-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει τύχει να πάρω πίσω χρήματα από το άβενιου (από ελαττωματικό ακριβό προϊόν), αλλά μετά από πολύ υπομονή, έλεγχο και απίστευτη βαβούρα στο σημείο εξυπηρέτησης πελατών. Πάνω από μία ώρα για να καταφέρω να βγάλω άκρη.
Κάποια στιγμή παραλίγο να τα βροντήξω και να φύγω από την τσαντίλα.Εχει λιγο καθυστερηση. Απλα πηγαινε σε αλλο σουπερ, και εγω εχω φτασει στα ορια μου με τον Μαρινοπουλο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τι λειτούργησε εν τέλει στο αυτόματο;;;Στο Βασιλόπουλο χτύπησε 3 ελαιόλαδα ενώ είχα πάρει 2 (και δεν το πρόσεξα).
Χτύπησε 1 και μετά 2 μαζί.Το σκάνερ ήταν υπερβολικά ευαίσθητο.
Από μια πιθαμή μακριά διάβαζε τα barcode. -
Ston Σκλαβενιτη παιδια τοσα χρονια ποτυε δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.
-
9/10 φορές που θα ψωνίσω από το super ελέγχω επιτόπου το χαρτάκι της απόδειξης με τα είδη που χτυπήθηκαν . Μια φορά μόνο στα τόσα χρόνια έτυχε να βρω ένα διπλοχτυπημένο . Το κάνω για βλέπουν ότι κάποιος τα ελέγχει εκείνη τη στιγμή, και να είναι πάντα προσεχτικοί.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχει λιγο καθυστερηση. Απλα πηγαινε σε αλλο σουπερ, και εγω εχω φτασει στα ορια μου με τον Μαρινοπουλο.
Αμ, αυτό είναι το πρόβλημα. Ψάχνω να βρω αυτό το άλλο σούπερ μάρκετ.
-
Επέλαση ροζέ κρασιών στην κάβα του ΑΒ . Τουλάχιστον 7-8 νέες ετικέτες εσοδείας 2012 με τις τιμές να κυμαίνονται από 5,5 έως 12,5 e.
Ο Μπουτάρης έχει την τιμητική του καθώς εκπροσωπείται με 5 διαφορετικά ροζέ . Από τους υπόλοιπους νεο-εμφανιζόμενους θυμάμαι αυτή τη στιγμή Αβέρωφ και αμέθυστο Λαζαρίδη .Εγώ επέλεξα Χατζημιχάλη στα 7e καθότι το θεωρώ value for money. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Από τους υπόλοιπους νεο-εμφανιζόμενους θυμάμαι αυτή τη στιγμή Αβέρωφ και **αμέθυστο Λαζαρίδη **.τον αμεθυστο, που ειναι πολυ καλος και τον προτιμω, τον βαραει στην τιμη ο ΑΒ.(+2 ευρω τουλαχιστον). Τσεκαρισε και αλλου.
-
Το Lidl Αγ. Παρασκευής, έβαλε και φούρνο. Τα φρέσκα κρουασάν βουτύρου, εξαιρετικά και με 0,70€/2τεμ !
-
Οτι παρεις το πρωι απο αυτους τους 'φουρνους',το μεσημερο-απογευμα ειναι φονικο οπλο...
-
Ενώ απ΄όλους τους άλλους είναι φτιαγμένα με 'αγίασμα' .
Προφανώς δεν αναφέρθηκα σε ψωμί που των ΣΜ δεν είναι σαν του παραδοσιακού φούρνου της γειτονιάς, αλλά σε μερικά απ΄τά είδη αρτοσκευασμάτων-ζαχαροπλαστικής, δεν ξέρω κατά πόσον είναι φρέσκα ή 'τυποποιημένα' και εκεί .... -
Δεν υπαρχει φρεσκο σε S/M,ολα ειναι κατεψυγμενα και απλα ψηνονται στο S/M
Ο ρολος των φουρνων ειναι σπουδαιος για τα S/M γιατι εκτος του οτι του οτι πουλανε ενα ακομα προϊον και λενε στον καταναλωτη 'δεν χρειαζεται να πας και στον φουρνο,ελα εδω για ολες τις αναγκες σου',η μυρωδια του φρεσκου ψωμιου περναει πολλα υποσυνειδητα msgs στον καταναλωτη,φρεσκαδα,ποιοτητα και του ανοιγει την ορεξη,οταν σου ανοιγει η ορεξη αγοραζεις περισσοτερα πραγματα. -
Την προηγούμενη εβδομάδα παίχτηκε ωραία σκηνικό στο φούρνο της γειτονιάς, μας το μετέφερε γείτονας που ψώνιζε εκείνη την ώρα. Μπαίνει μέσα αλαφιασμένη κυρία και αρχίζει να στολίζει με κοσμητικά τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους . Το 'φρέσκο' σταφιδόψωμο που είχε αγοράσει ζεστό και λαχταριστό πριν λίγο ήταν ..παγωμένο στο εσωτερικό του !
-
καθημερινο φαινομενο τα πεϊνιρλι-τυροπιτες....που ειναι χθεσινα και τα ξαναζεσταινουν.
ειναι η ιδεα μου η τα ψωμακια για τοστ ειναι ολα για τα σκουπιδια? εχω δοκιμασει 3-4 επωνυνες μαρκες
και δε με καλυπτει κανενα. πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?
Φωλιές Καραμολέγκου.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?
Φωλιές Καραμολέγκου.
-
καθημερινο φαινομενο τα πεϊνιρλι-τυροπιτες....που ειναι χθεσινα και τα ξαναζεσταινουν.ειναι η ιδεα μου η τα ψωμακια για τοστ ειναι ολα για τα σκουπιδια? εχω δοκιμασει 3-4 επωνυνες μαρκες
και δε με καλυπτει κανενα. πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?Το καλύτερο ψωμί για τόστ το έχω φάει απο ένα μικρό φούρνο στο Μαρούσι, το οποίο ήταν σε διάφανη συσκευασία χωρίς κάποια μάρκα, μάλλον ήταν δικής του παραγωγής. Θύμιζε κανονικό ψωμί. Ο φούρνος είναι δίπλα στο Βερόπουλο στην Κηφισίας, στη διασταύρωση με τη Λ. Πεντέλης.
Εναλλακτικά, οι μεγάλοι φούρνοι όπως Απολλώνιο, αν τους ζητήσεις σου κόβουν σε μηχάνημα οποιοδήποτε ψωμί σε λεπτές φέτες. Απλά οι φέτες βγαίνουν μακρόστενες αντι για τετράγωνες.
-
Αν και δεν αφορά ΣΜ, αλλά επειδή αναφέρθηκε το Απολλώνιο και γενικά το ψωμί : ΟΡΕΙΝΟ, με 2€/τεμ, απλά .... κορυφή !
Αν το πετύχεις και ζεστό ... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αν και δεν αφορά ΣΜ, αλλά επειδή αναφέρθηκε το Απολλώνιο και γενικά το ψωμί : ΟΡΕΙΝΟ, με 2€/τεμ, απλά .... κορυφή !
Αν το πετύχεις και ζεστό ......και: αν θέλετε να εκπλαγείτε ευχάριστα από το ψωμί που θα αγοράσετε, δοκιμάστε τον Πιέτρη.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
καθημερινο φαινομενο τα πεϊνιρλι-τυροπιτες....που ειναι χθεσινα και τα ξαναζεσταινουν.
ειναι η ιδεα μου η τα ψωμακια για τοστ ειναι ολα για τα σκουπιδια? εχω δοκιμασει 3-4 επωνυνες μαρκες
και δε με καλυπτει κανενα. πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?Το καλύτερο ψωμί για τόστ το έχω φάει απο ένα μικρό φούρνο στο Μαρούσι, το οποίο ήταν σε διάφανη συσκευασία χωρίς κάποια μάρκα, μάλλον ήταν δικής του παραγωγής. Θύμιζε κανονικό ψωμί. Ο φούρνος είναι δίπλα στο Βερόπουλο στην Κηφισίας, στη διασταύρωση με τη Λ. Πεντέλης.
Εναλλακτικά, οι μεγάλοι φούρνοι όπως Απολλώνιο, αν τους ζητήσεις σου κόβουν σε μηχάνημα οποιοδήποτε ψωμί σε λεπτές φέτες. Απλά οι φέτες βγαίνουν μακρόστενες αντι για τετράγωνες.
Διασταύρωση Κηφισίας με Πεντέλη;
Εδώ λες;
Κηφισίας & Πεντέλης;
Γιατί με Λεωφόρο Πεντέλης δε νομίζω να διασταυρώνεται η Κηφισίας.Εκτός αν λες στην Αγ. Παρασκευή, εδώ.
-
καθημερινο φαινομενο τα πεϊνιρλι-τυροπιτες....που ειναι χθεσινα και τα ξαναζεσταινουν.ειναι η ιδεα μου η τα ψωμακια για τοστ ειναι ολα για τα σκουπιδια? εχω δοκιμασει 3-4 επωνυνες μαρκες
και δε με καλυπτει κανενα. πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?Ε, αφού 'ναι από σούπερ μάρκετ, λογικό.
Δοκίμασε σε καμιά δεκαριά φούρνους, ο ένας από αυτούς θα 'χει αυτό ακριβώς που ψάχνεις.
Μπορεί και καλύτερο. (κάποιοι, βέβαια, ίσως και χειρότεροι από των σούπερ μάρκετ )
Σούπερμαρκετ