-
τι?? στ' @@@ια σας??
συγχαρητήρια.
-
(μάλλον συνεχίζεται η Fulvia-ύπνωση που έχω τελευταία.. )
Spideyyyyyyy!!!! Πού είναι το link με τον Freud παιδίιιιιιιιιί μουυυυυυ......
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Α ναι ξέχασα!
Στην έκθεση που το παρήγγελνες κιόλας....Αμάν ρε παιδιά! Ή επίτηδες γίνεται ή διυλίζουμε τον κώνωπα. Δε θέλω να πιστέψω κάτι άλλο!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
τι?? στ' @@@ια σας??συγχαρητήρια.
ΕΝΤΕΛΩΣ όμως!
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? Δεν είναι κρίμα να κλειδωθεί αυτό το τόπικ? Και διάσπαση να γίνουν τα οφτόπικ, τι τίτλος να μπει στο διασπασθέν??? 'Τα ίδια και τα ίδια' καλό είναι? Να τ'αφήσω???
Έλεος, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!
-
Μια διαγραφή θα ήταν ό,τι πρέπει ώστε να καθαρίσει το θέμα.
-
Εάν νομίζεις οτί αυτό οφείλεται σε ιταλόφιλους σου συνιστώ να ξαναδιαβάσεις όλες τις σελίδες από την αρχή...
-
Εάν νομίζεις οτί αυτό οφείλεται σε ιταλόφιλους σου συνιστώ να ξαναδιαβάσεις όλες τις σελίδες από την αρχή... -
Λοιπον για να επανελθουμε.Η Porsche εβγαλε και SUV και πηγε πολυ καλα.Εχει και τη GT2 που εχει ολες τις Ferrari (πλην Enzo) για πλακα.
Και για οσους λενε οτι το να βελτιωνεις Porsche στη Gemballa ειναι σα να βελτιωνεις saxorallo ας παρουν μια Ferrari και να την βαλουν στο σαλονι να την κοιτανε γιατι μονο γι'αυτο ειναι!Αντε να ανεβουμε λιγο....
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Λοιπον για να επανελθουμε.Η Porsche εβγαλε και SUV και πηγε πολυ καλα.Εχει και τη GT2 που εχει ολες τις Ferrari (πλην Enzo) για πλακα.
Και για οσους λενε οτι το να βελτιωνεις Porsche στη Gemballa ειναι σα να βελτιωνεις saxorallo ας παρουν μια Ferrari και να την βαλουν στο σαλονι να την κοιτανε γιατι μονο γι'αυτο ειναι!Αντε να ανεβουμε λιγο....
τι πέρνεις?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
τι πέρνεις?
και δε μας φέρνεις...
-
Οταν μου λενε πως το να βελτιωνεις Porsche σε εναν οικο σαν τον Gemballa ειναι σαν να βελτιωνεις saxorallo μου βγαινει αυθορμητα,δε χρειαζεται να παρω κατι.
Λοιπον βγαλτε ενα αυτοκινητο που να χτυπαει τη GT2 στη κατηγορια της,που ειναι κι ενα μοντελο πισω και μετα συνεχιζουμε την αντιπαραθεση. -
Λοιπον βγαλτε ενα αυτοκινητο που να χτυπαει τη GT2 στη κατηγορια της,που ειναι κι ενα μοντελο πισω και μετα συνεχιζουμε την αντιπαραθεση.Εχει και τη GT2 που εχει ολες τις Ferrari (πλην Enzo) για πλακα
Αφού το είπες μόνος σου, εμάς τι μας χρειάζεσαι;
-
Οταν μου λενε πως το να βελτιωνεις Porsche σε εναν οικο σαν τον Gemballa ειναι σαν να βελτιωνεις saxorallo μου βγαινει αυθορμητα,δε χρειαζεται να παρω κατι.Αυτό που σου λέω είναι πως η ακραία 'βελτίωση' ενός υπεραυτοκινήτου είναι το ίδιο και χειρότερο με τη 'βελτίωση' ενός Rallye. Ποιος οδηγός μπορεί να διαχειριστεί τους 700-800 ίππους που λες εκτός ίσως από τον Βάλτερ Ρερλ και τους όμοιούς του; Άρα μια τέτοια κίνηση είναι καθαρά για λόγους εγωισμού και αυτοεπιβεβαίωσης, για να τσαγιάζουμε κανα 'φεραρικό' στα φανάρια, η οποία στάση μάλλον σου ταιριάζει απόλυτα αν κρίνω από το ύφος γραφής σου. Πρόσεξε μόνο μη σε πετύχει καμμία από τις σπάνιες Κένιγκ και γίνεις ρόμπα.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπον βγαλτε ενα αυτοκινητο που να χτυπαει τη GT2 στη κατηγορια της,που ειναι κι ενα μοντελο πισω και μετα συνεχιζουμε την αντιπαραθεση.
Εχει και τη GT2 που εχει ολες τις Ferrari (πλην Enzo) για πλακα
Αφού το είπες μόνος σου, εμάς τι μας χρειάζεσαι;
Θεωρεις οτι τα 2 αυτοκινητα ειναι στην ιδια κατηγορια?
Εχουμε και για την Enzo αντιπαλο(GT) αλλα ας μιλησουμε για πιο γηινα αυτοκινητα. -
Ëïéðïí ãéá íá åðáíåëèïõìå.Ç Porsche åâãáëå êáé SUV êáé ðçãå ðïëõ êáëá.Å÷åé êáé ôç GT2 ðïõ å÷åé ïëåò ôéò Ferrari (ðëçí Enzo) ãéá ðëáêá.¸÷åé êáé ôçí F-2004GA...
-
Èåùñåéò ïôé ôá 2 áõôïêéíçôá åéíáé óôçí éäéá êáôçãïñéá?
Å÷ïõìå êáé ãéá ôçí Enzo áíôéðáëï(GT) áëëá áò ìéëçóïõìå ãéá ðéï ãçéíá áõôïêéíçôá.Ãéá ôçí GT ...êÜíåéò ôçí ðÜðéá???!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οταν μου λενε πως το να βελτιωνεις Porsche σε εναν οικο σαν τον Gemballa ειναι σαν να βελτιωνεις saxorallo μου βγαινει αυθορμητα,δε χρειαζεται να παρω κατι.
Αυτό που σου λέω είναι πως η ακραία 'βελτίωση' ενός υπεραυτοκινήτου είναι το ίδιο και χειρότερο με τη 'βελτίωση' ενός Rallye. Ποιος οδηγός μπορεί να διαχειριστεί τους 700-800 ίππους που λες εκτός ίσως από τον Βάλτερ Ρερλ και τους όμοιούς του; Άρα μια τέτοια κίνηση είναι καθαρά για λόγους εγωισμού και αυτοεπιβεβαίωσης, για να τσαγιάζουμε κανα 'φεραρικό' στα φανάρια, η οποία στάση μάλλον σου ταιριάζει απόλυτα αν κρίνω από το ύφος γραφής σου. Πρόσεξε μόνο μη σε πετύχει καμμία από τις σπάνιες Κένιγκ και γίνεις ρόμπα.
Η υπογραφη μου κατ'αρχην δεν ειναι δικα μου λεγομενα,εχει υπογραφη....τον ξερεις τον κυριο?
Δευτερον,για μαθε καλυτερα ποσες τετοιες Porsche υπαρχουν και ποσες απ'αυτες γυρνανε καθε μερα στο ring.Και τελος εγω πουθενα δεν εχω γραψει για φαναρια και ευθειες οποτε μαλλον δικο σου κολλημα ειναι αυτο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΤΕ... -
Η υπογραφη μου κατ'αρχην δεν ειναι δικα μου λεγομενα,εχει υπογραφη....τον ξερεις τον κυριο?Κάααατι μου θυμίζει το όνομά του, αλλά ποιος μίλησε για την υπογραφή σου;
Δευτερον,για μαθε καλυτερα ποσες τετοιες Porsche υπαρχουν και ποσες απ'αυτες γυρνανε καθε μερα στο ring.
Όσες και Σαξόραλλα;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΤΕ...
Δε μίλησα εγώ για 700-800 άλογα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δευτερον,για μαθε καλυτερα ποσες τετοιες Porsche υπαρχουν και ποσες απ'αυτες γυρνανε καθε μερα στο ring.
Όσες και Σαξόραλλα;
Σωστα τα λες,ΟΚ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΤΕ...
Δε μίλησα εγώ για 700-800 άλογα...
Εγω δεν ειπα πως θα τα οδηγησω εγω,οπως επισης δεν αναφερθηκα σε κανεναν προσωπικα,αντιθετα με σενα που αναφερθηκες προσωπικα...
-
Θεωρεις οτι τα 2 αυτοκινητα ειναι στην ιδια κατηγορια?
Εχουμε και για την Enzo αντιπαλο(GT) αλλα ας μιλησουμε για πιο γηινα αυτοκινητα.Για την GT ...κάνεις την πάπια???!!!
Δε νομιζω....
Ferrari VS Porsche