-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Έχω την αμυδρά εντύπωση πως αμφότερα τα προτεινόμενα γερμανικά αυτοκίνητα θα κόστιζαν από ΑΡΚΕΤΑ έως ΠΟΛΥ περισσότερα αν καθόμασταν να τα εξοπλίσουμε με έστω και κάποια από τα καλούδια που έχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.Κατ'επέκταση στα λεφτά που αναφέρονται στο γκάλοπ, θα ψηφίσω 147GTA, τόσο γιατί είναι φτηνότερη καθ'οποιαδήποτε σύγκριση, έχει ασύλληπτο ήχο, και τέλος ότι σε άσπρη πέρλα με κόκκινα καθίσματα το αμάξι έχει τόσο κλασσικό λουκ που θα μείνει 'φρέσκο' για πολλά πολλά χρόνια...
σαν τι καλούδια; Ευτυχώς που είναι αμυδρή η εντύπωση Το άσπρο περλέ χρώμα είναι στη βασική τιμή ή κοστίζει επιπλέον;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχω την αμυδρά εντύπωση πως αμφότερα τα προτεινόμενα γερμανικά αυτοκίνητα θα κόστιζαν από ΑΡΚΕΤΑ έως ΠΟΛΥ περισσότερα αν καθόμασταν να τα εξοπλίσουμε με έστω και κάποια από τα καλούδια που έχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.
Με λιγότερα λεφτά βάζει κανείς στην GTA ένα μπλοκέ και κλείνει πολλά στόματα και σπίτια και σε πίστα.
Τα ρέστα μπορούν να επενδυθούν σε μία αναβάθμιση των φρένων με τα αντίστοιχα της GT 3.2 (330mm εμπρός, 280mm πίσω) αν και νομίζω πως οι τελευταίες 147GTA τα έχουν ήδη.
Σίγουρα τα έχουν.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχω την αμυδρά εντύπωση πως αμφότερα τα προτεινόμενα γερμανικά αυτοκίνητα θα κόστιζαν από ΑΡΚΕΤΑ έως ΠΟΛΥ περισσότερα αν καθόμασταν να τα εξοπλίσουμε με έστω και κάποια από τα καλούδια που έχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.
Κατ'επέκταση στα λεφτά που αναφέρονται στο γκάλοπ, θα ψηφίσω 147GTA, τόσο γιατί είναι φτηνότερη καθ'οποιαδήποτε σύγκριση, έχει ασύλληπτο ήχο, και τέλος ότι σε άσπρη πέρλα με κόκκινα καθίσματα το αμάξι έχει τόσο κλασσικό λουκ που θα μείνει 'φρέσκο' για πολλά πολλά χρόνια...
σαν τι καλούδια; Ευτυχώς που είναι αμυδρή η εντύπωση Το άσπρο περλέ χρώμα είναι στη βασική τιμή ή κοστίζει επιπλέον;
Κοστίζει όσο το μεταλλικό. Δεν είναι έξτρα.
-
Κατ'επέκταση στα λεφτά που αναφέρονται στο γκάλοπ, θα ψηφίσω 147GTA, τόσο γιατί είναι φτηνότερη καθ'οποιαδήποτε σύγκριση, έχει ασύλληπτο ήχο, και τέλος ότι σε άσπρη πέρλα με κόκκινα καθίσματα το αμάξι έχει τόσο κλασσικό λουκ που θα μείνει 'φρέσκο' για πολλά πολλά χρόνια...Aυτό που λες πιθανόν να ισχύει για την 130.
Το R32 έρχεται με τα πάντα. Ξένα (που λέει και o lkar, δέρματα, ηλιοροφές κ.λ.π.) Οπότε σου περισεύουν και 3Κ για το μπλοκέ του Kyan και τότε να δεις πόσα στόματα και σπίτια θα κλείσουν
Αν και το ξαναλέω αυτό το R32 με αυτή την GTA δεν χρειάζεται τίποτα. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Κατ'επέκταση στα λεφτά που αναφέρονται στο γκάλοπ, θα ψηφίσω 147GTA, τόσο γιατί είναι φτηνότερη καθ'οποιαδήποτε σύγκριση, έχει ασύλληπτο ήχο, και τέλος ότι σε άσπρη πέρλα με κόκκινα καθίσματα το αμάξι έχει τόσο κλασσικό λουκ που θα μείνει 'φρέσκο' για πολλά πολλά χρόνια...
Εξτρα είναι τα αυξημένα έξοδα συντήρησης .
Η απαξίωση τύπου Στούκας περιλαμβάνεται στό βασικό πακέτο . -
Θυμάστε το βιντεάκι Best motoring με το golf32 αν και τετρακινητο να πινει τσαι από την GTA?
ftp03.powweb.com/Alfisti.gr/Alfa Romeo Videos/Best Motoring - Golf R32 vs Alfa 147 GTA vs Mazda RX8 vs Honda S2000 vs Honda RSX type R.avi
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εξτρα είναι τα αυξημένα έξοδα συντήρησηςΕνώ τα άλλα δύο δεν έχουν αυξημένα έξοδα συντήρησης; Και σε περίπτωση που μιλάς για αξιοπιστία μηχανικών μερών, ο V6 Arese είναι στο κουρμπέτι πολλές δεκαετίες πια και η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Α, έχει και αφαιρούμενα χιτώνια.
-
Εγώ στην αξιοπιστία θεωρώ ότι η GTA μπορεί να βγει και καλύτερη. Αν και με τα ακριβά αυτοκίνητα ποτέ δεν ξέρεις...
felleas το Link στο ftp που έδωσες χρειάζεται ένα usrname και passwd. Δεν παίζει με anonymous... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εξτρα είναι τα αυξημένα έξοδα συντήρησης
Ενώ τα άλλα δύο δεν έχουν αυξημένα έξοδα συντήρησης; Και σε περίπτωση που μιλάς για αξιοπιστία μηχανικών μερών, ο V6 Arese είναι στο κουρμπέτι πολλές δεκαετίες πια και η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Α, έχει και αφαιρούμενα χιτώνια.
Μιλούσα για αξιοπιστία γενικότερα . Αν και η Alfa ομολογουμένως έχει κάνει τεράστια βήματα στην σωστή κατεύθυνση, η αγορά δυστυχώς πιστεύει άλλα. Οπότε οδηγούμαστε στο πρόβλημα #2
-
Να ρωτήσω κάτι; Γιατί τέτοια τρέλλα με το μπλοκέ; Ειδικά για αυτοκίνητα δρόμου!! Δεν είναι και τόσο τραγικό το κόστος του να μπει εργοστασιακά αλλά κάποιες εταιρίες (π.χ. η Porsche) ακόμα και σε ακριβές εκδόσεις επέλεγε συμβατικά διαφορικά και δε νομίζω οτι το έκανε απο τσιγκουνιά. Προσωπικά βρίσκω πολύ extreme τη χρήση μπλοκέ για αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στο δρόμο. Αν προκειται, βέβαια, να μπαίνει το αυτοκίνητο σε πίστα τότε Ok, αλλά η κυκλοφορία στο δρόμο και σε κανονικές συνθήκες κίνησης νομίζω οτι γίνεται πιο δύσκολη μετά...
Τουλάχιστον αυτή την άποψη έχω διαμορφώσει από τη φτωχή προσωπική μου εμπειρία... -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εξτρα είναι τα αυξημένα έξοδα συντήρησης
Ενώ τα άλλα δύο δεν έχουν αυξημένα έξοδα συντήρησης; Και σε περίπτωση που μιλάς για αξιοπιστία μηχανικών μερών, ο V6 Arese είναι στο κουρμπέτι πολλές δεκαετίες πια και η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Α, έχει και αφαιρούμενα χιτώνια.
Μιλούσα για αξιοπιστία γενικότερα . Αν και η Alfa ομολογουμένως έχει κάνει τεράστια βήματα στην σωστή κατεύθυνση, η αγορά δυστυχώς πιστεύει άλλα. Οπότε οδηγούμαστε στο πρόβλημα #2
Υπάρχουν κι άλλες λύσεις εκτός από την κουρτίνα #2: Σωστά και αξιόπιστα συνεργεία.
Όποιος θέλει ας μου στείλει pm.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Γιατί τέτοια τρέλλα με το μπλοκέ; Ειδικά για αυτοκίνητα δρόμου!!Ένα αυτοκίνητο των 250 ίππων χρειάζεται το μπλοκέ. Αλλιώς σε ξελασπώνουν τα ηλεκτρονικά.
Προσωπικά βρίσκω πολύ extreme τη χρήση μπλοκέ για αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στο δρόμο. Αν προκειται, βέβαια, να μπαίνει το αυτοκίνητο σε πίστα τότε Ok, αλλά η κυκλοφορία στο δρόμο και σε κανονικές συνθήκες κίνησης νομίζω οτι γίνεται πιο δύσκολη μετά...
Όλα εξαρτώνται από το ποσοστό εμπλοκής. Με γύρω στο 25-30% σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μπλοκέ. Με 50% είναι σχεδόν μονάχα για πίστα και ο,τιδήποτε παραπάνω είναι για dragster.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Γιατί τέτοια τρέλλα με το μπλοκέ; Ειδικά για αυτοκίνητα δρόμου!! Δεν είναι και τόσο τραγικό το κόστος του να μπει εργοστασιακά αλλά κάποιες εταιρίες (π.χ. η Porsche) ακόμα και σε ακριβές εκδόσεις επέλεγε συμβατικά διαφορικά και δε νομίζω οτι το έκανε απο τσιγκουνιά. Προσωπικά βρίσκω πολύ extreme τη χρήση μπλοκέ για αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στο δρόμο. Αν προκειται, βέβαια, να μπαίνει το αυτοκίνητο σε πίστα τότε Ok, αλλά η κυκλοφορία στο δρόμο και σε κανονικές συνθήκες κίνησης νομίζω οτι γίνεται πιο δύσκολη μετά...
Τουλάχιστον αυτή την άποψη έχω διαμορφώσει από τη φτωχή προσωπική μου εμπειρία...Exeis dikio gia tis polles periptoseis autokiniton.
Min ksexname oti alli elktiki prosfysi bgazei ena amaxi stin Elliniko kai alli se sobaro dromoDystyxos edw oi pio polloi lene oti ena amaxi thelei mploke(den paei na einai kentromixano, na einai min einai gia tin pista...) oso eukola lene, pare Mazda 3 h Jazz, kai paei legontas.
Edw exoume akousei oti to Corsa 1.4 eprepe na exei mploke kai h Opel ekane malakia -
Έχω την αμυδρά εντύπωση πως αμφότερα τα προτεινόμενα γερμανικά αυτοκίνητα θα κόστιζαν από ΑΡΚΕΤΑ έως ΠΟΛΥ περισσότερα αν καθόμασταν να τα εξοπλίσουμε με έστω και κάποια από τα καλούδια που έχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.Κατ'επέκταση στα λεφτά που αναφέρονται στο γκάλοπ, θα ψηφίσω 147GTA, τόσο γιατί είναι φτηνότερη καθ'οποιαδήποτε σύγκριση, έχει ασύλληπτο ήχο, και τέλος ότι σε άσπρη πέρλα με κόκκινα καθίσματα το αμάξι έχει τόσο κλασσικό λουκ που θα μείνει 'φρέσκο' για πολλά πολλά χρόνια...
To σίγουρο είναι, πως το **R32 **είναι το πιο φθηνό, μιας και στη βασική του έκδοση περιλαμβάνει τα πάντα.
(έχεις παρατηρήσει τα Recaro που φοράει; )
http://media.autobild.de/bild/2/4d43ded ... 6492_1.jpgΗ GTA είναι σίγουρα αρκετά πιο ακριβή (απ' το R32 τουλχ).
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
. βέβαια εάν έχεις 'ανησυχίες' γιατί αν είσαι σαν τον πατέρα μου πχ σου είναι άχρηστο (και επικίνδυνο κάποιες φορές)....Παίζει!
Πέρα από την πλάκα, το ένα μου αυτοκίνητο έχει μπλοκέ (σαν εξτρα είχε μπει στα νιάτα του) αλλά επειδή είναι σχετικά αδύναμο δεν ενοχλεί σε κίνηση στο δρόμο. Από την άλλη έχω οδηγήσει πολύ καλοζυγισμένα αυτοκίνητα χωρίς μπλοκέ και 250++ ίππους και νομίζω οτι τα κατάφερναν μια χαρά. Μέσα σε πίστα το αντιλαμβάνομαι αλλά ξέρεις τι γίνεται, όταν είσαι σε δρόμο με πολύ κίνηση, με κακό οδόστρωμα, με βροχή με με με, νομίζω οτι είναι κάπως κουραστικό. Επιπλέον, εγώ δηλώνω σαφώς υπέρ των ηλεκτρονικών σε ένα αυτοκίνητο μεγάλης ιπποδυναμής, αρκεί βέβαια να υπάρχει και το σχετικό κουμπι, διότι θα χρειαστεί να τα οδηγήσεις και σε συνθήκες μυστήριες πολλές φορές. Θυμάμαι μια υστερική μοτοσυκλέτα που είχα πριν κάποια χόνια, που μόλις έπεφτε ψιλόβροχο έβγαινε απαγορευτικό, ασχέτως αν σε καλές συνθήκες το ελαφρό ντριφτάρισμα που μπορούσε να κάνει ήταν απόλαυση...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
μετά από ένα μίνι ψάξιμο το περλέ κοστίζει... 2.350 ευρώ ( http://www.alfaromeo.gr ) η GTA δεν έχει ξένα, άρα +810, ούτε 18άρες στο βασικό εξοπλισμό που έχει το R32.
Αν σχολιάσω βέβαια τις τιμές δύο ίδιων σε κυβισμό αυτοκινήτων, ίδιας κατηγορίας και ίδιας ιπποδύναμης θα γίνω κακός κι εμπαθής
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To σίγουρο είναι, πως το **R32 **είναι το πιο φθηνό, μιας και στη βασική του έκδοση περιλαμβάνει τα πάντα.Και η GTA περιλαμβάνει 'τα πάντα' (OK, εκτός από το μπλοκέ), και καθίσματα Recaro.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
(έχεις παρατηρήσει τα Recaro που φοράει; )
http://media.autobild.de/bild/2/4d43ded ... 6492_1.jpgΜπλιάχ! Πολύ άσχημα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μετά από ένα μίνι ψάξιμο το περλέ κοστίζει... 2.350 ευρώ ( http://www.alfaromeo.gr ) η GTA δεν έχει ξένα, άρα +810, ούτε 18άρες στο βασικό εξοπλισμό που έχει το R32.
Αν σχολιάσω βέβαια τις τιμές δύο ίδιων σε κυβισμό αυτοκινήτων, ίδιας κατηγορίας και ίδιας ιπποδύναμης θα γίνω κακός κι εμπαθής
Και ΔΕΝ εχει μπλοκε(ουτε προαιρετικα).....ουτε στα τελευταια μοντελα..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μετά από ένα μίνι ψάξιμο το περλέ κοστίζει... 2.350 ευρώ ( http://www.alfaromeo.gr ) η GTA δεν έχει ξένα, άρα +810, ούτε 18άρες στο βασικό εξοπλισμό που έχει το R32.Ούτε τετρακίνηση έχει, παίρνει 18άρες κα πολλά αλλά θα τα πληρώσεις ακριβά!
Βλέπεις......δεν είναι Golf.
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i