Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Αν και δεν είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα, μάλλον απο το επόμενο έτος. Για την ώρα οι προτεραιότητες είναι αλλού. Αλλά σίγουρα θέλω να μάθω τις απόψεις μελών που γνωρίζουν και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στα συγκεκριμένα αμάξια, απο ότι εγώ.
Latest posts made by adis
-
RE: TOYOTA LAND CRUISER V8 200
-
RE: Κλοπη Grand Vitara
Φίλε μου, σου εύχομαι ολόψυχα, καλή τύχη.
Το αμαξάκι αυτό το έχει γνωστό μου πρόσωπο, και ξέρω πολύ καλά απο πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει εκτός δρόμου, χωρίς να έχει κανένα έξτρα πάνω του.
Εύχομαι πλέον όλα να σου έρθουν όπως τα θες, και να σου μείνει μόνο μια μακρυνή ανάμνηση το όλο σκηνικό.
-
RE: TOYOTA LAND CRUISER V8 200
Παιδιά καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα.
Πρώτο το μου μύνημα στο φόρουμ, και φυσικά ο λόγος που γράφτηκα είναι καθαρά για τα εκτός δρόμου οχήματα.
Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω το LC. Εκείνο που με απασχολεί φυσικά είναι ποιό απο όλα τα μοντέλα;;
Να διευκρινίσω. Για μένα 3 μοντέλα είναι της αρεσκείας μου. Το LC120 4lt, LC100 4.7lt & LC200 4.7lt.
To πρώτο και το τρίτο φυσικά βρίσκονται καινούρια. Το δεύτερο που μου αρέσει πάρα πολύ (περισσότερο απο το καινούριο το 200) φυσικά μόνο μεταχειρισμένο υπάρχει πλέον, και ειδικότερα στην Ελλάδα, δεν πολυκυκλοφορεί. Το πιθανότερο είναι να κοιτάξω να το βρω απο το εξωτερικό.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ποιά είναι η γνώμη σας. Επιθυμώ κυρίως εκτός δρόμου διαδρομές, και θέλω να έχει κλείδωμα κεντρικού διαφορικού, και φυσικά LSD στο πίσω διαφορικό. Όλα αυτά τα έχουν αν δεν με απατά η μνήμη μου και τα 3 μοντέλα που ανέφερα.
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορεί στην Ελλάδα κάποιος να κάνει μετατροπή απο δεξιοτίμονο σε αριστεροτίμονο (υπεύθυνα φυσικά) και πόσο θα στοίχιζε αυτή. Ναι, καταλαβαίνω ότι μια τέτοια ερώτηση είναι λιγάκι (εως πολύ εξειδικευμένη), αλλά όποιος γνωρίζει κάτι, και μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.