-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
:lol:
πόσο χαίρομαι που ξεμπέρδεψα με τα μαθηματά χρόνια τώραΠάντως τα bronze ειναι για την πλάκα με την πρώτη συνήθως, τα silver θέλουν καμια 10αρια προσπάθειες σε κάποια, απο Β και τα International τα χρυσα μεγάλο πολυ μεγάλο ζορι !
Ειδικα είναι ένα με μια Ζ4 που πρέπει να κάνεις σλάλομ αναμεσα σε κώνους..ε το ασημι ουτε με σφαίρες δεν το έχω πάρει.. γγγκρρρρρρ
Τα διπλώματα με χάλκινο, μιας και είναι ψιλοβαρετό... Αν είναι ενδιαφέροντα τα ξαναπαίζω, πολλά (λιγότερα στα δύσκολα επίπεδα) βγαίνουν ασημί και χρυσό...
Όσο για το μάθημα (μικροηλεκτρονικά), βρε ας το περάσω κι ας είναι χάλκινο!!! Χίλιες φορές χάλκινο, παρά να το ξαναδίνω, κι ας βγει και χρυσό!!!
Άμα δω άλλα τρανζίστορς, θα αρχίσω να άγω βρισιές και σφαλιάρες!!! -
Είναι αρρώστια πάντως το ρημαδι..
το αγόρασα το καλοκαιρι και σε ενα μηνα η ζωή μου αλλαξε αρδήν και τελικά το πήρα απόφαση και το πούλησα!βεβαια, ενα γειτονάκι μου δάνεισε το δικό του γιατι έχει μα8ήματα και οπως καταλαβαίνεις άρχισε το λιώσιμο πάλι !
-
Έτσι την είχα πάθει με το PS(1). Το έβαλα για πούλημα, τότε έκανε 85.000 δρχ στον φτηνότερο, και το έδινα 70.000 και ήταν 1-2 μηνών, με παιχνίδι και στο κουτί του σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση.
Δε βρέθηκε αγοραστής και το κράτησα, αλλά έκανα καλό κράτει. Ομοίως και με το PS2.Τι στο καλό έπαθα με το GT4 δεν μπορώ να το εξηγήσω!!! Μπλακ άουτ!!!
Ίσως να φταίει που το περίμενα λυσσαλέα από πέρσι και όλο το καθυστερούσα και μου έμεινε αποθυμένο... -
Ego opos exo ksanapei pcakias eimai. Alla dokimasa to GT4 se enos filou mu to ps2 mias ke autos kolimenos me autokinita klp ke ena exo na po. To ps2 tha to agoraza mono ke mono gi auto to game. Ke malon tha to agoraso apo do pera para poli ftina ligo prin figo to kalokeraki gia elada, mazi me to gt4 ke mazi me kana timonaki....e re gledia.....
p.s. epeza me ton filo mou diplo gia proti fora sto ring (pezame sinexomena gia 12 ores). Exo mathei to game mono ke mono apo to ring. Foberi pista.
-
GT4 και τα μυαλά στα κάγκελα!
Aυτό τον καιρό παίζω τις μεγάλες πίστες (με τους πολλούς γύρους) με το B-Spec.
Ολα τα λεφτά! Εχει και αυτό την μαγεία του.Παίζω αρκετό καιρό όποτε μπορώ και πάλι μόλις στο 30% είμαι! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΟΣ το παιχνίδι, αξίζει κάθε cent από τα
-
Kαι πολλα εδωσες...εγω ειχα δωσει 20 ευρω,διοτι στην αρχη δεν μπορουσες να το παρεις αλλιως,παρα μονο αυθεντικο...
Παντως εγω το εφτασα 43%,αλλα ενοιωθα πως τα ειχα κανει ολα,και να φανταστεις πως δεν ειχα φτασει ουτε στο 50%... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Kαι πολλα εδωσες...εγω ειχα δωσει 20 ευρω,διοτι στην αρχη δεν μπορουσες να το παρεις αλλιως,παρα μονο αυθεντικο...
Παντως εγω το εφτασα 43%,αλλα ενοιωθα πως τα ειχα κανει ολα,και να φανταστεις πως δεν ειχα φτασει ουτε στο 50%...Το βρήκες αυθεντικό με
-
....Tωρα με ψησατε να ξαναβαλω το GT4.......
....Απο τα λιγα παιχνιδια που αξιζουν 1000% τα χρηματα τους.........Και ποτε δεν το βαριεσαι........Εκτος και αν βγει το καινουριο...... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παντως εγω το εφτασα 43%,αλλα ενοιωθα πως τα ειχα κανει ολα,και να φανταστεις πως δεν ειχα φτασει ουτε στο 50%...Το βρήκες αυθεντικό με
-
...περισσοτερο σαν bugs μου ακουγονται αυτα..
-
Δεν ηταν αυθεντικο βεβαια...μαλιστα ηταν η καλυτερη τιμη που μπορουσε να το βρει κανεις εκεινη την εποχη,οταν δηλαδη ειχε πρωτοβγει...
-
xbox 360 - Moto GP: Ultimate Racing Technology (60fps)
-
http://www.dumpalink.com/media/1133097541/Xbox_360_smashers_
κλασσικες Αμερικανιες!
-
δεν ειναι μονο αμερικανιες rouli. universal stuff..
οπως εγραψα, η αγορα αυτη ειναι σχετικα φανατισμενη.
παραδειγμα το προσφατο release του xbox360 στην ιαπωνια, που ολοι οι σχιστοματηδες το γραψανε επιδεικτικα στα @@ τους....σε ολο τον υπολοιπο κοσμο εξαντληθηκε, στην ιαπωνια ενα 40% παραμενει αδιαθετο, 5 μερες μετα την κυκλοφορια..
και να μην πω βεβαια οτι υποψιαζομαι οτι μερος αυτου του 60% που αγοραστηκε,
αγοραστηκε προκειμενου να πουληθει στο εξωτερικο που υπαρχει στενοτητα..και τουλαχιστον οι σχιστοματηδες, οσο και να μην το παραδεχονται δημοσια, εχουνε και μια δικαιολογια που στεκει...
ολες οι αλλες κονσολες εκτος του xbox, ειναι γιαπωνεζικες...
και το xbox αμερικανικο... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...περισσοτερο σαν bugs μου ακουγονται αυτα..Τα κιβώτια;
Σαφώς!!!
Όμως με το Εσκούδο σε αντοχές στην τέστ τρακ που είναι Η βαρεμάρα βοηθάει πολύ το μακρύ... -
Petran την έβαλες την 512? Είσαι έτοιμος για ένα session?
-
κάτι τέτοια βλέπω και ολο ψήνομαι για την μισητή MS..
http://www.tomsnetworking.com/Sections-article150.php -
ρε παιδια δεν το εχω ηδη δηλωσει?
αν δεν με καταλαβατε, ή αν δεν το δηλωσα σωστα, οριστε αλλη μια φορα:
ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ XBOX 360 .-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Από την άλλη το έπαιξα ένα ΠΣΚ και το έφτασα στο 10%... Μακάρι να μου φανεί μεγαλύτερο...
Το θέμα είναι πως υπολογίζει ΕΞΙΣΟΥ κάθε αγώνα!!!
Δηλαδή στο Autumn mini 2 γύροι και αντοχής στο Nuerburgring είναι ένα και το αυτό στην % συμπλήρωση του παιχνιδιού... (τουλάχιστον έτσι ήταν στο GT3).
Επίσης πολύ (και ΓΡΗΓΟΡΟ λόγω μικρής διάρκειας) % μαζεύεις από το Arcade mode. Έτσι την πάτησα στο GT3 που ήμουν στην μέση και είχα 3 αγώνες ακόμα!!! Παίζω και το άλλο και τέλειωσε!!Καλά κάτσε να τρέξεις τους μεγάλους αγώνες με τους πολλούς γύρους στο Endurance και θα με θυμηθείς.
-
Έχει δίκιο ο elteo. Ένας ξάδελφος μου το καλοκαίρι με έπαιρνε τηλέφωνο για να τον βοηθήσω με τα endurance...
PS3 vs X-Box 360