-
και δηλαδη για ποσα αλογα μιλαμε με το προγραμμα?κ εκτοσ αυτου θα χρειαστω εξατμιση κ intercooler?
-
Με σκέτο πρόγραμμα ο 211tfsi πάει μέχρι 265-270 και 39-40 κιλά ροπή, ανάλογα και τη βενζίνη για την οποία θα ρυθμιστεί. Όλα αυτά μόνο με πρόγραμμα κονσέρβα και τίποτα άλλο. Κοιτάς στα site των MTM, ABT κτλ και βλέπεις τι δίνει ο καθένας...επίσης υπολογίζεις γύρω στα 800 με 1100€ ανάλογα τι θα προτιμήσεις...
-
...Tσεκαρε επισης Oettinger , και Sportec (αν υπαρχει επισημη και σοβαρη υποστηριξη στην Ελλαδα).
-
Ο χρήστης giannis audiQ7 έγραψε:
ναι ρε φιλε το Α5 το θελω για παρτη μου κ το Q7 το εχω αλλα το κυκλοφορει ο αδερφοσ μου πιοπολυ..
εξαλου δεν ζητησα συγκριση μεταξυ των δυο αλλα quattro k fwdΦυσικα και καλυτερο ειναι το quattro με το stronic !!! ουτε συζητηση .... ασε που το A5 ειναι και ΚΟΥΚΛΑ !!!
-
mia zanta ena fime k einai etoimo...gia parapano aloga pame se pio dyskoles lyseis?
-
τσεκαρε τι γινεται με τα stage 2 + της καθε εταιρειας, αλλα συνηθως ετσι παει το πραγμα.. τα πρωτα 40+ αλογα τα παιρνεις σχετικα απλα και μετα πληρωνεις δυσαναλογα μεγαλα ποσα για καθε επιπλεον ιππο
(και φυσικα η αξιοπιστια σου μειωνεται ακομα περισσοτερο)δε ξερω η τουρμπινα του συγκεκριμενου κινητηρα μεχρι ποια ιποδυναμμη φτανει, αλλα αν για παραδειγμα χρειαστει να αλλαξεις κατι τετοιο για να φτασεις σε ακομα μεγαλυτερη, το κοστος ξεφευγει (μαζι και με ολα τα παρελκομενα και εργατικα που θα χρειαστουν)
και αν θες αξιοπιστη εργασια με 'ονομα' , το κοστος θα γινει αστειοαν θες κατι με τεραστια ιποδυναμμη πολυ ευκολα , ισως να κοιταζες και καμια 335 (μεταχειρισμενη)
εκει πας για πλακα στα 400 αλογα , αν και δικινητο τουρμπο με τοσα αλογα εγω δε θα το προτιμουσα για λογους ασφαλειας..
( με τα ηλεκτρονικα βεβαια ισως να μην εχεις ιδιαιτερο θεμα)ειναι αναλογα τι θες και ποιες ειναι ο προτεραιοτητες σου και τα γουστα σου.. οι tfsi βελτιωνονται ευκολα μεχρι ενα επιπεδο, αλλα δεν ειναι και μοτερ evo που παιρνουν τα 100 αλογα για πλακα (και καλυτερα ισως που δεν ειναι)
-
οχι η αξιοπιστια με ενδιαφερει ιδιαιτερα..για 335 το ειχα κοιταξει αλλα πιο πολυ γουσταρω το Α5..εξαλου τα πολλα αλογα στον πισω τροχο μονο ασφαλεια δεν ειναι κ δεν συγκρινεται με το quattro..
-
paidia xronia polla k xristos anesti....
ti diafora exoyn oi zantes replica apo tis kanonikes?Χρόνια πολλά! Σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά, τα greeklish απαγορεύονται [Mod]
-
οτι οι κανονικες τις audi ειναι συνηθως και γαμω τις ζαντες και οι ρεπλικες ειναι λαχειο (εκτος αν ξερεις τι αγοραζεις)
εχω δει ακριβες ρεπλικες που ηταν παρα πολυ βαριες
αν θες να βαλεις μια καλη ζαντα της audi να την βαλεις απο το εργοστασιο (και ας περιμενεις παραπανω), καθως η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με το να στις πουλησει η εδω αντιπροσωπεια
δηλαδη οι 18αρες σαν του rs4 (που ειχα ρωτησει εγω για το δικο μου) αν τις βαλεις απο το εργοστασιο πηγαιναν 1000 ευρω και εδω τις εδιναν πανω απο 3000 αν θυμαμαι καλα ωστε να μπουν σε ετοιμοπαραδοτο
-
Τα Audi συνήθως φοράνε Speedline = πολύ καλές ζάντες. Οι ρέπλικες μπορεί να είναι ολόιδιες αλλά η μοναδική ομοιότητα με τις original είναι το σχέδιο και τίποτα παραπάνω. Η καλύτερη ποιοτικά ρέπλικα δεν αγγίζει καν την εργοστασιακή ζάντα και στις περισσότερες των περιπτώσεων ισχύει αυτό που λέει ο Κιούσης από πάνω με το έξτρα βάρος...
Γιώργο Χρόνια Πολλά κιόλας για τη γιορτή σου!!
-
ευχαριστω
speedline και τα μυαλα στα καγκελα δεν καταλαβαινουν και τιποτα στις λακουβες (18αρα με 40αρι προφιλ η δικη μου )
ξερουν οι ιταλιανοι απο ζαντικα
-
Βεβαίως...δοκιμασμένες πολλάκις! Και η Alfa Speedline φοράει...
-
α για αυτο εχουν τοσα μεγαλη διαφορα στην τιμη..ε βεβαια οσο κανουν οι replica κανει η μια original...
-
εχω ακουσει οτι οσο πιο μεγαλες ειναι οι ζαντες τοσο πιο πολυ ζοριζει το αυτοκινητο..
οι 19αρεσ του rs4 ειναι ελαφριου κραματος ή είναι κανονικές? -
οσο πιο μεγαλες ειναι οι ζαντες τοσο ποιο πολυ κοπαναει το αμαξι και νοιωθεις στην πλατη σου την παραμικρη λακουβα και ανωμαλια του οδοστροματος. Ενα αμαξι με πολλα αλογα χρειαζεται μεγαλες ζαντες και φαρδια ελαστικα για να μπορει να περναει τη δυναμη του στο δρομο, ειδαλως σπιναρει ανεξελεκτα
-
δηλαδη toxoti σε α5 2.0 quattro λες να μην βαλω ελαφριου κραματος?
-
Το δικό μου πάντως με τις 17αρες το θεωρώ οριακα ανετο για οικογενειακό αυτοκίνητο.Βέβαια το θέμα είναι και λίγο υποκειμενικό.
Τώρα όσον αφορα τη τετρακινηση.Εγώ προσωπικά την αναζήτησα μονο σε πολύ έντονες ανωφερειες με ολισθηρο οδόστρωμα.Ακόμα και σε κλειστές στροφές δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.Το ESP λειτουργεί πολύ γλυκά και δε νιώθω να φρενάρει το αυτοκίνητο,αλλά απλά να το κρατάει στη πορεία του.Στα πολλα χαω δε το συζηταμεη αίσθηση σταθερότητας είναι απίστευτη,κατα πολυ ανώτερη της 525 πχ.Η τετρακινηση δε νομίζω να άλλαζε κάτι σε αυτή τη περίπτωση.εξάλλου στο δικό μου νομίζω οτι η τετρακινηση θα προσθέτει πάνω απο 100 κιλά βάρους,με ανάλογη αύξηση στη κατανάλωση (συν τις παραπανω τριβές).Βέβαια εγώ δεν είχα και πολλές επιλογές γιατί άμα ήθελα τετρακινηση θα πλήρωνα σχεδόν 20000 ευρώ παραπανω...Οπότε περί ορεξεως ...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
σιγουρα κ το fwd δεν υστερει κ σε περιπτωση που δεν το βρω οπωσ θελ το quattro εκει θα καταληξω αλλα
με την τετρακινηση εισαι ξεγνοιαστος...για προγραμμα εχεις κοιταξει kosti? -
καλησπερα παιδια...
τι γινεται με s tronic και σκαστρα?
λειτουργει κανονικα? -
τι δουλεια εχει το stronic με τη σκαστρα?
εννοεις να βαλεις αλλη σκαστρα?
Audi A5 & S5