορεσει και να μην μοιαζει σαν τυμβωρυχος;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
τυμβωρυχος;τυχαία λέξη στο λεξικό, ή μοιάζουν κάπως οι τυμβωρύχοι;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω θελω να δω το 5XL...ποιος θα μπορουσε να το φορεσει και να μην μοιαζει σαν τυμβωρυχος;Νταξει δεν ειναι οσο τραγικο ακουγεται μαλλον λογω του οτι γενικα η εταιρια αυτη βγαζει σχετικα μικρα νουμερα αλλα 1) εχει απιστευτα φαρδια μανικια και δε μου ρχεται καλα ουτε στις πλατες.Οταν παω σπιτι αν θυμηθω θα το βγαλω μια φωτο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τυμβωρυχος;
τυχαία λέξη στο λεξικό, ή μοιάζουν κάπως οι τυμβωρύχοι;
'Ηταν μεγαλοσωμος ο μακαριτης' κτλ που λεμε οταν βλεπουμε καποιον με οτι ναναι νουμερο στα ρουχα
-
Aν χρειαστει να στειλω κατι με αντικαταβολη,σε ποσο καιρο θα παρω τα χρηματα μου?Υπαρχει καποια εταιρια που ειναι καλυτερη απο τις υπολοιπες σ αυτη την υπηρεσια?Κινδυνος να χασω τα χρηματα παιζει??Ουφ τα ειπα,Thanks
-
Τελικά η παραγγελία ήρθε (καιρό τώρα) απροβλημάτιστα από το αμέρικα! Ερώτημα, εγώ μπορώ να πουλήσω απροβλημάτιστα στην αμερική ή υπάρχει πιθανότητα να έχω θέματα με τελωνεία αντίστοιχα με όσα μπορούν να προκύψουν από αμερική για Ελλάδα? Μιλάμε για πακέτο περίπου Α4 βάρους 0,5-1 κιλού...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τελικά η παραγγελία ήρθε (καιρό τώρα) απροβλημάτιστα από το αμέρικα! Ερώτημα, εγώ μπορώ να πουλήσω απροβλημάτιστα στην αμερική ή υπάρχει πιθανότητα να έχω θέματα με τελωνεία αντίστοιχα με όσα μπορούν να προκύψουν από αμερική για Ελλάδα? Μιλάμε για πακέτο περίπου Α4 βάρους 0,5-1 κιλού...Ο τελωνειακός δασμός εισπράττεται **πάντοτε **από τη χώρα που γίνεται εισαγωγή του προϊόντος, για να προστατεύεται η εγχώριά της αγορά. Αν στείλεις δέμα από Ελλάδα στην Αμερική, ο μόνος που θα έχει πιθανή επιβάρυνση είναι ο Αμερικάνος, γιατί στη δική του χώρα γίνεται η εισαγωγή, και άρα αυτός θα αντιμετωπίσει κίνδυνο να του επιβληθεί δασμός. Εσύ θα χρεωθείς μόνο τα μεταφορικά του προϊόντος και όχι το δασμό.
-
Σωκράτη
Ωραίο μπουφάν
Καλύτερα που δεν σου κάνει εδώ που τα λέμε ...
-
.....Ειπε ο vagrancοφορεμενος red monster
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Ο τελωνειακός δασμός εισπράττεται **πάντοτε **από τη χώρα που γίνεται εισαγωγή του προϊόντος, για να προστατεύεται η εγχώριά της αγορά. Αν στείλεις δέμα από Ελλάδα στην Αμερική, ο μόνος που θα έχει πιθανή επιβάρυνση είναι ο Αμερικάνος, γιατί στη δική του χώρα γίνεται η εισαγωγή, και άρα αυτός θα αντιμετωπίσει κίνδυνο να του επιβληθεί δασμός. Εσύ θα χρεωθείς μόνο τα μεταφορικά του προϊόντος και όχι το δασμό.Ναι αυτό είναι λογικό όπως το λες. Έλεγα μήπως ξέρει κανείς για το εάν πληρώνει όντως τελωνείο ο αμερικάνος ή όχι, για να μην του βγουν κερατιάτικα από το πουθενά...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)