-
Σε εμένα είχε κάνει 15 μέρες να έρθει ένα αντικείμενο με SSD.
-
Οπότε τσιλάρω και περιμένω . Όχι τίποτα άλλο, έσκασε mail απο το amazon να βαθμολογήσω το προϊόν και δεν είχα τι να τους πώ Gracias.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Οπότε τσιλάρω και περιμένω . Όχι τίποτα άλλο, έσκασε mail απο το amazon να βαθμολογήσω το προϊόν και δεν είχα τι να τους πώ Gracias.Να τους πεις ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ναι το άνεφερα, μην ανησυχείς
-
Εγώ ακόμα περιμένω να πάνε πίσω τα ακουστικά. Πλησιάζει ο καιρός να λήξει η προθεσμία υποβολής αξιολόγησης. (1/3)
Θα του ρίξω αρνητική και να τα βάλει στον πάτο του τα 10€. Καλά να πάθω. -
Αναφέρεσαι σε αγορά από marketplace, σωστά;
-
[άσχετοςmode]Επειδή δεν κατάλαβα τι εννοείς με τον όρο marketplace , έψαξα και βρήκα ότι ''Please note that Super Saver Delivery isn't available for Marketplace items.΄΄ , οπότε φαντάζομαι ότι δεν είναι marketplace . Αυτό εδώ είναι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007 ... UTF8&psc=1 [/άσχετοςmode]
-
Τώρα κατάλαβα. Με αυτό τον τρόπο (Fulfilled by Amazon) είχα αγοράσει τους ενισχυτές ακουστικών της FiiO και ήρθαν μέσω ΕΛΤΑ. Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.
-
Ερώτηση - συμβουλή: Εχω στο μάτι περίπου 200 ευρώ παραγγελία από το Αμαζον.uk, η τιμή της λίρας τωρα είναι η χαμηλότερη εδώ και παααααρα πολύ καιρό (νομίζω η χαμηλότερη μετά-κρίσης). Τι λένε οι προοπτικές; Θα πέσει κι άλλο η λίρα; (λόγω υποβάθμισης) ή να βιαστώ να εξασφαλίσω τα περίπου 20 ευρώ που κέρδισα αυτό το μήνα που περίμενα;
-
greo , δες εδώ τη διακύμανση της ισοτιμίας την τελευταία 15 ετία.
http://www.ecb.int/stats/exchange/eurof ... bp.en.htmlστον άξονα των χ με τις χρονιες 1999 έως 2013 έχει 2 τριγωνάκια. Αν πατας επάνω ( συνέχεια) με αριστερό κλικ , μετακινούνται πάνω στον άξονα των χ και μπορείς να εστιάσεις καλύτερα . π.χ την τελευταία 3 ετία είχε κάνει ένα peak στο 0,90 το Μάϊο του 2011 .
-
Ρε παιδια, στο paypal τα στοιχεια πρεπει να ειναι ιδια με την χρεωστικη? Αν δηλαδη βαλω δικα μου στοιχεια στο paypal αλλα η καρτα ειναι της μανας μου δεν το δεχετε? Επισης βλεπω ενα λογαριασμο που εχει μεσα στο Paypal, υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο χρεωστικη καρτα?
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Ρε παιδια, στο paypal τα στοιχεια πρεπει να ειναι ιδια με την χρεωστικη? Αν δηλαδη βαλω δικα μου στοιχεια στο paypal αλλα η καρτα ειναι της μανας μου δεν το δεχετε? Επισης βλεπω ενα λογαριασμο που εχει μεσα στο Paypal, υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο χρεωστικη καρτα?Βαλε το ονομα της μανας σου να τελειωνεις,το δικο σου το ονομα τι το θες αν μενετε μαζι?
Σας δουλευει το track&trace τον ΕΛΤΑ ή μονο σε μενα δε φορτωνει ποτε???
-
Απτη Παρασκευη δε δουλευει...Να δουμε ποτε θα το παρουν χαμπαρι.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Ρε παιδια, στο paypal τα στοιχεια πρεπει να ειναι ιδια με την χρεωστικη? Αν δηλαδη βαλω δικα μου στοιχεια στο paypal αλλα η καρτα ειναι της μανας μου δεν το δεχετε? Επισης βλεπω ενα λογαριασμο που εχει μεσα στο Paypal, υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο χρεωστικη καρτα?Απ' ευθείας από τραπεζικό λογαριασμό; Είτε με έμβασμα από την τράπεζα σε ένα 'ειδικό' λογαριασμό του paypal, είτε δίνοντας εντολή στο paypal να τα τραβήξει. Για το δεύτερο θα πρέπει πάλι τα στοιχεία paypal/τράπεζας να ταυτίζονται.
-
Μου στειλαν πολυ λαθος νουμερο σ ενα ρουχο (αντι για 2xl,5xl ) και τους το ειπα με mail,ειπαν θα μου βαλουν τα χρηματα στο paypal αυριο.1)Θα μου βαλουν και την αξια των μεταφορικων?
2)Δεν ανεφεραν κατι για επιστροφη του προιοντος απο τη μερια μου,δεν εχω κατι να κανω εφοσον δε μου ειπαν κατι,σωστα? -
Μεταφορικά 99,9999% δεν πρόκειται να πάρεις πίσω.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μου στειλαν πολυ λαθος νουμερο σ ενα ρουχο (αντι για 2xl,5xl ) και τους το ειπα με mail,ειπαν θα μου βαλουν τα χρηματα στο paypal αυριο.1)Θα μου βαλουν και την αξια των μεταφορικων?
2)Δεν ανεφεραν κατι για επιστροφη του προιοντος απο τη μερια μου,δεν εχω κατι να κανω εφοσον δε μου ειπαν κατι,σωστα?Δηλαδή θα σου στείλουν τα λεφτά και θα κρατήσεις το ρούχο?
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μεταφορικά 99,9999% δεν πρόκειται να πάρεις πίσω.Ολα μου τα εβαλε τελικα στο paypal,περιμενω να εμφανιστουν στην τραπεζα τωρα.(Αν κ εφοσον ηταν ολοδικο τους λαθος,δε βλεπω γιατι απο το πουθενα να εχανα 20+ ευρω απο τα μεταφορικα )
@romank επειδη δεν εχω ξαναπετυχει τετοια περιπτωση και δε ξερω τι συμβαινει,ρωτησα εδω.Πρεπει να το επιστρεψω?Μου εβαλε τα χρηματα ζητωντας 3-4 φορες συγγνωμη και δεν ανεφερε πουθενα τι θ απογινει το ρουχο.Μαλιστα σημερα καναμε και cancel transaction κ ολα οκ.Μου καναν θετικη αξιολογηση και το ιδιο θα κανω κ εγω οταν εμφανιστουν τα χρηματα.Τι λες? -
Πόσο έκανε το ρούχο; Δεν είναι πρωτάκουστο πάντως να γίνεται επιστροφή χρημάτων χωρίς παράλληλη επιστροφή του προϊόντος.
-
Ναι, αλλά μεταφορικά δεν πήρα ποτέ πίσω.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)