-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εφόσον διατηρουμε το δικαιωμα να βαζουμε στη συζητηση ως υποθεση εργασιας εξοφθαλμα ψευδη και ανακριβειες, εγω σας λεω οτι χθες το βραδυ εκανα τσατ με τον gabriil και μου ειπε πως ειναι γυναικα και εχει τα νευρα της τον τελευταιο καιρο γιατι κανει συνεχως εξωσωματικες. Εχει πεσει και σε εναν **λιμπεραλ γιατρο **αστα καλυτερα. Μου ειπε επισης οτι σκεφτεται να πουλησει το γαϊδουρι και να αγορασει ποδηλατο, εκτος αν κανουν πολεμο στην Μοντανα και μειωθει η τιμη του σανού. Για την ακριβεια χαρακτηρισε την πολιτικη της Μοντανα στο θεμα 'σανό' σκετη τρομοκρατια.Funniest!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εφόσον διατηρουμε το δικαιωμα να βαζουμε στη συζητηση ως υποθεση εργασιας εξοφθαλμα ψευδη και ανακριβειες, εγω σας λεω οτι χθες το βραδυ εκανα τσατ με τον gabriil και μου ειπε πως ειναι γυναικα και εχει τα νευρα της τον τελευταιο καιρο γιατι κανει συνεχως εξωσωματικες. Εχει πεσει και σε εναν **λιμπεραλ γιατρο **αστα καλυτερα. Μου ειπε επισης οτι σκεφτεται να πουλησει το γαϊδουρι και να αγορασει ποδηλατο, εκτος αν κανουν πολεμο στην Μοντανα και μειωθει η τιμη του σανού. Για την ακριβεια χαρακτηρισε την πολιτικη της Μοντανα στο θεμα 'σανό' σκετη τρομοκρατια.Εμένα μου ομολόγησε ότι κάποτε ήταν άνδρας, αλλά έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
............ Had anyone else been acting on any forum the way you do, the mods' answer would have been a nice, big, hearty BAN.Αυτή θεωρώ ότι είναι και η διαφορά αυτού του Φόρουμ. Ότι δεν τρώς ban τόσο εύκολα όσο περιγράφεται στο post του Asimov. Ούτε στην πέφτουν οι mods αν οι απόψεις σου δεν ταιριάζουν με αυτά που εκείνοι θεωρούν σωστά.
Και όπως έχω πει κατ' επανάληψη, η διαφορά δεν είναι οι mods αλλά οι χρήστες!
Προστάτεψε λοιπόν αυτό που δεν είναι σαν αυτό που κατηγορείς! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προστάτεψε λοιπόν αυτό που δεν είναι σαν αυτό που κατηγορείς!Πολύ 'βαθύ' ακούστηκε αυτό!
-
kouk: Φιρί-φιρί το πας να σου στείλω κάνα κορσικανικό τυρί!
-
Αυτο ειναι χρηση χημικου οπλοστασιου. Προσεχε γιατι εισαι σε αποσταση λιγων λεπτων απο τις δυναμεις επεμβασης
-
Άσε, έχω μάθει καλά από τέτοιο χημικό οπλοστάσιο... Γνωρίζω βλέπεις προσωπικά τον dourou, που ΛΑΤΡΕΥΕΙ το brie και το camembert, δυο τυριά που μυρίζουν σαν κάλτσα που τη φοράς ένα χρόνο ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δεν την έχεις πλύνει ΠΟΤΕ και δεν έχεις πλύνει σ'αυτόν τον χρόνο και τα πόδια σου καθόλου. Με το που ανοίγει τη συσκευασία του τυριού εκκενώνεται η γειτονιά!!!!
-
Από γεύση πώς είναι?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παραθέτω ένα απόσπασμα του Charles Sheketoff, Executive Director Oregon Center for Public Policy που δημοσιεύτηκε λίγο πριν τον πόλεμο στο Ιρακ και περιέχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Συγγνώμη για τα αγγλικά, μου ήταν αδύνατο να κάτσω να το μεταφράσω όλο (κι έχω χάσει και το link οπότε το έκανα copy από ενα Word ).
Φίλε μου Γαβριήλ, ελπίζω να μη σου έπεσε βαριά ή γαλοπούλα από το thanks giving , αμα θες μην το διαβασεις το παρακάτω, παραείναι liberal για τα γούστα σου και θα σε χαλάσει[i]Questions and answers:.
................
Asimov πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου (λίγο καθυστερημένα το είδα) αλλα δυσκολεύομαι να δεχθώ σαν αληθινά όλα αυτά που αναφέρει, δεν έχω αποδείξεις περι του αντιθέτου αλλα δε βλέπω να στηρίζονται σε κάποια αξιόπιστη πηγή και το Oregon Center for Public Policy μάλλον δεν φαίνεται αρμόδιος οργανισμός/φορέας για να στηρίξει τέτοια στοιχεία.
ΑΥτό που θέλω να επισημάνω είναι πως καμιά φορά υιοθετούμε κάτι άκριτα επειδή βολεύει τις πεποιθήσεις μας.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Από γεύση πώς είναι?Δεν έχω ιδέα. Ο dourou λέει πως έχει φίνα και λεπτή γεύση, αλλά εγώ δεν είμαι αρκετά γενναίος για να δοκιμάσω! Δεν τολμάω να το πλησιάσω αυτό το πράμα ούτε στα 50 μέτρα απ'τη μπόχα. Αν είναι κλεισμένη αεροστεγώς η συσκευασία του δεν έχω πρόβλημα...
Αλλά άμα κάτι βρωμάει έτσι, δε σε προδιαθέτει και τόσο καλά...
Υ.Γ. Η μάνα μου δοκίμασε μια φορά και απεφάνθη πως είναι σαν εμετός.
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Από γεύση πώς είναι?
Η μάνα μου δοκίμασε μια φορά και απεφάνθη πως είναι σαν εμετός.
Το brie είναι από τα αγαπημένα μου (και η παρομοίωση της μυρωδιάς του με 'ποδαρίλα', επίσης.
Το camembert δεν το ξέρω! Θα το ψάξω όμως κι όταν το βρω θα επανέλθω.ΥΓ. Είπα ότι δεν ξαναμιλάω εδώ, αλλά δεν εννοούσα για τυριά.
Ωχχχχχχχχχχχχχχχ!
-
Ο χρήστης χχχχχχ έγραψε:
Greo σορρυ, αλλα εχω πολλα αλλα πιο ενδιαφεροντα για μενα να απαντησω
Kαλα τωρα....
Τα πιο κατω υπογραμμισμενα με κοκινους χαρακτηρες ειναι ενα πολυ σοβαρο πραγμα που θα επρεπε να αποδειξειςαπο το να εχω να αποδηξω σε εσενα οτι η ποιοτητα υγειας στις ΗΠΑ ειναι πανω απο αυτην της Ελλαδος.
Βρε συ μην απαντας σε μας.Στη CIA απαντησε που τα γραφει.....
.....>....εγω σας λεω οτι χθες το βραδυ εκανα τσατ με τον gabriil και μου ειπε πως ειναι γυναικα και εχει τα νευρα της τον τελευταιο καιρο γιατι κανει συνεχως εξωσωματικες. Εχει πεσει και σε εναν λιμπεραλ γιατρο αστα καλυτερα.
ωωωωπ
Τι εχουμε εδω??Γαβριηλ μπορεις να μας αποδειξεις οτι τα πιο πανω δεν ειναι ψεμματα??
-
H Ε.Ε. επιτέλους αποφασίζει να δει τι στα κομμάτια κάνει η CIA με τα στρατόπεδα συγκέντρωσής της επί Ευρωπαϊκού εδάφους:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 005_164722
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 005_164685
-
Και η Τόνια επιβάλλει λογοκρισία στις εφημερίδες επειδή αποκάλυψαν ότι ο πιθηκάνθρωπος του λευκού οίκου ήθελε να βομβαρδίσει το Αλ Τζαζίρα.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 005_164684
Σε λίγο ο γαβριλάκος θα μας πει ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει λογοκρισία...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν απαντάω ακριβώς λόγω των παραπάνω Γαβριήλ.
Παίρνεις μια μια φράση, 'ξεχνάς' τι έχει προηγηθεί, ζητάς αποδείξεις για αυτά που υποστηρίζει κάποιος χωρίς να παρουσιάζεις ποτέ τις δικές σου αποδείξεις!
Παράδειγμα 1ο.
Μιλάμε για την καταθεση στην Γερουσία των ΗΠΑ της 'νοσοκόμας' που είπε ότι οι Ιρακινοί σκότωναν μωρά στις θερμοκοιτίδες στο Κουβέϊτ.
Απαντάς ρωτώντας ποιά νοσοκόμα, σε ποιά Γερουσία (ξέρω'γω? Της Γροιλανδίας?..των ΗΠΑ?) και πως αποδεικνύεται.
Ψάξτο λοιπόν αν δεις αν είναι ετσι!Παράδειγμα 2ο
Η Hulliburtion είχε ΠΡΟΕΔΡΟ τον Ράμσφελντ.
Δεν το ξέρεις?Ψάξτο.Γενικά έχεις μια άποψη περί της πολιτικής σχετικά αφελή.
Το κυριότερο όμως είναι ότι αρνείσαι να σκεφτείς (ή έτσι δείχνεις τουλάχιστον) ότι μπορεί η αλήθεια να είναι διαφορετικη από αυτή που εσυ θεωρείς.
Οπότε.....τζίφος!Και κάτι ακόμα.
Το να υποτιμάς κανάλια όπως το BBC (επειδή είναι για εσενα liberal) είναι τουλάχιστον φανατικό. Η απαξίωση λοιπών πηγών επειδή είναι liberal δεν καταρρίπτει το επιχείρημα.Αυτά.-
Νικο, σχετικα αφελη αποψη για πολιτικη εχεις εσυ. Και οχι μονο αλλα οπως ειγραψα εισα παραπληροφορημενος δραματικα.
Ο λογος που σε ρωτησα εαν μπορεις να αποδειξεις για τον Ραμσφελντ εαν επωφελητε ειναι επηδει ο Ραμσφελντ δεν ηταν ποτε ο προεδρος της Χαλιμπερτον αλλα ο Dick Cheney. Εσυ για καποιο λογο νομιζεις οτι ηταν ο Ραμσφελντ. Εσυ ψαξτο! Και κατηγορεις απο πανω με τετοιες βασικες λαθος αντιληψεις. ΟΚ. Εγω ειμαι ο αφελης. Whatever.
Εαν για σενα δεν ειναι το Μπι Μπι Σι λιμπεραλ καναλι, τοτε δεν καταλαβαινεις τι σημενει λιμπεραλ. Not that there is anything wrong with that. Αλλα να με αποκαλεις φανατικο ειναι αφελης, οπως εγραψες οτι εγω ειμαι. Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος. Και το κεντρο ειναι το πιο μακρυ σημειο απο τα ακρα. Και τα δυο ακρα.
I guess we agree to disagree.
Αυτα.
-
[kouk]
-
[kouk]
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εγω οπως εγραψα και εχω αποδειξει για αυτους που καταλαβαινουν την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ ειμαι ανεξαρτητος, αρα κεντροος.Αυτό που έχεις αποδείξει είναι ότι σε εκφράζει η πιο ακροδεξιά έκφανση της πολιτικής του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Κεντρώος δεν μπορείς να θεωρηθείς ούτε με τα αμερικανικά δεδομένα. Αντίθετα, είσαι καθαρά totalitarian. Αν ο Κιμ Γιονγκ Ιλ (ή ο μπαμπάς του, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ) κυβερνούσε τις ΗΠΑ, θα ήσουν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του.
-
ΓΙΑΤΙ παραξενεύεστε για αυτά που γράφει ο Γαβριήλ; Μήπως στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τύπους με σημαιάκια, για τους οποίους ο Πρόεδρος του κόμματος είναι τέλειος, αλάνθαστος, σέξυ ( ) και όσοι τον κατακρίνουν είναι βλάκες, πουλημένοι, προδότες; Σε συνδυασμό με προσωπικό κέρδος, η λογική και η επιχειρηματολογία είναι ανέκδοτα. Δεν υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει κομματικό βάψιμο.
Ο Γαβριήλ είναι χαρακτηριστικό κομματόσκυλο των Ρεπουμπλικάνων, άρα τι ψάχνετε;
Περί ΗΠΑ... (ξανά...)