-
:lkar:
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:lkar:':shifty:'
-
Αποσταση δεν ξερουμε ακομα, αλλα οχι γραφειο, οποτε τουλαχιστον 4-5 μετρα. Κυριως για ταινιες. Κι εμενα οι 32 μου φαινονται οριακες για σαλονι, εκτος κι αν καθεσαι πολυ κοντα...
(η αγορα θα γινει ολλανδια, οποτε μην ασχολειστε με προσφορες, απλα με μοντελα )Για 4-5 μέτρα απόσταση θέασης, δεν αρκεί ούτε η 40''.
-
Τοτε θα τραβηξουμε τον καναπε κοντυτερα
Απ ο,τι καταλαβα οι 32 ιντσες ειναι οριακες, και τα 400 μαλλον ευσεβης ποθος
-
Τοτε θα τραβηξουμε τον καναπε κοντυτεραΑπ ο,τι καταλαβα οι 32 ιντσες ειναι οριακες, και τα 400 μαλλον ευσεβης ποθος
To τελευταιο χρονο κοιταω Σονυ 40ΝΧ-720, 40ΗΧ-720 και Σαμσουνγκ UE40D65ΧΧ. Exω την 40ΝΧ-710 και ειναι αρκετα καλη.
Καποια προσφορα στις παραπανω θα επερνα αλλα εισαι αρκετα πανω απο τα 400. Μην παρεις 32αρα. Εχω στο ενα διαμερισμα και ειναι μικρη. Αντιθετα η 40αρα Σονυ ειναι πολυ ωραια.
-
txh guys
-
4-5 μέτρα είναι μεγάλη απόσταση, 32 δεν 'φτάνει'...
Στο σαλόνι μου η απόσταση από το πίσω μέρος του καναπέ μέχρι την τηλεόραση είναι λιγότερο από 3,5 μέτρα και η 42ρα μου, αν τη θυμάσαι, πέφτει μάλλον λίγη... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για 4-5 μέτρα απόσταση θέασης, δεν αρκεί ούτε η 40''.Για να διακρίνεις (πόσο μάλλον να απολαύσεις) HDTV ούτε 50'' δεν αρκεί.
-
Θυμάμαι που είχαμε 21'' στα σαλόνια μέχρι πρότινος. Εγώ έχω ακόμη, και όποιος έρχεται με ρωτάει έκπληκτος από την τέλεια εικόνα 'τι τηλεόραση είναι αυτή' .
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Για 4-5 μέτρα απόσταση θέασης, δεν αρκεί ούτε η 40''.
Για να διακρίνεις (πόσο μάλλον να απολαύσεις) HDTV ούτε 50'' δεν αρκεί.
Για να διακρίνεις / απολαύσεις HDTV θέλεις προβολέα
Ακόμα και η 50άρα που έχω στο ένα μου σπίτι δεν έχει καμία σχέση με τον προβολέα και το 92άρι πανί στο άλλο (και στις 2 περιπτώσεις απόσταση περίπου 3-3.5 μέτρα) -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στο σαλόνι μου η απόσταση από το πίσω μέρος του καναπέ μέχρι την τηλεόραση είναι λιγότερο από 3,5 μέτρα και η 42ρα μου, αν τη θυμάσαι, πέφτει μάλλον λίγη...Στα ίδια μέτρα (3,5) είμαι και εγώ! Μόλις έστισα την 42αρα το πρώτο πράγμα που είπε η γυναικά μου ήταν:
- Τελικά θα έπρεπε να πάρουμε μεγαλύτερη ...
Πάρε κανένα 46-50' min ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Στο σαλόνι μου η απόσταση από το πίσω μέρος του καναπέ μέχρι την τηλεόραση είναι λιγότερο από 3,5 μέτρα και η 42ρα μου, αν τη θυμάσαι, πέφτει μάλλον λίγη...Στα ίδια μέτρα (3,5) είμαι και εγώ! Μόλις έστισα την 42αρα το πρώτο πράγμα που είπε η γυναικά μου ήταν:
Το μέγεθος μετράειΠάρε κανένα 46-50' min ...
Fixed
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το μέγεθος μετράειΠάρε κανένα 46-50' min ...
Fixed
Τελικά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά - Το μέγεθος μετράει !!!
Υ.Γ. Ίδια έλεγε (βλέποντας στο κατάστημα) πως 46 ίσως θα είναι μεγάλη... Μέτα έκατσε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ προσφορά στην 42' (600€) και την πήρα. Η 46' τότε ήταν +300€! Την 50αρα φοβόμουν ίδιος!
Άδικα τελικά γιατί και η 50 ήταν στα 900€ - έπρεπε αυτήν να πάρω!Δίδαγμα - πάρε 50' !!!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θυμάμαι που είχαμε 21'' στα σαλόνια μέχρι πρότινος. Εγώ έχω ακόμη, και όποιος έρχεται με ρωτάει έκπληκτος από την τέλεια εικόνα 'τι τηλεόραση είναι αυτή' .σε θέαση τηλεοπτικών καναλιών και μάλιστα αναλογικών ίσως να εχουν και δίκιο...
-
Προφανώς! Η 29΄΄ CRT Sony θα παραμείνει στο σαλόνι μας μέχρι να τινάξει τα πέταλα (χτύπα ξύλο )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στο σαλόνι μου η απόσταση από το πίσω μέρος του καναπέ μέχρι την τηλεόραση είναι λιγότερο από 3,5 μέτρα και η 42ρα μου, αν τη θυμάσαι, πέφτει μάλλον λίγη...πλάκα πλάκα εν τω μεταξύ όταν τις βλέπεις στις εκθέσεις για κάποιο λόγο φαίνονται τεράστιες, εδώ κι εγώ είπα ότι τα 32 είναι υπεραρκετά. Μάλλον το όποιο σαλόνι θα πρέπει να έχει διαρύθμιση για μικρότερη απόσταση...
-
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... 4h_12/prd/
Την συγκεκριμενη την βρισκω 440€ απο 1000 λογω της συγκατοικου που δουλευει στη philips.
Αξιζει? αν ειναι να παω ασαπ γιατι εχουν μεινει λιγα κομματια -
-
Συ είπας!
viewtopic.php?p=2443928#p2443928 -
This only in greece!!
Sent from my MB525 using Tapatalk
help! τηλεορασεις hdtv !!