-
κοιτα... για να δεις high-def, θες high-def δεκτη.
το ιδιο ακριβως ισχυει και για το ps3.
αυτο δεν μπορει να αλλαξει..αυτο που μπορω εγω να σου πω, ειναι πως μια καλη high def tv τελικα αξιζει τα λεφτα της (!!!!!!!!!!!!!) και πως μετα θα βλεπεις μονιτορ και θα ...βαριεσαι.
καλα, για απλη tv δεν το συζηταμε καν.. στον παλιατζη!!τα γραφικα παραπλανητικα δεν ειναι. παραπλανητικα θα ητανε αν δεν υπηρχανε. ομως υπαρχουνε και ειναι ακριβως οπως τα βλεπεις.
εγω ειμαι γενικα κατα της τηλεορασης..
σπανιως παρακολουθω, και ακομα πιο σπανια βλεπω ταινιες.
ομως αφου ειδα σε φιλους μου 2-3 φορες τι κανει το 360 σε hd,
πηγα και πηρα μια hdtv και ηρεμησα
και παρ'ολο που στην ουσια τη χρησιμοποιω μονο σαν μονιτορ για το 360, αξιζει.εναλλακτικα -οπως ξαναεγραψα- πας και παίρνεις ενα 20-22'' widescreen pc monitor και το vga cable για high-def -εστω και σε λιγα 'τετραγωνικα'-
ή απλως συνδεεις την κονσολα στην tv ή το monitor που εχεις σημερα, και στο μελλον κανεις τις επιλογες σου... -
Σε TFT pc πως παίζει;Έχω μια Sony 17' TFT.
Έγινα και εγώ πρόσφατα κάτοχος του 360 αλλά προς το παρόν παίζω σε μια ελεινή 14άρα τηλεόραση! !!Να πάρω το καλώδιο;
Στην οθόνη τι ανάλυση θα δουλεύει; -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κοιτα... για να δεις high-def, θες high-def δεκτη.
το ιδιο ακριβως ισχυει και για το ps3.
αυτο δεν μπορει να αλλαξει..Ναι ρε συ, δεν είπα ότι το PS3 είναι καλύτερη επιλογή.
αυτο που μπορω εγω να σου πω, ειναι πως μια καλη high def tv τελικα αξιζει τα λεφτα της (!!!!!!!!!!!!!) και πως μετα θα βλεπεις μονιτορ και θα ...βαριεσαι.
καλα, για απλη tv δεν το συζηταμε καν.. στον παλιατζη!!Για μένα η HDTV ΘΑ αξίζει μόνο όταν αρχίζουν να εκπέμπουν ευρέως τα κανάλια σε αυτή την τεχνολογία και περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από τότε, ώστε να πέσει η τιμή της.
τα γραφικα παραπλανητικα δεν ειναι. παραπλανητικα θα ητανε αν δεν υπηρχανε. ομως υπαρχουνε και ειναι ακριβως οπως τα βλεπεις.
Παραπλανητικά εννοώ με την εικόνα που θα έχει η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών xbox360 στην Ελλάδα για 1-2 χρόνια από σήμερα (τουλάχιστον).
εγω ειμαι γενικα κατα της τηλεορασης..
σπανιως παρακολουθω, και ακομα πιο σπανια βλεπω ταινιες.
ομως αφου ειδα σε φιλους μου 2-3 φορες τι κανει το 360 σε hd,
πηγα και πηρα μια hdtv και ηρεμησα
και παρ'ολο που στην ουσια τη χρησιμοποιω μονο σαν μονιτορ για το 360, αξιζει.εναλλακτικα -οπως ξαναεγραψα- πας και παίρνεις ενα 20-22'' widescreen pc monitor και το vga cable για high-def -εστω και σε λιγα 'τετραγωνικα'-
ή απλως συνδεεις την κονσολα στην tv ή το monitor που εχεις σημερα, και στο μελλον κανεις τις επιλογες σου...Σορυ ρε συ Πέτρο που δεν ασπάζομαι τις παραπάνω επιλογές. Εγώ κονσόλα €400 (τόσο δεν κάνει σήμερα το xbox360) που για να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητές της χρειάζομαι επιπροσθέτως τουλάχιστον αλλά τόσα επί δυο για αγορά μονιτορ ή HDTV ΔΕΝ αγοράζω. Προτιμώ 1.000.000 φορές να διαθέσω γύρω στα €500-600 και να αναβαθμίσω επεξεργαστή και κάρτα γραφικών στο PC μου.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σε TFT pc πως παίζει;Έχω μια Sony 17' TFT.
Έγινα και εγώ πρόσφατα κάτοχος του 360 αλλά προς το παρόν παίζω σε μια ελεινή 14άρα τηλεόραση! !!Να πάρω το καλώδιο;
Στην οθόνη τι ανάλυση θα δουλεύει;Αν έχεις την καλοσύνη, μπορείς να ποστάρεις μερικά screenshots από την 14άρα σου;
-
Καλοσύνη έχω,αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω την κάμερα..
Αν έχεις υπομονή μία δυο μέρες θα ποστάρω.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Καλοσύνη έχω,αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω την κάμερα..
Αν έχεις υπομονή μία δυο μέρες θα ποστάρω..Ναι ρε συ, thanks!!
Δεν έπεσε κι η ζάχαρη στο νερό
-
pg:
στη 17αρα θα σου παιξει στη μεγαλυτερη αναλυση που υποστηριζει το μονιτορ.
30e κανει το vga καλωδιο της m$ (αμα το βρεις ). δοκιμασε το.mig:
μπορει και να ειναι καλυτερη επιλογη το ps3. κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια, αφου δεν υπαρχει ακομα.
το θεμα ομως δεν ειναι αυτο..
ειτε ειναι καλυτερο, ειτε ειναι χειροτερο, ειτε ειναι τα ιδια σκ@τ@ ,
και στα δυο θες καποιου ειδους high definition 16:9 display για να τα απολαυσεις.και να μην συγκρινεις λεφτα που θα δωσεις για ενα περιφεριακο (πχ. καρτα γραφικων) με μια hdtv ή ενα hd widescreen monitor.
τα τελευταια τα ευχαριστιεσαι πιο πολυ απο οτι μια καρτα γραφικων, γιατι εχει αμεση επαφη το ματι σου μαζι τους.
βαλε μια μετρια καρτα γραφικων σε μια τελειως γ@μ@τη οθονη, και βαλε την καλυτερη καρτα γρφικων σε μια μετρια οθονη.
θα δεις οτι πιο πολυ θα γουσταρεις την περιπτωση με την καλυτερη οθονη.. (εμπειρια )εντωμεταξυ πηρα και το Full Auto.
ειναι ψιλοαρρωστο
-
Παιδια, τελικα τι να παρω ps3 h x-box360? θα εχει το metal gear 4 kai
gta to x-box360? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
mig:
μπορει και να ειναι καλυτερη επιλογη το ps3. κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια, αφου δεν υπαρχει ακομα.
το θεμα ομως δεν ειναι αυτο..
ειτε ειναι καλυτερο, ειτε ειναι χειροτερο, ειτε ειναι τα ιδια σκ@τ@ ,
και στα δυο θες καποιου ειδους high definition 16:9 display για να τα απολαυσεις.και να μην συγκρινεις λεφτα που θα δωσεις για ενα περιφεριακο (πχ. καρτα γραφικων) με μια hdtv ή ενα hd widescreen monitor.
τα τελευταια τα ευχαριστιεσαι πιο πολυ απο οτι μια καρτα γραφικων, γιατι εχει αμεση επαφη το ματι σου μαζι τους.
βαλε μια μετρια καρτα γραφικων σε μια τελειως γ@μ@τη οθονη, και βαλε την καλυτερη καρτα γρφικων σε μια μετρια οθονη.
θα δεις οτι πιο πολυ θα γουσταρεις την περιπτωση με την καλυτερη οθονη.. (εμπειρια )Πέτρο, είσαι λάθος αν πιστεύεις πως η κάρτα γραφικών έχει υποδεέστερη σημασία από την οθόνη. Το παράδειγμα που παραθέτεις δεν είναι σωστό. Το σωστό είναι να βάλεις μια μέτρια και μια καλή κάρτα γραφικών στην ίδια οθόνη και ανάποδα, μια μέτρια και μια καλή οθόνη στην ίδια κάρτα γραφικών.
Η σημασία τους είναι ισοδύναμη! -
@mig
ε δεν ειναι ισοδυναμη βρε..
οπως ειπα, η hdtv δινει αλλη χαρα στο ματι.
οχι οτι δεν παιζει ρολο η αποδοση της καρτας (για ονομα!) αλλα αλλιως το 'φχαριστιεσαι στη μεγαλη widescreen υψηλης αναλυσης.εξαλλου την συγκριση την εκανα στο επιπεδο ΑΓΟΡΑΣ
...και να μην συγκρινεις λεφτα που θα δωσεις για ενα περιφεριακο (πχ. καρτα γραφικων) με μια hdtv ή ενα hd widescreen monitor...
μια καλη hdtv θα σου κρατησει για αρκετα χρονια και οοοταν με το καλο η τεχνολογια θα εχει προχωρησει,
τοτε την βαζεις αυτη στην κρεβατοκαμαρα σου πχ και παιρνεις την πιο διαστημικη που θα εχει βγει τοτε.
αχρηστη να παει αποκλειεται..η καρτα γραφικων δεν εχει τοση αντοχη στο χρονο, δεν σου δινει την οπτικη απολαυση πουθενα αλλου εκτος απο καποια games στο pc, (σε αντιθεση με μια tv)
που και παλι για να την εχεις αυτη την ικανοποιηση θα πρεπει να τα σκασεις ετσι κι αλλιως για ενα πολυ καλο hd display αναλογο των δυνατοτητων της καρτας..
για αυτο, εγω προτεινω το 360 που ειναι κομπλε απο καρτες γραφικων κλπ, και παρε και μια hdtv και εισαι κομπλε για 2-3 χρονακια στανταρ.@bmwsedan
οσο για το ps3 φιλε bmw, δεν νομιζω (απο οτι φαινεται) να κυκλοφορησει πριν απο τα επομενα χριστουγεννα, οποτε αν ψηνεσαι για κονσολα,
μια ειναι η επιλογη...
παρεπιπτοντως ο,τι βιντεο κι αν εχεις δει απο metal gear 4, ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ.
το resident evil 5 παντως ηδη φτιαχνεται για το 360...η m$ αυτη τη φορα κυνηγαει οσο μπορει τους developers απο την ασια γενικα.
οποτε στο μελλον ειμαι σιγουρος οτι θα βγουνε και αλλοι τιτλοι απο εκει περα..[>>> ΕΔΩ ΕΔΩ
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
@mig
ε δεν ειναι ισοδυναμη βρε..
οπως ειπα, η hdtv δινει αλλη χαρα στο ματι.
οχι οτι δεν παιζει ρολο η αποδοση της καρτας (για ονομα!) αλλα αλλιως το 'φχαριστιεσαι στη μεγαλη widescreen υψηλης αναλυσης.εξαλλου την συγκριση την εκανα στο επιπεδο ΑΓΟΡΑΣ
...και να μην συγκρινεις λεφτα που θα δωσεις για ενα περιφεριακο (πχ. καρτα γραφικων) με μια hdtv ή ενα hd widescreen monitor...
μια καλη hdtv θα σου κρατησει για αρκετα χρονια και οοοταν με το καλο η τεχνολογια θα εχει προχωρησει,
τοτε την βαζεις αυτη στην κρεβατοκαμαρα σου πχ και παιρνεις την πιο διαστημικη που θα εχει βγει τοτε.
αχρηστη να παει αποκλειεται..η καρτα γραφικων δεν εχει τοση αντοχη στο χρονο, δεν σου δινει την οπτικη απολαυση πουθενα αλλου εκτος απο καποια games στο pc, (σε αντιθεση με μια tv)
που και παλι για να την εχεις αυτη την ικανοποιηση θα πρεπει να τα σκασεις ετσι κι αλλιως για ενα πολυ καλο hd display αναλογο των δυνατοτητων της καρτας..
για αυτο, εγω προτεινω το 360 που ειναι κομπλε απο καρτες γραφικων κλπ, και παρε και μια hdtv και εισαι κομπλε για 2-3 χρονακια στανταρ.Πέτρο, επι δεκαετίες η απόλυτη επίδοση σε επίπεδο μόνιτορ/οθόνης παραμένει ο καθοδικός σωλήνας (η plasma p.χ. είναι πήχτρα στο είδωλο στις γρήγορες κινήσεις, ενώ η TFT π.χ. σκοτεινιάζει ή φωτίζει ανάλογα με τη γωνία θέασης). HDTV δεν έχω δει, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.
Άρα, για gaming (αυτό δεν είναι το θέμα μας) το απόλυτο παραμένει η CRT.
Σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών, επιμένω πως έχει ισοδύναμη σημασία. Επιχείρησε π.χ. να διαβάσεις κείμενο ή να δουλέψεις CAD με μέτρια κάρτα γραφικών και θα δεις τη διαφορά!Σε ότι αφορά το gaming, η ΑΠΟΛΥΤΗ πλατφόρμα ήταν και παραμένει ο συνδυασμός PC και CRT monitor.
-
Φίλε Petran, το Full Auto που αναφέρεις ειναι ουσιαστικά κάτι σαν το Interstate '76 για PC? Δηλαδή αυτοκίνητα με πολυβόλα, rocker launchers κ.λ.π. και γενικά χαμός στους δρόμους; Φαίνεται πολύ καλό πάντως απο τα screenshots...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ότι αφορά το gaming, η ΑΠΟΛΥΤΗ πλατφόρμα ήταν και παραμένει ο συνδυασμός PC και CRT monitor.
...aaa, this...this last year!!
οσο για τις τηλεορασεις...
crt 32 ιντσων και 40, ζυγιζουνε 70τοσα κιλα και κανουνε βαθουλωματα στο ξυλινο πατωμα.
δεν μιλαμε δε για το πως θα την μεταφερεις..εγω, μεγαλος οπαδος των crt, καποια στιγμη ειδα οτι περασε τη γραμμη η lcd.
πλεον μπορεις να βρεις lcd hdtv με αντιθεση μαυρου χρωματος 3000:1 και 5000:1 και με χρονο αποκρισης 8-12ms.silencer
το interstate ητανε σε ανοιχτες πιστες που πηγαινες οπου θες (σχεδον) και επαιζες ξυλο.
το concept ειναι το ιδιο, οι πιστες ομως ειναι κλειστες διαδρομες, οι επαφες και το ξυλο ειναι σαφως πιο 'στενου' τυπου, τα γραφικα ειναι 150 κλασεις καλυτερα, αλλα λειπει το υπεροχο story που ειχε πχ το 'state.
το full auto ειναι ενα arcade racing-shooter game που επικρατει χαμος ολη την ωρα, χωρις story. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Σε ότι αφορά το gaming, η ΑΠΟΛΥΤΗ πλατφόρμα ήταν και παραμένει ο συνδυασμός PC και CRT monitor.
...aaa, this...this last year!!
οσο για τις τηλεορασεις...
crt 32 ιντσων και 40, ζυγιζουνε 70τοσα κιλα και κανουνε βαθουλωματα στο ξυλινο πατωμα.
δεν μιλαμε δε για το πως θα την μεταφερεις..εγω, μεγαλος οπαδος των crt, καποια στιγμη ειδα οτι περασε τη γραμμη η lcd.
πλεον μπορεις να βρεις lcd hdtv με αντιθεση μαυρου χρωματος 3000:1 και 5000:1 και με χρονο αποκρισης 8-12ms.Μισό λεπτό ρε Πέτρο. Μιλάμε για το βάρος και την ευκολία μεταφοράς της τηλεόρασης ή για το ποια τεχνολογία αποδίδει καλύτερα; Γιατί αν είναι να βάλουμε κι εξωγενείς παράγοντες μέσα, βάλε τότε και το πόσο στοιχίζει μια lcd hdtv και πόσο μια crt
-
ok, για βρες μου εσυ μια crt hdtv 32'' ή 40'' που να μπορω να αγορασω (οχι usa only) και να τη συγκρινουμε με μια lcd hdtv.
oι lcd παλιοτερα επασχαν στο μαυρο χρωμα και στο ghosting (εμεναν 'χναρια' στην οθονη σε γρηγορη κινηση). οχι πια.
edit:
naso θα βγει για ps3 σε κανα χρονο και βαλε (πρεπει πρωτα να βγει το ps3). το ps2 δεν αντεχει.
μπορει και στο 360 να το κρατησουνε και να βγουνε μαζι.
δεν ξερω.
εσυ προς το παρον αντε παρε 360 και dsl, γιατι σε λιγες μερες βγαινει το advanced warfighter..
κατεβασε απο το παρακατω λινκ τα βιντεα 2 3 και 4 να ..επιμορφωθεις!
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1693 -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ok, για βρες μου εσυ μια crt hdtv 32'' ή 40'' που να μπορω να αγορασω (οχι usa only) και να τη συγκρινουμε με μια lcd hdtv.oι lcd παλιοτερα επασχαν στο μαυρο χρωμα και στο ghosting (εμεναν 'χναρια' στην οθονη σε γρηγορη κινηση). οχι πια.
edit:
naso θα βγει για ps3 σε κανα χρονο και βαλε (πρεπει πρωτα να βγει το ps3). το ps2 δεν αντεχει.
μπορει και στο 360 να το κρατησουνε και να βγουνε μαζι.
δεν ξερω.Α, εσύ θες και CRT και HDTV μαζί;;;; (δεν σου αρέσει δηλαδή ένα απλό ctr 20άρι monitor;)
Τότε είξε εδώ μια ματιά
ΥΓ. Παρήγγειλε από Ιαπωνία αφού δεν θες USA
-
1ον) δεν υπαρχει εδω. αλλα παμε και παρακατω..
2ον) δεν υποστηριζει τις αναλυσεις που πρεπει. αυτη εχει μονο 540p (progressive scan) και κανει up-convert σε 1080i (interlaced)
χρειαζομαστε και 720p οπωσδηποτε. αυτη ειναι η καλη αναλυση.
μια σωστη hdtv, πρεπει να εχει 720p και 1080i (αμα εχει και 1080p ακομα καλυτερα)3ον) εκτος των αλλων, κανει $1.600 (!!?) και εκτος απο το ρισκο της μεταφορας, της εγγυησης κλπ κλπ, μπορεις να υπολογιζεις απο 300ε και πανω μεταφορικα.
και βεβαια τα χωροταξικα παραμενουνε. α, και ειναι widescreen??βρες αλλο μοντελο...!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
1ον) δεν υπαρχει εδω. αλλα παμε και παρακατω..2ον) δεν υποστηριζει τις αναλυσεις που πρεπει. αυτη εχει μονο 540p (progressive scan) και κανει up-convert σε 1080i (interlaced)
χρειαζομαστε και 720p οπωσδηποτε. αυτη ειναι η καλη αναλυση.
μια σωστη hdtv, πρεπει να εχει 720p και 1080i (αμα εχει και 1080p ακομα καλυτερα)3ον) εκτος των αλλων, κανει $1.600 (!!?) και εκτος απο το ρισκο της μεταφορας, της εγγυησης κλπ κλπ, μπορεις να υπολογιζεις απο 300ε και πανω μεταφορικα.
και βεβαια τα χωροταξικα παραμενουνε. α, και ειναι widescreen??βρες αλλο μοντελο...!!
Με $1600 δεν σου αρέσει δλδ;
Εγώ πάντως έτσι κι αλλιώς αν έπαιρνα κάτι για gaming, crt monitor θα επαιρνα (σκέτο!)
-
dp
-
αμα μαθεις σε widescreen, μετα το 4:3 θα σου φαινεται σαν να φορας παροπιδες.
κι'αμα μαθεις στις 40'', μετα οι 32'' σου φαινονται λιγες.. οι δε 20''... joke..οσο για τα $1600 + 300ε (ευνοϊκη τιμη) αντιπαρεχομαι πχ ευκολα με αυτη
καλυτερες αναλυσεις, καλυτερο design, καλυτερη χωροταξικα, delivery σπιτι σου, και πιο οικονομικη σαν συνολο.
PS3 vs X-Box 360