-
Παιδια να ρωτησω κατι? Που μπορουμε να βρουμε το βιντεο του Αννιβα? Υπαρχει πουθενα να το κατεβασουμε?
-
βλακείες..
ένα βιντεάκι με κάποιον καγκουρέισον που κανείς (με ελάχιστο μυαλό+) δε δίνει δεκάρα, εκτός αν βρεθεί στο δρόμο του και δημιουργήσει κίνδυνο..
και η κόντρα του Χανιβαλ (που δε γνωρίζω προσωπικά ούτε και θέλω να μάθω) με τον Μπλούλη (που επίσης ούτε γνωρίζω ούτε και θέλω) ή όπως ζμπτς τους λένε για το ποιος είναι ο καλύτερος (όπως οι ίδιοι γράψανε..) και ποιος έχει βγάλει βιντεάκι σε καγκουροπεριοδικό..
θα μπορούσε να είναι χειρότερα; όχι
γιατί ασχολούμαι αφού δε με αφορά; Γιατί γράφτηκε σε δημόσιο forum και ο καθένας εκφράζει την άποψή του, αν σας πειράζει, σβήστε όσα έχετε γράψει και συνεχίστε με pm.ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
η συνέχεια στους δρόμους.
όποιος θέλει να με συναντήσει θα με βρει στους δρόμους που θα κάνω μαγκιές με το αυτοκίνητό μου
yoyoyo
άτσα ρε αλάνια
str8 outta racing
dont fukk wit da underground και τέτοιες καταστάσεις..
show off θέατρα κλπ!
yo yo βουλιαγμένης προχτές σκάσανε κλούβες.. κλπΧωρίς εκτίμηση, (επώνυμα γιατί είμαι και φίρμα)
Skye -
Ο χρήστης skye έγραψε:
.....
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
όποιος θέλει να με συναντήσει θα με βρει στους δρόμους που θα κάνω μαγκιές με το αυτοκίνητό μου
yoyoyo
άτσα ρε αλάνια
....+1
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
...το Getaway, το οποίο αποτελεί ενδιαφέρον εγχείρημα που αξίζει να επαναληφθεί μόνο από κάποιον που εκτός από μεγάλα αρχίδια, έχει και αντίστοιχα ικανα χέρια.Όχι, ΔΕΝ αξίζει να επαναληφθεί, δεν μπα να ΄ναι στο τιμόνι ο Βατάνεν...
Έλεος...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βλακείες..
ένα βιντεάκι με κάποιον καγκουρέισον που κανείς (με ελάχιστο μυαλό+) δε δίνει δεκάρα, εκτός αν βρεθεί στο δρόμο του και δημιουργήσει κίνδυνο..
και η κόντρα του Χανιβαλ (που δε γνωρίζω προσωπικά ούτε και θέλω να μάθω) με τον Μπλούλη (που επίσης ούτε γνωρίζω ούτε και θέλω) ή όπως ζμπτς τους λένε για το ποιος είναι ο καλύτερος (όπως οι ίδιοι γράψανε..) και ποιος έχει βγάλει βιντεάκι σε καγκουροπεριοδικό..
θα μπορούσε να είναι χειρότερα; όχι
γιατί ασχολούμαι αφού δε με αφορά; Γιατί γράφτηκε σε δημόσιο forum και ο καθένας εκφράζει την άποψή του, αν σας πειράζει, σβήστε όσα έχετε γράψει και συνεχίστε με pm.ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
yoyoyo
άτσα ρε αλάνια
str8 outta racing
dont fukk wit da underground και τέτοιες καταστάσεις..
show off θέατρα κλπ!
yo yo βουλιαγμένης προχτές σκάσανε κλούβες.. κλπΧωρίς εκτίμηση, (επώνυμα γιατί είμαι και φίρμα)
Skyeyou are the no1
εισαι θεος
ο κριτης των παντων
ο βαζω ολους τους ανθρωπους σε ενα καζανι
ο δεν φοραω παρωπιδες
ο μεγας
ο αλαθητος
ο ειρωνευομαι εκ του ασφαλους
ο .... -
'Varvatila in Athens No 3'
Big handers drive exotic E.C. cars in Athens streets among narrow-minded, mice looking drivers.
We f*ck, we are sooooo fast 'n' hasty, our balls are moving like Panaya tis Tinou bells.
Available with the magazine 'Brain messing'. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Big handers drive exotic E.C. cars in Athens streets among narrow-minded, mice looking drivers.
We f*ck, we are sooooo fast 'n' hasty, our balls are moving like Panaya tis Tinou bells.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Available with the magazine 'Brain messing'.Ή 'brain mashing'.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο χρήστης sarandavgas έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι? Που μπορουμε να βρουμε το βιντεο του Αννιβα? Υπαρχει πουθενα να το κατεβασουμε?Δεν ξέρω, δοκίμασε Μ3, αννίβας, XL, Αφίδνες για keywords!
'H βρες ένα κάγκουρα φίλο σου που αγοράζει XL και πάρτου το!!!
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι? Που μπορουμε να βρουμε το βιντεο του Αννιβα? Υπαρχει πουθενα να το κατεβασουμε?
Δεν ξέρω, δοκίμασε Μ3, αννίβας, XL, Αφίδνες για keywords!
'H βρες ένα κάγκουρα φίλο σου που αγοράζει XL και πάρτου το!!!
Έχουμε δώσει τρόπους για downloading του βίντεο...
Το βίντεο αυτό το έχουν ανεβάσει σε direct link στο φόρουμ: http://www.greek-fun.com
Αν γίνετε μέλη μπορείτε να το κατεβάσετε σπό το παρακάτω link: http://www.greek-fun.com/viewtopic.php?t=8969Αν πάλι δεν θέλετε, αυτή τη στιγμή στο bittorrent (link που έστειλε ο Opterios) κάνω seed με διαθέσιμο upload bandwidth 100Mbps, οπότε δε θα έχετε πρόβλημα...
-
BugsBunny για αλλο βιντεο λες εσυ , και για αλλο τα παιδια.Καλυτερα κοιτα καλυτερα κατι πριν διορθωσεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Available with the magazine 'Brain messing'.Μάνο έγραψες.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
you are the no1
εισαι θεος
ο κριτης των παντων
ο βαζω ολους τους ανθρωπους σε ενα καζανι
ο δεν φοραω παρωπιδες
ο μεγας
ο αλαθητος
ο ειρωνευομαι εκ του ασφαλους
ο ....Λάθος κάνεις. Ο skye (κ ο manosk) δεν ειρωνεύονται εκ του ασφαλούς. Κανένας δεν είναι ασφαλής όταν υπάρχουν τέτοια 'μυαλά' όπως αυτοί του Kagkouritila in Athens No 5.
-
Ο χρήστης blaoulis έγραψε:
BugsBunny για αλλο βιντεο λες εσυ , και για αλλο τα παιδια.Καλυτερα κοιτα καλυτερα κατι πριν διορθωσεις.Ναι οντως εγω το βιντεο του Αννιβα εψαχνα για να κατεβασω και οχι του τυπου με την Μ3 γιατι το εχω ηδη
-
Kratiemai apo ex8es poy afhsw ton aderfo moy na milhsei afoy ayton kraksate orismenoi.... Den 8a pesw oyte sto epipedo sas kai na eirwneytw kanenan sas kyrioi (to kyrioi kanonika den armozei se orismenoys alla tespa). Otan EPITELOYS bgalete tis paropides kai mporesete na milhsete kanonika me epixeirhmata (poy orismenoi pote sas den mporesate, oyte edw oyte se kanena allo topic) tote ta ksanaleme.... Ews tote 8a parakaloysa na stamathsei ayth h koroidia pros to onoma toy aderfoy moy kai sto diko moy meta apo ayto to post giati egw den exw thn ypomonh gaidaroy kai 8a arxisw na milaw opws akribws armozei se arketoys edw mesa.... (den einai apeilh)
A.Annivas
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kratiemai apo ex8es poy afhsw ton aderfo moy na milhsei bla bla bla blaA.Annivas
Μαν μην κρατιέσαι πολύ και σου φύγει καμιά κλ@νιά μόνο.
Άσε μας ρε φίλος που θες και επιχειρήματα. Τί επιχειρήματα να πούμε; Για την καγκουριά (στη συμπεριφορά); Στο ότι μπαίνει εδώ ο κάθε παραλίας και νομίζει ότι πουλάει μούρη με το τετράτροχό του; ότι λέει και πιστεύει όπως ο ίδιος έγραψε ότι είναι ο καλύτερος, και προσκαλεί απ'το φόρουμ ένα άλλο σβουρίδι σε κόντρα για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος; Δηλαδή θίχτηκε που του είπε ένας ότι δεν είναι καλός οδηγός, και άρχισε να λέει αυτές τις π1πες; Να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος και να ξεπλύνει τη ντροπή του 'κουλού'; Έγινε. Ομέρτα μαν
Άσε μας ρε παίχτη θα μιλήσεις και όπως μας αρμόζει. Λούπο.
Άντε στο xl να κάνετε καμιά φωτογράφηση εκεί πέρα να τη δει κανάς κ@υλωμένος άμυαλος 16χρονος εκεί πέρα να πορωθεί και τα´παμε.Τα λέγαμε.
Δ. SKYE
(ξαναλέω: Είμαι φίρμα. Καμία αντίρρηση να βγάλουμε τις φίρμες μας να τις μετρήσουμε να δούμε ποιανού είναι η μεγαλύτερη; ) -
H γενικη 'φαγωμαρα' μου θυμιζει τους δικους μας τους μηχανοβιους, που παιρνουν ενα Hayabusa η Gsxr1000 (τυχαια τα μηχανακια) και κανουν καμια σουζα, και σφηνες μαλακιας με 250 αναμεσα στα αυτοκινητα χτυπωντας τους καθρεπτες και νομιζουν οτι ειναι και τιμονια, αντε καποιος απο αυτους ισως και να ειναι, οι περισσοτεροι ομως οχι επι της ουσιας, γιατι οταν βρεθουμε στην πιστα, πολλοι απο αυτους και μαλιστα με εξειδικευμενες μοτοσυκλετες για πιστα (R1-ZX10 κα) και με ιπποδυναμεις και επιταχυνσεις που ξεκολλανε στομαχια, τοτε λοιπον στο καταλληλο περιβαλον, αυτο της πιστας οι πιο πολλοι που στον δρομο πηγαιναν φαινομενικα γρηγορα κυριως γιατι εκαναν καγκουριες και οδηγηση ταγμα θανατου, και σου μοστραρουν το γυαλιστερο 1000αρι με τα 170 αλογα τροχο στα λιμανακια... στην πιστα μαζευουν τα πεταλα που λεει και το ρητο, καβαλανε ενα super-οπλο που στην ξεφτιλα πρεπει να γυρναει σε ρυθμο γρηγορης βολτας στα Μεγαρα στο 1:06 πχ, και τους βλεπεις και παλευουν να γυρισουν στον 1:12+, και τρωνε και τουμπες, εκει λοιπον δεν περνανε αυτα, εκει θελει ταλεντο και εργασια, και δεν εχει κανενα νοημα η παλικαροσυνη, η ανεγκεφαλια... ενταξει, ολοι κανουμε ψιλοκαγκουριες και θελουμε να ξεδωσουμε οδηγησουμε, αλλα οι πραγματικα γρηγοροι οδηγοι η αναβατες, πανε στην πιστα, εκει με αμιλικτο κριτη το χρονομετρο και τους υπολοιπους οδηγους, αναβατες, 'συναθλητες', εκει φαινονται οι γρηγοροι και ταλαντουχοι...
και ο Ghost Rider περναει με 250 αναμεσα απο 2 νταλικες και πηγαινει σουζαριστος με 300+ ... αλλα ετσι και μπει σε μια πιστα στην Ιταλια, θα χασει την μπαλα απο τα 14χρονα ταλεντα με αγωνιστικες μοτοσυκλετες 125cc ..............
χωρις κατι προσωπικο σε κανεναν, απλα αυτο μου βγαινει απο το ολο διαβασμα του ποστ...
στην ΠΙΣΤΑ τα τρελα πραγματα και κολπα.... και οχι μεσα στην πολη και σε κατοικημενες περιοχες μαγκες.
καλες βολτες σε ΟΛΟΥΣ.
-
Το ειδα και εγω τον τυπα με την Μ3. Αυτος ρε παιδια ειναι ασχετος. Εμπαινε στα λιμανακια και επιανε ολες τις λωριδες. Το θεμα ειναι να μπεις κανονικα. Προσπαθουσε να κανει κατι ψευτοdrifts. Παλι καλα που δεν σκοτωθηκε.
Ολοι στην Ελλαδα μου εχετε γινει οδηγαρες,drifters κ.τ.λ.
Θυμαμαι τον Στεφανη, να παρουσιαζει την νεα ΦΕΡΑΡΙ 430 στην εκπομπη του. Ειναι λοιπον στην πιστα και παει σε μια κλειστη στροφη να κανει drift. Εφερε τετ-α-κε οσες φορες και να προσπαθησε.
Ενας πραγματικος οδηγος ειναι ο Keiichi Tsuchiya(drift king). Ειναι απολαυση να τον βλεπεις να driftarei με 120αρες με την νεα 430 σε δρομο, οταν οι αλλοι δεν μπορουν ουτε με 50χμ σε πιστα. Eιναι απολαυση να τον βλεπεις με την Τοyota corolla ae86 να κερδιζει σε αγωνες drifts s-2000, rx-7 k.t.l ,αλλα και σε κοντρες τυπου touge(αναβαση βουνου,καταβαση) να κερδιζει skyline gt-r με την αε86 των 185 αλογων.
Αυτος πρεπει να ειναι προτυπο και οχι κατι ασχετοι με κατι πανακριβα αμαξια 100.000 ευρο που δεν μπορουν ουτε να πατησουν το φρενο σωστα. Εδω στην Ελλαδα ειμαστε οδηγαρες επειδη εχουμε μαθει 1-2 στροφες στα λιμανακια.
ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ (Καπως ετσι δεν παει? ) -
Ειδε ακνείς το 'Street Racing around the globe' στο Discovery? Πολύ πλάκα - είχε 'κόντρες' απο Ιαπωνία, Μεξικό, ΗΠΑ και UK.
Φοβεροί οι Ιάπωνες στο drift παντού και με φοβερά γκάτζετς (νέον στις ζάντες ).
Κάγκουρες οι Μεξικανοί αλλά με θηρία V8.
Αλλά όλα αυτά σε ψιλο-ερημικές τοποθεσίες...
Getaway in Athens ?!?!