-
ειναι φαντασια μου ή το επιπεδο της μαναβικης εχει πεσει τραγικα τα τελευταια 20 χρονια απο πλευρας νοστιμιας των φρουτων;;
ή ειναι οτι μεγαλωσα και οι καταχρησεις κατεστρεψαν τις γευστικες αποληξεις της γλωσσας ;;ειδια φετος το ροδακινο ηταν για κλωτσιες...
λοιπον υβριδια, τα καλα πανε εξω, ή δικη μου λανθασμενη εντυπωση;;
-
...μου θυμίζετε εκείνο το, ας το πούμε, απόφθεγμα: '...ψωμί δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη θέλουμε!..'.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ειναι φαντασια μου ή το επιπεδο της μαναβικης εχει πεσει τραγικα τα τελευταια 20 χρονια απο πλευρας νοστιμιας των φρουτων;;
ή ειναι οτι μεγαλωσα και οι καταχρησεις κατεστρεψαν τις γευστικες αποληξεις της γλωσσας ;;ειδια φετος το ροδακινο ηταν για κλωτσιες...
Πέρισυ πήγα στο Άστρος Κυνουρίας κι έφαγα καρπούζια και ντομάτες ντόπια και τα δύο, από σούπερ μάρκετ και μανάβικα.
Καμία σχέση με αυτά που τρώμε στας Αθήνας, πολύ καλύτερα γευστικά τουλάχιστον.
Από τότε έχω την εντύπωση ότι αυτά που στέλνουν στις λαϊκές και τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας, και των πόλεων γενικά, είναι διαφορετικά από αυτά που έχουν στις δικές τους αγορές. -
απογοητευση τα καρπουζια φετος (αθηνα), δε πετυχα κανενα της προκοπης
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πέρισυ πήγα στο Άστρος Κυνουρίας κι έφαγα καρπούζια και ντομάτες ντόπια και τα δύο, από σούπερ μάρκετ και μανάβικα.
Από τότε έχω την εντύπωση ότι αυτά που στέλνουν στις λαϊκές και τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας, και των πόλεων γενικά, είναι διαφορετικά από αυτά που έχουν στις δικές τους αγορές.περσυ οτι καρπουζι εφαγα μυριζε σαν αγγουρι.Φετος ηταν ολα τελεια,ακομα και οι ντοματες μυριζαν οπως παλια.
εαν ξαναρθεις Αστρος καλοκαιρακι ριξε ενα πμ.Εχω μια καλη ξαδελφη δυ να σου γνωρισω. -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Οχι δεν ειναι φαντασια σου, μια χαρα ειναι οι γευστικες αποληξεις.
Υβριδια. Αντοχη στα ζουζουνια, μεγαλυτερη παραγωγη, πιο ομορφη εμφανιση κλπ.Ντοματες ξυλινες, αγγουρακια με σπορους μεγεθους πασατεμπου, καρπουζι με γευση κολοκυθι κλπ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Από τότε έχω την εντύπωση ότι αυτά που στέλνουν στις λαϊκές και τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας, και των πόλεων γενικά, είναι διαφορετικά από αυτά που έχουν στις δικές τους αγορές.περσυ οτι καρπουζι εφαγα μυριζε σαν αγγουρι.Φετος ηταν ολα τελεια,ακομα και οι ντοματες μυριζαν οπως παλια.
εαν ξαναρθεις Αστρος καλοκαιρακι ριξε ενα πμ.Εχω μια καλη ξαδελφη δυ να σου γνωρισω.Έχεις παρατηρήσει διαφορά ανάμεσα στα λαχανικά και φρούτα στην Αθήνα και στο Άστρος;
(πρόλαβε άλλη, και πρώην δυ μάλιστα, ολυμπιακή)
-
+1000
δυο φορες που πηρα λαχανικα απο ντοπιο παραγωγο επιστρεφοντας απο θαλασσα (αυτους στα κιοσκια μπροστα απ τους μπαξεδες τους στην Επανωμη) ειχαν τεραστια διαφορα σε γευση και αρωμα....
στις τιμες και το ζυγι ειναι οτι ναναι.... -
Έχεις παρατηρήσει διαφορά ανάμεσα στα λαχανικά και φρούτα στην Αθήνα και στο Άστρος;
φετος και στην Αθηνα και στο Αστρος καρπουζια και ντοματες ηταν αριστα.Περσυ οχι.Μαλλον κατι πρεπει να συμβαινει με τους σπορους.
(πρόλαβε άλλη, και πρώην δυ μάλιστα, ολυμπιακή)
δυ η γυναικα σου?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
δυ η γυναικα σου?
Γιατί νομίζεις έχει τόσο μίσος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δυ η γυναικα σου?
Γιατί νομίζεις έχει τόσο μίσος;
-
Πρώην δυ λέμε, μέχρι που ξεπουλήσανε την Ολυμπιακή στους καπιταλιστές...
-
και τωρα ειναι σε υπουργειο ή δημο ?
-
Όχι, δυστυχώς είναι στον ιδιωτικό τομέα. Καμία σχέση με δημόσιο.
Αναπολεί κάθε ώρα 'εργασίας' στην ΟΑ... -
Πρώην δυ λέμε, μέχρι που ξεπουλήσανε την Ολυμπιακή στους καπιταλιστές...κριμα και σε εκτιμουσα
-
Δεν φταίω, μου το 'κρυβε μέχρι να με ρίξει!
-
Μόλις αγοράστηκαν οι πάνες που έχει σε προσφορά το Lidl. Τιμή 18.5 λεπτά η πάνα για το νούμερο 3, δηλαδή πολύ καλά. Και δώρο 160 μωρομάντηλα. Κι όμως, είναι τόσο τραγική η ποιότητα που προσλαμβάνεις περιεργαζόμενος το προϊόν, που μακαρίζω το δικαίωμα που δίνουν τα Lidl για επιστροφή εντός ενός μήνα. 4 συσκευασίες πήραμε, ε, η μία ανοίχτηκε, δεν πειράζει. Οι άλλες 3 όμως θα πάνε από εκεί που ήρθαν.
-
Tις μπαστάρδεψε? Αν υπήρχε κάτι που αξίζει στα λιντλ ήταν οι πάνες και τα μωρομάντηλα, μιλάω για περίοδο 2002-2010.
-
Eμάς ξαφνικά άρχισε να βγάζει σπυράκια από τις πάνες και η γυναίκα μου διαπίστωσε ότι άλλαξε η σύσταση. Πλέον μόνο Babylino ο Μασούτης τις βάζει με 50% αρκετά συχνά, πρακτικά παίρνουμε τις 44 για περίπου 8 ευρώ
-
Αναφέρομαι σε αυτές που είναι στις έκτακτες προσφορές. Δεν ξέρω αν είναι ίδιες με τις κανονικές του, δεν τις είχα δοκιμάσει ποτέ ως τώρα. Όντως καλύτερες όλων οι Babylino (είναι κι ελληνικές) και μετά οι υπόλοιπες. Αλλά τούτες εδώ ήταν μεγάλο ξενέρωμα. Πάντως, όλη μου κριτική γίνεται από την αφή, ακόμα δεν έχουν φορεθεί στον διάδοχο.
Σούπερμαρκετ