-
Ο χρήστης Runner Ducati Baylisstic έγραψε:
H γενικη 'φαγωμαρα' μου θυμιζει τους δικους μας τους μηχανοβιους, που παιρνουν ενα Hayabusa η Gsxr1000 (τυχαια τα μηχανακια) και κανουν καμια σουζα, και σφηνες μαλακιας με 250 αναμεσα στα αυτοκινητα χτυπωντας τους καθρεπτες και νομιζουν οτι ειναι και τιμονια, αντε καποιος απο αυτους ισως και να ειναι, οι περισσοτεροι ομως οχι επι της ουσιας, γιατι οταν βρεθουμε στην πιστα, πολλοι απο αυτους και μαλιστα με εξειδικευμενες μοτοσυκλετες για πιστα (R1-ZX10 κα) και με ιπποδυναμεις και επιταχυνσεις που ξεκολλανε στομαχια, τοτε λοιπον στο καταλληλο περιβαλον, αυτο της πιστας οι πιο πολλοι που στον δρομο πηγαιναν φαινομενικα γρηγορα κυριως γιατι εκαναν καγκουριες και οδηγηση ταγμα θανατου, και σου μοστραρουν το γυαλιστερο 1000αρι με τα 170 αλογα τροχο στα λιμανακια... στην πιστα μαζευουν τα πεταλα που λεει και το ρητο, καβαλανε ενα super-οπλο που στην ξεφτιλα πρεπει να γυρναει σε ρυθμο γρηγορης βολτας στα Μεγαρα στο 1:06 πχ, και τους βλεπεις και παλευουν να γυρισουν στον 1:12+, και τρωνε και τουμπες, εκει λοιπον δεν περνανε αυτα, εκει θελει ταλεντο και εργασια, και δεν εχει κανενα νοημα η παλικαροσυνη, η ανεγκεφαλια... ενταξει, ολοι κανουμε ψιλοκαγκουριες και θελουμε να ξεδωσουμε οδηγησουμε, αλλα οι πραγματικα γρηγοροι οδηγοι η αναβατες, πανε στην πιστα, εκει με αμιλικτο κριτη το χρονομετρο και τους υπολοιπους οδηγους, αναβατες, 'συναθλητες', εκει φαινονται οι γρηγοροι και ταλαντουχοι...και ο Ghost Rider περναει με 250 αναμεσα απο 2 νταλικες και πηγαινει σουζαριστος με 300+ ... αλλα ετσι και μπει σε μια πιστα στην Ιταλια, θα χασει την μπαλα απο τα 14χρονα ταλεντα με αγωνιστικες μοτοσυκλετες 125cc ..............
χωρις κατι προσωπικο σε κανεναν, απλα αυτο μου βγαινει απο το ολο διαβασμα του ποστ...
στην ΠΙΣΤΑ τα τρελα πραγματα και κολπα.... και οχι μεσα στην πολη και σε κατοικημενες περιοχες μαγκες.
καλες βολτες σε ΟΛΟΥΣ.
Άντε ρε που κάνουν τέτοια πράγματα οι μηχανόβιοι
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ειδε ακνείς το 'Street Racing around the globe' στο Discovery? Πολύ πλάκα - είχε 'κόντρες' απο Ιαπωνία, Μεξικό, ΗΠΑ και UK.Φοβεροί οι Ιάπωνες στο drift παντού και με φοβερά γκάτζετς (νέον στις ζάντες ).
Κάγκουρες οι Μεξικανοί αλλά με θηρία V8.
Αλλά όλα αυτά σε ψιλο-ερημικές τοποθεσίες...
Ποτε το ειχε??? Θα το ξαναδειξει??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειδε ακνείς το 'Street Racing around the globe' στο Discovery? Πολύ πλάκα - είχε 'κόντρες' απο Ιαπωνία, Μεξικό, ΗΠΑ και UK.
Φοβεροί οι Ιάπωνες στο drift παντού και με φοβερά γκάτζετς (νέον στις ζάντες ).
Κάγκουρες οι Μεξικανοί αλλά με θηρία V8.
Αλλά όλα αυτά σε ψιλο-ερημικές τοποθεσίες...Ποτε το ειχε??? Θα το ξαναδειξει??
Θα το κοιτάξω. Ίσως στο site της Νοβα. Πάντως οι Ιάπωνες φοβεροί - ατελείωτα driftings σε αλάνες, λιμάνια, κτλ. και σύντομες high-speed runs με πανάκριβα 'imports' και γιαπωνέζικα modified σε καταπληκτικούς highways τα μεσάνυχτα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kratiemai apo ex8es poy afhsw ton aderfo moy na milhsei afoy ayton kraksate orismenoi.... Den 8a pesw oyte sto epipedo sas kai na eirwneytw kanenan sas kyrioi (to kyrioi kanonika den armozei se orismenoys alla tespa). Otan EPITELOYS bgalete tis paropides kai mporesete na milhsete kanonika me epixeirhmata (poy orismenoi pote sas den mporesate, oyte edw oyte se kanena allo topic) tote ta ksanaleme.... Ews tote 8a parakaloysa na stamathsei ayth h koroidia pros to onoma toy aderfoy moy kai sto diko moy meta apo ayto to post giati egw den exw thn ypomonh gaidaroy kai 8a arxisw na milaw opws akribws armozei se arketoys edw mesa.... (den einai apeilh)A.Annivas
Εσένα και το getaway 'σου' δεν σας γνωρίζω. Κρίνω από τις δημοσιεύσεις σου μόνο. Είδα λοιπόν ότι κάποιος 'παρεξηγήθηκε' που κάποιος άλλος αμφισβήτησε την ικανότητά του να τρέχει σαν παλαβός σε δημόσιο δρόμο με το τουτού του και απείλησε ότι θα το ξανακάνει για να μάθουν όλοι να δείχνουν 'σεβασμό'.
Δηλαδή αν έτσι σκέφτεστε και εκφράζεστε, τι θα κάνετε αν κάποιος σας ζητήσει τον λόγο που του κάνετε σφήνες από δεξιά για να γράψετε το βιντεάκι σας; Ας πούμε ότι είμαι εγώ αυτός. Θα με βρίσετε; Θα μου κάνετε κάποια χειρονομία; Θα με απειλήσετε; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα και απαιτούν και σεβασμό από πάνω;
Τι επιχειρήματα θες μωρέ ταλαίπωρε; Να αποδείξουμε το αυταπόδεικτο, ότι δηλαδή ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 200άρες-300άρες ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;
Άντε πιες κανένα γαλατάκι να ηρεμήσεις. -
......χωρις κατι προσωπικο σε κανεναν, απλα αυτο μου βγαινει απο το ολο διαβασμα του ποστ...
στην ΠΙΣΤΑ τα τρελα πραγματα και κολπα.... και οχι μεσα στην πολη και σε κατοικημενες περιοχες μαγκες.
καλες βολτες σε ΟΛΟΥΣ.
Πολύ καλό post!!
Είδες τελικά πόσο μοιάζουν οι δύο αυτοί κόσμοι; Παντού τα ίδια γίνονται!!
Συμφωνώ σε όλα όσα λες, φίλε μου!!
Θέμης
-
Mallon den mathate anagnwsh manosk kai skye...
Pou ta eides ola afta na ta lew? Pou me eides na kanw getaway in athens me 200ares kai 300ares kai na apeilw tous anypopsiastous odhgous?
Pou eides na lew oti tha ta ksanakanw (afou den ta exw kanei outws h allws) gia na ta kanw kai kalytera???O,ti thymaste xaireste edw mesa mou fainetai...
Kai an dene eisai gnwsths na mhn milas file katalaves???
Prwta tha deite gia poio pragma milaw egw (OXI gia getaway kai paparies) kai pou kai pws kai me posa km/h to kanoume kai meta na vgeite na kraksete oso thelete...Sth telikh poioi eiste eseis (kai oloi oi alloi) re megaloi krites kai poios sas diorise kai sas edwse to dikaiwma w alathitoi guru masters tou mhxanokinhtou athlhtismou???
Paw twra na skisw to M3 mou se kamia pista eite agwnas drift eite agwnas dragster einai aftos, na kanw kamia anavash h kana asfaltino rallye me to 106Gr.A tou aderfou mou kai an vrw kai ligo xrono na asxolithw kai ligo me to kart mou mpas kai parw ksana kamia kalh thesh sto prwtahlima (nai trexw kai kart 125cc IAME CHALLENGE).
Kai meta tha sas perimenw esas na mou didaksete tis teleies texnikes odhghshs sas opws akrivws tis mathate sto GT4... keyboardakides!
Ante geia twra...
K. Annivas
-
Αν γίνεται, προσπαθήστε να γράφετε με ελληνικά, ως ένδειξη σεβασμού προς κάποιους που δυσκολεύονται να διαβάσουν τα δυνανάγνωστα greeklish.
-
Στην αλληλουχία των μηνυμάτων μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ήσουν πρωταγωνιστής σε κάποιο προηγούμενο getaway. Αφού παρατηρώ ξαναδιαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ζητώ από πλευράς μου συγνώμη. Καλές βόλτες.
-
Αν και πιστεύω ότι αυτή η κόντρα δεν τιμά κανέναν από τους συμμετέχοντες και καθώς είχε πέσει στα χέρια μου το βίντεο με τις 2 Με του περιοδικού XL, πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια στον κύριο Αννίβα για την οδήγησή του. Δε γνωρίζω ποιος είναι εκ των δύο οδηγών, αλλά είναι πραγματική απόλαυση. Είχα την τύχη να τους παρακολουθήσω και την Κυριακή στα Μέγαρα, όση ώρα κάθισαν τέλος πάντων (ποιος είπε στους φορουμάκηδες να πάνε για φαγητό νωρίς-νωρίς; ).
Πιστεύω ότι δεν τον τιμά ούτε η προσωπική κόντρα με τον κ. Μπλαούλη, ούτε η απαρίθμηση των μηχανοκίνητων ενασχολήσεών του προκειμένου να κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση. Φίλε, άσε τα έργα να μιλούν, όχι το στόμα. Και τα έργα σου είναι υπεραρκετά . Αλήθεια, από τους δύο οδηγούς, είσαι ο πιο αδύνατος ή ο άλλος;
Προσωπικά θα δήλωνα ευτυχής αν είχα την τύχη να βρεθώ στο δεξί κάθισμα της Μ3 σου. Την επόμενη φορά θα επιδείξω περισσότερη αποφασιστικότητα και θα έρθω να στο ζητήσω. Παραφέρεσαι όμως και δεν πρέπει, χάνεις το δίκιο σου.
Ειρήνη υμίν, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Όλοι απολαμβάνουμε την οδήγηση, όσο φτάνουν τα χέρια καθενός. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Mallon den mathate anagnwsh manosk kai skye...Pou ta eides ola afta na ta lew? Pou me eides na kanw getaway in athens me 200ares kai 300ares kai na apeilw tous anypopsiastous odhgous?
Pou eides na lew oti tha ta ksanakanw (afou den ta exw kanei outws h allws) gia na ta kanw kai kalytera???O,ti thymaste xaireste edw mesa mou fainetai...
Prwta tha deite gia poio pragma milaw egw (OXI gia getaway kai paparies) kai pou kai pws kai me posa km/h to kanoume kai meta na vgeite na kraksete oso thelete...Sth telikh poioi eiste eseis (kai oloi oi alloi) re megaloi krites kai poios sas diorise kai sas edwse to dikaiwma w alathitoi guru masters tou mhxanokinhtou athlhtismou???
Paw twra na skisw to M3 mou se kamia pista eite agwnas drift eite agwnas dragster einai aftos, na kanw kamia anavash h kana asfaltino rallye me to 106Gr.A tou aderfou mou kai an vrw kai ligo xrono na asxolithw kai ligo me to kart mou mpas kai parw ksana kamia kalh thesh sto prwtahlima (nai trexw kai kart 125cc IAME CHALLENGE).
Kai meta tha sas perimenw esas na mou didaksete tis teleies texnikes odhghshs sas opws akrivws tis mathate sto GT4... keyboardakides!
Ante geia twra...
K. Annivas
Ρε μαν κόψε κάτι.. μη keybordakia..
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι κάνεις gateway ή ξέρω'γω τί άλλο!
Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να μάθει να διαβάζει μάλλον (και να γράφει ελληνικά)
Εγώ σε κράζω, για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, μία μία, γιατί είμαι απλά ένα μέλος του φόρουμ. Όσο θα υπάρχουν μ@λακαν8ρώποι που θα θεωρούν τον εαυτό τους τον καλύτερο και θα προσκαλούν άλλους σε κόντρες σε μία δημόσια συζήτηση, για το ποιος είναι ο καλύτερος, θα είμαι εδώ και θα λέω την άποψή μου. Εδώ μπαίνουν άλλοι κ άλλοι αποδεδειγμένα αδηγάρες και δεν το παίζουν drivers να πούμε. Αν δε θέλατε να σχολιαστεί, ας στέλνατε pm. δεν τίθεται θέμα guru της αυτοκίνησης, όποιος είναι εδώ έχει το δικαίωμα να απαντήσει.
Και αν δεν είμαστε γνώστες για ποιο ακριβώς πράγμα ρε ξερόλα να μη μιλάμε;
Εγώ σχολιάζω αυτά που βλέπω που γράφεις με τον άλλο και το στυλ που συζητάς μαζί του.
Και δεν ήξερα να σε ρωτάω κιόλας πριν γράφω στο φορουμ!
Άντε γεια τώρα, πάω να σκίσω τη ferrari μου
Α ρε θέατρα να πούμε! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Mallon den mathate anagnwsh manosk kai skye...
Pou ta eides ola afta na ta lew? Pou me eides na kanw getaway in athens me 200ares kai 300ares kai na apeilw tous anypopsiastous odhgous?
Ante geia twra...
K. Annivas
Ρε μαν κόψε κάτι.. μη keybordakia..
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι κάνεις gateway ή ξέρω'γω τί άλλο!
Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να μάθει να διαβάζει μάλλον (και να γράφει ελληνικά)
Εγώ σε κράζω, για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, μία μία, γιατί είμαι απλά ένα μέλος του φόρουμ. Όσο θα υπάρχουν μ@λακαν8ρώποι που θα θεωρούν τον εαυτό τους τον καλύτερο και θα προσκαλούν άλλους σε κόντρες σε μία δημόσια συζήτηση, για το ποιος είναι ο καλύτερος, θα είμαι εδώ και θα λέω την άποψή μου. Εδώ μπαίνουν άλλοι κ άλλοι αποδεδειγμένα αδηγάρες και δεν το παίζουν drivers να πούμε. Αν δε θέλατε να σχολιαστεί, ας στέλνατε pm. δεν τίθεται θέμα guru της αυτοκίνησης, όποιος είναι εδώ έχει το δικαίωμα να απαντήσει.
Και αν δεν είμαστε γνώστες για ποιο ακριβώς πράγμα ρε ξερόλα να μη μιλάμε;
Εγώ σχολιάζω αυτά που βλέπω που γράφεις με τον άλλο και το στυλ που συζητάς μαζί του.
Και δεν ήξερα να σε ρωτάω κιόλας πριν γράφω στο φορουμ!
Άντε γεια τώρα, πάω να σκίσω τη ferrari μου
Α ρε θέατρα να πούμε!Ωραίος skye!
Άστους όμως λίγο ακόμα, να γελάσουμε...
(ή να εκνευριστούμε, δεν είμαι σίγουρος...) -
Αγγελία:
Οι Ελληνικοί αγώνες χρειάζονται νέους οδηγούς για να τους επανδρώσουν και να δώσουν επιτέλους λίγο ανταγωνισμό και θέαμα στο κουρασμένο, από τα ίδια και τα ίδια, κοινό τους.
Αν υπάρχουν τα 'χέρια', πράγμα που δεν αμφισβητώ, ιδού ο καλύτερος χώρος, από τους δρόμους εννοώ, για να το αποδείξετε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν υπάρχουν τα 'χέρια', πράγμα που δεν αμφισβητώ, ιδού ο καλύτερος χώρος, από τους δρόμους εννοώ, για να το αποδείξετε.Γκομενίτσες, κλακαδόρους και 'βρώμικα' έχει;
-
αγορακια... σας εχω ολους βρε... μην τσακωνεστε...
και μαλιστα με ΑΕΡΟΨΥΚΤΟ, ΔΙΒΑΛΒΙΔΟ, του 1979 σχεδιασης μοτερακι, με 70 αλογακια τροχο ολα και ολα, ΕΝΤΕΛΩΣ μαμα, χωρις να ειναι ειδικο για πιστα, και ας βρισκει κατωκαι δεν μπορει να βγαλει τους καλυτερους χρονους, χωρις ρυθμιζομενες αναρτησεις, και με κοστος αγορας λουστρινι, μολις 7000 ευρω, καθημερινης κυκλοφοριας, ταξιδιων, βολτας... με τα ιδια τακακια βγαζει 1000+ γυρους πιστα και ταυτοχρονα πανω απο 20.000 χλμ στον δρομο...
με τα ιδια λαστιχα βγαζει σχεδον απο 500 γυρους πιστα και ταυτοχρονα 7-8000 χλμ δρομο... μονο λαδακια θελει καθε 5-6.000 χλμ 3 και κατι λιτρακια...1:10 Μεγαρα στην 4 επισκεψη μαζι του... οποιος αμφιβαλει στο δικαστηριο (Μεγαρο)... τιμια πραγματα...
ερχεται και το 1:08 σιγα σιγα με το παρταλακι...
μην χτυπιεστε τσαμπα και πετατε τα δισεκατομυρια για να γινεται γληγοροι...
πεινανε τα παιδια στην Αφρικη...
μερακι, προπονηση και ταλεντο θελει...φιλικα παντα, μαρεσει το γλεντι ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ (πλεον)...
καλες βολτες.Ωραιος. Πολυ καλος ο χρονος σου ,αλλα δεν πρεπει να ξεχνας οτι το πλεονεκτημα της μηχανης ειναι η επιταχυνση ,γιατι στις στροφες αποδεδειγμενα τα αντιστοιχα αυτοκινητα στριβουν καλυτερα.
Και δεν μιλαω φυσικα για συγκρισεις φορμουλα1 με μηχανη. Εκει ως γνωστον ο δυσμοιρος Ροσι τρωει 30 δευτερα στο κεφαλι σε καθε γυρο(σε οποιαδηποτε πιστα) απο μια φορμουλα1. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
εχει να κανει με το φαρδος κυριως των ελαστικων, μια F1 παταει σε μια τετραδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαρδια ελαστικα ΣΛΙΚ που μαζι με το ελαχιστο βαρος της, και το ground effect τις επιτρεπουν να εχει μεγαλη πλευρικη επιταχυνση
Για ποια F1 μιλάμε;
Αυτη που οσο περνανε οι γυροι, και φευγουν οι αυλακωσεις των μολις 2.5χιλ...τοσο πιο γρηγορα γυρναει και σπαει τα χρονοτερα οταν τα λαστιχα γινονται ξανα (σχεδον) σαν την παλια καλη εποχη...
βεβαια θα μπορουσε να γυριζει εξ αρχης το ιδιο και λιγο γρηγοροτερα...
ναι θα μπορουσε... -
Και για να είμαστε και λίγο εντός θέματος ... Δοκίμασα τελικά σήμερα να χρονομετρήσω την απόσταση αυτή που την έχω κάνει τόσες φορές, με χρονόμετρο ένα κομμάτι 7.5 λεπτά στο CD. Ωρα 01:00 Τρίτη προς Τετάρτη με αρκετά άνετη κυκλοφορία γύρω οχημάτων (μόνο 2-3 φορές αναγκάστηκα να κόψω αρκετά), Μεταμόρφωση-ΣΕΦ κάτι λιγότερο από 5 λεπτά.
Οπότε εμμένω στην αρχική μου άποψη περί κουλαμάρας του συγκεκριμένου οδηγού, ο οποίος πέρα από κουλός όπως είχε αποδειχτεί στο Λίμνη-Βάρκιζα (και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς), μου φαίνεται και κουλός στο Μεταμόρφωση-ΣΕΦ αφού έκανα ίδιο χρόνο με 139 άλογα λιγότερα και σε λίγο πιο δύσκολη ώρα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Και για να είμαστε και λίγο εντός θέματος ... Δοκίμασα τελικά σήμερα να χρονομετρήσω την απόσταση αυτή που την έχω κάνει τόσες φορές, με χρονόμετρο ένα κομμάτι 7.5 λεπτά στο CD. Ωρα 01:00 Τρίτη προς Τετάρτη με αρκετά άνετη κυκλοφορία γύρω οχημάτων (μόνο 2-3 φορές αναγκάστηκα να κόψω αρκετά), Μεταμόρφωση-ΣΕΦ κάτι λιγότερο από 5 λεπτά.Οπότε εμμένω στην αρχική μου άποψη περί κουλαμάρας του συγκεκριμένου οδηγού, ο οποίος πέρα από κουλός όπως είχε αποδειχτεί στο Λίμνη-Βάρκιζα (και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς), μου φαίνεται και κουλός στο Μεταμόρφωση-ΣΕΦ αφού έκανα ίδιο χρόνο με 139 άλογα λιγότερα και σε λίγο πιο δύσκολη ώρα.
Ευτυχώς να λες που ζεις με αυτόν τον κατσικόδρομο
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ευτυχώς να λες που ζεις με αυτόν τον κατσικόδρομοΔεν πέρασα πρώτη φορά από'κει, don't worry...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ευτυχώς να λες που ζεις με αυτόν τον κατσικόδρομο
Δεν πέρασα πρώτη φορά από'κει, don't worry...
Το φαντάστηκα ότι δεν είναι η 1η φορά αλλα το τί έχουν δει τα μάτια μου, ειδικά στην στροφή που βρίσκεται ένα κτίριο της αστυνομίας (μεταγωγών νομίζω), με κάνουν να αισθάνομαι κάπως όταν σκέφτομαι την διαδρομή αυτή.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Και για να είμαστε και λίγο εντός θέματος ... Δοκίμασα τελικά σήμερα να χρονομετρήσω την απόσταση αυτή που την έχω κάνει τόσες φορές, με χρονόμετρο ένα κομμάτι 7.5 λεπτά στο CD. Ωρα 01:00 Τρίτη προς Τετάρτη με αρκετά άνετη κυκλοφορία γύρω οχημάτων (μόνο 2-3 φορές αναγκάστηκα να κόψω αρκετά), Μεταμόρφωση-ΣΕΦ κάτι λιγότερο από 5 λεπτά.Οπότε εμμένω στην αρχική μου άποψη περί κουλαμάρας του συγκεκριμένου οδηγού, ο οποίος πέρα από κουλός όπως είχε αποδειχτεί στο Λίμνη-Βάρκιζα (και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς), μου φαίνεται και κουλός στο Μεταμόρφωση-ΣΕΦ αφού έκανα ίδιο χρόνο με 139 άλογα λιγότερα και σε λίγο πιο δύσκολη ώρα.
Νασο
για να κανεις 5 λεπτα (ποσο μαλλον 'κατι λιγοτερο απο') τα 20 χλμ ακριβως που ειναι απο Λαινοπουλο μεχρι στροφη ΣΕΦ, σημαινει οτι ειχες μεση ωριαια ταχυτητα 240 χαω...Η Μ3 το εκανε σε 5.5 περιπου που ριχνει την μωτ σε 218, κατι λιγο πιο λογικο αν λαβεις υπ'όψιν και το αμαξι.
εγω παντως κατω απο 7 λεπτα δεν μπορω να πεσω με τιποτα, και αυτο με μηδενικη κινηση στις 4 το πρωι
Υπολοιποι κραξτε τωρα (παντως μιλαμε για εντελως αδειο δρομο που τον ξερω σαν την παλαμη μου, μεχρι και που εχει λακυβα και αναποδο καμπερ...).
Getaway in Athens ?!?!