-
Θέτω το παραπάνω αγοραστικό δίλλημα. Τα οικονομικά μου δε με βγάζουν για τις 1.6 εκδόσεις, τα ταξίδια δε θα είναι και πάρα πολλά οπότε θα αρκεστώ στα 'μικρά' κυβικά. Μου έχουν πει ότι το Corolla έχει πιο δυνατό κινητήρα, μεγαλύτερες εγγυήσεις και φθηνότερο service κι από την άλλη το Golf παραμένει πάντα μια αξιόπιστη ανταγωνιστική πρόταση. Η γνώμη σας;
-
Θέτω το παραπάνω αγοραστικό δίλλημα. Τα οικονομικά μου δε με βγάζουν για τις 1.6 εκδόσεις, τα ταξίδια δε θα είναι και πάρα πολλά οπότε θα αρκεστώ στα 'μικρά' κυβικά. Μου έχουν πει ότι το Corolla έχει πιο δυνατό κινητήρα, μεγαλύτερες εγγυήσεις και φθηνότερο service κι από την άλλη το Golf παραμένει πάντα μια αξιόπιστη ανταγωνιστική πρόταση. Η γνώμη σας;
-
-
ουφ.........
-
Corolla. Πιο δυνατή, πιο αξιόπιστη, πιο φθηνή στη συντήρηση. Το Γκόλφ υπερτερεί ελαφρώς στο στήσιμο.
-
Ο χρήστης zouzoulos έγραψε:
Θέτω το παραπάνω αγοραστικό δίλλημα.Αφού θέτεις μόνο τις δύο εκδοχές...
Τα οικονομικά μου δε με βγάζουν για τις 1.6 εκδόσεις, τα ταξίδια δε θα είναι και πάρα πολλά οπότε θα αρκεστώ στα 'μικρά' κυβικά.
...και αφού μιλάμε για 1.400, γιατί να μην προτιμήσεις την corolla με τον αρκετά δοκιμασμένο κινητήρα, ο οποίος δεν νομίζω να σε απογοητεύσει εύκολα;
Μου έχουν πει ότι το Corolla έχει πιο δυνατό κινητήρα, μεγαλύτερες εγγυήσεις και φθηνότερο service
...αφού σου το έχουν πει κιόλας...
από την άλλη το Golf παραμένει πάντα μια αξιόπιστη ανταγωνιστική πρόταση
...γιατί να ψάχνεσαι;;;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ουφ.........Το ιδιο ειπα κι εγω μολις το διαβασα. Ελα τωρα μην το αποπερνεις το παιδι καινουργιος ειναι! Λοιπον zouzoulos η αντιδραση το popolarou ηταν αυτη καθως πρεπει πριν ποσταρεις ενα θεμα να ψανχεις και λιγο εδω μεσα με την αναζητηση. Εχουν υποθει εως και χιλιαδες πραγματα για αυτα τα δυο αυτοκινητα(ακομα και ολοιδιο συγκριτικο υπαρχει). Λοιπον go for corolla για τους λογους που ειπες+ οτι με το golf με αυτον τον κινητηρα θα παρακαλας να βρεις μερικα χιλιομετρα ευθεια να προσπερασεις. Ναι το golf εχει λιγο καλυτερο στησιμο αλλα ολα τα αλλα.... Αξιοπιστη λυση;;;;
-
Αυτό θα σε βοηθήσει:
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9962
Μεταξύ των δύο, προσωπικά επιλέγω Corolla. -
Από το ψάξιμο που έχω κάνει κι εγώ κλίνω προς Corolla αλλά εδώ μέσα πάντα μπορείς να βρεις μια χρήσιμη συμβουλή
-
Ο χρήστης zouzoulos έγραψε:
Από το ψάξιμο που έχω κάνει κι εγώ κλίνω προς Corolla αλλά εδώ μέσα πάντα μπορείς να βρεις μια χρήσιμη συμβουλή-----> Corolla
-
Έχε επίσης υπόψη ότι οι FSI καίνε κατά προτίμηση σούπερ αμόλυβδη, σε αντίθεση με την Corolla που καίει ό,τι της ρίξεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχε επίσης υπόψη ότι οι FSI καίνε κατά προτίμηση σούπερ αμόλυβδη, σε αντίθεση με την Corolla που καίει ό,τι της ρίξεις.Ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο, που για μένα σημαίνει πολλά.
-
COROLLA γιατι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το VW και υπερτερει σε πολλους τομεις
-
Golf,έτσι για να υπάρξει και μία διαφορετική άποψη
-
Corolla κι από μένα. Αλλά το Golf είναι ΛΙΓΟ πιο όμορφο.
-
Mεταξύ των δύο και αφού περιορίζεσαι αυστηρά στα 1400, Corolla χωρίς δεύτερη σκέψη!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mεταξύ των δύο και αφού περιορίζεσαι αυστηρά στα 1400, Corolla χωρίς δεύτερη σκέψη!+1.
Το έχει φίλος μου και όσες φορές έχω μπει μέσα μου είχε φανεί σαν 1600άρη..
-
Να ψηφίσω ξανά; Τσόντα τη κάνατε την ψηφοφορία.Τί τριτοκοσμικά ποσοστά είναι αυτά;
-
Corolla λόγω αξιοπιστίας, δυνατού μοτέρ, εγγύησης και φθηνότερου σέρβις και τιμών ανταλλακτικών από το Golf. Εξωτερικά το Golf είναι για εμένα πιο όμορφο όπως και στο κράτημα καλύτερο αλλά στα υπόλοιπα η πλάστιγγα γέρνει κατά τη γνώμη μου υπέρ του Ιάπωνα κατασκευαστή.
-
Κα-τω η χούντα της To-yota(δις)
Κοιμούνται οι ’’Γερμανοί’’ και ξεσαλώνετε έ;
VW Golf 1.4 FSI vs Toyota Corolla 1.4