-
Το 815 θα παρεις; Εχει καλο πανελ (απο αντιθεση, χρωματα κλπ); Παιζει και διαγωνισμος που κληρωνει PS4.
-
Ανάλογα το μαγαζί. Όλοι δίνουν διάφορα. Το θέμα είναι ότι παίζει και η 828/829 στην προσφορά με 100€ παραπάνω αλλά δεν την έχουν όλα τα καταστήματα, συν του ότι με αυτή δίνει την R430 δώρο που FHD.
edit
μάλλον μαλακία του Πλαισίου είναι η R430 γιατί όλοι οι άλλοι δίνουν R410 και αυτό λογικά ισχύει. Η προσφορά είναι κεντρική της μητρικής, αποκλείεται το Πλαίσιο να δίνει ότι γουστάρει.
-
Και οι νεες σειρες της Samsung (σειρά Η ) φαινονται πολύ καλές , τα πρώτα review ειναι πολύ θετικά, απλά ειναι λίγο τσιμπημένες..
Πάντως τρελλό uplift σε ποιότητα εικόνας δεν θα δούμε μέχρι να ξεπεράσουν τα προβλήματα εφηβείας και να σκάσουν μύτη σε ** λογική **τιμή οι πρώτες OLED..
-
Το oled εχει ήδη ξεπεραστεί...
Sent from a mobile device
-
Γνώστες, πάρτε πλάσμα αβέρτα. Πολλές από αυτές είναι σε απόθεμα. Επίσης τα μεγάλα μαγαζά έχουν πλάσμα πρώην εκθεσιακές και τις σκοτώνουν, αν ενδιαφέρει και κάτι τέτοιο.
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=plasma+tv&order_dir=asc&page=1
-
Εχει κανείς άποψη για Samsung plasma ? (γενιές panel κτλ.) Ή συστάσεις ?
-
Ποιός αγοράζει το 2014 plasma?
Μη τρώτε το παραμύθι του μαύρου.
Ναι η plasma έχει όντως καλύτερο μαύρο από LCD, αλλά για να το βγάλει σωστά πρέπει να είναι σκοτεινά γιατί δεν έχει την ίδια φωτεινότητα που έχουν οι LED.
Τα panel έχουν σταματήσει να εξελίσσονται κάμποσο καιρό τώρα.
-
Εγώ
Επειδή την τηλεόραση τη θέλω για ...τηλεόραση, καθώς για home cinema έχω προβολέα, θεωρώ ότι οι plasma είναι ό,τι κοντυνότερο στις παλιές CRT. Οι LED είναι αλλ΄αντ΄άλλων σε τηλεοπτικό σήμα.Γιατί να με ενδιαφέρει τι εξελίσσεται και τι όχι ? Είναι σα να είμαι οπαδός των 9000 σαλ και της ατμόσφαιρας και να μου λες 'μα θα πάρεις εν έτει 2014 ατμοσφαιρικό γιατί δεν παίρνεις ένα turbo ?'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ
Επειδή την τηλεόραση τη θέλω για ...τηλεόραση, καθώς για home cinema έχω προβολέα, θεωρώ ότι οι plasma είναι ό,τι κοντυνότερο στις παλιές CRT. Οι LED είναι αλλ΄αντ΄άλλων σε τηλεοπτικό σήμα.Γιατί να με ενδιαφέρει τι εξελίσσεται και τι όχι ? Είναι σα να είμαι οπαδός των 9000 σαλ και της ατμόσφαιρας και να μου λες 'μα θα πάρεις εν έτει 2014 ατμοσφαιρικό γιατί δεν παίρνεις ένα turbo ?'
Ε με γεια τότε!
Απλά να χαμηλώνεις τα φώτα γιατί δεν έχει πολύ φωτεινότητα...
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι παλιες CRT θεωρεις οτι ειχσν καλυτερη εικονα απο καλες LED. Μια καλη Σονυ θεωρω οτι εχει πολυ καλυτερη εικονα απο τις παλιες CRT εφοσων εχει και την καταλληλη ποιοτητα στο περιεχομενο (σημα 720p. Οπως εχουν στην αγγλια ειναι το βελτιστο). Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
..Απλά να χαμηλώνεις τα φώτα γιατί δεν έχει πολύ φωτεινότητα...
Μια χαρά φωτεινότητα έχει. Δεν νομίζω να έχεις την τηλεόρασή σου στην παραλία;
Πλάι με μπαλκονόπορτα έχω την G30 Plasma - ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!
Ελα που ο φίλος μου την LED Samsung (σειρά 5 αν θυμάμαι καλά, αλλά πιο νέα από την δικιά μου) βλέπει κουκουρουκου χρώματα! Και σε HD υλικό υστερεί η LED Samsung! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποιός αγοράζει το 2014 plasma?Μη τρώτε το παραμύθι του μαύρου.
Ναι η plasma έχει όντως καλύτερο μαύρο από LCD, αλλά για να το βγάλει σωστά πρέπει να είναι σκοτεινά γιατί δεν έχει την ίδια φωτεινότητα που έχουν οι LED.
Δεν έχω δει πάντως LCD να έχει την ποιότητα απεικόνισης μια Pioneer plasma 3ετίας. Για να μην μιλήσουμε για CRT...
ΥΓ: Εσύ έχεις και συμφέρον να μιλάς υπέρ των LCD.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
..
Ελα που ο φίλος μου την LED Samsung (σειρά 5 αν θυμάμαι καλά, αλλά πιο νέα από την δικιά μου) βλέπει κουκουρουκου χρώματα! Και σε HD υλικό υστερεί η LED Samsung!Σε σχέση με LED τηλεόραση, όχι δεν έχει μια χαρά φωτεινότητα.
Ο γείτονάς μου πριν 4 μήνες πήρε plasma και σε σχέση με τη δική μου περσινή led δεν έχει καμία σχέση. Το λέει και μόνος του. Προφανώς έχει καλύτερο μαύρο, αλλά μέχρι εκεί.
Και θα σου μιλήσω με νούμερα.
Η Panasonic TC-P55VT60 έχει 158 cd/m2 και η KDL-55W805, 450 cd/m2.
Μην επιμένεις, οι plasma έχουν χαμηλότερη φωτεινότητα σε σχέση με τις led και γιαυτό πετυχαίνουν καλύτερα επίπεδα μαύρου.
Ποιός αγοράζει το 2014 plasma?
Μη τρώτε το παραμύθι του μαύρου.
Δεν έχω δει πάντως LCD να έχει την ποιότητα απεικόνισης μια Pioneer plasma 3ετίας. Για να μην μιλήσουμε για CRT...
ΥΓ: Εσύ έχεις και συμφέρον να μιλάς υπέρ των LCD.
Κοιτάς λάθος τηλεοράσεις.
-
Να ακυρώσω όσο προλαβαίνω τις Sony και να τη χτυπήσω:
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
..
Ελα που ο φίλος μου την LED Samsung (σειρά 5 αν θυμάμαι καλά, αλλά πιο νέα από την δικιά μου) βλέπει κουκουρουκου χρώματα! Και σε HD υλικό υστερεί η LED Samsung!Σε σχέση με LED τηλεόραση, όχι δεν έχει μια χαρά φωτεινότητα.
Ο γείτονάς μου πριν 4 μήνες πήρε plasma και σε σχέση με τη δική μου περσινή led δεν έχει καμία σχέση. Το λέει και μόνος του. Προφανώς έχει καλύτερο μαύρο, αλλά μέχρι εκεί.
Και θα σου μιλήσω με νούμερα.
Η Panasonic TC-P55VT60 έχει 158 cd/m2 και η KDL-55W805, 450 cd/m2.
Μην επιμένεις, οι plasma έχουν χαμηλότερη φωτεινότητα σε σχέση με τις led και γιαυτό πετυχαίνουν καλύτερα επίπεδα μαύρου.
Θα επιμένω! Δεν είπα πως δεν έχει χαμηλότερο επίπεδο φωτεινότητας!
Έχει ικανοποιητική φωτεινότητα!!! Δε θα σε καλύψει αν βλέπεις τηλεόραση στην παραλία!
Γιατί άραγε στο σινεμά σβήνουμε τα φώτα;Και όπως το λες έχει καλύτερο μαύρο! Μονό βάζοντας διπλά διπλά θα καταλάβεις πόσο καλύτερη εικόνα έχει Plasma.
Και όταν συγκρίνεις 2 TV καλό είναι να αναφέρεις τα μοντέλα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Να ακυρώσω όσο προλαβαίνω τις Sony και να τη χτυπήσω:Δεν ρωτάς εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay ... -Plasma-TV -
Να ακυρώσω όσο προλαβαίνω τις Sony και να τη χτυπήσω:Πήραμε τα @@ του Καράμπελα. Ακύρωσα τις Sony, πάω να παραγγείλω τη Sam και έχω ξεχάσει το secure code της κάρτας, λίγο δουλειά από δω από κει και την απέσυραν την προσφορά οι αλήτες του Κοτσό!
-
Στα παπάρια σας θα μου πείτε αλλά τελικά πήρα την από κάτω, μπας και προλάβουμε κάνα ματσάκι γιατί έτσι όπως πήγαινε θα έβλεπα την ΑΕΚΑΡΑ στη Superleague στην νέα TV!
Άστα διάλα!
-
Στα παπάρια σας θα μου πείτε αλλά τελικά πήρα την από κάτω, μπας και προλάβουμε κάνα ματσάκι γιατί έτσι όπως πήγαινε θα έβλεπα την ΑΕΚΑΡΑ στη Superleague στην νέα TV!Άστα διάλα!
Άιντε! Μπας και θα βάλουμε κανένα γκολ!
55' 3D με 1000 ευρώ - νομίζω καλά είναι... Μεγειά και καλοθέατη! -
Thanks! Κι εμένα καλό deal μου φάνηκε κι ας μην είναι κάνα top μοντέλο. Μετά τη Sony μου φάνηκε η αμέσως καλύτερη σε εικόνα για τα γούστα μου, ενώ είναι ωραίο και το webOS με το μυστήριο χειριστηριάκι του.
help! τηλεορασεις hdtv !!