-
Ποιά προτιμάτε και γιατί?
-
-
-
lock alert
-
Δεν ψήφισα τον Σκαραβαίο!
-
Κοκκινο του παθους...
-
Ferrari, όχι δηλαδή ότι μια Porsche θα με χάλαγε... Έτσι και αλλιώς δε θα ήθελα ένα τέτοιο ευτοκίνητο για καθημερινή χρήση, οπότε χάνεται το βασικό επιχείρημα υπέρ της Porsche. Το δεύτερο είναι η τιμή.
-
Αν ψάξεις θα βρεις παρόμοιες ψηφοφορίες. Όχι ότι έχω πρόβλημα, οπότε ψηφίζω κι εδώ...
Ψηφίζω Ferrari. Τώρα το γιατί...είναι τελείως υποκειμενικό, οπότε δε θα το αναλύσω...
-
Δεν ψήφισα τους Σκαραβαίους γιατί:
1)Δεν έχουν τόσο μεγάλη ιστορία
2)Δεν έχουν τόσο λαμπρή ιστορία
3)Δεν έχουν τόσες αγωνιστικές δάφνες
4)Δεν είχαν πάντα γκάζια
5)Έχω βαρεθεί να τους βλέπω έξω από το σπίτι μου
και για το τέλος η Ferrari είναι ...η κόρη μας!!!
-
Τελικά αυτές οι Porsche είναι αξιόπιστες; Σοβαρά ρωτάω.
Δηλαδή κάποιος με μια 911 ή μια Cayenne έχει βλάβες και το καταπίνει ή οδηγεί ένα 'άφθαρτο' αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά αυτές οι Porsche είναι αξιόπιστες; Σοβαρά ρωτάω.Δηλαδή κάποιος με μια 911 ή μια Cayenne έχει βλάβες και το καταπίνει ή οδηγεί ένα 'άφθαρτο' αυτοκίνητο;
Για 911 και Καγιέν δεν ξέρω (αν και η τελευταία μοιράζεται μέρη με το Tuareg, οπότε.. ). Οι κάτοχοι boxster με αυτόματο κιβώτιο όμως, έχουν βλάβες.
-
Porsche epeidei den einai ilektronika autokinita.
911 GT2 gia mena i pio omorfi porsche ke all around car.
Carrera GT to pio omorfo supercar ke me ixo pou oute apo agonistika den akous na bgazoun (o kinitiras prooorizotan astin arxi gia agonistiko autokinito). Etsi apla -
Σαν εταιρεία θεωρώ την Ferrari ανώτερη. Πολύ μεγαλύτερη ιστορία και γενικώς κάθε φορά που ακούω αυτό το όνομα δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ. Μου προκαλεί μεγαλύτερο δέος.
Από την άλλη αν είχα την οικονομική άνεση να αγόραζα ένα από τα δύο θα έπαιρνα porsche. Η Ferrari είναι πολύ εκκεντρικές για τα γούστα μου και όπως και να το κάνουμε η porsche πρέπει να είναι πιο εύκολες στην συμβίωση μαζί τους, είναι πιο every day car.YΓ: Με λίγα λόγια δεν ξέρω τι να ψηφίσω!
-
Ας μην μπερδέβουμε τις Βούρτσες.....με....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Porsche epeidei den einai ilektronika autokinita.Ta ilektronika exoun mpei kai stin Porsche edw kai kairo...
Pera apo ABS, ESP kai sia....pleon exoun kai 'Porsche Active Suspension Management' -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
YΓ: Με λίγα λόγια δεν ξέρω τι να ψηφίσω!
Kαι γω το ιδιο....απο συγχρονες Ferrari θα ηθελα μια 360cs και απο porsche μια GT3 rs!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σαν εταιρεία θεωρώ την Ferrari ανώτερη. Πολύ μεγαλύτερη ιστορία και γενικώς κάθε φορά που ακούω αυτό το όνομα δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ. Μου προκαλεί μεγαλύτερο δέος.
Από την άλλη αν είχα την οικονομική άνεση να αγόραζα ένα από τα δύο θα έπαιρνα porsche. Η Ferrari είναι πολύ εκκεντρικές για τα γούστα μου και όπως και να το κάνουμε η porsche πρέπει να είναι πιο εύκολες στην συμβίωση μαζί τους, είναι πιο every day car.YΓ: Με λίγα λόγια δεν ξέρω τι να ψηφίσω!
Anapoda tha eprepe na ta peis.
San etaireia paradexome tin Porsche pou einai kerdofora kai den aneikei se KANNENA.Alla h Ferrari alli xari, pio exotiko, pio exclusive.
Allo level kai fenete apo tis times kai tis katogories pou poulaei. -
Θεωρω οτι η Ferrari σαν εταιρια βρισκεται σε αλλη κλαση.Ξεφευγει απο γηινο αυτοκινητο.
YΓ1.Μια Ferrari θα μπορουσα καλλιστα να την δω στο σαλονι ενος σπιτιου.
ΥΓ2.Eυτυχως η Ferrari δεν κατασκευασε ουτε SUV,ουτε σχετικα φθηνο roadster.Δεν μπαινει σε αυτη την λογικη και αυτο κατι δειχνει.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
YΓ1.Μια Ferrari θα μπορουσα καλλιστα να την δω στο σαλονι ενος σπιτιου.ΥΓ2.Eυτυχως η Ferrari δεν κατασκευασε ουτε SUV,ουτε σχετικα φθηνο roadster.Δεν μπαινει σε αυτη την λογικη και αυτο κατι δειχνει.
YG1 Swstos....alla kai mia GT3RS me mple grammes?
YG2 Min ksexname oti H Porsche einai apo tis liges kerdofores autokinitobiomixanies
-
Παιδιά είναι αδόκιμη η σύγκριση και άδικη για την Πόρσε, την οποία και ψήφισα εδώ, από πάγια συμπάθεια προς τους αδυνάτους.
Η Φερράρι φτιάχνει κάτι το απόλυτο και ιδεώδες,χωρίς συμβιβασμούς. Τα 'προϊόντα' της είναι εξωπραγματικές μηχανές ονείρου, χωρίς καμία δυνατή 'χρήση' μέσα στην πραγματικότητα. ΔΕΝ είναι 'μέσα'.
Η Πόρσε κατασκευάζει κορυφαία σπορ αυτοκίνητα προορισμένα για την πραγματικότητα. Όσο κι αν είναι κατα βάση 'μηχανές οδήγησης', παραμένουν ΚΑΙ μεταφορικά μέσα
Ανάλογη είναι και η διαφορά στις τιμές...
Ferrari VS Porsche