-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Δεν είναι μόνο τα άλογα που μετράνε..
Αν οδηγήσετε Boxster και S2000 θα δείτε οτι η αίσθηση της Boxster είναι πολύ ανώτερη.Swsta.
Mera me tin nyxta einai ta 2 autokinita.
Kamia sxesi stin odigisi. Me tin Boxter MAKRAN kalyteri.Kai oi Porsche kata paradosi (h Boxter den apotelei ekseresi) einai ta pio axiopista sport autokinita.
Apo ekei kai pera OLA ta autokinita bgazoun problimata h kamia fora bgenoun me kataskeuastikes ateleies.
Oute ta S2000 einai apsoga.Bebaia exei dikio o 007 oti poulaei eukola giati oloi theloun mia Porsche
Alla anyway, gia na mpoume on Topic, MX5 an kai apo konta pou to eida kati me xalaei sto design tou, eimai sigouros oti tha einai at least as good to drive as the old one.
Kai me ta resta....lastixaη boxter εχει και 4 γονατα σε ολες τις γωνιες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η boxter εχει και 4 γονατα σε ολες τις γωνιες
Eisai tsirko
-
στο θεμα μας.......
MX 5 για μενα αν και φανατικος μπεμδεδακιας......
Ζ4 και διλιτρο = barbie car..... -
Στα 2000cc χαλαρά Miata αν πάμε πιο ψηλά προτιμώ μια Boxster από μια Z4.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για να πάρεις Ζ4 που να σου προσφέρει την αντίστοιχη διασκέδαση με το ΜΧ-5, θα πας πολύ παραπάνω, άρα η διαφορά στα λεφτά (για μένα) είναι ακόμα μεγαλύτερη.ΜΧ-5 για μένα, αν και σαφώς εξακολουθώ να προτιμώ το ΜΚ2
Ένα ΜΧ5 Μκ2.5 και από μένα. Από τα δύο αυτοκίνητα της ψηφοφορίας, κανένα, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί ότι το νέο ΜΧ είναι τόσο καλό όσο το προηγούμενο, πράγμα που μέχρι στιγμής αμφισβητούν διάφορα περιοδικά (ηλεκτρονικό γκάζι, ηλεκτροϋδραυλική κρεμαγέρα ).
Έχοντας οδηγήσει τρίλιτρη Ζ4, μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα, σε αγνή οδηγική απόλαυση όμως είναι πολύ πίσω από ΜΧ... -
Ζ4 αλλά σε εξακύλινδρο. Εφόσον το ερώτημα είναι θεωρητικό θα βάλω όσα 'έαν' και 'αλλά' θέλω! Βράδυ Ιούλη, 2 το πρωί κι ανάβαση προς Χορτιάτη με ανοιχτή την οροφή. Όλα τα λεφτά ήταν. Κι αυτό το σκάσιμο της εξάτμισης σε μαμά αμάξι πορωτικό. Όχι ότι το mx-5 θα πάει πίσω (για να μην πω ότι μπορεί να είναι και καλύτερο). Απλά η Ζ4 μου κάνει κλικ.
-
Επίσης ένας απο τους λόγους που πούλησα το S2000 ήταν οτι έβλεπα μρικά καγκούρικα με Neon και αεροτομές και ντρεπόμουνα να έχω το ίδιο αυτοκίνητο με αυτούς.
ψιλοαπιστευτο!
-
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο κάποιος να χαλαστεί με το αυτοκίνητό του επειδή βλέπει τα περισσότερα καγκουρεμένα (αν και το S2000 δεν πάσχει και τόσο πολύ από το σύνδρομο της καγκουριάς ώστε να βλέπεις κάθε ένα καγκουρεμένο). Μήπως ήταν πρόφαση για να αλλάξει αυτοκίνητο;
-
Δεν ήταν και ο βασικός λόγος αλλά με πείραζε.Κακά τα ψέμματα πολλά S2000 έχουν πέσει σε λάθος χέρια.Υπάρχουν πολλά με τεράστια bodykit,αεροτομές απλώστρες,ακόμη και πράσινα Neon απο κάτω.
Έχω κόμπλεξ,τι να κάνουμε; -
fine by me!
-
γιατι αντιθετα απο το s2000 δεν βλεπουμε boxster με αεροτομες-απλωστρες κ νεον?φταει το λεγομενο target group του καθε αυτοκινητου?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
γιατι αντιθετα απο το s2000 δεν βλεπουμε boxster με αεροτομες-απλωστρες κ νεον?φταει το λεγομενο target group του καθε αυτοκινητου?Ego prosopika den exo dei kagouremeno S2000 kai meno athina klp. Alla den leo oti den iparxoun. Den nomizo na fteei to target group tou kathe car pou simbenei to parapano pou anafereis. Aloste sta idia lefta kimenode opote kata mia enoia to apoklio. Pisteuo einai i nootropia pu su bgazei to kathe car.
Adikimenika tora...pios me opiadipote Porsche tha paei na tin piraksei eite mixanika eite eksoterika? (oxi pos kapioi kablares den to kanun, genika milao). Eno me to S2000....
Oso gia to pio exei kaliteri siberifora apo ta 2 den boro na ekfero prosopiki apopsi mias ke den exo odigisei kanena apo ta 2. Alla apo filous mu pou ksero ke exoun S2000 mu exoun pei oti pragmatika einai hardcore amaksi ama to zoriseis. Tora gia tin Boxster edaxei den leo. Mia xara plaisio ke anartisi exei, logika tha einai ena poli kalo overall roadster. Opios exei odigisei ke ta 2 as mas pei.
-
Κακά τα ψέμματα,boxster δε θα πάρει ο εικοσάρης κ@βλ@ς.Θα πάρει ένας τριαντάρης,σαραντάρης και βάλε και κυρίως για να κάνει φιγούρα.Γι'αυτό δεν υπάρχουν καγκουρεμένες.(αν και έχω δει μία μαύρη,που έχει βάλει μαύρες ζάντες και μικρή αεροτομή και το αμάξι έχει χαλάσει )
Ενώ S2000 παίρνουν αρκετοί νέοι οι οποίοι νομίζουν οτι πήραν Enzo και στην προσπάθεια τους να πειράξουν το αυτοκίνητο το κακό γούστο ,τους προδίδει. Για μένα η μόνη οπτική βελτίωση που χρειάζεται είναι το κόκκινο σήμα honda απο το type-r.Όσο για την οδήγηση, το S2000 είναι πιο ωμό.Σε προκαλεί να το πηγαίνεις συνέχεια στα κόκκινα και ο κώλος του να κουνιέται.Είναι πιο παιχνίδι.Μετά απο λίγο όμως το βαριέσαι.
Η Boxster απο την άλλη είναι πιο ευγενική.Απολαμβάνεις την οδήγηση και χωρίς να είσαι στο 100%.Η αίσθηση της είναι πιο γλυκιά.Ο κινητήρας στο κέντρο είναι το μεγάλο της ατού.
Αν ήταν να διαλέξω ένα απο τα δύο για μιά ανάβαση πάρνηθας ή ριτσώνας θα διάλεγα σίγουρα το S2000(Ειδικά αν είχε άλλα 50 άλογα και ένα μπλοκέ).Για καθημερινή συμβίωση όμως θα διάλεγα το Boxster.Είναι σα να έχεις μια βιτσιώζα ξανθιά απο τη μία και μια αριστοκράτισα απο την άλλη.Η μία είναι για μια νύχτα ενώ η άλλη για γάμο. Διαλέγεις και παίρνεις.
-
μα το S2000 έχει μπλοκε!!!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
μα το S2000 έχει μπλοκε!!!Έχει πολύ μικρή εμπλοκή.
Δεν έχω και πολλές μηχανικές γνώσεις αλλά δεν έχει κανονικό μπλοκέ! -
To S2K ειναι με διαφορα καλυτερο...
Το μονο αυτοκινητο που ειναι καλυτερο ειναι η τριλιτρη Ζ4. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
μα το S2000 έχει μπλοκε!!!
Έχει πολύ μικρή εμπλοκή.
Δεν έχω και πολλές μηχανικές γνώσεις αλλά δεν έχει κανονικό μπλοκέ!Δεν θυμαμαι ποσοστο εμπλοκης,αλλα δουλευει πολυ καλα!
-
νομίζω αποτελέσματα σε αυτό το δημοψήφισμα θα δούμε σε κάνα 2μηνο, να δούμε πως πάει το νέο mx5 εφόσον περι αυτου και του Ζ4 2,0 γίνεται και όχι για χόντα και μποξτερ, οπότε αναμένουμε...
όσον αφορά τα bmw, συμφωνώ με αρκετούς εδώ, είχα το ΠΙΟ όμορφο και το ΠΙΟ αργό Ζ3 του κόσμου. Τετρακύλινδρο βλεπετε 1,9 f/l
το Ζ4 είναι το ομορφότερο ρόουνστερ μακράν για μένα
αλλα πρίν αποφασίσετε καντε μια βόλτα απο την bmw της γειτονιάς σας και πάρτε προσφορά 2,0lt με το κλειδί στο χέρι... κάντε και ένα test drive....... μετά ελάτε και ξαναψηφίστε ......Κάποιος φίλος ανέφερε την boxster μεταχειρισμένη, ναι αλλα όχι με 35000 την 2,5 το αυτοκίνητο απο επιδόσεις είναι απαράδεκτο, ναι λοιπον στην 2,7 ή ακόμα καλύτερα την 3,2 μετά το 2002 με το variocam και τους 228 και 260 ίππους αντίστοιχα και βελτιωμένη πισω ανάρτηση και σπόιλερ.
Ψήφισα miata
-
Σε αυτα τα λεφτά (40.000ευροπουλα) παιρνεις μια ωραιότατη Λίζα που είναι και διαχρονική και πανέμορφη.Τώρα αν είναι να πέσεις πιο κάτω 35.000-33.000 η καλύτερη επιλογή(κατ'εμένα) ειναι το speedster που είναι σαν Λίζα με μεγαλύτερο κινητήρα, λιγο χειρότερη οδική συμπεριφορά και σήμα opel. Και τα δύο εχουν +φοβερή προσωπικότητα
-
οπως και να το κανουμε ενα ΜΧ5 παντα ειναι πιο fun to drive απο μια 'ανιαρη' BMW τοσων πολλων κιλων κιολας ....
Z4 2.0 vs MX-5 2.0.....