-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλα ρε παιδια, πρωτη φορα ακουτε για 'κραχτη'?Δε μιλαμε για κανα σούπερ μαρκετιστα, ενας εμπορακος, εστω και ενας παπατζής δε βρεθηκε στο ευρυτερο σοϊ αυτων που τρεξανε στα lidl για το φτηνο αρνι να τους πει πως δουλευει το πράγμα?
αλλο το εχω προιον κραχτη, που το πουλω με μικρο-μηδενικο κερδος, για να πουλησω και αλλους κωδικους,και αλλο το εχω skip 60 μεζουρες απο μεγαλη πολυεθνικη και οταν παει ο καταναλωτης να μην το βρισκει ποτε.
Στην περιπτωση του Λιντλ εαν ισχυουν ολα αυτα με τις ποσοτητες ειναι καθαρη απατη.
Δεν τους προτιμουσα παρα μονο για 1-2 κωδικους,τωρα πλεον την πουλαδα.Απο μια πολυεθνικη περιμενω σοβαροτητα,και οχι τακτικες πλανοδιου καρπουζα. -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Καλα ρε παιδια, πρωτη φορα ακουτε για 'κραχτη'?
Δε μιλαμε για κανα σούπερ μαρκετιστα, ενας εμπορακος, εστω και ενας παπατζής δε βρεθηκε στο ευρυτερο σοϊ αυτων που τρεξανε στα lidl για το φτηνο αρνι να τους πει πως δουλευει το πράγμα?
Ναι ρε Θοδωρη,αλλα αυτο ειναι κοροιδια...ειπαμε κραχτης αλλα οχι φεραμε 4 αρνια για μια ολοκληρη περιοχη...(απο αυτα που γραφονται εδω μεσα παντα...)
Τρεξτε προσφορα RAYBAN 20€...αλλα εχω μονο ενα διαθεσιμο...
Πως ακουγεται αυτο?
Aκριβός είσαι. Ο νιγηριανός-τέλει-τέλει-σιντί μου τα δίνει 5.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Καλα ρε παιδια, πρωτη φορα ακουτε για 'κραχτη'?
Δε μιλαμε για κανα σούπερ μαρκετιστα, ενας εμπορακος, εστω και ενας παπατζής δε βρεθηκε στο ευρυτερο σοϊ αυτων που τρεξανε στα lidl για το φτηνο αρνι να τους πει πως δουλευει το πράγμα?
αλλο το εχω προιον κραχτη, που το πουλω με μικρο-μηδενικο κερδος, για να πουλησω και αλλους κωδικους,και αλλο το εχω skip 60 μεζουρες απο μεγαλη πολυεθνικη και οταν παει ο καταναλωτης να μην το βρισκει ποτε.
Στην περιπτωση του Λιντλ εαν ισχυουν ολα αυτα με τις ποσοτητες ειναι καθαρη απατη.
Δεν τους προτιμουσα παρα μονο για 1-2 κωδικους,τωρα πλεον την πουλαδα.Απο μια πολυεθνικη περιμενω σοβαροτητα,και οχι τακτικες πλανοδιου καρπουζα.Εδω πιθανον ισχυει το 'when in Rome'...
ισως οπως γραφτηκε παραπανω, σε αλλη χωρανα μην τα κανουν και εδω να τους παιρνει....
κανενας ελεγχος, αλλα επιμενω πως ειναι κατα πλειοψηφια ΖΩΑ και οι πελατες.Παμε σε μια αλλη πιθανοτητα: Η πολιτικη της εταιριας για τους 'κραχτες' να ειναι μονιμη, 'φερνω 300-500 τεμαχια και τα μοιραζω και οποιος προλαβει. Αλλο βεβαια το φτηνο μπουφαν ή λαδι 10-40 και αλλο ο οβελιας...
@vaggman
ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ RAYBAN!!!! -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είναι μετρημένα τα μάκρος κύριος
-
Ένα ''Περιορισμένα τεμάχια'' να βάζανε με ψιλά γράμματα θα ήταν καλυμμένοι. Τώρα ας κάτσουν να τ ακούσουν από παντού.
-
Εγω απο το lidl ψωνιζω μονο τις πανες του μικρου κ τωρα τελευταια κατι σαλατες κομμενες ετοιμες πλυμμενες που βαζει με 1 ευρω. Με την πουστια αυτη που κοροιδεψαν τον κοσμο , ευκαιρια να κοψουμε την πανα στον μικρο !!:)
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ένα ''Περιορισμένα τεμάχια'' να βάζανε με ψιλά γράμματα θα ήταν καλυμμένοι. Τώρα ας κάτσουν να τ ακούσουν από παντού.κατι τετοιο το εγραφε το λινκ που ειχε βαλει ο ελτεο. Ειχε αστερισκο και εγραφε οτι η εταιρεια δεν φερει ευθυνη για την διαθεσιμοτητα του προιοντος και για τυχον τυπογραφικα λαθη.
-
Τότε αλλάζει το πράγμα. Δε νομίζω να είναι υποχρεωμένη να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών δίνοντας ένα προϊόν σε τιμή χώμα.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγω απο το lidl ψωνιζω μονο τις πανες του μικρου κ τωρα τελευταια κατι σαλατες κομμενες ετοιμες πλυμμενες που βαζει με 1 ευρω. Με την πουστια αυτη που κοροιδεψαν τον κοσμο , ευκαιρια να κοψουμε την πανα στον μικρο !!:)Δεν ξέρω τι παίζει στην Αθήνα, αλλά δεν υπάρχει 2μηνο που να μη βάλει 40% στα Babylino ο Μασούτης. Τελικά τα κωλόπανα του Lidl είναι και ακριβότερα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τότε αλλάζει το πράγμα. Δε νομίζω να είναι υποχρεωμένη να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών δίνοντας ένα προϊόν σε τιμή χώμα.Ενταξει ομως εχει διαφορα το φερνω 5 κομματια απο το δεν μπορω να καλυψω εστω το 50% της ζητησης.
-
Εγω απο το lidl ψωνιζω μονο τις πανες του μικρου κ τωρα τελευταια κατι σαλατες κομμενες ετοιμες πλυμμενες που βαζει με 1 ευρω. Με την πουστια αυτη που κοροιδεψαν τον κοσμο , ευκαιρια να κοψουμε την πανα στον μικρο !!:)αμα δεν ειναι η ωρα του, θα χεσει στη σαλατα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω απο το lidl ψωνιζω μονο τις πανες του μικρου κ τωρα τελευταια κατι σαλατες κομμενες ετοιμες πλυμμενες που βαζει με 1 ευρω. Με την πουστια αυτη που κοροιδεψαν τον κοσμο , ευκαιρια να κοψουμε την πανα στον μικρο !!:)
Δεν ξέρω τι παίζει στην Αθήνα, αλλά δεν υπάρχει 2μηνο που να μη βάλει 40% στα Babylino ο Μασούτης. Τελικά τα κωλόπανα του Lidl είναι και ακριβότερα.
Ακριβως.
Και αν δεν ειναι ο Μασουτης, θα ναι καποιος αλλος, ( τα 8,90 για την διπλη συσκευασια Pampers στο My market δεν την εχει ξεπερασει κανενας).
Αν το καλοσκεφτεις, δεν ειναι και τοσο φθηνα τα lidl (σε προιοντα που βρισκεις και αλλου ετσι;) -
100 άτομα χαλαρά έξω από το λιντλ σήμερα.
Πήγε η μάνα μου για να πάρει κάτι άλλο και μόνο που δεν την δείρανε. Άγιες μέρες σου λέει ο άλλος. Έλα Ελλάδα ρε να δεις...
-
Α, σε παρακαλώ, ο EL είναι θρήσκος.
Και πατριώτης. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τότε αλλάζει το πράγμα. Δε νομίζω να είναι υποχρεωμένη να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών δίνοντας ένα προϊόν σε τιμή χώμα.
Ενταξει ομως εχει διαφορα το φερνω 5 κομματια απο το δεν μπορω να καλυψω εστω το 50% της ζητησης.
Mα σε ξεφτίλα τιμές δε μπορείς να καλύψεις το 50%.
-
Επιθεωρηση εργασιας εννοουσαη επιθεωρηση εργασιας ηταν στο Carefur την Κυριακη.
Ρωτουσε στις κοπελες διαφορα (ονομα, ειδικοτητα κλπ) και στο τελος: 'το ωράριο τηρείται'
'Ε, ναι. Βέβαια' η απαντηση...4ωρες ολες οι κοπελες (και δεν ειναι και μικρες, τις θυμαμαι πολλα χρονια στο Carefur)
-
Η αδερφη μου δουλευει στο καρφουρ. Οι πιο πολλοι ειναι 4ωροι ,λιγοι 8ωροι που ειναι υπο διωγμον. Μεχρι στιγμης απ οσο ξερω τους πληρωνει τις Κυριακες.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Επιθεωρηση εργασιας εννοουσα
η επιθεωρηση εργασιας ηταν στο Carefur την Κυριακη.
Ρωτουσε στις κοπελες διαφορα (ονομα, ειδικοτητα κλπ) και στο τελος: 'το ωράριο τηρείται'
'Ε, ναι. Βέβαια' η απαντηση...4ωρες ολες οι κοπελες (και δεν ειναι και μικρες, τις θυμαμαι πολλα χρονια στο Carefur)
Επόμενος έλεγχος, σε μπουρ$έλο, ερώτηση στις πουτ#νες: σας γ#μάνε;
-
Σωματείο εργαζομένων δεν υπάρχει στα SM?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σωματείο εργαζομένων δεν υπάρχει στα SM?https://www.youtube.com/watch?v=L10aIZGyYN8#t=53m28s
Youtube Video – [58:15..]αν είναι σαν το σωματείο του Ξεζουμίδη ...
Σούπερμαρκετ