-
Το βιντεάκι του Top Gear το είδες βρε msamaro; Το παντέρμο το OPC πήγαινε ΕΥΘΕΙΑ στις στροφές και - άμα επιτάχυνες χωρίς να κρατάς το τιμόνι - ΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις ευθείες! Εν τάξει, καταλαβαίνω τον πόνο σου... Έχεις Opel. Κι εγώ έτσι θα ένιωθα στη θέση σου. Αλήθεια, τι σου έλεγε χθες ο fiestapower;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εν τάξει, καταλαβαίνω τον πόνο σου... Έχεις Opel. Κι εγώ έτσι θα ένιωθα στη θέση σου.Ρε Κώστα, ήρεμα λίγο, δεν νομίζω οτι μόνο εγώ θεωρώ προσβλητικό το χαρακτηρισμό σου.
-
Και γιατί δεν λες το ίδιο και στους 'αντικειμενικούς' που κι αυτοί δεν έχουν οδηγήσει κανένα απ'όσα θάβουν;
θα μου υποδείξεις τι θα κάνω?
με το σχόλιο που έκανα σε σένα απευθύνομαι σε όλους όσους εκφράζουν γνώμη από τον καναπέ.
οταν οδηγήσεις και τα δύο αμάξια,ξανασυζητάμε,εγώ αποχωρώ από αυτό το τόπικ
-
Το βιντεάκι του Top Gear το είδες βρε msamaro; Το παντέρμο το OPC πήγαινε ΕΥΘΕΙΑ στις στροφές και - άμα επιτάχυνες χωρίς να κρατάς το τιμόνι - ΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις ευθείες!1)ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!! Ναι, έβγαζε μούτρα αλλά δεν πήγαινε ευθεία. Αν πήγαινε ευθεία θα είχε βγει στα χωράφια και εγώ κάτι τέτοιο δεν είδα! Μήπως τσούζει που έριξε 2 δευτερόλεπτα στο γύρο σε κάτι αμάξια όπως το GTi??
2)Σου έχω ξαναγράψει ότι πάρα πολλά αυτοκίνητα όταν βρίσκονται σε πλήρη επιτάχυνση έχουν τάση να τραβάνε αριστερά ή δεξία ανάλογα με το πιο ημιαξόνιο είναι πιο κοντό. Δοκίμασε το και στο δικό σου clio. Μην ακουμπήσεις καθόλου το τιμόνι και ξεκίνα με τέρμα γκάζι... -
ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ; Είσαι σίγουρος ότι είδες το ίδιο βίντεο; Γιατί εγώ το είδα να φεύγει τελείως ευθεία. Όλοι στο Top Gear το κράξανε χοντρά για την υποστροφή του.
-
το OPC στριβει καλυτερα απο το 80% των αυτοκινητων που κυκλοφορουνε στην ελλαδα...μην το ξεχναμε.τι παει να πει δεν στριβει?στριβει αεροπορια,εφοσον αυτος που το οδηγαει μαθει τα κουμπια του...δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι και οι δοκιμαστες ξερουν σε μια ολιγοημερη στην καλυτερη περιπτωση δοκιμη τα κουμπια της συμπεριφορας των αυτοκινητων..?το Megane απλα στριβει πιο ραφιναρισμενα και δινει και την ευχερια για πιο υψηλου επιπεδου παιχνιδι..εγω αυτο θα επελεγα γιατι το γουσταρω και μονο που το βλεπω...αλλα οχι οτι το astra δεν στριβει...οσο για το αν βγηκε η οχι απο την πιστα..δεν μου λεει τιποτα.και εγω εχω βγει απο την πιστα με μια 147 και ενα HGT με ΚΟΝΙρυθμιζομενα.τι σημαινει?οτι η 147 η το abarth δεν εστριβαν??ημαρτον.εγω εκανα βλακεια και δεν ειχα μαθει το κουμπι τους...
-
ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ; Είσαι σίγουρος ότι είδες το ίδιο βίντεο; Γιατί εγώ το είδα να φεύγει τελείως ευθεία. Όλοι στο Top Gear το κράξανε χοντρά για την υποστροφή του.Πραγματικά, ένα τρανταχτό επιχείρημα για να απορρίψουμε το Όπελ...
Φίλε skullone, πραγματικά απορώ πώς αντέχεις τη ζωή σου με την απολυτότητα που σε διακρίνει.. πρέπει να σου φταίνε όλοι και όλα!
ΥΓ: Φυσικά, η απολυτότητα σε διακρίνει και στις οδηγικές σου ικανότητες! Εσύ μπροστά με το Κλιό 1.2 και ο άλλος από πίσω.. δε μπα να` χει και Πόρσε, εσένα δεν σε πιάνει!!
-
Με συγχωρείς βρε ClioDriver, αλλά όταν έχουμε δοκιμές στις οποίες είτε τρώει κράξιμο για την υποστροφή το OPC είτε (σε άλλες) το καυτηριάζουν, αλλά με πιο 'ανώδυνο' τρόπο (μη μας κόψουν και τη διαφήμιση... ), τι μπορούμε να πούμε; Ότι στρίβει; Να πω ότι μου έλεγες για το Megane Sport ή για το τωρινό Golf GTI ή για κάνα Type-R, να πω ΟΚ. Αλλά για το OPC; Πάρε και στα περιοδικά ένα τηλέφωνο να σου πουν τι γνώμη έχουν (όχι τι γράψανε, αλλά να μιλήσουν ελεύθερα), άσε με εμένα. Εγώ το έκανα.
OPEL ASTRA OPC Vs RENAULT MEGANE SPORT