-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
μμμμ...δεν ειν ασχημο..+1
Ζόρικο και αμερικάνικο φαίνεται, θα μπορούσε να φοράει άνετα και κάποιο σήμα του Detroit... -
Είναι γνωστό ότι η Hyundai δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στην αμερικάνικη αγορά. Οπότε το σχήμα των οχημάτων της πρέπει να καλύπτει τα γούστα αρκετών χωρών και αγορών ανα τον κόσμο.
-
Και έλεγα τι μου θυμιζει...
http://www.autocult.com.au/img/gallery/ ... ta4431.jpg
-
Μόνο που είναι πιο κομψό.
-
ωραιο δειχνει..
-
FF η FR? Εχει ακούσει κανείς τπτ lately?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
FF η FR?τρανσλειτ πλιζ..
-
Α,δε ξέρω εγώ στο gran turismo τα έμαθα αυτά
Εννοώ Front engine Front wheel drive -Front engine Rear wheel drive.
-
Καλα το υποψιαστηκα..αλλα..Rear Wheel drive η Huyndai? Χλωμο...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλα το υποψιαστηκα..αλλα..Rear Wheel drive η Huyndai? Χλωμο...A, μη το λες... Για πισωκίνητο το περιμένουμε εδώ και κανα δυο χρόνια. Αλλάζει κατηγορία το κουπε.
@νδρέας
-
-
The RWD coupe from Hyundai will be available with Hyundai's new Tau V8 that's capable of producing well over 300 horsepower
http://www.autoblog.com/2007/05/10/spy- ... rwd-coupe/
-
Από τις τελευταίες φωτογραφίες μάλλον η μάσκα θα είναι διαφορετική από την αυτή που νομίζαμε. Θα είναι πιο ψηλή και πιο μικρή...
Πάντως αν όντως πρόκειται για V8 και ΡWD , τότε σίγουρα μιλάμε για....αγριεμένη Hyundai!
Στην Αμερική τα πάει περίφημα, για να δούμε και στην Ευρώπη... -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Α,δε ξέρω εγώ στο gran turismo τα έμαθα αυτάΕννοώ Front engine Front wheel drive -Front engine Rear wheel drive.
-
Ωραιο και διαφορετικο το νεο κουπε.Οσο για τα αρνητικα σχολια μη δουμε καποιον να προκοβει εμεις οι Ελληνες...Αποκλειεται δλδ να παρουσιασει κατι ανταγωνιστικο η Hyundai?
Εξαλλου ολα σχετικα ειναι.Ακουγα απο γνωστους που καποτε αναβαθμιζαν το accent βαζοντας αμορτισερ απο coupe οτι γουσταραν.Και για καποιον μπορει να ταν βαρκα στο γιαλο το κουπε.
Εγω παντα ημουν απο αυτους που το στηριζαν.Θυμαμαι ειχα μονιμη επωδο το συντελεστη οπισθελκουσας,οταν τα χωνανε στο κουπε (το τελευταιο)
αναμενουμε...
-
ο,τι αξιζει κοστιζει και αυτο δεν θα ειναι εξαιρεση
-
πατωμα απο το νεο hyundai genesis και μοτερ 4.6 V8 320hp 315 lb/ft
Aυτο ειναι το hyundai coupe 08-09..
-
Πολύ Aston Martin αυτό που βλέπω...
Για να δούμε...
-
Ναι αλλά δεν είναι γιαπωνέζικο.
έντιτ: παι μει και εγώ αυτό σκέφτηκα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πολύ Aston Martin αυτό που βλέπω...Για να δούμε...
στο βαθος ΑΡ φαινεται το Hyundai Azera..οσον αφορα το μοτερ στο sedan genesis εβγαλε στοκ τελικη 296km/h στην πιστα δοκιμων της hyundai KO.
η ομοιοτητα φιλε PaiMei με την Aston Martiν DB9, οφειλεται στο πρωτοτυπο Spirra με Τau μοτερ της Hyundai,πρωτοτυπο που δεν βγηκε στην παραγωγη προγονος του HCD-8 ,-9 το οποιο ειχε εγκαταλειφθει απο την hmc σε χρονο οπου η χιουνται δεν ηταν ετοιμη για το λανσαρισμα του..
Οσοι επαιζαν GT στο PS2 ισως ειχαν ξεκλειδωσει το Spirra..
NEO HYUNDAI COUPE