-
Σωπα ρε. Ποια ειναι η πηγη της πληροφοριας σου?
-
δεν υπάρχει λινκ, το 'λινκ' είναι κουτσομπολιά απο παρέα κτηνιάτρων.
Όταν πάω στο Κτηνιατρείο θα ρωτήσω 'επισήμως'.Θεωρώ οτι είναι αληθεια, ξερω κι εγω μια βαρβάτη περίπτωση που δεν εχει παρει δημοσιότητα...
-
Συνεχιστε να ψωνιζετε από μία επιχείρηση όπου πολλακις έχει δείξει ότι μας θεωρεί ''αναλωσιμους ''
-
Το κρέας πάντως κατά τον πατέρα μου ήταν φρεσκοτατο. Τώρα τι λέει μια παρέα κτηνιάτρων να μην το σχολιάσω καλύτερα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το κρέας πάντως κατά τον πατέρα μου ήταν φρεσκοτατο. Τώρα τι λέει μια παρέα κτηνιάτρων να μην το σχολιάσω καλύτερα.το κρεας που πηρε ο πατερας σου απο το Lidl ήταν μια χαρα.
Πιθανοτατα ηταν απο τα επομενα (λιγα) που προμηθεύτηκε η εταιρία για να καλύψει ενα (πολυ) μικρο ποσοστο της ζήτησης.Οι κτηνίατροι δεν είχαν κανένα λογο να μου πουν ψέματα, ουτε να συκοφαντήσουν το Λιντλ σε μενα.
Απορω πως δε βγηκε το θεμα παραεξω.Επισης το φρεσκο δεν λεει τιποτα, τα σφάγια δεν καταστράφηκαν επειδή δεν ηταν φρέσκα αλλα επειδή τα ζωα ήταν άρρωστα. Ευλογιά νομιζω, αλλα θα το διασταυρωσω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Link please?Γραψε lidl κρεατα ,κανε μια αναζητηση στον ιστο και θα δεις τι σκατα πουλανε .
Ο σκλαβενιτης εχεις κανονικο κρεοπωλιο,δεν πουλαει κρεατα συσκευασμενα.
Οχι οτι τα κρεατα του ειναι ΑΑ αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι θα φας και θα ζησεις. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Link please?
Γραψε lidl κρεατα ,κανε μια αναζητηση στον ιστο και θα δεις τι σκατα πουλανε .
Οχι οτι τα κρεατα του ειναι ΑΑ αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι θα φας και θα ζησεις. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Link please?
Γραψε lidl κρεατα ,κανε μια αναζητηση στον ιστο και θα δεις τι σκατα πουλανε .
Οχι οτι τα κρεατα του ειναι ΑΑ αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι θα φας και θα ζησεις.Και εγώ αυτόν έχω ακούσει για προμηθευτή των αρνιών του Lidl. Την περίπτωση με τους κτηνιάτρους, δεν την έχω ακουστά βέβαια.
-
τα κρεατα του σκλαβενιτη ειναι ολα βελγιου-ολλανδιας. κατα τα αλλα ειναι οκ και τον προτιμω. ειναι και ΕΛ
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ειναι και ΕΛτι εννοείς;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ειναι και ΕΛ
τι εννοείς;
Ανώτερης ράτσας ρε φίλος. Δεν διαβάζεις Χίτλερ;
-
εννοω οτι ειναι ΕΛληνικη εταιρεια και τα οποια κερδη,φανταζομαι, μπαινουν στην ελληνικη αγορα, ας ειναι βιλεσ ας ειναι μπουζουκια... Δεν ανηκει σε καποιο πολυεθνικο γκρουπ. Τη στιγμη που εχει καλεσ τιμεσ τον προτιμαμε....αλλα κρεατα οχι
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εννοω οτι ειναι ΕΛληνικη εταιρεια και τα οποια κερδη,φανταζομαι, μπαινουν στην ελληνικη αγορα, ας ειναι βιλεσ ας ειναι μπουζουκια... Δεν ανηκει σε καποιο πολυεθνικο γκρουπ. Τη στιγμη που εχει καλεσ τιμεσ τον προτιμαμε....αλλα κρεατα οχιΒαριέσαι να το γράψεις ολόκληρο;
-
He is back
Sent from Corsair's brick
-
Στα χοιρινά ο Σκλαβενίτης φέρνει και Creta Farm (πιο ακριβά βέβαια)
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Στα χοιρινά ο Σκλαβενίτης φέρνει και Creta Farm (πιο ακριβά βέβαια)και νωπα κοτοπουλα που αγοραζω ειναι Πινδος.Κρεατα δεν εχει μονο εισαγωμενα.Εχει Ελληνικα και εισαγωμενα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.floridis.com.gr/?page_id=157Δεν δίνει σε όλους τα ίδια κρέατα, ούτε ο Φλωρίδης ούτε κανένας άλλος. Έχουν το φτηνότερο, έχουν κ το ακριβότερο. Φάση 'Διαλιέχτεεεεεεεε'.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Στα χοιρινά ο Σκλαβενίτης φέρνει και Creta Farm (πιο ακριβά βέβαια)
και νωπα κοτοπουλα που αγοραζω ειναι Πινδος.Κρεατα δεν εχει μονο εισαγωμενα.Εχει Ελληνικα και εισαγωμενα.
χοιρινά,αποκλειστικά απο Ολλανδία
αμνοερίφια Ελληνικά και απ'όσο ξέρω έχει δικές του μονάδες
μοσχάρια απο διάφορες εισαγωγές.......Γαλλία,Βέλγιο κτλ -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
[Οι κτηνίατροι δεν είχαν κανένα λογο να μου πουν ψέματα, ουτε να συκοφαντήσουν το Λιντλ σε μενα.
Απορω πως δε βγηκε το θεμα παραεξω.Επισης το φρεσκο δεν λεει τιποτα, τα σφάγια δεν καταστράφηκαν επειδή δεν ηταν φρέσκα αλλα επειδή τα ζωα ήταν άρρωστα. Ευλογιά νομιζω, αλλα θα το διασταυρωσω.
Σε περιπτωση ευλογιας τα ζωα απαγορευεται να μετακινηθουν, γινεται κατ εξαιρεση θανατωση και ταφη επιτοπου,
πιθανο να ειχε κανονισει το λιντλ να αγορασει, αλλα να βγηκαν θετικες οι μοναδες, οποτε τα ζωα θανατωθηκαν πριν φτασουν καν στο σφαγειο.Που κανεις τετοιες παρεες? θα σε χαλασουν
[
αμνοερίφια Ελληνικά και απ'όσο ξέρω έχει δικές του μονάδεςετσι διαφημιζει? εχει δικες του εκτροφες? χλωμο
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
[
Οι κτηνίατροι δεν είχαν κανένα λογο να μου πουν ψέματα, ουτε να συκοφαντήσουν το Λιντλ σε μενα.
Σε περιπτωση ευλογιας τα ζωα απαγορευεται να μετακινηθουν, γινεται κατ εξαιρεση θανατωση και ταφη επιτοπου,
πιθανο να ειχε κανονισει το λιντλ να αγορασει, αλλα να βγηκαν θετικες οι μοναδες, οποτε τα ζωα θανατωθηκαν πριν φτασουν καν στο σφαγειο.Που κανεις τετοιες παρεες? θα σε χαλασουν
[
αμνοερίφια Ελληνικά και απ'όσο ξέρω έχει δικές του μονάδεςετσι διαφημιζει? εχει δικες του εκτροφες? χλωμο
- Σε όλα
Ακόμα και στο παράλογο σενάριο να «ξέφυγαν» από την θανάτωση/καταστροφή ζώα από μονάδες με ευλογιά, ο αριθμός των αρνιών που αντιστοιχούσαν σε αυτές τις μονάδες θα επαρκούσε για ένα-δύο υποκαταστήματα σούπερ μάρκετ το πολύ.
- Σε όλα
Σούπερμαρκετ