-
ναι αυτο εννοω να βαλω αλλη σκαστρα κ πως θα λειτουργει με το s tronic?
-
http://www.worldcarfans.com/11105043312 ... owphotos#2
-
Ο χρήστης giannis audiQ7 έγραψε:
ναι αυτο εννοω να βαλω αλλη σκαστρα κ πως θα λειτουργει με το s tronic?δε νομιζω οτι παιζει ρολο, αλλα θα σου συνιστουσα να αφησεις τη σκαστρα σου ησυχη
-
συγκεξριμενα σκεφτομουν για σκαστρα ανοικτου τυπου κ αναρωτιομουν πως θα δουλευε με το s tronic κ ποτε θα 'εσκαγε'?
αλλα για ποιο λογο μου λες να μην βαλω αλλη σκαστρα? -
Τι παραπανω θα σου προσφερει εκτος απο θορυβο?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
δεν ξερω αν θα προσφερει κατι παραπανω απλα ακουγεται διαφορετικα οσο να ειναι...
αν την αλλαξω με μια κλειστου τυπου θα ακουγεται περισσοτερο? -
Εγω θα σου λεγα να την αφησεις ησυχη μεχρι να σου χαλασει και να στην αλλαξουν στην εγγυηση οπως τη δικη μου
Σε αυτο το μοτερ παντως δεν ξερω τι κανει απο θορυβο... στο δικο μου (tfsi 265) παντως κανει αρκετο σε σχεση με αλλα vag που εχω στο νου μου..
Την ακους αρκετα , αλλα οχι 10 στενα μακρια οπως σε ενα 1.4 tsi φιλου μου που εβαλε aftermarket και νομιζεις οτι ερχεται κανα evoΗ σκαστρα παντως δεν νομιζω οτι εχει δουλεια με το dsg.. με το υπολοιπο μοτερ ναι, αλλα οχι με το dsg
-
Αποστάτη forge έβαλε; Ακόμα καο στο παρκάρισμα φταρνίζεται
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Την ακους αρκετα , αλλα οχι 10 στενα μακρια οπως σε ενα 1.4 tsi φιλου μου που εβαλε aftermarket και νομιζεις οτι ερχεται κανα evo
Η σκαστρα παντως δεν νομιζω οτι εχει δουλεια με το dsg.. με το υπολοιπο μοτερ ναι, αλλα οχι με το dsg
Δεν πιστεύω να έρχεται ΤΕΙ Πειραιά ο φίλος σου. Γιατί έχουμε και εμείς ένα τέτοιο.
-
συγκεξριμενα σκεφτομουν για σκαστρα ανοικτου τυπου κ αναρωτιομουν πως θα δουλευε με το s tronic κ ποτε θα 'εσκαγε'?
αλλα για ποιο λογο μου λες να μην βαλω αλλη σκαστρα?Αυτές οι σκάστρες πολύ συχνά ενεργοποιούν 'check engine' διότι ο αισθητήρας εισερχόμενου αέρα διαβάζει λάθος ποσότητα αέρα, εφ΄όσον ο αέρας που περνάει από τη σκάστρα δεν επιστρέφει στην εισαγωγή αλλά πάει στην ατμόσφαιρα. Πλην του έξτρα θορύβου δεν προσφέρουν κανένα άλλο 'πλεονέκτημα' (για όσους ο θόρυβος αυτός είναι πλεονέκτημα, άσε που, για όσους ξέρουν, το να ακούγεται η σκάστρα είναι ένδειξη του πόσο ΑΡΓΟΣ είσαι, διότι ενεργοποιείται στο ΑΦΗΜΑ του γκαζιού http://en.wikipedia.org/wiki/Blowoff_valve) και σαφώς και αποθαρρύνεται η τοποθέτησή τους.
Με το S-tronic δεν πρέπει να έχει καμία σχέση αλλά αν ενεργοποιεί check engine τότε μπορεί και το S-tronic να μπαίνει σε κανένα safe mode (δεν το ξέρω το ζήτημα).
Οπότε ...εσύ αποφασίζεις -
δεν ξερω αν θα προσφερει κατι παραπανω απλα ακουγεται διαφορετικα οσο να ειναι...
αν την αλλαξω με μια κλειστου τυπου θα ακουγεται περισσοτερο?απλα δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου...
θα ειναι τουλάχιστον αστείο σαν θέαμα... -
ευχαριστω παιδια να ειστε καλα σεισ κ τα εργαλεια σασ
-
@nass εμενα παντως οταν χαλασε κανονικα η σκαστρα δεν εβγαλε check
-
@nass εμενα παντως οταν χαλασε κανονικα η σκαστρα δεν εβγαλε checkΝαι γιατί 'χαλασμένη σκάστρα' σημαίνει 'διαρροή' μιάς μικρής ποσότητας αέρα από την εισαγωγή ακόμα και με ανοικτή την πεταλούδα του γκαζιού (πρακτικά δεν μπορεί να ανεβάσει όση πίεση θα ανέβαζε). Ανοικτού τύπου σκάστρα όμως σημαίνει ότι ΟΛΗ η ποσότητα αέρα που κανονικά θα έπρεπε να διαρρέει από την εισαγωγή με κλειστή την πεταλούδα πάει στην ατμόσφαιρα δηλ. σημαντική διαφορά ακριβώς τη στιγμή του κλειστού γκαζιού. Αν η διαρροή είναι πολύ σημαντική τότε μπορεί να βγάζει check engine. Εξάλλου, ποιές οι πιθανότητες να χάλασαν ταυτόχρονα η σκάστρα και η Ν75 στο δικό σου ? Μικρές... Ο λόγος που στις άλλαξαν και τις 2 είναι επειδή μάλλον ο κινητήρας δεν ανέβαζε πίεση και αυτές είναι οι 2 πρώτες πιθανές αιτίες (άλλες: κολλάρα turbo, intercooler, waste gate, turbo αλλά είναι δυσκολότερες στη διερεύνηση).
-
ναι, τη n75 πρεπει να την αλλαξε προληπτικα ο αρχιμηχανικος , τον οποιο επιασα και του μιλησα μιας και ηταν γνωστος φιλου (παντου θες γνωστο ρε γαμωτο ) , για αυτο και μαλλον ειχα καλυτερη μεταχειριση απο τη συνηθισμενη
επισης στην επεκταση πληρωνει η allianz, αρα και αυτοι δε θα βγηκαν χαμενοι.. αν μπορουσαν θα αλλαζαν κι αλλα
και απο οτι ολα εδειχναν απο τον ηχο το προβλημα ηταν στη σκαστρακαι αυτο το 'προληπτικα' εχει τη σημασια του , γιατι οπως ειχα αναφερει παλιοτερα με τους πολλαπλασιαστες που ειχα θεμα αρχικα μου αλλαξαν μονο εναν (αυτον που καηκε) και μετα απο μια βδομαδα πηγα και για 2ο
κι εκει μου τους αλλαξαν ολους , γιατι ειχε καταντησει κοροιδια το θεμαοποτε με τη συνηθισμενη λογικη τους θα μπορουσαν πρωτα να μου αλλαξουν τη σκαστρα και αν ολα ηταν οκ δε θα εδιναν παραπανω σημασια
εκτος και αν το εκαναν για να γλιτωσουν χρονο
-
ναι, τη n75 πρεπει να την αλλαξε προληπτικα ο αρχιμηχανικος , τον οποιο επιασα και του μιλησα μιας και ηταν γνωστος φιλου (παντου θες γνωστο ρε γαμωτο ) , για αυτο και μαλλον ειχα καλυτερη μεταχειριση απο τη συνηθισμενηεπισης στην επεκταση πληρωνει η allianz, αρα και αυτοι δε θα βγηκαν χαμενοι.. αν μπορουσαν θα αλλαζαν κι αλλα
και απο οτι ολα εδειχναν απο τον ηχο το προβλημα ηταν στη σκαστρακαι αυτο το 'προληπτικα' εχει τη σημασια του , γιατι οπως ειχα αναφερει παλιοτερα με τους πολλαπλασιαστες που ειχα θεμα αρχικα μου αλλαξαν μονο εναν (αυτον που καηκε) και μετα απο μια βδομαδα πηγα και για 2ο
κι εκει μου τους αλλαξαν ολους , γιατι ειχε καταντησει κοροιδια το θεμαοποτε με τη συνηθισμενη λογικη τους θα μπορουσαν πρωτα να μου αλλαξουν τη σκαστρα και αν ολα ηταν οκ δε θα εδιναν παραπανω σημασια
εκτος και αν το εκαναν για να γλιτωσουν χρονο
κλασική ελληνική ξερολιθιά χτύπησες φίλε, τσάμπα την αλλάζουν.... απλά δεν είναι σίγουροι και κάνουν both...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
απλά δεν είναι σίγουροι και κάνουν both...Αυτο υποπτευομαι κι εγω
στη τελικη η allianz πλερωνει
η επεκταση εγγυησης παντως επιασε τοπο, ισως και να ξεπερασα την αξια της
για αυτο κανε κι εσυ και ασε 'το δικο μου δεν επαθε τιποτα'
-
απλά δεν είναι σίγουροι και κάνουν both...
Αυτο υποπτευομαι κι εγω
στη τελικη η allianz πλερωνει
η επεκταση εγγυησης παντως επιασε τοπο, ισως και να ξεπερασα την αξια της
για αυτο κανε κι εσυ και ασε 'το δικο μου δεν επαθε τιποτα'
θα κάνω... αλλά ακόμη το αφήνω μήπως και αξιωθεί ο dealer μου να την κάνει δώρο...
-
να κανω υπερκινηση σε S5 ? 2008 33K
τι λετε? η θα μαμηθω εντελως με βενζινες και τελη..οχι οτι δεν την ακουω και τωρα..
δεν ξερω οποτε το βλεπω αυτο το σ5
-
αυτη τη περιοδο τι να πουμε? διαβασε το θεμα με τα τελη
Audi A5 & S5