-
Τον τελευταιο καιρο νομιζω οτι αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια στον Αντιλογο
Βριζομαστε για τις ΗΠΑ σχεδον σε ολα τα θεματα
Βριζομαστε για τις πολιτικες πεποιθησεις σχεδον σε ολα τα θεματα
Γκρινιζουμε για τη διαφθορα σχεδον σε ολα τα θεματακαι τελικα αναλωνομαστε σε αυτα! Πιστευω οτι το τραβαει ο οργανισμος μας. Οπως και τα Reality. Ολοι λενε οτι ειναι χασιμο χρονου αλλα αμα στρογγυλοκατσουν τα βλεπουν! (ευτυχως το κανω σπανια επειδη δεν εχω εδω τηλεοραση)
νομιζω οτι ξερω που θα καταληξει ενα θεμα μολις ανοιχτει. τις περισσοτερες φορες να μαλωνουν 4-5 συγκεκριμενα ατομα, με καποιους (τυχαιους καθε φορα) να πετανε καμια σποντα και αλλους 2-3 να ειναι μονιμως ηρεμοι και να προσπαθουν να επιβαλουν την ταξη!εμενα προσωπικα με εχει κουρασει αυτο το γεγονος. βλεπω 2-3 θεματικες ενοτητες ποσταρω και σε καμια καινουρια που εχει χαβαλε και αυτο ειναι ολο. τοσο αρνητικο ειναι το κλιμα που εχει δημιουργηθει (στα ματια μου) που αποφευγω που και που να μπω επειδη ξερω τι θα συναντησω..μαλιστα εχει επηρεασει καπως και τη γνωμη μου για το περιοδικο (το ξερω οτι ειναι εντελως ασχετα μεταξυ τους) αλλα τι να κανουμε...οταν το περιοδικο ειναι host του φορουμ..οσο να ναι επηρεαζεσαι.
Μπορει ο random να φαινοταν εκτος πραγματικοτητας οταν ποσταρε οτι ηθελε (αλλα τουλαχιστον εβγαζε γελιο) και μας ελεγε να χαλαρωσουμε αλλα πλεον αρχιζω να επιθυμω τα τοπικς του.
Πεταω και ενα δημοψηφισμα ετσι για να δουμε ποιοι εχουν κουραστει απο την κατασταση.
-
Γκρινιζουμε για τη διαφθορα σχεδον σε ολα τα θεματακαι τελικα αναλωνομαστε σε αυτα! Πιστευω οτι το τραβαει ο οργανισμος μας. Οπως και τα Reality. Ολοι λενε οτι ειναι χασιμο χρονου αλλα αμα στρογγυλοκατσουν τα βλεπουν! (ευτυχως το κανω σπανια επειδη δεν εχω εδω τηλεοραση)
νομιζω οτι ξερω που θα καταληξει ενα θεμα μολις ανοιχτει. τις περισσοτερες φορες να μαλωνουν 4-5 συγκεκριμενα ατομα, με καποιους (τυχαιους καθε φορα) να πετανε καμια σποντα και αλλους 2-3 να ειναι μονιμως ηρεμοι και να προσπαθουν να επιβαλουν την ταξη!εμενα προσωπικα με εχει κουρασει αυτο το γεγονος. βλεπω 2-3 θεματικες ενοτητες ποσταρω και σε καμια καινουρια που εχει χαβαλε και αυτο ειναι ολο. τοσο αρνητικο ειναι το κλιμα που εχει δημιουργηθει (στα ματια μου) που αποφευγω που και που να μπω επειδη ξερω τι θα συναντησω..μαλιστα εχει επηρεασει καπως και τη γνωμη μου για το περιοδικο (το ξερω οτι ειναι εντελως ασχετα μεταξυ τους) αλλα τι να κανουμε...οταν το περιοδικο ειναι host του φορουμ..οσο να ναι επηρεαζεσαι.
Μπορει ο random να φαινοταν εκτος πραγματικοτητας οταν ποσταρε οτι ηθελε (αλλα τουλαχιστον εβγαζε γελιο) και μας ελεγε να χαλαρωσουμε αλλα πλεον αρχιζω να επιθυμω τα τοπικς του.
Πεταω και ενα δημοψηφισμα ετσι για να δουμε ποιοι εχουν κουραστει απο την κατασταση.
-
-
Μπα, απλώς περνάει μια 'κακή περίοδο', αλλά νομίζω σύντομα θα ισορροπήσει.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μπα, απλώς περνάει μια 'κακή περίοδο', αλλά νομίζω σύντομα θα ισορροπήσει.Συμφωνώ.
-
Aerandir ο Αντιλογος δεν εχει κουρασει.
Τουλαχιστο τα θεματα που γινεται διαλογος.
Λεμε τη γνωμη μας ακουμε τη γνωμη των αλλων και το θεμα κλεινει μετα απο x σελιδες.
Εγω με το skullone ας πουμε διαφωνουμε καθετα σε πολλα ζητηματα.
Τον Traveller τον χωριθζει αβυσσος απο εμενα σε οτι αφορα τις γνωμες μας για την Ενταξη της Τουρκιας στην ΕΕ.(Επισημαινω οτι τα προσωπα και τα θεματα ειναι εντελως τυχαια και χαριν παραδειγματος).
Παρολα αυτα θελω να πιστευω οτι η συζητηση γινεται σε πολιτισμενα πλαισια και αν παρ'ελπιδα καπου ξεφυγει με αμοιβαιες εξηγησεις λυνεται το προβλημα.
Η κουραση δημιουργειται οταν καποιοι προσπαθουν να υποτιμησουν τη νοημοσυνη μας μπαινουν στο φορουμ για να ικανοποιησουν τις ψυχολογικες διαστροφες τους και κανουν απροκαλυπτο trolling ή ανοιγουν θεματα που εκ των προτερων ξερουν οτι θα προκαλεσουν Flame Baiting.
Kαι ολα αυτα εκμεταλλευομενοι την (καλως υπαρχουσα) ανοχη του moderators team και την ελαστικοτητα των κανονισμων του φορουμ. -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εμενα προσωπικα με εχει κουρασει αυτο το γεγονος. βλεπω 2-3 θεματικες ενοτητες ποσταρω και σε καμια καινουρια που εχει χαβαλε και αυτο ειναι ολο. τοσο αρνητικο ειναι το κλιμα που εχει δημιουργηθει (στα ματια μου) που αποφευγω που και που να μπω επειδη ξερω τι θα συναντησω..
Αυτο ακριβως που προσπαθουσα να πω στον Κουκ. Εαν αυτο συμβαινει με πολλους χρηστες τοτε πρεπει να παρθουν δραστικα μετρα.
Αλλα για καποιο λογο, ειμουν της εντυπωσης οτι το traffic στον Αντιλογο εχει ανεβει τελευταια. Τα στατιστικα τι δειχνουν?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παρολα αυτα θελω να πιστευω οτι η συζητηση γινεται σε πολιτισμενα πλαισια
Εσυ μιλας για πολιτισμενη συζητηση?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Η κουραση δημιουργειται οταν καποιοι προσπαθουν να υποτιμησουν τη νοημοσυνη μας μπαινουν στο φορουμ για να ικανοποιησουν τις ψυχολογικες διαστροφες τους και κανουν απροκαλυπτο trolling ή ανοιγουν θεματα που εκ των προτερων ξερουν οτι θα προκαλεσουν Flame Baiting.
Kαι ολα αυτα εκμεταλλευομενοι την (καλως υπαρχουσα) ανοχη του moderators team και την ελαστικοτητα των κανονισμων του φορουμ.Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις....
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω -
οχι δε με εχει κουρασει.
για τα troll που μπορει (?) να υπαρχουν, απλα τα παιρνω στη πλακα και γελαω, γιατι το φορουμ ειναι και για διασκεδαση.
Ουτε το Κυπριακο θα λυσουμε απο το πληκτρολογιο ουτε τιποτε αλλο. -
Ούτε εμένα με έχει κουράσει.
Έχω τόσα ζητήματα στη ζωή μου να ασχοληθώ,που τις συζητήσεις εδώ τις χρησιμοποιώ για να χαλαρώσω και όχι για να λύσω τα προβλήματα της ανθρωπότητας.
Επομένως αν κάτι δε μου αρέσει ή θα το προσπεράσω ή θα κάνω κάποιο απλό σχόλιο.
Don't worry ,be happy! -
Δεν με έχει κουράσει. Απλά διαβάζω εκείνα τα threads που μ' ενδιαφέρουν και αποφεύγω τα κακά συναπαντήματα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν με έχει κουράσει. Απλά διαβάζω εκείνα τα threads που μ' ενδιαφέρουν και αποφεύγω τα κακά συναπαντήματα+1
απλα η αληθεια ειναι οτι αυτα που αποφευγω πληθαινουν τον τελευταιο καιρο...
-
oxi de me kourazei mia xara einai isa isa syzitame kai gia omades kai ksedinoume ligo
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
edit/διαγραφή [kouk]και οχι μονο
-
στον αντιλογο καταγραφονται οι αποψεις των χρηστων για θεματα κυριως εκτος αυτοκινητου και αυτο ειναι ψυχαγωγικο! οχι, δε με κουρασε αν και ριξαμε πολυ το επιπεδο τις τελευταιες μερες...θελει κοντρολ απο τους ιδιους τους χρηστες και οχι απο τους μοντς!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και γελάμε και με [.........]!Κόφτο, σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ρε άνθρωπε!
Στο θέμα: Όχι, δεν έχει κουράσει ο αντίλογος. Ξεφύγαμε και ξεφεύγουμε αρκετές φορές, αλλά υπάρχουν χρήσιμα τόπικς με πολλή κίνηση και πολύ ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θελει κοντρολ απο τους ιδιους τους χρηστες και οχι απο τους μοντς!Αυτο ειναι το πιο σωστο!! Οι μοντς δεν μπορουν να κανουν και πολλα! Αμα κανουν ανοιγουν νεα μετωπα κι αυτοι και καποιοι τα παιρνουν προσωπικα!! Εγω ειμαι της άποψης οποιος με ενοχλει ignore!!
-
Eμένα με έχει κουράσει.
-
Νομίζω πως πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν λουκέτα πιο εύκολα.. (έχω πολλά παραδείγματα)
και τα πράγματα θα φτιάξουν
οκ, δημοκρατία.. αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το κάνουμε μπ@#ρδέλο εδώ μέσα..
εντάξει, χαβαλές, συζήτηση (ακόμα και σε έντονο ύφος) αλλά κάπου να υπάρχει και ένα όριο. Δηλαδή αν μπει κανένας εδώ μέσα και διαβάσει αυτά που γράφουμε, τί νομίζετε ότι θα σκεφτεί;
Εγώ πάντως δε νομίζω να αναρωτιέται πια γιατί οι δρόμοι μας είναι ένα χάος... (λέμε τώρα, αυτό περίμενε και καλά αλλά τελοσπάντων..)
Και ρε παιδιά ας δείξουμε και εμείς σα χρήστες μια αυτοσυγκράτηση, το φόρουμ είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Μ'αυτό δεν εννοώ ότι ανήκει σε εμάς, αλλά εμείς οι ίδιοι το χρησιμοποιούμε.. ας μην το διαλύσουμε.
Αν συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, νομίζω πως ο αντίλογος θα γίνει από ανεπιθύμητος μέχρι γραφικός, με χιλιάδες θέματα flaming και βρισιων εκατερωθεν, με γελοία, προσβλητικά αστεία και ούτε αποτέλεσμα θα βγει, γιατί ο καθένας θα είναι τόσο κολλημένος σ'αυτό που πιστεύει που ούτε καν τη διάθεση να διαβάσει αυτά που γράφει ο άλλος δε θα'χει.. (ειδικά όταν αυτά είναι τίγκα στα μπινελίκια..)
αυτά και ελπίζω να μην κούρασα..
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?