-
Την πρώτη θέση στo ΤοpGear/powerlaps την έχει μια Maserati...
-
Στο 0-100 ναι, έχει αβαντάζ το πορσικό, αφού έχει μπόλικο βάρος στον κινητήριο άξονα... Αλλά πουθενά αλλού δεν μπορεί να βγει. Ήδη η 430 είναι τουλάχιστον ισοδύναμη και στοιχίζει και λιγότερο.
Και υπόψιν ότι η 430 είναι η 'απλή' έκδοση παραγωγής (ακόμα δεν έχει βγει έκδοση Challenge), ενώ η GT2 είναι 'ειδική' έκδοση...
Το ότι η απλή Ferrari ισοφαρίζει και νικά την 'ειδική' Porsche εμένα μου αρκεί.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
http://www.fast-autos.net/porsche/04gt2.html
Και αυτό σκαραβαίος είναι;Υπάρχει κάποιο Ferrari που να μπορεί να το πιάσει;
Εσύ τι λες, δεν υπάρχει;
στα ίδια λεφτά όμως?
αποκλείεται...
Με αυτή την λογική δεν υπάρχει Ferrari που να μπορεί να πιάσει την Boxter γιατί δεν υπάρχει τόσο φτηνιάρικη Ferrari.
Γάταααααα....
φτηνιαρικη η boxster????
σας αφηνω να φαγωθειτε μονοι σας. με τους συγγενεις του γαβριλου δεν μπορω να ασχολουμαι.
Ποντικεεεεεεε...
Ναι, φτηνιάρικη είναι. Λιγότερο καλοφτιαγμένη από τις μεγαλύτερες αδερφές της. Άσε που η Ferrari τώρα πια δεν θα καταδεχόταν να κατεβεί σ'αυτήν την κατηγορία. Οι 206/246 Dino, αν και ήταν υπέροχα αυτοκίνητα, κυκλοφόρησαν ΧΩΡΙΣ σήματα της Ferrari στο αμάξωμα, ενώ προφανώς δεν πρόκειται να επαναλάβει η Ferrari εγχειρήματα όπως η τουρμπάτη 208.
-
Που θα είναι πιιο γρήγορη; Στην πίστα; στον δρόμο; Στις στροφές;
Επειδή έχω την τύχη να έχω οδηγήσει την 430 στην Αγγλία και Ιταλία και την 997 στην Αγγλία, πίστεψε με η Ferrari είναι άλλο πράγμα. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Την πρώτη θέση στo ΤοpGear/powerlaps την έχει μια Maserati...Οπότε πάλι στην Ιταλία η κορυφαία θέση... Αχ καημένοι μου VAGαγότθοι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στο 0-100 ναι, έχει αβαντάζ το πορσικό, αφού έχει μπόλικο βάρος στον κινητήριο άξονα... Αλλά πουθενά αλλού δεν μπορεί να βγει. Ήδη η 430 είναι τουλάχιστον ισοδύναμη και στοιχίζει και λιγότερο.Και υπόψιν ότι η 430 είναι η 'απλή' έκδοση παραγωγής (ακόμα δεν έχει βγει έκδοση Challenge), ενώ η GT2 είναι 'ειδική' έκδοση...
Το ότι η απλή Ferrari ισοφαρίζει και νικά την 'ειδική' Porsche εμένα μου αρκεί.
Εντάξει,η αντίστοιχη είναι η 911 turbo.
Αλλά η GT2 πρέπει να συγκρίνεται με την 360 challenge και οχι με την 430.
Οι συγκρίσεις είναι,
360 challenge vs 911 GT2 = 2
575M Vs 996 Turbo = 2
430 Vs 997 Turbo = ? Μόλις βγει βλέπουμε.
430 challenge Vs 997 tt(gt2) = ? -
Σε τι τα συγκρίνεις; Στην ευθειάδικη κόντρα;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
φτηνιαρικη η boxster????
σας αφηνω να φαγωθειτε μονοι σας. με τους συγγενεις του γαβριλου δεν μπορω να ασχολουμαι.
Ποντικεεεεεεε...
Αν μπεις στην ζωή σου ποτέ σε Boxter έλα να μου πεις αν είναι φτηνιάρική ή οχι, απο τις φωτογραφίες των περιοδικών δεν μπορείς να το καταλάβεις.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Επειδή έχω την τύχη να έχω οδηγήσει την 430 στην Αγγλία και Ιταλία και την 997 στην Αγγλία, πίστεψε με η Ferrari είναι άλλο πράγμα.Τι σχέση έχει η 997 η απλή με την 430.
996 Turbo έχεις οδηγήσει;Όταν βγει 997 Turbo οδηγησε τη και τα ξαναλέμε. -
Σε τι τα συγκρίνεις; Στην ευθειάδικη κόντρα;Σε χρόνους πίστας.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Επειδή έχω την τύχη να έχω οδηγήσει την 430 στην Αγγλία και Ιταλία και την 997 στην Αγγλία, πίστεψε με η Ferrari είναι άλλο πράγμα.Τι σχέση έχει η 997 η απλή με την 430.
996 Turbo έχεις οδηγήσει;Όταν βγει 997 Turbo οδηγησε τη και τα ξαναλέμε.την 996Τ την έχω οδηγήσει, αλλά η πλάκα είναι οτι έκανα καλύτερο χρόνο με την απλή.
Η 430 φίλε δεν πιάνεται, αν έχεις και χέρια για να την πας με το CBT mode εκεί να δεις τι κάνει (κάτι που δεν μπορούσα να δω εγώ διότι δεν μπορούσα, έκανα δύο γύρους και μετά το έβαλα στο RACE) -
Για ποιό λόγο ήσουν πιο γρήγορος με την απλή;
Εγώ δεν έχω οδηγήσει κανένα απο αυτά τα αυτοκίνητα αλλά διαβάζω χρόνους και δοκιμές.
Όταν βγει η 997 Turbo που θα είναι πάνω απο 450 άλογα η ferrari 430 δε θα μπορεί την ακολουθήσει σε πίστα.Έτσι πιστεύω.
Γενικά βλέπω οτι στην Ελλάδα υπάρχει μια μανία με τη Ferrari που δεν αφήνει τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να δουν καθαρά.Η γνώμη μου έγινε ξεκάθαρη.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο!
-
- H GT2 είναι 483 άλογα έτσι κι αλλιώς και η Ferrari 430 πάλι της βγήκε.
- Τώρα, θέλει και ρώτημα το γιατί κάνεις καλύτερο χρόνο σε πίστα με στροφές απ'ό,τι θα'κανες με τουρμπάτο;
- Να δούμε καθαρά τι; Την εμμονή της Porsche σε μια ΛΑΘΟΣ αρχιτεκτονική;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
http://www.fast-autos.net/porsche/04gt2.html
Êáé áõôü óêáñáâáßïò åßíáé;ÕðÜñ÷åé êÜðïéï Ferrari ðïõ íá ìðïñåß íá ôï ðéÜóåé;
Βρε ο Nuova Beetle Mk.II!!!
(Mk.I η 356 ) -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Βρε ο Nuova Beetle Mk.II!!!
(Mk.I η 356 )Χμμμ... Η 356... Που στις ανοιχτές της εκδόσεις έμοιαζε με αναποδογυρισμένη μπανιέρα!!!
-
Âñå ï Nuova Beetle Mk.II!!!
(Mk.I ç 356 )×ììì... Ç 356... Ðïõ óôéò áíïé÷ôÝò ôçò åêäüóåéò Ýìïéáæå ìå áíáðïäïãõñéóìÝíç ìðáíéÝñá!!!
Με τα 40 (αρχικά) άλογα!!!
-
Και τα αιωρούμενα ημιαξόνια πίσω... Στα οποία επέμενε αταβιστικά και κάποιος κύριος Uhlenhaut της Μ-Β... Όστις επέμενε και στα ταμπούρα μπροστά... Γιατί λέει δεν είχαν τεχνογνωσία με δισκόφρενα (η Citroen όμως, ΧΩΡΙΣ την αγωνιστική τεχνογνωσία της Jaguar, έβαλε στη DS δισκόφρενα απ'το 1955).
-
Το τόπικ πήρε πια το δρόμο που αρκετοί φοβόμαστε απ' την αρχή!
Παίδες, ορισμένοι γράφετε για την 'Ιταλία' (εδώ) ή για τη 'Γερμανία' (αλλού) λες και ήταν πατρίδες σας. Διερωτώμαι ποια θα ήταν η στάση ορισμένων εξ υμών στις 28-10-40!!
ΥΓ: Ο γλυκύτατος και πανέμορφος Σκαραβαίος, ο πιστότερος τετράτροχος φίλος του ανθρώπου, τι σας φταίει και τον θάβετε;
ΥΥΓ: Πάντως οι δυνάμεις του Αξονος απεδείχθησαν αυτοκινητιστικώς ασυναγώνιστες!
-
Μην μαλωνετε για τα νουμερα.Τα νουμερα ειναι ο επιστημονικοτερος τροπος να πεις ψεματα!
Καλως ή κακως,η απολαυση δεν ειναι μετρησιμη...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν υπάρχει ανεξάρτητος κατασκευαστής αυτοκινήτων αυτή τη στιγμή με μοναδική ίσως εξαίρεση τη Honda. Όλες οι άλλες ανήκουν σε κάποιον όμιλο ή έχουν συνεργασίες.
Η Porsche δεν είχε συνεργασία με τη VW; και δεν εννοώ το Cayenne
Με το ανεξάρτητος εννοούμε ότι δεν ανήκει σε άλλον κατασκευαστή βέβαια. Συνεργασίες μπορεί να έχουν όλοι αυτό δεν σημαίνει ότι ο ένας αγόρασε τον άλλον κάθε φορά που υπάρχει μια συνεργασία!
Ferrari VS Porsche