-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτη τη περιοδο τι να πουμε? διαβασε το θεμα με τα τεληΑυτο διαβάζω.
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
να κανω υπερκινηση σε S5 ? 2008 33Kτι λετε? η θα μαμηθω εντελως με βενζινες και τελη..οχι οτι δεν την ακουω και τωρα..
δεν ξερω οποτε το βλεπω αυτο το σ5
Evangelos 'Benny' Venizelos and other 299 people like that.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
να κανω υπερκινηση σε S5 ? 2008 33K
τι λετε? η θα μαμηθω εντελως με βενζινες και τελη..οχι οτι δεν την ακουω και τωρα..
Evangelos 'Benny' Venizelos and other 299 people like that.
Καλό!
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
να κανω υπερκινηση σε S5 ? 2008 33Kτι λετε? η θα μαμηθω εντελως με βενζινες και τελη..οχι οτι δεν την ακουω και τωρα..
Να πας να το πάρεις, θα το καταευχαριστηθεις. Μια ζωή την έχεις! Πάρτο τώρα που είσαι νέος! Αν βλέπεις γάμο πάρε rs4
-
http://www.autoblog.gr/2011/07/13/offic ... lift-2012/
Νομιζω οτι ειναι ωραιο
-
-
Πολυ πιο ομορφο με το συνεχωμενο led μπρος/πισω, απ' οτι με τις καγκουροτελιτσες..
Παντως σαν να εχει ριξει ολη την εμφαση στο design της στο θεμα led ή ιδεα μου? -
Ε, ναι, το 'χουν γ*μήσει με τις άπειρες εναλλακτικές του πως να πάει η λεντοταινία απ' το σημείο 'α' στο σημείο 'β'.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
να κανω υπερκινηση σε S5 ? 2008 33K
τι λετε? η θα μαμηθω εντελως με βενζινες και τελη..οχι οτι δεν την ακουω και τωρα..
Να πας να το πάρεις, θα το καταευχαριστηθεις. Μια ζωή την έχεις! Πάρτο τώρα που είσαι νέος! Αν βλέπεις γάμο πάρε rs4
λέω να μείνεις μακριά κι αγαπημένος με/ από την έκδοση αυτή... είναι, ...βαρετό.
αξίζει περισσότερο η επόμενη με τον κομπρέσσορα αν η οικονομία είναι κριτήριο αγοράς σε αυτή την κατηγορία, η ατμοσφαιρική ψιλοκαίει...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πολυ πιο ομορφο με το συνεχωμενο led μπρος/πισω, απ' οτι με τις καγκουροτελιτσες..
Παντως σαν να εχει ριξει ολη την εμφαση στο design της στο θεμα led ή ιδεα μου?με τα LED και την Audi μη κ@λοπιάνεστε γιατί είναι άλλη εταιρία, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, που μας πρωτοτρέλανε με την εφαρμογή αυτών.
τώρα είναι για οικονομία...
-
καλησπερα σε ολους...εδω κ εναν μηνα ειμαι κατοχοσ ενοσ Α5 2.0T MULTITRONC κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενοσ με ττο νεο μου αμαξι...σταθερο πολυ στο δρομο κ οι δυνατοτητεσ με ικανοποιουν πληρως..
σε μμια κουβεντα ακουσα πως μεσω του εγκεφαλου μπορω να προγραμματισω κ το σαζμαν να κανει γρηγοροτερες αλλαγες,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...
αν ξερει καποιοσ ασ βοηθησει....ευχαριστω πολυ...
-
Ο χρήστης giannis audiQ7 έγραψε:
καλησπερα σε ολους...εδω κ εναν μηνα ειμαι κατοχοσ ενοσ Α5 2.0T MULTITRONC κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενοσ με ττο νεο μου αμαξι...σταθερο πολυ στο δρομο κ οι δυνατοτητεσ με ικανοποιουν πληρως..
σε μμια κουβεντα ακουσα πως μεσω του εγκεφαλου μπορω να προγραμματισω κ το σαζμαν να κανει γρηγοροτερες αλλαγες,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...
αν ξερει καποιοσ ασ βοηθησει....ευχαριστω πολυ...
Γρηγορότερες αλλαγές όταν δουλεύει σειριακά;
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
Κ ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ 'S'....ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ...ΙΣΧΥΕΙ Η' ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? -
Μερικες φωτογραφιες απο ενα Daytona Grey A5 SB s -line f/l!μου αρεσει αρκετα,αν και το δικο μου ,ειναι περισσοτερο επιθετικο μπροστα...Οι ζαντες ειναι πολυ ωραιες!Τις θελω!!Μονο που ειναι19αρες
http://www.a5oc.com/forums/a5-s5-topics ... elift.html
-
Χθες το βραδυ στο μποτιλιαρισμένο κεντρο της πόλης είχα δίπλα μου ένα μαυρο A5 Sportback! Λιγες φορές το έχω δει αλλα είναι πανέμορφο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χθες το βραδυ στο μποτιλιαρισμένο κεντρο της πόλης είχα δίπλα μου ένα μαυρο A5 Sportback! Λιγες φορές το έχω δει αλλα είναι πανέμορφο!Που και τι ωρα?
-
Κατα τις 12και ... μετα τα μεσάνυχτα στην μποτιλιαρισμένη κατευθυνση προς δυτικά Εγνατία μεταξύ Καμαρας και Αγ. Σοφίας. Για πολλα μετρα πήγαμε παραλληλα. (Με Θεσ/νίκης πινακίδες το Α5).
Ηταν έξοδος Σαββατοβραδου που έγινε ωρολογιακά ... πρώτη έξοδος Κυριακής!!!
(Για συγκεκριμενο συμφορουμίτη το ... καρφί!) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατα τις 12και ... μετα τα μεσάνυχτα στην μποτιλιαρισμένη κατευθυνση προς δυτικά Εγνατία μεταξύ Καμαρας και Αγ. Σοφίας. Για πολλα μετρα πήγαμε παραλληλα. (Με Θεσ/νίκης πινακίδες το Α5).Ηταν έξοδος Σαββατοβραδου που έγινε ωρολογιακά ... πρώτη έξοδος Κυριακής!!!
(Για συγκεκριμενο συμφορουμίτη το ... καρφί!)Νομιζα οτι ησουν Αθηνα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(Για συγκεκριμενο συμφορουμίτη το ... καρφί!)Κι εγώ σε αγαπώ....
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΓΙΑ Α5 2,0Τ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ??
ΚΑΝΕNA ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Η' ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??
Audi A5 & S5