Ο χρήστης Storm έγραψε:
To οποίο ήταν μια χαρά σχέδιο για την εποχή του, ό,τι και να λέει ο HighFidelity.
Aν δεν κάνω λάθος από αυτό το αμάξωμα η Hyundai πήρε μπρος και άρχισε να κάνει πωλήσεις...
Εγώ πιστεύω ότι τέτοια αμαξώματα (π.χ. τύπου Rover 214, Dedra, Sunny κλπ... κλπ...) ήταν ιδιαίτερα λειτουργικά και όμορφα.
Φυσικά πολλοί συνδυάζουν την ομορφιά με την διάσταση ζαντών, θόλοι, τάσια, φουσκώματα, καμπύλες κλπ...κλπ...
Εγώ πάντως δεν ξεχνώ ότι μέχρι και πρόσφατα πολλά (μα πολλά) ταχύτατα GT και Rallye είχαν λευκές μεταλλικές ζάντες ή 14άρες αλουμινίου ή ακόμα και 13άρες αλουμινίου και δεν άκουσα να έχουν πρόβλημα στο δρόμο ή στις στροφές ή στις επιδόσεις. Το αντίθετο μάλιστα.
Πρόσφατα πέτυχα ένα 'παλιό' CHARADE GTTi ... Το θυμάστε; Πύραυλος... 1000κυβικά με τούρμπο...και χωρίς πολλά-πολλά για φιγούρα.
Τώρα περάσαμε σε μία άλλη εποχή. Την εποχή της μόστρας και της φιγούρας, αν και το αυτοκίνητο μπορεί και να σέρνεται...
Είμαι της σχολής ότι όταν άλλοι πάνε και βάζουν 17άρες-18άρες-19άρες ζάντες για ομορφιά εγώ σκέφτομαι από 16άρα να πάω σε 15άρα...
Καλά αυτό κι αν είναι μεγάλη κουβέντα: διαστάσεις ζαντών, τότε και τώρα!
Πριν όχι πολλά χρόνια σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν είχαν 13' κι απλά άλλαζε το πλάτος. Σε οικογενειακά πικνικ πιτσιρικάς, χάζευα το Capri οικογενειακού φίλου που παρότι είχε και έχει σωρό μετατροπές πάνω του, παραμένει στις 13' και με πλάτος ελαστικού ...205 παρακαλώ!
Στο Zastava που είχα φτιάξει, δεν είχα διανοηθεί αρχικά ν'ανέβω διάσταση σε διάμετρο, μόνον σε πλάτος για να μπουν 175/60/13 (η πιο κοντινή σπορ διάσταση στα 165/70/13 που φορούσε κανονικά σαν 1.3). Βέβαια λίγο πριν το τρακάρω και το παρατήσω, σκεφτόμουν να ψάξω για 14' Fiat μιας και τα καλά λάστιχα στις 13' είχαν εξαφανιστεί και μόνον η Bridgestone και οι Κορεάτες επέμεναν ακόμη.
Οταν πήρα το Υ και είδα πως για 1240 κ.εκ και 86 ίππους είχε λάστιχο 195/50/15, θεώρησα πως θα σέρνεται και στην πρώτη ευκαιρία θα μίκραινα λίγο το πλάτος. Μου κόπηκε η όρεξη όταν είδα πως το φθηνότερο στην αγορά ήταν ακριβώς σ'αυτή τη διάσταση, επομένως έβαλα την ίδια ακριβώς, αφού τελικά δεν ήταν και τόσο αργό όσο νόμιζα (αντιθέτως... )!
Είμαι σίγουρος πάντως πως με σκάρτα 900 κιλά και 86 ίππους χωρίς ηλεκτρόγκαζο, αν του έβαζα ένα 175/50/14 πχ, θα σκότωνε πολλά πολύ ισχυρότερα!
Οσοι δεν πιστεύουν, ας δουν γιατί στην πίστα, όλοι σχεδόν οι Rallάκηδες κλπ έχουν τις μαμά σιδερένιες 14' ή έστω τις 14' του GTI...
Είναι απίστευτο το πόσο χάνει σε σπιρτάδα το αυτοκίνητο με την αύξηση της διαμέτρου του τροχού.