-
Συμφωνώ κι εγώ για το Panda
-
Το Passat έπρεπε να βγεί πρώτο πιστεύω αλλά δεν έχω διαβάσει εκτενή σχόλια για το Clio οπότε δεν ψηφίζω.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
στην τελικη δεν νομιζω οτι εχει και τοσο αξια ο COTY, θεμα μαρκετινγκ ειναι ολα δλδ αξιζε το Panda πριν 2 χρονια ( δεν θυμαμαι καλα) που ειχε βγει Car of the year???Σωστος! Αξιζε οπως και το Μπραβο πριν λιγα χρονια...χεχεχε...
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
και για μενα το Passat επρεπε να βγει...
στην τελικη δεν νομιζω οτι εχει και τοσο αξια ο COTY, θεμα μαρκετινγκ ειναι ολα δλδ αξιζε το Panda πριν 2 χρονια ( δεν θυμαμαι καλα) που ειχε βγει Car of the year???
Άξιζε μεγάλε και μάλιστα πολύ!
Όχι φυσικά όσο η πρώτη γενιά.Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε (ουτε μου αρεσει). Πιστευω οτι το COTY ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ.
-
Επειδή το ότι 'είναι θέμα μάρκετινγκ' το έχω ακούσει σε συζητήσεις κι εκτός του φόρουμ, αλλά ποτέ κανείς δεν το εξήγησε συγκεκριμένα, κι όχι με γενικόλογα, θα ήθελα κάποιος που έχει αυτή την άποψη να το εξηγήσει. Απλά και συγκεκριμένα, όμως. Δε διαφωνώ, ούτε συμφωνώ με το ότι είναι θέμα μάρκετινγκ, γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς τι σημαίνει ο όρος 'μάρκετινγκ' γενικά, αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Δηλαδή, τι σημαίνει ότι ο COTY είναι θέμα μάρκετινγκ;Jacob
-
Και εγώ ανάμεσα στην 159, στο passat και στα τρίδυμα ήμουν για διαφορετικούς λόγους.
Την 159 γιατί η ΑR έκανε άλματα στην ποιότητα θυσιάζοντας της οδική συμπεριφορά όμως (ίσως για αυτό δεν της άξιζε τόσο η πρώτη θέση).
Το Passat γιατί από θέματα ποιότητας συγκρίνεται άνετα με Mercees και BMW ενώ έγιναν άλματα στην οδική συμπεριφορά.
Τα τρίδυμα γιατί είναι προϊόν συνεργασίας (μετράνε τέτοιες καινοτομίες νομίζω) και είναι μικρά και βολικά για την πόλη, χωρίς να γίνονται μεγάλοι συμβιβασμοί σε θέματα άνεσης.Το clio τι είναι δηλαδή. Ένα μικρο που μεγάλωσε, βάρυνε, έγινε περισσότερο άχρωμο οδηγικά και ακρίβινε. Πλησίασε την τιμή του Golf 1.4...
-
Ψηφισα δεν ξερω.
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
και για μενα το Passat επρεπε να βγει...
στην τελικη δεν νομιζω οτι εχει και τοσο αξια ο COTY, θεμα μαρκετινγκ ειναι ολα δλδ αξιζε το Panda πριν 2 χρονια ( δεν θυμαμαι καλα) που ειχε βγει Car of the year???
Άξιζε μεγάλε και μάλιστα πολύ!
Όχι φυσικά όσο η πρώτη γενιά.αξιζε! η επιλογη ηταν πανευκολη και η νικη δεδομενη!!
και τωρα νομιζω πως η επιλογη του clio ηταν σωστη αν και οι ιταλοι δημοσιογραφοι του εδωσαν την νικη...
-
Stratis Hatzipanagioutou (Greece)
It is not just a step forward; it is a giant leap not only compared to the previous generation but also compared to the other models of the segment; a fact that results in its quite high price. Bigger in every dimension, with excellent built quality and heavier as expected, normally seems to be mediocre as far as the performance concerns in some versions. By the time you get used to the steering with the excess electrical assistance you can take advantage of the excellent chassis and take the most out of this ideally proposal from the French manufacturer.
Toyota Yaris: Rewarded in 2000, in its first generation, with the COTY award the newYaris although is a totally new car retains the overall dimensions of a true B segment vehicle. Thus it is a very honest car even if we go beyond the quality issue. Moreover the car is pleasant to drive even with 1 litre 3-cylinder engine where we discovered qualities that for some reason does not exist in the Aygo with the same, in theory, engine.
BMW 3-series: As far as the road handling concerns the 3 series is certainly the best of the class and beyond that. It is not an improved 3 series model but a smaller 5 series and that shows how good the car is. The quality in every aspect is superb while the larger displacement engines transform the car to a pure performance vehicle.
Volkswagen PassatThe best family car -in the 2.0 litre version- taking in consideration the price and the equipment's level. Theinteriorisspaciousthe built quality and the ride quality are both excellent while the road handling is very friendly and safe. Overall a VW that is pleasant to drive without setting aside the traditional qualities of the brand.
Alfa Romeo 159: A totally different car compared to the 156, a fact that is good and bad. The new car is bigger and enhanced in such a level that now can be directly compared with the BMW’s and Audi’s in every aspect. A beautiful car that is very pleasant on the road. Still the 159 has to prove that in the future will retain a high level of reliability, as also the 147 or the 156 which is a car that greatly misses from countries like Greece –specially on 1.6 litre version.
Mazda5: A fresh in various aspects interpretation of the MPV idea. The interior layout is smartly designed; the built quality is very good and overall is a pleasant vehicle to drive both in the TD version and with the 2.0 litre petrol engine. Moreover at least as far as my country concerns the ‘5’ is very reasonably priced.
Citroën C1/Peugeot 107/Toyota Aygo: The cooperation between the Toyota and the PSA group was a very pleasant surprise. An excellent occurrence as far as the automotive industry concerns but the product itself makes you feel questioned rather excited. The built quality is not up to the Toyota standards and the handling does not reach the high level set traditionally by the French manufacturers.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ψηφισα δεν ξερω.εσένα δεν μετράει η ψήφος σου!
-
Εαν αυτο που λεει ο Στρατης ισχυει 'ιt is not just a step forward; it is a giant leap not only compared to the previous generation but also compared to the other models of the segment'
τοτε το Clio II μαλλον ηταν πολυ μετριο, πραγμα που φυσικα δεν ισχυει.
-
*I do not see the Mazda5, Renault Clio, Toyota Yaris and Volkswagen Passat as true candidates for the title Most Outstanding Car of the Year, but more for the title Most Ordinary Car of the Year...
None of them shows the industry new ways to go or is in any way remarkable or surprising...
One point only for the Clio, because it is a nice small car, but not innovative in any respect and as far as styling is concerned it is downright disappointing, certainly when you compare it to other modern Renaults...*
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Ton Roks (Holland):*I do not see the Mazda5, Renault Clio, Toyota Yaris and Volkswagen Passat as true candidates for the title Most Outstanding Car of the Year, but more for the title Most Ordinary Car of the Year...
None of them shows the industry new ways to go or is in any way remarkable or surprising...
One point only for the Clio, because it is a nice small car, but not innovative in any respect and as far as styling is concerned it is downright disappointing, certainly when you compare it to other modern Renaults...*
Δεν γνωρίζω τον ολλανδό δημοσιογράφο, αλλά θα συμφωνήσω με την επισήμανσή του περί 'περισσότερο συνηθισμένων αυτοκινήτων της χρονιάς', αφού αυτό πλέον αντιπροσωπεύει την αυτοκινητιστική πραγματικότητα των καιρών μας, δηλαδή 'χρυσές μετριότητες', που στουκάρουν με ασφάλεια, αποφεύγουν με ασφάλεια έναν τάρανδο (... ) και πουλάνε ευρέως, ενώ είναι 'αδιάφορο' πόσο 'καίνε', πόσο ζυγίζουν ή τί αίσθηση έχει το ηλεκτρικό τους τιμόνι. Θα διαφωνήσω όμως με την άποψή του για την όψη του Clio III, ειδικά όταν στην γκάμα υπάρχει το Megane...
Υ.Γ.: τηρουμένων των αναλογιών και αφού ψηφίστηκε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας (με το στανιό...) Β, τότε θα 'πρεπε το Yaris II να έχει μια καλύτερη αντιμετώπιση, από τη στιγμή που και τις 'σωστές' διαστάσεις για την κατηγορία έχει και λιγότερο ζυγίζει και καταναλώνει, ενώ και ο κινητήρας του θα ΄ναι ανταγωνιστικότερος συντομότατα... -
Govus, ΠΑΛΙ ΤΟΥΟΤΑ δεν θα έβγαζαν τόσο έυκολα...
Άσε που θα ήταν 3η φορά στα 7 τελευταία χρόνια... -
Για ποιόν θα ήταν για τρίτη φορά; Σίγουρα όχι για την Toyota ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Για ποιόν θα ήταν για τρίτη φορά; Σίγουρα όχι για την Toyota ...Μία φορά βγήκε το πρώτο Yaris και πέρσι βγήκε το Prius εάν θυμάσαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μία φορά βγήκε το πρώτο Yaris και πέρσι βγήκε το Prius εάν θυμάσαι.
OK, έχετε δίκιο ( ), αλλά και η Renault το 'πήρε' το '97 (Megane Scenic) και το '03 (Megane II), οπότε δεν νομίζω πως πρέπει να συζητάμε επ' αυτής της λογικής προκειμένου να επιλέγεται το αυτοκίνητο της χρονιάς...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μία φορά βγήκε το πρώτο Yaris και πέρσι βγήκε το Prius εάν θυμάσαι.
OK, έχετε δίκιο ( ), αλλά και η Renault το 'πήρε' το '97 (Megane Scenic) και το '03 (Megane II), οπότε δεν νομίζω πως πρέπει να συζητάμε επ' αυτής της λογικής προκειμένου να επιλέγεται το αυτοκίνητο της χρονιάς...
Εμένα προσωπικά το COTY δεν μου λέει τίποτα. Εχω δικά μου κριτίρια για να επιλέξω το αυτοκίνητό μου. Κατα την άποψή μου το Clio (δεν το έχω οδηγήσει) από αυτά που διάβασα και από αυτά που είδα στην έκθεση και την αντιπροσωπεία δεν αξίζει να φέρει τον τίτλο.
Είναι ένα υπερμεγέθες αυτοκίνητο πόλης που είναι μέτριο σε όλα και σημαντικά ακριβότερο από τον ανταγωνισμό. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
ΔΞ-ΔΑ αφού δεν το έχω οδηγήσει.Το Passat θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο(άλλωστε έφθασε πολύ κοντά) αφού απέχει πολύ απ' τον προκάτοχό του και είναι οικονομικά προσιτό.Όμως πιστεύω ότι τελικά αυτό δεν έγινε γιατί δεν πρεσβεύει κάτι καινούργιο σε στήσιμο και κινητήρα καθώς βασίστηκε εξ' ολοκλήρου στο Golf.*I do not see the Mazda5, Renault Clio, Toyota Yaris and Volkswagen Passat as true candidates for the title Most Outstanding Car of the Year, but more for the title Most Ordinary Car of the Year...
Δεν τον είχα διαβάσει τον τύπο αλλά για το αυτοκίνητο που ήξερα περισσότερο δηλ, το Passat έγραψα το αυτονόητο[/b]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι ένα υπερμεγέθες αυτοκίνητο πόλης που είναι μέτριο σε όλα και σημαντικά ακριβότερο από τον ανταγωνισμό.
Yπερμεγεθες σιγουρα!
Μετριοτατο οχι αν κρινουμε απο τον προκατοχο του που κατα την γνωμη μου ηταν ισως το καλυτερο της κατηγοριας του....Αλλα......Τωρα με το εξτρα βαρος και μεγεθος, δεν θα το επελεγα ουτε για ''μικρο'' γιατι θα ηταν σχεδον μεγαλο, αλλα ουτε και για μεγαλο, αφου με λιγα εκατοστα μηκος ακομα θα προτιμουσα ενα Αστρα ή ενα 3 για παραδειγμα που ειναι σιγουρα μια κλαση πανω......
Επεισης στην πραξη (και οχι απο τις εργοστασιακες μετρησεις) θα ειναι λιγοτερο σβελτο και θα καταναλωνει περισσοτερο.....Ακομα θα παρκαρεται δυσκολοτερα.... Στοιχεια αρνητικα για ενα αυτοκινητο πολης.......
Άξιζε το Clio τον τίτλο του COTY;