-
bagus, κοιτα να δεις πως παει το πραγμα....
πλεον υπαρχουνε πολυ περισσοτερες δυνατοτητες απο τα μηχανηματα.
οποτε τα games μπορουνε να ειναι πολυ πιο ρεαλιστικα ή γενικοτερα πολυ πιο πλουσια σε περιεχομενο, φυσικη, γραφικα, ηχο, artificial intelligence κλπ κλπαυτα σε development time κοστιζουνε πολυ παραπανω απο οτι τα παλιας γενιας games.
πχ προσφατα χρηματοδοτηθηκε και αγοραστηκε μια software υπο-εταιρεια,
η οποια ΔΕΝ θα παραγει games, αλλα πολυ καλους αλγοριθμους 3d κινησης χλωριδας, πανιδας και φυσικων φαινομενων..
δεν ξερω αμα το καταλαβαινει κανεις ευκολα το τι λεμε εδω περα..
η τεχνολογια τα επομενα χρονια θα κανει ..παπαδες...για μενα λοιπον, ειναι λογικη η αυξηση της τιμης, ΕΦ'ΟΣΟΝ τηρουν τα παραπανω specs.
οχι απλα μια απο τα ιδια με 10 ευρω καπελο. αυτο δε λεει καθολου.ετσι κι αλλιως, τα τσιπακια θα βγουν.. οχι τοσο για τα games, αλλα περισσοτερο για να μπορει καποιος να τρεξει homebrew κωδικα στην κονσολα.
αν κοιταξει κανεις τα mods του xbox1 (πχ XBMC - xbox media center) θα διαπιστωσει οτι στην ουσια η microsoft ξεπατικωσε το Interface του homebrew software αυτου, και το εκανε το 'μαμα' interface στην επομενη της κονσολα...
ξαναλεω στο τελος, οτι για χρηση online, τα 55-75 ευρα δεν ειναι καθολου πολλα για εναν πολυ καλο τιτλο..
δες το σαν λεφτα που χαλας για τη διασκεδαση και την ψυχαγωγια σου... -
Καλημέρα, αν και δεν είμαι της κονσόλας, ασχολούμαι με το PC περισσότερο έγινε παραγγελία και περιμένω το xbox360 (399). Αλήθεια υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδωτο?.
αντε να δουμε που θα βρω χρόνο και ελεύθερη τηλερόραση (θα πρέπει να δωροδοκίσω κόρη και το στεφάνι μου) για να βγάλω τα ματάκια μου στο gotham.
-
δυστυχως ο ...κουβας επιβαλλει και αγορα HDTV
αμα νομιζες οτι με τα 399 καθαρισες, ξανασκεψου το..
παντως αφου δεν εχεις tv για σενα ειναι ..καλυτεραετοιμοπαραδοτο θα το βρεις σε αρκετα μεγαλα καταστηματα νομιζω..
-
Χε χε χε το πήρα, επιτέλους!
Το μηχάνημα μαμάει....πήρα το κομπλέ μετά από αυτά που έγραψε ο Πετράν.
Πλέον στο έπιπλο της tv έχω πάνω το xbox360 και από κάτω το ps2.
Ξεκινάω με το PGR3...και βλέπουμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χε χε χε το πήρα, επιτέλους!Το μηχάνημα μαμάει....πήρα το κομπλέ μετά από αυτά που έγραψε ο Πετράν.
Καλοριζικο και καλα παιχνιδια ευχομαι.....
Δεν αντεξες τελικα εε ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χε χε χε το πήρα, επιτέλους!
Το μηχάνημα μαμάει....πήρα το κομπλέ μετά από αυτά που έγραψε ο Πετράν.
Καλοριζικο και καλα παιχνιδια ευχομαι.....
Δεν αντεξες τελικα εε ???
Thanks!
Αντεξα.......1,5 εβδομάδα...
-
αντε πελατακια , μπειτε στο live να σας ζεψω!
γραφτειτε και στο http://www.xbox-live.gr
α, και να εχετε το τροφοδοτικο σε μερος δροσερο.
elteo τελικα το'φαγε η μαρμαγκα το κινητο?ps. bagus, εχεις αργησει χαρακτηριστικα.
στο τελος θα παρει κι ο opterios πριν απο'σενα -
στο live με το dsl μπαινετε?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αντε πελατακια , μπειτε στο live να σας ζεψω!
γραφτειτε και στο http://www.xbox-live.gr
α, και να εχετε το τροφοδοτικο σε μερος δροσερο.
elteo τελικα το'φαγε η μαρμαγκα το κινητο?ps. bagus, εχεις αργησει χαρακτηριστικα.
στο τελος θα παρει κι ο opterios πριν απο'σεναΟ πελάτης έχει πάντα δίκιο όμως...
Οχι δεν το έφαγε το έχω, απλά καθυστέρησα την αγορά του 360 κατά 1,5 εβδομάδα...τόσο άντεξα.Τα αξίζει τα 400Ε...καλά το δε PGR3 είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!...αν και έτσουξαν λίγο τα 64Ε.
-
..το τσουξιμο ...μολις αρχισε
παντως βλεπεις πως κανει render τα παντα και οχι μονο τα αυτοκινητακια και το δρομο?
αντε σε καμια νεα υορκη και βαλε εσωτερικη καμερα και κοιτα αριστερα-δεξια..@adis: yes
-
UPDATE ΓΙΑ XBOXάδες
μπειτε στο XBOX LIVE MARKETPLACE,
και κατεβαστε το playable demo απο το Fight Night round 3 (box)χτες μπηκε για κατεβασμα και ειναι αρκετα καλο!
http://www.easports.com/fightnightround3/index.jsp
οτι πρεπει για τους oscar-de-la-hoya-wanna-be's
επισης αν δεν εχετε δει ηδη τι εχει εκει, κατεβαστε τα:
Condemned,
Need For Speed Most Wanted,
Fifa 2006,
Nba Live 2006,
και καννα αλλο που μου διαφευγει τωρα...p.s.
τιποτα εντυπωσεις οι 'νεοι παιχτες'? -
-
Εντυπωσιακό!!
Μόνο στα ριπλέι είναι έτσι, ή και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;
-
ΤΡΙΠΛΟ ποστ!!!
Όταν το φόρουμ τρώει κόλλημα το κάνει ΣΩΣΤΑ!!! -
Διπλό ποστ...
-
Εεπ, τι αηδία παιχνίδι είναι αυτό; Και λέτε ότι σας αρέσει κιόλας. Δεν είδατε ότι λείπουν τα φανάρια; Για να μη μιλήσω για το κτίριο της EPSON που προφανώς έχει άλλο σχήμα, φαίνεται απ' την προοπτική του. Και τα υαλότουβλα δεν είναι ίδιο σχέδιο, οι αρμοί έχουν άλλο χρώμα, ένα πουλάκι δεν φαίνεται να πετάει στον ουρανό δίπλα απ' το κουνούπι εκείνο που στραβοκοιτάει τον κινέζο και ετοιμάζεται να του τη ρίξει. Τι, δεν τον είδατε; Εκείνον βρε, με την κόκκινη μπλούζα που θέλει να μπει στο ταξί που έχει σταματήσει και η γριά απ' την απέναντι μεριά του δρόμου...
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο πραγματικά!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!
Α, τα καλώδια είναι εκτός κλίμακας!
-
nasos79, αυτά που λες μεταξύ αστείου και σοβαρού έχεις δίκιο...
Όμως μάλλον είναι τεχνάσματα του φωτισμού, δηλ. άλλη ώρα (ηλιακή θέση!!) βγήκε η φωτό, σε άλλη ώρα το παιχνίδι...
Στην 3η φωτο αυτό φαίνεται και από τις διαφημίσεις που έχουν εν τω μεταξύ αλλάξει.
Όμως στην 3η φωτό είναι που έχεις δίκιο, γιατί τα κτίρια όντως μοιάζουν διαφορετικά, πέρα από την απλή διαφορά του φωτισμού!!
Και η άσφαλτος στην γέφυρα δεν έχει μπαλώματα, χωρίς να αποκλείεται αυτό να μην είναι τεχνουργημα των προγραμματιστών, αλλά τα μπαλώματα να είναι μεταγενέστερα, ή αντίστοιχα προγενέστερα και να έγινε νέα ασφαλτόστρωση πριν παρθούν τα γραφικά του παιχνιδιού... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εντυπωσιακό!!Μόνο στα ριπλέι είναι έτσι, ή και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;
παντου
και 2 για τον opterio
-
Άσχετο, στη 2η φωτό (2ο link δηλαδή) βλέπετε εκείνο το BIG ECHO;
Θυμόσαστε το echo και το bigecho στα batch αρχεία του DOS;
-
Λοιπόν, δείτε και μια εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ προσέγγιση στο θέμα...
Παραπάνω έχω λάβει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση υπέρ του ΠΣ3, το οποίο και αναμένω.
ΑΛΛΑ!!!!!!
Σκόπευα από καιρό να πάρω ένα HTPC (home theatre PC). Με αυτό θα έχω από το τηλεκοντρόλ μου όλες μου τις φωτό στην τηλεόραση (εν μέρει ήδη το κάνω με το iPod), όλη μου την μουσική (ομοίως κι εδώ), αλλά και την δυνατότητα να γράφω εκπομπές (επίγειες και δορυφορικές) στο σκληρό, και τα καλά να τα αρχειοθετώ σε DVD για πάντα.
Ιδού οι παράμετροι όμως:
Αν μπει σε υπνοδωμάτιο (πιθανότατο...) θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι σχεδόν πλήρως αθόρυβο, ώστε να μπορώ να κοιμηθώ όταν γράφω το WRC και τον Κυριακοβραδυάτικο σχολιασμό της F1 που τα βάζουν σε ώρες... ΧΧΧ...Βάλε ένα αθόρυβο κουτί, αθόρυβο τροφοδοτικό, ικανές ψύκτρες για τον επεξεργαστή για να ξηλώσω το ανεμιστηράκι, κάρτα γραφικών χωρίς ανεμιστήρα, αλλά καλών προδιαγραφών κλπ...
Η διαφορά τιμής από ένα αντίστοιχων επιδόσεων σύστημα, αλλά με τα 'πατροπαράδοτα φασαριόζικα' εξαρτήματα θα είναι ψιλοχαλαρά της τάξεως των 300 ευρώ... (αν μιλάμε για κορυφαία κουτιά, μόνο το κουτί του υπολογιστή θα έχει τόση αύξηση...)
Οπότε γιατί να μην ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ την ύπαρξη του εντελώς ξεχωριστού ντέσκτοπ μου για τις δουλειές γραφείου, και στην θέση του να πάρω ένα ντέσκτοπ με δυνατότητες να είναι ΚΑΙ HTPC, και μιας και το ΧΒΟΧ360 μπορεί να προσφέρι υπηρεσίες HTPC client ΑΣΥΡΜΑΤΑ, να κάνω χρήση αυτής της δυνατότητας;
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Καταργούμε ένα πισί ΤΕΛΕΙΩΣ, και παίρνουμε ένα ντεμί-HTPC που κάνει τις δουλειές και του κατηργημένου, και του HTPC με λιγότερα λεφτά από ότι θα κόστιζε ένα αμιγές HTPC!!!Κέρδος; Μερικά ευρώ σύν ένας υπολογιστής!!!
Από την άλλη θα έχουμε το επιπλέον έξοδο των 400Ε για το ΧΒΟΧ360!!Πιστεύω μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση!!!
Με βλέπω να τα παίρνω και τα δύο στο τέλος...
PS3 vs X-Box 360