-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μέχρι στιγμής ο Τριανταφυλλόπουλος δεν φέρεται να καταχράζεται δικά μου χρήματα!!!!Μόνο τη νοημοσύνη μας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μέχρι στιγμής ο Τριανταφυλλόπουλος δεν φέρεται να καταχράζεται δικά μου χρήματα!!!!
Μόνο τη νοημοσύνη μας.
Την νοημοσύνη σου Ιλιλια την καταχράζεται και ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Φυντανίδης.Απλά στη μία περίπτωση ξέρεις ότι είναι καθίκι και τενεκές ξεγάνωτος,στην άλλη όμως δεν ξέρεις την κοροιδία που σου πουλάει στα μούτρα.
Το ''Θέμα''του Τριανταφυλλόπουλου δεν το έχω πάρει ποτέ(γιατί ξέρω ότι είναι φυλλάδα),τις εκπομπές του τις βλέπω αραιά και που,αλλά η τηλε μου δεν έχει μηχανάκι για να του χαρίζω τηλεθέαση.
Από την άλλη την ελευθεροτυπία του αρχιερέα της εξυγίανση και κολοσσό της δημοσιογραφίας την αγοράζω(σαν μαλάκας)τακτικότατα,και 3 φορές την εβδομάδα..για να δω τα περίφημα ξεσκεπάσματα της διαπλοκής...
Ποιος έχει καταχραστεί περισσότερο την νοημοσύνη μου;
-
Επειδή έχει γίνει θέμα αυτό το ''λαουτζίκος'' θέλω να πω το εξής:Πόσες φορές δεν λέμε όλοι μας φράσεις όπως '' ο καημένος ο κοσμάκης'' ή '' ο λαουτζίκος την πληρώνει πάντα''.Αυτό στην καθημερινότητα της γλώσσας μας δεν σημαίνει κάτι υποτιμητικό αλλά την αναφορά μας στους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν την πρόσβαση ούτε στην εξουσία,ούτε στη γνώση.Στην προκειμένη περίπτωση η αναφορά έγινε για τον κόσμο εκείνο που σύρεται και φέρεται από την τηλεόραση και τους εκφραστές της,που δεν διαβάζει εφημερίδες που δεν συζητάει όπως εμείς καλή ώρα στο internet και τελικά είναι το θύμα της εγκεφαλικής πλύσης.Δεν διαφωνώ καθόλου με την συγκεκριμένη κυρία και αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο, στα υπόλοιπα δεν μπορώ ακόμη να διαμορφώσω άποψη.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και μια ακόμα διαφωνία! Γιατί συνδέετε apriori το ποιόν του καταγγέλοντα με την αλήθεια της καταγγελίας; Ο κλέφτης δεν καταγγέλει κλέφτη; Κι αν ο καταγγέλοντας είναι κλέφτης ο καταγγελόμενος παύει να είναι κλέφτης;
Πρέπει να μου κάνεις μία επεξήγηση γιατί φοβάμαι πως θα σου δώσω λάθος απάντηση!
Συμφωνούμε σε όλα, πλην ενός! Μέχρι στιγμής ο Τριανταφυλλόπουλος δεν φέρεται να καταχράζεται δικά μου χρήματα!!!!
Μέχρις στιγμής και απ'όσα ξέρουμε ΟΧΙ ,αλλά για όσα ξέρουμε μέχρι τώρα από ποιούς το μάθαμε?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Την νοημοσύνη σου Ιλιλια την καταχράζεται και ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Φυντανίδης.Απλά στη μία περίπτωση ξέρεις ότι είναι καθίκι και τενεκές ξεγάνωτος,στην άλλη όμως δεν ξέρεις την κοροιδία που σου πουλάει στα μούτρα.Αγόρασα **μια **φορά το 'θέμα', όταν είχε cd με τη Μόνικα. Την επόμενη Κυριακή έβαλε τσόντα κι έγινε ανάρπαστο, προσωπικά μόλις δω τη διαφήμισή του αλλάζω κανάλι.
Άλλη εφημερίδα έχω πολλά χρόνια να αγοράσω, με εξαίρεση τις τοπικές. Εκεί, τουλάχιστον, ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.
Αυτό που συνιστώ, είναι τις ειδήσεις να τις περνάμε από κόσκινο. Ψιλό, όχι σαν εκείνο του τραχανά. Και όχι τρύπιο. -
Εγώ πάλι τρελλαίνομαι όταν ο καθείς που θίγεται ή νομίζει ότι θίγεται ουρλιάζει λέγοντας : 'Θα πάω στον Τριανταφυλλόπουλο ( Μάκη )' . Ο άνθρωπος έχει αντικαταστήσει - υποκαταστήσει - θεσμούς , παράγοντες κι έχει το ύφος του Δον Κιχώτη και την αποτελεσματικότητα του Σάντσο . Πιστεύω ακράδαντα ότι επιδεικνύει επιλεκτικότητα στα θέματα - σκάνδαλα - που παρουσιάζει πράγμα που φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους έχοντες μ'αυτόν αντίθετη άποψη .
Υ.Γ Είναι υπερβολή να ανοιχτεί καινούριο θέμα - ψηφοφορία αν θα πηγαίναμε στην εκπομπή του 'Μάκη' ή όχι σαν καλεσμένοι ; Μπορεί να γίνει εδώ ;
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Εγώ πάλι τρελλαίνομαι όταν ο καθείς που θίγεται ή νομίζει ότι θίγεται ουρλιάζει λέγοντας : 'Θα πάω στον Τριανταφυλλόπουλο ( Μάκη )' . Ο άνθρωπος έχει αντικαταστήσει - υποκαταστήσει - θεσμούς , παράγοντες κι έχει το ύφος του Δον Κιχώτη και την αποτελεσματικότητα του Σάντσο . Πιστεύω ακράδαντα ότι επιδεικνύει επιλεκτικότητα στα θέματα - σκάνδαλα - που παρουσιάζει πράγμα που φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους έχοντες μ'αυτόν αντίθετη άποψη .**Υ.Γ Είναι υπερβολή να ανοιχτεί καινούριο θέμα - ψηφοφορία αν θα πηγαίναμε στην εκπομπή του 'Μάκη' ή όχι σαν καλεσμένοι ; Μπορεί να γίνει εδώ **;
Προσωπικά δεν θα πήγαινα ούτε δεμένος.Όχι για κανένα άλλο λόγο,αλλά τον μονόλογό του τον παρακολουθώ κι από τον καναπέ μου.Δεν χρειάζεται να πάω στο στούντιο του για γλάστρα.
-
Σχετικά με το άρθρο του 'Στάθη' που αναδημοσιεύει ο συμφορουμίτης 'lanick73', έχει ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ η εφημερίδα 'το Ποντίκι' .
Δεν θα το βάλω τώρα γιατί θα μεγαλώσει απελπιστικά το post.Αλλά μια και διαβάζω την 'Ελευθεροτυπία' από την πέμπτη δημοτικού, από τις 'ηρωικές εποχές' δηλαδή , μέχρι και σήμερα, να καταθέσω μια άποψη για το θέμα και αν μπορέσετε να βγάλτε άκρη πείτε μου, γιατί εγώ 25 χρόνια τωρα, δεν έχω βγάλει
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (Τεγόπουλος/Φυντανίδης)
-ΠΑΣΟΚική;; Δεν θα το λεγα. Ναι μεν 'υποστηρίζει' το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είχε διστάσει να εξαπολύσει ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, εναντίον του Τσοβόλα, όταν ο Αντρέας,΄του είχε πει να κάνει διαχειριστικό έλεγχο. Πρωτοστάτησε στο ζήτημα της 'κάθαρσης' (ο Λαμπράκης που είναι 'γάτα' , δεν έβριζε, με αποτέλεσμα να πουλάει κοντά στα 200.000) αλλά ο Τεγόπουλος στο δικαστηριο, 'δεν είχε δει τίποτα, δεν είχε ακούσει τίποτα' , κάτι σαν τον Πράιορ και τον Γουϊλντερ, ένα πράμα. Εγινε και 'καραμανλική' με εκείνο το 'Αλαλα τα χείλη των ασεβών' , όταν γινόταν μια κριτική στον μακαρίτη, κατά τη διάρκεια της 2ης θητείας του σαν ΠτΔ.. Επί Σημίτη , ενώ σε πολιτικό επίπεδο είχε ξεσαλλώσει, ειδικά εκείνος ο Καρελιάς δε συμμαζευόταν, στο επίπεδο της 'διαπλοκής' πάλι σήκωνε σημαία, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Τεγόπουλος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βαρδινογιάννη, ο οποίος Βαρδινογιάννης, δεν είχε πάρει δίφραγκο από το Σημίτη, πέρα από τον ανεφοδιασμό του αεροδρομίου, ενώ ο Κόκαλης (πότε θα μπει φυλακή αυτός;;) μάσαγε (και Μασάι) με δέκα μασέλες.
-Η 'Ελευθεροτυπία' επίσης, 'παίζει με τους χώρους'. Για να γίνω πιο σαφής : Ενώ το ΚΚΕ το θάβει και όταν δεν το θαύει το ειρωνεύεται αγρίως, τους εξωκοινοβουλευτικούς της αριστεράς τους βάζει μερικά μονοστηλάκια. Αν (π.χ) θέλετε να δείτε πότε κάνουν καμια συζήτηση οι ΟΣΕδες (λέμε τώρα...) ή ποιος μιλάει και πότε από το ΜΕ.ΡΑ στην αίθουσα Γκίνη του Πολυτεχνείου, πάρτε την 'Ε'.
-Δε μετείχε ποτέ σε αυτό που λέγαμε τότε 'αίμα και σπέρμα' (κάτι σαν το σημερινό ALTER και STAR) , το ρόλο αυτό τον είχαν αναλάβει η 'Απογευματινή' και το 'Εθνος'
-Κρατάει πάντα ψηλά θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μειονοτήτων, μεταναστών και γενικα, όλων των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
-Είναι -ίσως- η μόνη εφημερίδα που προσέγγισε διαφορετικα το θέμα της '17Ν', όχι πολύ αλλά πάντως δεν ήταν και...(β)Ρίζος. Επίσης ακόμα κρατάει το θέμα του ΕΛΑ και της δίκης του.
-Γενικά , ναι μεν δεν αβαντάρει αυτό που λέμε 'αντιεξουσιαστικό χώρο' αλλά δεν τον 'θάβει' πάντως.
-Εχει σαφή και ξεκάθαρη στάση στο θέμα του πολέμου (Σερβία , Ιρακ). Βέβαια πετάει κάπου κάπου και κανένα άρθρο του Αντρίκου του Ανδιανόπουλου, έτσι για να μας σπάει τα νεύρα.
-Εχει -πιθανόν και άλλες εφημερίδες που δεν τις έχω υπόψη μου- δημοσιογράφους που δεν 'κυκλοφορούνε με πολιτικά' , όπως είναι ο Τριάντης(τον οποίο εκτιμώ πολύ αλλά αυτό το μίγμα του αριστερο-εθνικισμού που τον διακατέχει ποτέ μου δεν το κατάλαβα) , ο 'Στάθης', που ο άνθρωπος απλά δεν παίζεται, είναι μοναδικός. Η Σωτηρχου επίσης. Και μερικοί άλλοι που τωρα μου διαφεύγουν. Αυτοί οι τύποι σίγουρα δεν είναι 'διαπλεκόμενοι' και σίγουρα δεν παίρνουν 'γραμμή' από την εργοδοσία στο τι να γράψουν και τι όχι.Γενικά μιλώντας , στην εφημερίδα αυτή, δεν ευδοκιμεί το είδος 'τραγκαουνάκης'
Δε θυμάμαι να εχω κάτι άλλο να γράψω. Γενικά πάντως, αν εξαιρέσουμε τις 'ηρωικές εποχές', εκείνο που νομίζω ότι ξεκάθαρρα υπηρετεί είναι να συμφέροντα των εκδοτών της και τίποτα παραπέρα.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ : Κάποτε και για λίγο καιρό , έβλεπα την εκπομπή του, για να πάρω μια ιδέα, περί τίνος πρόκειται. Οι πιο παλιοί θα θυμούνται ότι ο συγκεκριμένος 'δημοσιογράφος' έγραφε στην 'Ε' και μάλιστα με τρόπο που ο Βότσης μπροστά του, έμοιαζε με τον ...Ζούλα. Τέλος πάντων, είπαμε , 'ηρωικές εποχές' οι εκείνες καμιά σχέση με το σήμερα.
Είδα λοιπόν κι εγώ στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου, την κυρία ...Αντζολετάκη να μιλάει επί παντός επιστητού (για όνομα ) και την κυρία Τιτίκα Στασινοπούλου να μιλάει επίσης επί παντός επιστητου, φτιάοχντας όμως το μαλλί πριν, ενώ η άλλη έβγαινε...στο ατημέλητό της ένα πράμα.
Ε, εντάξει δεν χρειάστηκε και πολλές εκπομπές να δω για να καταλάβω ότι -με τα δικά μου μέτρα και σταθμά- πρόκειται για μεγάλο κουμάσι. Μα για πολύ μεγάλο κουμάσι μιλάμε. Μα για πάρα πολύ μεγάλο λέμε.
Ο άνθρωπος αυτός , πιστεύω ότι έχει τρελαθεί με τη δημοσιότητα. Χωρίς καμια διάθεση για πλάκα, πιστεύω ότι είναι στα όρια ,του να τον μαζέψει ο μπόγιας. Μιλάμε για τέτοια κατάσταση. Οποιοι φίλοι συμφορουμίτες λένε ότι τον ενδιαφέρει η αλήθεια, ας θυμηθούν την περίπτωση με τον Ξηρό και ας αναρωτηθούν , τι εξυπηρετούσε τότε (αν το έχετε ξαναγράψει , συγγνώμη αλλά θα το διαβάσω μετά ολόκληρο το θέμα, τωρα μπορεί να γράφω τα ίδια).
Τι εξυπηρετούσε;; την αλήθεια;; μπας και τον πήρε ο πόνος γα τον Ξηρό;; ρε μπας και ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χωρο και κυκλοφοράει με το Πορσικό για 'κάλυψη και απόκρυψη';;. Την εγωπάθεια του υπηρετεί ο τύπος παιδιά και τον προσωπικό του λογαριασμό και τίποτα παραπάνω.
Και βέβαια για να έρθω και στο προκείμενο, ποτέ δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στη γυναίκα του Φυντανίδη, όπως ψευδέστατα είπε σε μια από τις τωρινές εκπομπές του (το έγραφε προχθές η 'Ε')
Περισσότερα, όταν βάλω το θέμα από 'το ποντίκι'ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ δικό μου: (χθεσινό, σημερινό...και νυν και αεί)
Τα σκουπίδια όχι στο σπίτι ,βγάζουν μπόχα και μάλιστα αφόρητη. -
Μεταξύ 'Ε' και Μάκη προτιμώ 1000 φορές 'Ε'. Διότι:
ο η 'Ε' κοιτάει τα συμφέροντα των εκδοτών της (λογικό και αναμενόμενο, το ίδιο κάνουν όλες) ενώ ο Μάκης παίζει το παιχνίδι άλλων (εκτός από το δικό του).
ο η 'Ε' έχει κάποιο στοιχειώδη σεβασμό σε αρχές και 'ιερά και όσια' (πχ. η στάση της απέναντι σε μετανάστες κτλ., έστω και με τον 'παλαιοαριστερό' τρόπο του 'Ιού) ενώ ο Μάκης δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο
ο από την 'Ε' δε φοβάμαι μήπως παραβεί τα ατομικά μου δικαιώματα, ενώ για τον Μάκη είμαι σίγουρος πως θα το κάνει, προκειμένου να κονομήσει. Και αν έχω φταίξει, από την 'Ε' περιμένω να δημοσιεύσει την άποψή μου, κάτι που είμαι σίγουρος πως δε θα κάνει ο Μάκης...
ο όταν ξεφυλλίζεις την 'Ε' δεν αισθάνεσαι να σε τριγυρίζει η σαπίλα όπως στις εκπομπές του Μάκη (μερικές φορές τις είδα και από τότε αλλάζω κατευθείαν κανάλι)
ο η 'Ε' έχει μια συνεπή πολιτική τοποθέτηση (κεντροαριστερά ή κάτι σαν 'κριτικό ΠΑΣΟΚ') ενώ ο Μάκης όπου φυσάει η τσέπη του
ο προτιμώ να ενημερώνομαι από εφημερίδες παρά από την τηλεόραση (γούστα...)
Στο κάτω-κάτω η 'Ε' είναι μία από τις πλέον σοβαρές, αξιόπιστες και συνεπείς στη 'γραμμή' τους εφημερίδες (μαζί με 'Καθημερινή' και 'Ριζοσπάστη'), όχι πως είναι άριστη ή έστω πολύ καλή, αλλά τουλάχιστον συγκρινόμενη με κάτι 'Αδέσμευτους' και 'Εθνη' είναι όαση δημοσιογραφίας.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μεταξύ 'Ε' και Μάκη προτιμώ 1000 φορές 'Ε'. Διότι:ο η 'Ε' κοιτάει τα συμφέροντα των εκδοτών της (λογικό και αναμενόμενο, το ίδιο κάνουν όλες) ενώ ο Μάκης παίζει το παιχνίδι άλλων (εκτός από το δικό του).
ο η 'Ε' έχει κάποιο στοιχειώδη σεβασμό σε αρχές και 'ιερά και όσια' (πχ. η στάση της απέναντι σε μετανάστες κτλ., έστω και με τον 'παλαιοαριστερό' τρόπο του 'Ιού) ενώ ο Μάκης δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο
ο από την 'Ε' δε φοβάμαι μήπως παραβεί τα ατομικά μου δικαιώματα, ενώ για τον Μάκη είμαι σίγουρος πως θα το κάνει, προκειμένου να κονομήσει. Και αν έχω φταίξει, από την 'Ε' περιμένω να δημοσιεύσει την άποψή μου, κάτι που είμαι σίγουρος πως δε θα κάνει ο Μάκης...
ο όταν ξεφυλλίζεις την 'Ε' δεν αισθάνεσαι να σε τριγυρίζει η σαπίλα όπως στις εκπομπές του Μάκη (μερικές φορές τις είδα και από τότε αλλάζω κατευθείαν κανάλι)
ο η 'Ε' έχει μια συνεπή πολιτική τοποθέτηση (κεντροαριστερά ή κάτι σαν 'κριτικό ΠΑΣΟΚ') ενώ ο Μάκης όπου φυσάει η τσέπη του
ο προτιμώ να ενημερώνομαι από εφημερίδες παρά από την τηλεόραση (γούστα...)
Στο κάτω-κάτω η 'Ε' είναι μία από τις πλέον σοβαρές και συνεπείς στη 'γραμμή' τους εφημερίδες (μαζί με 'Καθημερινή' και 'Ριζοσπάστη'), όχι πως είναι άριστη ή έστω πολύ καλή, αλλά τουλάχιστον συγκρινόμενη με κάτι 'Αδέσμευτους' και 'Εθνη' είναι όαση δημοσιογραφίας.
Δε θα άλλαζα ούτε λέξη. Όποτε έρχεται η κουβέντα στον Τριανταφυλλόπουλο, η λέξη που αυτομάτως σχηματίζεται στο νου είναι 'γλοιώδης'(ίσως φταίει και το λιγδιασμένο μαλλί)
-
Μερικες ερωτησεις:
**-o-Που επεσε μεγαλυτερο φαγοποτι??
α.Στη τεντα που δε πηρε η Φυντανιδαινα??
β.Στην Αττικη οδο??
γ.Στη στεγη Καλατραβα (βαζελοι προσεχετε μη σας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι)??
δ.Στα ψηφιακα του ΟΤΕ??-o-Σε τι διαφερουν τα φρουτακια των καφενειων απο
α.το 'Παμε στοιχημα'
β.το 'ΛοττοΠροποΤζοκερ'
γ.το (χειροτερο ολων αφου παιζεται μεχρι και απο 5χρονα) ΚΙΝΟ??-o-Γιατι ο Δημοσιογραφος Εισαγγελεας δεν ασχοληθηκε ποτε:
α.Με τη Λουγκρα που διαμορφωνει την αποψη της κοινης γνωμης εχοντας παρει εκτος απο διαφορα 'αγορια'και μονοπωλιο την Πολιτιστικη ζωη του τοπου??
β.Με τον κοκα'ι'νομανη μεγαλοεκδοτη??
γ.Με τον αποδεδειγμενα κατασκοπο και καταχραστη χρηματων απο τη Ρωσια εκτος των αλλων??-o-Σε προσφατη εκπομπη του ο Δημοσιγραφος Δικαστης δηλωσε οτι η Δημοσιογραφια γιαυτον ειναι χομπι και ως εκτουτου την κανει καλα (τη Δημοσιγραφια).
Απο την εφημεριδα δε που εκδιδει με τον αλλο ογκολιθο της Δημοσιογραφιας , παροτι ειναι πρωτη 'μπαινει μεσα'.
Θα μπορουσε ο τηλεοπτικος εισαγγελεας να μου απαντησει:
α)Εμενα που το χομπι μου ειναι το κυνηγι και παροτι ειμαι καλος κυνηγος γιατι δε μπορω να αποκτησω ουτε Λαντα Νιβα??
β)Ποιος καλυπτει τη χασουρα απο την εφημεριδα που εκδιδει και για ποσο καιρο??
γ)Θεωρει πως ο Συνεταιρος του δεν ειχε καμμια συμμετοχη στη ΛΗΣΤΕΙΑ των χρηματων του φτωχου λαου (ή λαουτζικου) κατα τη περιοδο της χρυσης εποχης του Χρηματιστηριου??**Αν παρατηρησετε ολες οι ερωτησεις εχουν εναν κοινο παρονομαστη.
Ο ευρων ανταμοιφθησεται με Λεκουμιον Συριανον...... -
Ο ρομπέν των χαζών....
εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι
μπροστά απ'την tv θα τη βγάλεις και πάλι..
ράπισμα θέλει ρε παιδιά το παλικάρι και τρίψιμο τη μούρη του σε καυτή άσφαλτο..
δηλαδή το συζητάμε τώρα; και ποιες αλήθειες λέει;
ότι ο Ασλάνης είναι ομοφυλόφιλος; στ @@ μας και δυο αυγά τουρκίας από λαλιάρη κόκορα..
ποια είναι τα κατορθώματά του στη δημοσιογραφία δηλαδή; εκτός του να κάθεται εκεί πέρα και να πουλάει μούρη ότι είναι αγνός και σωστός και τους αποκαλύπτει όλους.
Ότι έκλεισε τα ηλεκτρονικά; Καλά, και η βουλή, άαααααλλα αμυαλα όντα από'κει.
Εγώ πήγαινα να πούμε έπαιζα το ποδοσφαιράκι μου και για να μην το κάνουνε 'φρουτάκια' οι ηλίθιοι τύποι απαγορευουν μέχρι και το τετρις στο γκέιμ μπόη μετά της 'Πατρινές' αποκαλύψεις του ηλίθιου.. εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ#$νι χτενίζεται!! Φυσικά χάσανε τόσοι που είχαν ηλεκτρονικά, γίναμε ρόμπα παγκοσμίως γι'αυτή τη φασιστική κίνηση.. και εγώ ήμουν στην Ιταλία και στα bar (τα bar είναι άλλο πράγμα απ'οτι εδώ, αλλά βαριέμαι να εξηγήσω.. σορυ) είχανε φρουτάκια.. και με ρωτάγανε, καλά, τόσο φασίστες είστε εσείς οι έλληνες; Βέβαια, μας έβαλε χέρι η ΕΕ, αλλά.. γτπ
ΟΥΣΤ ΓΙΔΙ -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Γενικά πάντως, αν εξαιρέσουμε τις 'ηρωικές εποχές', εκείνο που νομίζω ότι ξεκάθαρρα υπηρετεί είναι να **συμφέροντα **των εκδοτών της και τίποτα παραπέρα.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ : Την **εγωπάθεια **του υπηρετεί ο τύπος παιδιά και τον **προσωπικό του λογαριασμό **και τίποτα παραπάνω.[b].
Μου αρκούν αυτά
Υπηρέτηση εκδοτικών συμφερόντων για την ελευθεροτυπία μας.
Εγωπάθεια,χρήμα και δόξα για τον Δημοσιογράφο μας.Από κει και πέρα τί ψάχνουμε;Φωνάζει ο κλέφτης για τον απατεώνα;
Από την συγκεκριμένη ιστορία το δικό μου συμπέρασμα δεν είναι να ανακηρύξουμε τον Τριανταφυλλόπουλο Εθνικό Ήρωα και Πατέρα της Δημοσιογραφίας.Το συμπέρασμα είναι ότι και ο Φυντανίδης και οι φανφάρες του περί διαπλοκής είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Σκουπίδι ο ένας σκουπίδι και ο άλλος.Απλά η σακούλα στην περίπτωση του Φυντανίδη είναι καλύτερης ποιότητας και κρύβει την μπόχα,την κρύβει καλά.
-
Ρε παιδιά γιατί το βλέπετε σαν αγώνα ανάμεσα στον Ζούγκλα και τον Κολοσσό;Ή ο ένας ή ο άλλος...έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βγει κάποιος νικητής και επιλέγουμε τον λιγότερο χειρότερο.
Ο Τριανταφυλλόπουλος χλευάζεται από μεγάλη μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας χρόνια τώρα,έχει φάει το κράξιμο της ζωής του(και καλά να πάθει) και γίνεται αντικείμενο σάτυρας σε ότι κι αν κάνει(πράγμα που σημαίνει ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι και τόσο κορόιδο και βγάζει τα σκουπίδια έξω από το σπίτι,κι αν δεν το κάνει ξέρει ότι έχει να κάνει με σκουπίδια )
Από την άλλη ο κύριος Κολοσσός επί δεκαετίες βρίσκεται στο απυρόβλητο,αρχιερέα της εξυγίανσης τον αποκαλούν πολλοί,σε συνεντεύξεις που του κάνουν άλλοι κολοσσοί δημοσιογράφοι φιλαράκια του τον αντιμετωπίζουν σαν να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας,με το σεις και με το σας.
Δηλαδή επειδή το σκουπίδι Μάκης έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του Κολοσσού μας να το κάνουμε γαργάρα;
Επειδή στην Ε γράφει ο Στάθης(κι έγω έχω κρατήσει αποκόμματα από τα απίστευτα κείμενά του)τί σημαίνει αυτό;Ότι ο Φυντανίδης δεν βουτάει στα μουλοχτά;Μήπως τα λαθραία θα τα φάει ο κακομοίρης ο Στάθης;Υπαλληλάκος είναι αυτός.Αν τα στοιχεία που έβγαλε ο σκουπιδιάρης Μάκης είναι αληθινά(που ειναι,δεν τα αμφισβήτησε η ''Ε'' )τότε ο Φυντανίδης πρέπει να το κλείσει το στοματάκι του και να αναπολεί τις ηρωικές του εποχές...
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προτιμήσουμε ή τον ένα ή τον άλλο;Κανέναν αν και οι δύο είναι τα ίδια σκατά.
Επειδή Ναςς η Ε σέβεται τα ανθρώπινα διακιώματα των μεταναστών ο δικαστής να τον αθωώσει τον Φυντανίδη και τη γυναίκα του για τις απευθείας αναθέσεις σε δημόσια έργα και τις ''επεμβασούλες'' της Ε σε αυτές τις αναθέσεις;;Δεν το νομίζω ότι πρέπει.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επειδή Ναςς η Ε σέβεται τα ανθρώπινα διακιώματα των μεταναστών ο δικαστής να τον αθωώσει τον Φυντανίδη και τη γυναίκα του για τις απευθείας αναθέσεις σε δημόσια έργα και τις ''επεμβασούλες'' της Ε σε αυτές τις αναθέσεις;;Δεν το νομίζω ότι πρέπει.Είπα κάτι τέτοιο ?
Καταρχήν είδες το αποτέλεσμα του Μάκη ? 'Να τον αθωώσει το Φυντανίδη και τη γυναίκα του ο δικαστής' ? Μα δεν κατηγορείται ο Φυντανίδης, τουλάχιστον όχι νομικά, ίσως μόνο δεοντολογικά. Είδες που οδηγεί η 'λογική Μάκη' ? Σε 'εξ αντανακλάσεως' ενοχή...
Η τιμωρία του Φυντανίδη είναι να πάψουν κάποιοι να αγοράζουν την 'Ε' εξαιτίας αυτής της ιστορίας.
Τέλος πάντων, αν ο εισαγγελέας βρει κάτι, καλώς να προχωρήσει.
Αλλά η επιλεκτική ευαισθησία του Μάκη (γαργάρα η συμπεριφορά του κ. Αναστασιάδη ως προς το χρηματιστήριο ) μου φαίνεται ακόμα χειρότερη ως προοπτική...Είναι κάπου 'το μη χείρον βέλτιστον'...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είπα κάτι τέτοιο ?Καταρχήν είδες το αποτέλεσμα του Μάκη ? 'Να τον αθωώσει το Φυντανίδη και τη γυναίκα του ο δικαστής' ? Μα δεν κατηγορείται ο Φυντανίδης, τουλάχιστον όχι νομικά, ίσως μόνο δεοντολογικά. Είδες που οδηγεί η 'λογική Μάκη' ? Σε 'εξ αντανακλάσεως' ενοχή...
Η τιμωρία του Φυντανίδη είναι να πάψουν κάποιοι να αγοράζουν την 'Ε' εξαιτίας αυτής της ιστορίας.
Τέλος πάντων, αν ο εισαγγελέας βρει κάτι, καλώς να προχωρήσει.
Αλλά η επιλεκτική ευαισθησία του Μάκη (γαργάρα η συμπεριφορά του κ. Αναστασιάδη ως προς το χρηματιστήριο ) μου φαίνεται ακόμα χειρότερη ως προοπτική...Είναι κάπου 'το μη χείρον βέλτιστον'...
Όχι δεν το είπες.Ούτε εγώ όμως είπα ότι το είπες.
Το ερώτημα ήταν ρητορικό,απλά απευθύνθηκε σε σένα επειδή εσύ ανέφερες τις ''αρετές''της Ε.Συγγνώμη αν δεν το έθεσα καλά.
Το όνομα του Φυντανίδη στις κυρώσεις τοποθετήθηκε εκ παραδρομής.Φυσικά και δεν ενοχοποιείται(τουλάχιστον μέχρι τώρα με όσα ξέρουμε )ποινικά.Ενοχοποιείται όμως στις συνειδήσεις όσων των πίστεψαν.
Για τον Αναστασιάδη,ο οποίος αποτελεί συνώνυμο της λαμογιάς,διαπλοκής και αρπαχτής στην Ελλάδα(γι'αυτό δεν παίρνω και το ''Θέμα'',επειδή είναι και αυτός εκδότης)τα έχετε πει παλαιότερα,ας μην τα ξαναγράφουμε.
Ωστόσο επειδή ο Μάκης καλύπτει...τώρα... τον Μόγκολο και καρφώνει επιλεκτικά,δεν σημαίνει ότι το κάρφωμα αυτό είναι ανάξιο λόγου και προσοχής εφόσον ανταποκρίνεται στην αλήθεια.Δεν θα ''αθωωθεί'' ο Φυντανίδης και ο κάθε Φυντανίδης επειδή ο ένοχος Αναστασιάδης καλύπτεται από τον σκουπιδιάρη Μάκη.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Νομίζω αυτό συγχέουμε στη συζήτηση αυτή.Πάντως επειδή μιλάτε για ''επίπεδο'' της Ε και ανωτερότητα όσον αφορά την αντιμετώπιση του θέματος,στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας(καιρός)αναφέρεται σχετικά:''Είμαι εκδότης,έχω τρελόχαρτο και οπλοφορώ''.Η σπόντα αυτή φυσικά πηγαίνει στον Τριαντάφυλλο και για μένα είναι επιπέδου Τατιάνας και εσπρέσο.
-
Aγαπητε GTI kαλα τα λες.
Η διαφορα μας ειναι οτι δε μπορει μια πουτ@ν@ που δουλευει σε μπουρδ#λο να κατηγορει τη γειτονισσα της που απατησε το συζυγο..... -
Συμφωνώ απόλυτα με τον GTI_. O Τριανταφυλλόπουλος πολλές φορές έχει πει βλακείες - λόγω εμφανέστατης άγνοιας, αλλά ακόμα περιμένω όλους αυτούς που τον βρίζουν να μου δείξουν ότι είναι οι ίδιοι καλύτεροι.
Μέχρι τώρα θυμάμαι ότι τον Τριανταφυλλόπουλο τον έβριζαν κυρίως κάτι πρετεντέρηδες, σωμερίτηδες και ρωμαίοι.
Για την 'Ε' θα πω τα εξής:
-
Όταν ηγείσαι της εκστρατείας κατά της διαπλοκής, καλά θα κάνεις να μη δίνεις ούτε ψήγμα αφορμής να σε κατηγορήσουν για διαπλοκή.
-
Ο 'Ιός' πάμπολλες φορές έχει σπιλώσει και συκοφαντήσει πολύ κόσμο. Ποτέ όμως κανένας δεν τόλμησε ποτέ να στραφεί κατά του 'Ιού' ή της 'Ε', όπως στρέφονται κατά του Τριανταφυλλόπουλου. Γιατί άραγε;
-
Όλες οι λούγκρες της 17Ν και των 'αναρχικών' γκρουπούσκουλων πάντα στέλνουν τις προκηρύξεις τους και τα φιρμάνια τους στην 'Ε'. Γιατί άραγε;
Τα περί 'τηλεδικείων' εγώ τ'ακούω βερεσέ. Ας έκαναν σωστά τη δουλειά τους οι άρχοντες του τόπου για να μην στήνονται 'τηλεδικεία'. Και αναρωτιέμαι πόσο υποκριτής πρέπει να είναι κάποιος για να σπεύδει να μιλά για 'τηλεδικεία' όποτε κάποιος δημοσιογράφος αποκαλύψει κάποια λαμογιά.
Έχω μάθει από την εμπειρία μου να καταλαβαίνω πως αυτός που ωρύεται για 'τηλεδικεία' είναι στην ίδια κατηγορία με τα λαμόγια που μιλούσαν για 'ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής' όταν ο Έβερτ έθεσε το ζήτημα του εγκλήματος που συντελέστηκε στη Σοφοκλέους.
Προτιμώ την κρυφή κάμερα του δημοσιογράφου που θα αποκαλύψει το βρωμαλέο γηροκομείο στο οποίο πετιούνται οι ηλικιωμένοι, το 'ορφανοτροφείο' στο οποίο ξυλοκοπούνται (ή, αν ανήκει στην εκκληcία, βιάζονται παιδιά), το αστυνομικό τμήμα το επανδρωμένο με βλάκες που, μόλις δουν δυο γκομενίτσες, το κάνουν American Bar (καλά τους ξεμπρόστιασε ο Εισαγγελάτος στις 'Αποδείξεις'), το διαπλεκόμενο λαμόγιο.
Όχι κύριοι, αυτό ΔΕΝ είναι 'μεγάλος αδερφός', αλλά έλεγχος που ασκείται στην εξουσία.
Μεγάλος αδερφός, κύριοι, για να ξεμπλέξουμε λίγο τα μπούτια μας, είναι οι κάμερες στους δρόμους, το υπέρμετρο φακέλωμα, η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, η κατήχηση στα σχολεία, οι κατ'επάγγελμα συνδικαλιστές, οι φοιτητοπατέρες που, αν δεν ανήκεις σε μια συγκεκριμένη παράταξη, σε πολεμάνε για να μην προχωρήσεις, οι τρομολάγνοι.
Είναι άγιος ο Τριανταφυλλόπουλος; ΟΧΙ. Είναι απόλυτα τίμιος; ΟΧΙ. Κανένας μας δεν είναι. Αλλά είναι πολύ πιο έξυπνος από κάτι Φυντανάκια, γιατί έχει πιάσει το νόημα:
-
Αν είναι να ξεμπροστιάζω κορκολήδες (ξέρετε, εκείνον τον 'καλλιτέχνη' που μαστούρωνε δεκαπεντάχρονες, τις κουτούπωνε και τις βιντεοσκοπούσε), δε μπορώ να κάνω τα ίδια.
-
Αν είναι να κάνω άνω-κάτω δικαστές, δικηγόρους, παπάδες, πολιτικούς κλπ για τις λαμογιές τους, ΔΕ ΜΠΟΡΩ να κάνω τα ίδια μ'αυτούς.
Απλή, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ευφυΐα κύριοι... Απλή λογική. Την οποίαν το Φυντάνι δεν έχει, όπως όλα δείχνουν. Και έχω μάθει - επειδή αναγκάστηκα να έρθω σε επαφή με το δημοσιογραφικό συνάφι - πως άτομα αυτού του χώρου δεν πρέπει να βιάζεται κανείς να τα υπερασπισθεί.
Ας πρόσεχε το Φυντάνι, όπως ας πρόσεχαν και οι παπάδες, ας πρόσεχε κι ο κορκολής, ας πρόσεχαν και όλα τα λαμόγια.
Και επιτέλους, η δημοσιογραφία δεν είναι η αφ'υψηλού συγγραφή ωραίων θεωρητικολογιών και απολογητικών λόγων υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος/πολιτικού/μεγαλοεργολάβου/ιερέα, αλλά η αποκάλυψη της ατιμίας και όσων βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο με τις ενέργειές τους (διασπάθιση δημοσίου χρήματος, νεποτισμός, ρατσισμός, κοινωνικές/θρησκευτικές διακρίσεις, πατριδοκαπηλεία, παιδεραστία, παιδική πορνεία).
Αν δεν σας αρέσει αυτή η αποστολή για τη δημοσιογραφία, ανοίξτε το 'Βλήμα' και διαβάστε πρετεντέρη, σωμερίτη και ρωμαίο.
-
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Και μια ακόμα διαφωνία! Γιατί συνδέετε apriori το ποιόν του καταγγέλοντα με την αλήθεια της καταγγελίας; Ο κλέφτης δεν καταγγέλει κλέφτη; Κι αν ο καταγγέλοντας είναι κλέφτης ο καταγγελόμενος παύει να είναι κλέφτης;
Πρέπει να μου κάνεις μία επεξήγηση γιατί φοβάμαι πως θα σου δώσω λάθος απάντηση!
Έχεις δίκιο! Δεν το εξέφρασα σωστά. Αυτό που εννοώ είναι πως όταν δέχεσαι μια καταγγελία, το πρώτο που οφείλεις να εξετάσεις είναι αν αληθεύει ή όχι, ανεξάρτητα από το ποιόν του καταγγέλοντα.
Συμφωνούμε σε όλα, πλην ενός! Μέχρι στιγμής ο Τριανταφυλλόπουλος δεν φέρεται να καταχράζεται δικά μου χρήματα!!!!
Μέχρις στιγμής και απ'όσα ξέρουμε ΟΧΙ ,αλλά για όσα ξέρουμε μέχρι τώρα από ποιούς το μάθαμε?
Από τα ΜΜΕ (τι ακριβώς εννοείς; )
-
Μιας που πέρασα ένα φεγγάρι από το χώρο της δημοσιογραφίας, υπάρχει έστω κι ένας που πιστεύει πως η Ε είναι κάτι παραπάνω από ένα μαγαζί που εξυπηρετεί συμφέροντα? Πως ο Φυντανίδης κοιτάει κάτι παραπάνω από την τσέπη του και την εξουσία που χαίρει?
Ή μήπως επειδή χαϊδεύει τους Αλβανούς, έγινε το προπύργιο της ελεύθερης σκέψης?Μας αρέσει δε μας αρέσει, το ίδιο παιχνίδι παίζουν όλοι. Ας φαγωθούν μεταξύ τους, μπας και βγούνε τα άπλυτα τους. Πάντως, για τον αντιπαθέστατο Μάκη, δε τον είδα πουθενά να εμφανίζεται ως καταχραστής.
Επίσης, δε δέχομαι το επιχείρημα πως επειδή βγάζει τον Α και όχι τον Β, ο Α δεδικαίωται. Τι λογική είναι αυτή? Μήπως να κάνει 356 εκπομπές το χρόνο για να τους βγάλει όλους, συνεργαζόμενος με 7500 δημοσιογράφους? Ή έχει στοιχεία για όλους? Να κάνει και μια δίκη στο Σύνταγμα με ομοίωμα του Μπους για να χαρούμε?
Και στην τελική, όποιον έβγαλε στην εκπομπή του, αλητήριος και εκβιαστής ήταν με τον Α ή Β τρόπο. Γιατί να τον υπερασπιστώ? Πόσοι και πόσοι δεν έκλεψαν, και συν τοις άλλοις είχαν απίστευτο θράσος? Δεν τους αξίζει τίποτε καλύτερο. Μόνοι τους έβγαλαν τα χεράκια τους και βγάλαν τα ματάκια τους... ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
Και μια ερώτηση για τους αριστερούς... γιατί μπλέκετε την ελεύθερη σκέψη με την αριστερά? Τι σημαίνει πολιτικά η αριστερά? Σημαίνει τα μέσα παραγωγής στο κράτος? Το Κόμμα να διαχειρίζεται την Ιστορία? Τι σημαίνει?
Ιστορικά πάντως, ελευθερία, ισότητα και δικαιοσύνη εγγυάται η αστική φιλελεύθερη δημοκρατία. Ποτέ δεν κατάλαβα ποιος έχρισε τους αριστερούς υπερασπιστές του αδυνάτου και τους θιασώτες της φιλελεύθερης δημοκρατίας σταυρωτές και βασανιστές!
Λυπάμαι, αλλά όποτε διάβασα την Ε είδα απίστευτη πόλωση- τίποτε από όσα βγαίνουν δε μου προξενούν εντύπωση. Είδαμε τον προοδευτικό Φυντανίδη τι πλάτες έκανε στη γυναίκα του. Αριστερός με δεξιές τσέπες μήπως?
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!